Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 09:54

Κυψέλη: Διάρρηξη σε συνεργείο - «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Διάρρηξη σε συνεργείο στην Κυψέλη, τα ξημερώματα, με τους δράστες να «σηκώνουν» χρηματοκιβώτιο και να εξαφανίζονται με άγνωστο ποσό χρημάτων.

Οι άγνωστοι δράστες, παραβιάζοντας κεντρική θύρα του συνεργείου, εισήλθαν εντός, όπου αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Το όπλο δεν ανήκει στον ιδιοκτήτη

Έπειτα, από ντουλάπι γραφείου 1ου ορόφου αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό. Στο σημείο ανευρέθη και περισυλλέχθηκε ένα περίστροφο (κρότου) άνευ φυσιγγίων, το οποίο δεν ανήκει στον ιδιοκτήτη.

Οι έρευνες για ταυτοποίηση και εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 10:14

Σχετικά Άρθρα

  • Κυψέλη: Μαχαίρωσαν 17χρονο και προσπάθησαν να τον κλέψουν
    Κυψέλη: Μαχαίρωσαν 17χρονο και προσπάθησαν να τον κλέψουν

    Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκε 17χρονος στην Κυψέλη, όταν άγνωστος άντρας τον προσέγγισε τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και αποπειράθηκε να το αφαιρέσει χρήματα.

    Μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας

    Το περιστατικό συνέβη στις 12 το πρωί στην οδό Κεφαλληνίας.

    Ο 17χρονος που είναι από το Αφγανιστάν μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Κυψέλη: Η φρίκη που βίωναν τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον ξάδερφό τους
    Κυψέλη: Η φρίκη που βίωναν τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον ξάδερφό τους

    «Η ατυχία των παιδιών ήταν η διάσπαση μέσα στην οικογένεια», είπε ο συνήγορος των αδερφών που κατηγορούνται για τη δολοφονία του ξαδέρφου τους στην Κυψέλη

    Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά το τέλος της απολογίας τους τα δύο αδέλφια τα οποία κατηγορούνται για τη δολοφονία του 28χρονου ξαδέλφου τους στην Κυψέλη. Οι δύο κατηγορούμενοι απολογούμενοι υποστήριξαν ότι έφτασαν σε αυτή την πράξη λόγω της κακοποίησης που είχαν υποστεί στο παρελθόν από το θύμα.

    Για την βαριά πράξη που τους αποδίδεται, αυτή της ανθρωποκτονίας από πρόθεση απολογήθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων και μετά το τέλος της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι.

    «Η ατυχία των παιδιών ήταν η διάσπαση μέσα στην οικογένεια»

    Για την υπόθεση μίλησε στο MEGA, ο δικηγόρος τους, Αλέξης Κούγιας.

    «Έρχεται σε δύσκολη θέση η Δικαιοσύνη γιατί δεν είναι σύνηθες να κατηγορούνται για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση ένας αριστούχος φοιτητής, και ένας αριστούχος μαθητής. Οι γονείς τους είναι μορφωμένοι, γιατί είχε ακαδημαϊκές σπουδές η μητέρα τους. Γνωμοδότησαν δύο εισαγγελείς και ήρθαν σε δύσκολη θέση. Επικράτησε η άποψη πως η βαρύτητα του εγκλήματος υπερτερεί των βλαβών που θα υποστεί η προσωπικότητά τους αν θα κρατηθούνε. Θα κάνουμε αίτημα αποφυλάκισης, γιατί ύποπτοι φυγής δεν είναι, και δεν είχαν τέτοιες συμπεριφορές στο παρελθόν», είπε και πρόσθεσε:

    «Η ατυχία των παιδιών ήταν η διάσπαση μέσα στην οικογένεια. Η μητέρα ήθελε να πάει στη δικαιοσύνη αλλά ο πατέρας κωλυσιεργούσε αυτήν την απόφαση και τελικά δεν προσέφυγε στη Δικαιοσύνη. Δεν υπήρχε άμυνα γιατί το θύμα δεν είχε μαχαίρι. Δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν όμως, αν δεν γινόταν η συμπλοκή, δεν θα τον σκότωναν. Προσπαθούσαν χρόνια να πάρουν μία απάντηση από αυτόν. Περίμεναν μία απάντηση. Τα παιδιά δεν είναι παιδιά που θα έπαιρναν τον νόμο στα χέρια τους. Είναι ένα δράμα».

    Η φρίκη που βίωναν τα αδέρφια – Οι συγκλονιστικές περιγραφές

    Οι περιγραφές των δύο αδερφών κατά την απολογία τους, για τη φρίκη που βίωναν συγκλονίζουν. Όπως έχει γράψει το in, ο 17χρονος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε πως σε ηλικία 3-4 ετών τον προσέγγισε το θύμα με πρόσχημα τα βιντεοπαιχνίδια.

    «Το γεγονός που με τραυμάτισε περισσότερο απ’ όλα ήταν η στιγμή που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας σε σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο αδερφός μου, ενώ εμένα με είχε βάλει να παρακολουθώ μήπως έρθει κανένας»

    «Μου έλεγε πρώτα θα κάνουμε κάτι μεταξύ μας και μετά θα με άφηνε να παίξω με αυτά, τα οποία τότε οι γονείς μας δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να μας παρέχουν» φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της δικαιοσύνης.

    Στην τελευταία συνάντηση όπως είπαν οι νεαροί κατηγορούμενοι τον ρώτησαν γιατί τους προξένησε αυτό το κακό, και εκείνος αποκρίθηκε μιλώντας τους ειρωνικά και απειλητικά. Ειδικότερα, όπως υποστήριξε ο ένας κατηγορούμενος, «μας είπε να το ξεχάσουμε, «τι θέλετε και τι νομίζετε θα πετύχετε με το να με ρωτάτε συνέχεια για όσα έγιναν», ενώ στο τέλος μας απευθύνθηκε λέγοντας μας, ότι θα πρέπει να το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση και ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική εμπειρία μαζί του. (…)

    «Νιώσαμε θυμό…»

    Τότε, με τη συμπεριφορά του το θύμα μας προκάλεσε αναφερόμενος σε σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση που είχαμε υποστεί από εκείνον στο παρελθόν και αρχίσαμε να ξαναζούμε στο μυαλό μας τα όσα μας είχαν συμβεί και τότε νιώσαμε ασυγκράτητο θυμό, οργή και αγανάκτηση. Γι’ αυτό εκείνη τη χρονική στιγμή θόλωσα, έβγαλα το μαχαίρι και του κατάφερα μαχαιριά στο σώμα του. Κατά τη διάρκεια της πάλης μου με τον θανόντα, αυτός με αντιμετώπισε οπότε στη συνέχεια βλέποντας ο αδερφός μου να βρίσκομαι σε αδυναμία απέναντι του, σε σημείο που τελικά απειλήθηκε η δική μου ζωή, όντας μεγαλύτερος ο θανών, έβγαλε το μαχαίρι και ο αδερφός μου και τον μαχαίρωσε».

    Από την πλευρά του ο 19χρονος φέρεται να είπε πως : «Το γεγονός που με τραυμάτισε περισσότερο απ’ όλα ήταν η στιγμή που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας σε σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο αδερφός μου, ενώ εμένα με είχε βάλει να παρακολουθώ μήπως έρθει κανένας».

    Πηγή: in.gr

  • Κυψέλη: Προφυλακιστέα τα δύο αδέλφια που μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον ξάδελφό τους
    Κυψέλη: Προφυλακιστέα τα δύο αδέλφια που μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον ξάδελφό τους

    Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο 19χρονος και ο 17χρονος αδελφός του, που μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου τον 28χρονο ξάδελφο τους σε κεντρικό δρόμο της Κυψέλης.

    Τα δύο αδέρφια υποστηρίζουν ότι τα κακοποιούσε σεξουαλικά ο ξάδελφος τους όσο ζούσαν στην Αλβανία κι ότι βλέποντας τον από κοντά ξύπνησαν άσχημες μνήμες και προχώρησαν στη δολοφονία του. Μάλιστα, ο 17χρονος ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά κάτω ακριβώς από τον λαιμό στον 28χρονο.

    Ήξεραν οι γονείς τους

    Η σύντροφος του 19χρονου αλλά και οι γονείς τους υποστήριξαν ότι τους είχαν εξομολογηθεί πως είχα πέσει θύματα κακοποίησης σε ηλικία 4 και στα 6 ετών. Η μητέρα είχε προτείνει να καταγγείλουν τον 28χρονο, ωστόσο ο πατέρας είχε ενδοιασμούς γιατί ήταν ανιψιός του.

    Ο 19χρονος σπουδάζει στο πανεπιστήμιο, ενώ ο 17χρονος προετοιμάζεται στην τρίτη Λυκείου για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Την εκπροσώπηση των δύο αδελφών έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Κυψέλη: Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα - Ο 28χρονος είχε ομολογήσει στον πατέρα των παιδιών ότι τα είχε κακοποιήσει
    Κυψέλη: Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα - Ο 28χρονος είχε ομολογήσει στον πατέρα των παιδιών ότι τα είχε κακοποιήσει

    Οι συγγενείς του 28χρονου τον είχαν συμβουλεύσει να μην ταξιδέψει από την Αλβανία στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τα δύο αδέρφια που τον σκότωσαν - Για τον εφιάλτη που είχαν ζήσει τα δύο αδέλφια γνώριζε εδώ και ένα χρόνο ο πατέρας τους

    Κρατούμενα παραμένουν τα δύο αδέλφια από την Αλβανία προετοιμάζοντας την απολογία τους για τη δολοφονία του 28χρονου ξαδέλφου τους στην Κυψέλη ο οποίος φέρεται να τους είχε κακοποιήσει σεξουαλικά πριν από 12 χρόνια.
    Πληροφορίες θέλουν τα δύο παιδιά, ηλικίας 17 και 19 ετών, να πήγαν στο ραντεβού με το θύμα αποφασισμένα να πάρουν εκδίκηση για όσα πέρασαν στα χέρια του.
    Για αυτό το λόγο οι συγγενείς του 28χρονου τον είχαν συμβουλεύσει να μην ταξιδέψει από την Αλβανία στη χώρα μας και να συναντηθεί μαζί τους.
    Για τον εφιάλτη που είχαν ζήσει τα δύο αδέλφια γνώριζε εδώ και ένα χρόνο ο πατέρας τους ο οποίος είχε τηλεφωνήσει στον 28χρονο με τον τελευταίο να ομολογεί όσα αποτρόπαια είχε κάνει στα παιδιά του.

    Η μητέρα των δύο καθ ομολογία δραστών έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για το κίνητρο πίσω από τη στυγερή δολοφονία μόλις χθες με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερα από 10 άτομα από το ευρύτερο, συγγενικό περιβάλλον δραστών και θύματος είχαν γνώση για τις αρρωστημένες διαθέσεις του 28χρονου και του ζητούσαν να σταματήσει να ενοχλεί τα δύο αδέλφια.

    Ο ίδιος, όμως, όπως αποκαλύπτει ο συνήγορος των δύο νεαρών, κ. Αλέξης Κούγιας, συνέχιζε να ενοχλεί τα θύματά του μέχρι και πρόσφατα.

    Το σοκ για την οικογένεια ήταν μεγάλο καθώς τα δύο παιδιά ήταν άριστοι μαθητές, δεν είχαν εμπλακεί σε περιστατικά βίας και ούτε είχαν απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

    Άτομα από το φιλικό περιβάλλον τους αλλά και από τη γειτονιά τους, στο Γαλάτσι, κάνουν λόγο για δύο αριστούχους, ο ένας μαθητής Λυκείου και ο δεύτερος στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής, που δεν είχαν δείξει ποτέ βίαιο πρόσωπο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κυψέλη: «Μας κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήμασταν 4 και 6 ετών» - Τι ισχυρίστηκαν τα αδέρφια που σκότωσαν τον ξάδερφό τους
    Κυψέλη: «Μας κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήμασταν 4 και 6 ετών» - Τι ισχυρίστηκαν τα αδέρφια που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

    Ο 28χρονος παραδέχθηκε στον πατέρα των δύο νεαρών την πλειονότητα των πράξεων για την οποία τον κατηγορούν - Δείτε βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας

    Την κακοποίηση που βίωσαν στα χέρια του ξαδέρφου τους όταν ήταν μικρά παιδιά περιέγραψαν στις Αρχές τα δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που παραδόθηκαν χθες Δευτέρα (7/10) για τη δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη.
    Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δύο νεαροί ανέφεραν συγκεκριμένα πως ο λόγος που επιτέθηκαν στον ξάδερφό τους και τον σκότωσαν είναι επειδή ο 28χρονος τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν βρίσκονταν στην τρυφερή ηλικία των 4 και 6 ετών. Εως τώρα, δεν έχει προκύψει αν αυτή η κακοποίηση έγινε κατ΄ επανάληψη.
    Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή του αιματηρού καβγά ανάμεσα στον 28χρονο, τον 17χρονο και τον 19χρονο:
    Μάλιστα, εξεταζόμενος, ο πατέρας των δύο αδερφών ανέφερε πως όταν ενημερώθηκε για τον Γολγοθά που ανέβαιναν τα παιδιά του, επικοινώνησε με τον ξάδερφό τους για να τον ρωτήσει αν αληθεύουν αυτά και εκείνος τα αποδέχτηκε με τη φράση: «…εκείνος τα παραδέχτηκε και είπε ότι ήταν λάθη που κάναμε παιδιά…» ενώ επιβεβαίωσε την πλειοψηφία τον πράξεων του.

    Υπενθυμίζεται πως η ιστορία αποκαλύφθηκε περίπου στις 22.50 το βράδυ της Δευτέρας όταν στελέχη της Τροχαίας που κινούνταν προς την Πατησίων είδαν τον άνδρα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ο τραυματίας, 28 ετών από την Αλβανία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
    Ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο μετά από μία ώρα εμφανίστηκαν τα δύο αδέρφια στο ΑΤ Κυψέλης, 17 και 19 ετών, και παραδόθηκαν με τον 17χρονο να λέει πως αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος.

    Δίωξη για κακούργημα στα δύο αδέλφια

    Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία στα δυο αδέλφια που ομολόγησαν τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 28χρονου εξαδέλφου τους στην Κυψέλη, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Ακόμη, σε βάρος των δυο νεαρών, ηλικίας 17 και 19 ετών, ασκήθηκε ποινική δίωξη και για το αδίκημα της παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

    Μετά την άσκηση της δίωξης οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων προκειμένου να απολογηθούν. Την ίδια στιγμή οι γονείς των δυο νεαρών κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και παραπέμφθηκαν για να δικαστούν στο αυτόφωρο δικαστήριο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Έγκλημα στην Αθήνα: Δύο αδέρφια σκότωσαν με μαχαιριές τον ξάδερφό τους, υποστήριξαν ότι τους κακοποιούσε
    Έγκλημα στην Αθήνα: Δύο αδέρφια σκότωσαν με μαχαιριές τον ξάδερφό τους, υποστήριξαν ότι τους κακοποιούσε

    Ένας 17χρονος και ένας 19χρονος παραδόθηκαν στην Αστυνομία - Το χρονικό του εγκλήματος

    Θύματα κακοποίησης ισχυρίστηκαν ότι είχαν πέσει από τον ξάδερφό τους τα δύο αδέρφια που σκότωσαν τον 28χρονο στην Αθήνα.

    Όλα συνέβησαν περίπου το βράδυ της Δευτέρας στις 22:50 όταν στελέχη της Τροχαίας που κινούνταν προς την Πατησίων είδαν τον άνδρα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ο τραυματίας, 28 ετών από την Αλβανία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

    Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγραφεί η στιγμή του αιματηρού καβγά ανάμεσα στον 28χρονο, τον 17χρονο και τον 19χρονο.


    Ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο μετά από μία ώρα εμφανίστηκαν τα δύο αδέρφια στο ΑΤ Κυψέλης, 17 και 19 ετών, και παραδόθηκαν με τον 17χρονο να λέει πως αυτός είναι ο δράστης του εγκλήματος.

    Όπως υποστήριξαν τα δύο αδέρφια ο 28χρονος τους κακοποιούσε, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την υπόθεση.

    Το θύμα, όπως έγινε γνωστό ήταν ξάδερφος των δυο αδερφών.
  • Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο από το σπίτι της με 50.000 ευρώ!
    Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της

    Την καταγγελία γυναίκας σύμφωνα με την οποία άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την οικία της και "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο που περιείχε 50.000 ευρώ, ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας.

    Σύμφωνα με το tempo24 το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγυϊάς και οι αστυνομικοί φαίνεται ότι εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στην οικίας της καταγγέλλουσας.

    Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την Αστυνομία για την ταυτοποίηση των δραστών.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Ναυπακτία: «Ξήλωσαν» χρηματοκιβώτιο με χιλιάδες ευρώ από σπίτι
    Ναυπακτία: «Ξήλωσαν» χρηματοκιβώτιο με χιλιάδες ευρώ από σπίτι

    Οι δράστες εισέβαλλαν στο σπίτι την ώρα που απουσίαζαν οι ένοικοι και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο. Ερευνες διεξαγει η Αστυνομία.

    Κλοπή σε σπίτι σε χωριό της Ναυπακτίας, κατά την οποία σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghivoice.gr οι δράστες αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο ποσό που υπολογίζεται περίπου στα 23.000 ευρώ.

    Οι δράστες φαίνεται να είχαν σχεδιάσει προσεκτικά την κλοπή, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών από το σπίτι. Αμέσως μετά την ανακάλυψη της κλοπής, οι τοπικές αρχές κινητοποιήθηκαν, με την Ασφάλεια Μεσολογγίου να αναλαμβάνει την υπόθεση και να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

    Η αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες στην περιοχή, ενώ συλλέγονται στοιχεία και μαρτυρίες που θα βοηθήσουν στην επίλυση της υπόθεσης. Οι αρχές καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει άμεσα, ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία της έρευνας

    Πηγή: Pelop.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο