Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 20:19

Θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι στα Πετράλωνα, έκαναν μπάνιο και ξυρίστηκαν (video)

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Θρασύτατοι ήταν διαρρήκτες στα Πετράλωνα, οι οποίοι μπήκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε διαμέρισμα και όχι μόνο έκλεψαν αντικείμενα και το έκαναν άνω - κάτω αλλά δεν δίστασαν να κάνουν μπάνιο, να ξυριστούν και να κουρευτούν.

Κανείς στη γειτονιά δεν κατάλαβε τη διάρρηξη. Οι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα, την έκλεισαν και έμειναν για ώρες στο κτίριο, ενώ οι ηλεκτρικές συσκευές έκαναν φτερά.

Ο ιδιοκτήτης πιθανολογεί μάλιστα πολύ πιθανό, οι δράστες πριν φύγουν να έπεσαν και για ύπνο.

«Σίγουρα έκατσαν αρκετή ώρα»

Όπως κατήγγειλε σε ένα βίντεο 17 δευτερολέπτων που ανέβασε στο TikTok ο ιδιοκτήτης «ήρθαν εδώ, κάνανε μπάνιο, ξυρίστηκαν, κουρεύτηκαν. Έκαναν το σπίτι αχούρι» είπε στο MEGA.

Σε μια προσπάθεια μάλιστα να διασκεδάσει τον καημό του, ο ιδιοκτήτης αναρωτιέται: «Εσάς οι κλέφτες ξυρίζονται και κάνουν μπάνιο σπίτι σας;». O ιδιοκτήτης έκανε καταγγελία στην αστυνομία.

Πηγή: Ethnos.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 19:34

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Το γαύγισμα των σκυλιών έτρεψε σε φυγή τους διαρρήκτες
    Πάτρα: Το γαύγισμα των σκυλιών έτρεψε σε φυγή τους διαρρήκτες

    Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ιδιοκτητών

    Οι σκύλοι των γειτονικών σπιτιών περιόρισαν την έκταση της κλοπής που έκαναν άγνωστοι σε ένα σπίτι στην Πάτρα, καθώς τα γαυγίσματά τους τούς ανάγκασαν να τραπούν σε φυγή πριν προλάβουν να αρπάξουν όλα όσα υπήρχαν στον αποθηκευτικό χώρο, την πόρτα του οποίου είχαν παραβιάσει.
    Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ιδιοκτητών, σκαρφάλωσαν τον φράκτη της περίφραξης και, αφού ξεκόλλησαν τα σιδερένια κάγκελα της πόρτας της αποθήκης, έσπασαν τα τζάμια της και μπήκαν μέσα. Όμως, ο θόρυβος που έκαναν προκάλεσε την αντίδραση των σκυλιών και οι γείτονες άναψαν τα φώτα στις βεράντες τους για να δουν τι συνέβη.
    Έτσι, οι "ποντικοί" έσπευσαν να εξαφανιστούν, αλλά πρόλαβαν να αρπάξουν ένα αλυσοπρίονο και δυο ψαλίδες κλαδέματος. Στην περιοχή έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας, αλλά δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν και συνέλεξαν αποτυπώματα σε μια προσπάθεια να τους ταυτοποιήσουν.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Διαρρήκτες με πατίνια… εισέβαλαν σε σπίτι - Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη
    Διαρρήκτες με πατίνια… εισέβαλαν σε σπίτι - Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη

    Στιγμές τρόμου έζησε τη νύχτα ένα ζευγάρι στον Βόλο, όταν διαρρήκτες μπούκαραν στο σπίτι τους σκαρφαλώνοντας σε σκαλωσιά που έχει τοποθετηθεί για εργασίες συντήρησης του κτιρίου.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gegonotanews, δύο νεαροί, ηλικίας περίπου 25 ετών, έφτασαν με πατίνια έξω από το τριώροφο σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή του Οξυγόνου, ανέβηκαν από την σκαλωσιά στον πρώτο όροφο και αφού έσπασαν την μπαλκονόπορτα, μπήκαν σε ένα από τα δωμάτια και βγήκαν στον διάδρομο.

    Το ζευγάρι κοιμόταν στο διπλανό υπνοδωμάτιο και όταν άκουσε τον θόρυβο ο 62χρονος άνδρας πετάχτηκε από το κρεβάτι να δει τι συμβαίνει.

    Βγαίνοντας στον διάδρομο ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες οι οποίοι έκαναν αμέσως μεταβολή και έσπευσαν να εξαφανιστούν με τον ίδιο τρόπο που μπούκαραν στο σπίτι. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1:30 τη νύχτα και καταγράφηκε από κάμερα γειτονικής κατοικίας.

    Ο 62χρονος κάλεσε το 100 και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι ζήτησαν από τον γείτονα, που ξύπνησε από την ενεργοποίηση της κάμερας, να τους δείξει το βιντεοληπτικό υλικό. Όπως διαπίστωσαν, οι δράστες ήταν δυο γεροδεμένοι νεαροί, τα πρόσωπα των οποίων δεν αναγνωρίζονται και οι οποίοι απομακρύνθηκαν από το σημείο με τα πατίνια τους. Με βάση την περιγραφή και τον τρόπο που έδρασαν, η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Πετράλωνα: Έφυγε μέσα στα αίματα - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την απόπειρα βιασμού της καθαρίστριας
    Πετράλωνα: Έφυγε μέσα στα αίματα - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την απόπειρα βιασμού της καθαρίστριας

    Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» για τον εφιάλτη που έζησε η 53χρονη καθαρίστρια στα Πετράλωνα, όταν ιδιοκτήτης διαμερίσματος της επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

    Η γυναίκα που είναι λογίστρια και εργάζεται και ως καθαρίστρια δεν περίμενε να φύγει χτυπημένη και δαρμένη και μέσα στα αίματα ενώ πήγαινε να βγάλει ένα ακόμα μεροκάματα. Μόλις μπήκε στο σπίτι την άρπαξε από τα ρούχα και πήγε να την βιάσει, εκείνη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές. Για να την κάνει να σιωπήσει άρχισε να τη χτυπάει με μανία και στο τέλος την πέταξε έξω από το σπίτι. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία. Έπειτα, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο κρατικό της Νίκαιας, ενώ ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην ασφάλεια της Ακρόπολης. Η γυναίκα έκανε τρία ράμματα στο πρόσωπο.

    «Ήταν πιωμένος, αντιστάθηκα»

    «Πήγε με τη βία, ντε και καλά, να μου σκίσει τα ρούχα επί τόπου. Με τη βία να με τραβά να μου σκίσει τα ρούχα και να με βιάσει. Ήταν πιωμένος ντίρλα, είχα τη δύναμη και αντιστάθηκα.

    Ευτυχώς που δεν έβγαλε και κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Πρόλαβα και βγήκα έξω από το σπίτι. Πήγα νοσοκομείο μετά, ήρθε ασθενοφόρο και με πήρε σας λέω και με πήγε στο νοσοκομείο. Εντάξει, έκανα κάποια ράμματα, ευτυχώς όχι πολλά, δύο στο χείλος.

    Πήγα να καθαρίσω το σπίτι και έπεσα παραλίγο θύμα βιασμού. Γιατί; Για 20 ευρώ, αν έχετε τον Θεό σας. Η δουλειά από μικρή με έχει κάνει σκληρή και για αυτό ίσως τη γλύτωσα κιόλας», αποκάλυψε η η ίδια, μιλώντας στο Star.

    Αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι «περνώντας, είδα ότι… και λέω "παιδιά, η γυναίκα είναι ματωμένη" και μετά είδαμε την αστυνομία. Ήταν ματωμένη, στο πρόσωπο είχε αμυχές».

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Πετράλωνα: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος ξυλοκόπησε καθαρίστρια αφού προσπάθησε να την βιάσει
     Πετράλωνα: Ιδιοκτήτης διαμερίσματος ξυλοκόπησε καθαρίστρια αφού προσπάθησε να την βιάσει

    Μεροκάματο του τρόμου για μία καθαρίστρια η οποία πήγε σε σπίτι στα Πετράλωνα και παραλίγο να την βιάσει ο ιδιοκτήτης.

    Πήγε να της σκίσει τα ρούχα και με τη βία επιχείρησε να την βιάσει καταγγέλλει η 53 χρονή γυναίκα στα Πετράλωνα.

    Όλα συνέβησαν σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Καλλιρρόης στα Πετράλωνα το απόγευμα του Σαββάτου.

    Η γυναίκα πήγε στο σπίτι προκειμένου να κάνει εργασίες καθαριότητας για να βγάλει ένα μεροκάματο, ωστόσο όταν μπήκε μέσα σε αυτό ο άντρας που την είχε καλέσει.

    Σύμφωνα με την καταγγελία την άρπαξε από τα ρούχα της με σκοπό να της τα σκίσει και με την χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να την βιάσει.

    Η καθαρίστρια αρνήθηκε να έρθει σε επαφή μαζί του έντονα - τότε εκείνος άρχισε να την χτυπάει με τα χέρια του στο κεφάλι της και στο πρόσωπο της, ρίχνοντας της παράλληλα και και κλωτσιές.

    Σύμφωνα με όσα είπες στις αρχές για την καθαρίστρια αμέσως μετά, την τράβηξε από τα ρούχα της και την έβγαλε έξω απ’ το διαμέρισμα του και έκλεισε την πόρτα.

    Η καθαρίστρια ενημέρωσε την αστυνομία όπου άνδρες της άμεσης δράσης τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο ΤΑ Ακροπολεως.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Ραφήνα: Διαρρήκτες χτύπησαν μάνα και κόρη και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 17.000 ευρώ
    Ραφήνα: Διαρρήκτες χτύπησαν μάνα και κόρη και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 17.000 ευρώ

    Τον τρόμο βίωσαν μητέρα και κόρη στη Ραφήνα όταν έπεσαν θύματα ληστείας ενώ βρίσκονταν σπίτι τους. Μάλιστα οι διαρρήκτες χτύπησαν την ηλικιωμένη γυναίκα με τη μαγκούρα στο κεφάλι, ενώ έσπρωξαν την κόρη με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το χέρι της.

    Τι συνέβη

    Ειδικότερα, δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι όπου με χρήση αντικειμένου και απειλή αιχμηρού αντικειμένου, ακινητοποιήσαν τις ένοικους και αφαίρεσαν τιμαλφή αξίας 17.000 ευρώ.

    Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με σταθμό ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» για παροχή πρώτων βοηθειών.

    Πηγή; ethnos.gr

  • Πετράλωνα: Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε τράπεζα
    Πετράλωνα: Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε τράπεζα

    Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές

    Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. τα ξημερώματα της Πέμπτης στα Πετράλωνα.
    Μερικά λεπτά μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Τριών Ιεραρχών.
    Από την πυροδότηση του μηχανισμού, ο οποίος αποτελούνταν από γκαζάκια και μπιτόνι με βενζίνη, προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Πετράλωνα: Σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι διαμερίσματος και προσπάθησε να βιάσει δύο νεαρές
    Πετράλωνα: Σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι διαμερίσματος και προσπάθησε να βιάσει δύο νεαρές

    Σοκ προκαλεί η είδηση πως ένας άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει δύο κοπέλες, στα Πετράλωνα, αφού σκαρφάλωσε στο μπαλκόνι και παραβίασε το παράθυρό του διαμερίσματός τους.

    Σώθηκαν από τις φωνές τους

    Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι γείτονες άκουσαν τις δύο νεαρές να φωνάζουν και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

    Ο δράστης εντοπίστηκε στο μπαλκόνι από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

    Όπως δήλωσε ο γείτονας «οι κοπέλες φώναζαν προσπαθεί να μας βιάσει και καλέσαμε την Άμεση Δράση».

    Σύμφωνα με τον άνδρα αυτόν, ο επίδοξος βιαστής είχε συλληφθεί και αφέθηκε ελεύθερος και λίγο μετά έφτασε στα Πετράλωνα στο διαμέρισμα των νεαρών κοριτσιών.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σπείρα διαρρηκτών «άνοιγε» σπίτια με τη βοήθεια μιας κάμερας – Πώς δρούσαν ανενόχλητοι
    Σπείρα διαρρηκτών «άνοιγε» σπίτια με τη βοήθεια μιας κάμερας – Πώς δρούσαν ανενόχλητοι

    Κάθε φορά που χτυπούσαν σε κάποιο σπίτι, φρόντιζαν να πηγαίνουν με διαφορετικό αυτοκίνητο για να μην κινήσουν υποψίες - Είχαν στήσει ολόκληρο εργαστήριο κλειδιών

    Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια στη Θεσσαλονίκη από το 2021. «Κλειδί» στο modus operandi των δραστών φαίνεται ότι ήταν η βιντεοσκόπηση των υποψήφιων θυμάτων τους κατά την είσοδο στις οικίες τους, και αυτό διότι με αυτό τον τρόπο κατάφερναν να καταγράφουν τον τύπο κλειδιού που χρησιμοποιούσαν για να εισέλθουν σε αυτές, κάνοντας το «έργο» τους πιο εύκολο!

    Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2021 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάρρηξη σε σπίτια της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποκομίσουν παράνομο περιουσιακό όφελος.

    Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα – τρεις με καταγωγή από τη Γεωργία και ένας από την Αρμενία, ηλικίας 44, 45, 27, 37 ετών και ένας Έλληνας ηλικίας 28 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για εγκληματική οργάνωση-συμμορία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ληστεία κατά συναυτουργία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, παρακολούθηση ραδιοφάσματος – μη δημόσιες διαβιβάσεις και για ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμού και άλλες διατάξεις.

    Το modus operandi

    Χαρακτηριστικά του τρόπου δράσης της ομάδας διαρρηκτών η επιλογή «στόχων» συνήθως κοντά σε λαϊκές αγορές, όπου εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων, έμπαιναν στα διαμερίσματα πάντα πρωινές ώρες -πιθανόν όταν οι ένοικοι έβγαιναν έξω για τα ψώνια τους- χωρίς να αφήνουν ίχνη παραβίασης.

    Για να το πετύχουν αυτό, όπως αποδείχθηκε, είχαν βρει τρόπο να βιντεοσκοπούν τα υποψήφια θύματά τους με χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την είσοδο τους στις οικίες τους, αποτυπώνοντας κυρίως τον τύπο του κλειδιού και την τοποθεσία της πολυκατοικίας. Επιπλέον, λάμβαναν μέτρα αντιπαρακολούθησης η επιτήρηση των στόχων, η αλλαγή ενδυμασίας πριν και μετά τη διάρρηξη για να μην γίνουν αντιληπτοί και κινήσουν υποψίες, ενώ αμέσως μετά τις κλοπές έφευγαν τρέχοντας από το σημείο με ΙΧ ιδιοκτησίας τους.

    Η προετοιμασία για την «έφοδο» στα σπίτια γινόταν σε χώρο που είχαν νοικιάσει και τον οποίο χρησιμοποιούσαν ως εργαστήριο αντιγραφής κλειδιών ασφαλείας, ενώ εκεί εξασκούνταν και στην εφαρμογή πρακτικών μεθοδολογίας απασφάλισης θυρών χωρίς να αφήνουν ίχνη παραβίασης. Τέλος, χρησιμοποιούσαν το καταφύγιο τους ως χώρο απόκρυψης των κλοπιμαίων.

    «Λεία» άνω των 170.000 ευρώ σε μετρητά μέσα σε 2 χρόνια

    Με αυτή τη μεθοδολογία, κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Δεκεμβρίου του 2021 έως και μέσα Δεκεμβρίου του 2023, διέπραξαν τέσσερις διαρρήξεις οικιών και μία ληστεία σε οικία, σε διάφορες περιοχές της ανατολικής και δυτικής Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 171.850 ευρώ, κοσμήματα και ένα δίκαννο.

    Κατασχέθηκαν αντικείμενα αξίας, καθώς και ένα χρηματοκιβώτιο

    Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/12), στις οικίες των δραστών στις περιοχές της Τούμπας, Συκεών και κέντρου Θεσσαλονίκης, καθώς και στο εργαστήριο, που διατηρούσαν στην περιοχή της Πολίχνης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι ανωτέρω δράστες, ενώ επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    -Το χρηματικό ποσό των 14.455 ευρώ και 100 δολαρίων ΗΠΑ,

    -Πλήθος ρολογιών, κοσμημάτων, κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών,
    -Ένα χρηματοκιβώτιο,
    -Δύο φορητοί πομποδέκτες, συντονισμένοι στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. και επιπλέον φορητοί πομποδέκτες ενδοεπικοινωνίας,
    -Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων
    -Ένα περίστροφο και 17 φυσίγγια,
    -Ένα πιστόλι μάρκας TOKAREV και τέσσερα φυσίγγια,
    -Τρία αεροβόλα πιστόλια,
    -Πλήθος μαχαιριών,
    -Ένα επαγγελματική μηχανή κοπής – αντιγραφής κλειδιών ασφαλείας,
    -Ένα επαγγελματικό τρυπάνι σταθερής βάσης για λεπτομερή τρυπήματα,
    -Μία επαγγελματική συσκευή παραβίασης θωρακισμένων θυρών,
    -Δύο ηλεκτρικές συσκευές λείανσης με πλήθος εξαρτημάτων,
    -Πλήθος κλειδιών θυρών οικιών διαφόρων τύπων και μαρκών,
    -Μία επαγγελματική συσκευή παραβίασης θωρακισμένων θυρών
    -Πλήθος εργαλείων,
    -Πλήθος «άκοπων» κλειδιών θυρών οικιών διαφόρων τύπων και μαρκών, προοριζόμενα για αντιγραφή κλειδιών,
    -Πλήθος κλειδιών θυρών οικιών διαφόρων τύπων και μαρκών με εμφανείς εξωτερικές παραποιήσεις – παρεμβάσεις, αυτοσχέδιων διαρρηκτικών εργαλείων διαφόρων κλειδαριών και τύπων, μηχανισμών κλειδαριών θωρακισμένων θυρών, ομφαλών θυρών,
    -Τέσσερα κινητά τηλέφωνα,
    -Επτά περούκες και
    -Ένα δίκαννο, το οποίο ταυτοποιήθηκε ως αφαιρεθέν όπλο σε μία εκ των περιπτώσεων.

    Είχαν πέντε αυτοκίνητα για να κάνουν «δουλειά», αγόρασαν το ένα Ι.Χ. με κλεμμένα χρήματα

    Επιπλέον, κατασχέθηκαν συνολικά πέντε οχήματα που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της ομάδας για τη μετάβασή τους στους τόπους διάπραξης των παράνομων πράξεων, τη διαφυγή τους απ’ αυτούς και τη μεταφορά των κλοπιμαίων.

    Σημειώνεται ότι η πλειοψηφία των δραστών έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για συναφή αδικήματα, ενώ για τον 28χρονο Έλληνα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι με χρήματα που προέρχονταν από την παράνομη δραστηριότητά του, προχώρησε στην αγορά ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου αξίας περίπου 12.000 ευρώ.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εμπλοκή τους σε παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες.

    Οι πολίτες, θύματα κλοπής της παρούσας εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας, μπορούν να επικοινωνήσουν κατά τις ώρες 10:00 – 13:00 με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας στα τηλέφωνα 2310388328 για αναγνώριση των κλοπιμαίων.

    Πηγή: in.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο