Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 09:34

Κόρινθος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» - Ψάχνουν και τα άλλα μέλη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Δευτέρα, στις 10 το πρωί ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» στην Κόρινθο, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται. Ο 45χρονος συνελήφθη για απείθεια στο νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Αναζητούνται μέλη της οικογένειας

Ταυτόχρονα η αστυνομία, με τη συνδρομή εισαγγελικών Αρχών, αναζητούν την σύζυγο και μητέρα του συλληφθέντα καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας που δεν βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των πολύωρων ερευνών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έρευνες για τον εντοπισμό τους γίνεται στην Κόρινθο, όπου εκεί μένει η 25χρονη κόρη του 45χρονου από τον πρώτο του γάμο, στη Λαμία αλλά και στην Άρτα όπου υπάρχει και εκεί κοινότητα «παλαιοχριστιανών» που διαβιούν σε παρόμοιες συνθήκες.

Ο 45χρονος πάντως δήλωσε πως τα παιδιά είναι στη γιαγιά τους και είναι καλά στην υγεία τους.

Στο «Παίδων» ο 15χρονος γιος της οικογένειας

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή εισαγγελέα ο 15χρονος που βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του απομακρύνθηκε από την οικογένεια και αποφασίστηκε αρχικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παίδων» της Αθήνας.

Τα επόμενα βήματα

Το επόμενο βήμα αναμένεται να είναι η εκκίνηση των διαδικασιών σχετικά με το εάν θα παραμείνουν υπό την επιμέλεια των γονιών τους ή αν εκείνοι είναι ακατάλληλοι για να μεγαλώσουν παιδιά, αλλά και το πότε θα πρέπει να εγγραφούν στο σχολείο.

Άλλωστε, έως τώρα τα παιδιά, που ζούσαν σε λαγούμια και σπηλιές χωρίς ρεύμα δεν φοιτούσαν στο σχολείο, γεγονός που προκάλεσε και την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή, τον 13χρονο γιο της οικογένειας, και την 6χρονη αδερφή του, ενώ είχαν εξαφανιστεί και τα ίχνη της 22χρονης μεγάλης κόρης, η οποία έχει παιδί μόλις ενός έτους.

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Korinthia24.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 09:37

Σχετικά Άρθρα

  • Voucher έως 800 ευρώ μηνιαίως σε 2.500 οικογένειες με παιδιά - Οι δικαιούχοι
    Voucher έως 800 ευρώ μηνιαίως σε 2.500 οικογένειες με παιδιά - Οι δικαιούχοι

    Voucher των 800 ευρώ το μήνα ανά παιδί θα λάβουν 2.500 παιδιά και οι οικογένειες τους μέσω του Προγράμματος Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης που θα υλοποιήσει το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης των παιδιών με αναπηρία ή αναπτυξιακή διαταραχή ή με αυξημένη πιθανότητα εμφάνισής αναπτυξιακών διαταραχών από τη γέννησή τους έως και την ηλικία των 6 ετών και την εν γένει υποστήριξη και κοινωνική ένταξη της οικογένειας τους, το δεύτερο εξάμηνο του 2025.

    Όσα ορίζει η ΚΥΑ

    Μέσω της σχετικής Κοινής Απόφασης που υπέγραψαν η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης και η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζωή Μακρή, δικαιούχοι του προγράμματος είναι, ενδεικτικά, οι πιστοποιημένοι μη κερδοσκοπικοί φορείς που παρέχουν υπηρεσίες σε παιδιά και σε άτομα με αναπηρία, οι δήμοι, τα κέντρα κοινωνικής πρόνοιας, οι μονάδες ψυχικής υγείας και τα κέντρα ειδικών θεραπειών.

    Το Πρόγραμμα, αξιοποιώντας πόρους 35 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης, θέτει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πλαίσιο παροχής υπηρεσιών Πρώιμης Παρέμβασης με τη δημιουργία μητρώου πιστοποιημένων φορέων Πρώιμης Παρέμβασης προκειμένου εξασφαλιστεί η ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τα παιδιά αλλά και η παράλληλη ενδυνάμωση των οικογενειών τους. Μέχρι σήμερα, υπάρχει έλλειψη ενός ενιαίου θεσμοθετημένου πλαισίου Πρώιμης Παρέμβασης καθώς και απουσία χαρτογράφησης των πιστοποιημένων παρόχων υπηρεσιών Πρώιμης Παρέμβασης.

    Ειδικότερα, με βάση τις ανάγκες κάθε παιδιού το ύψος του voucher διαμορφώνεται ανάλογα με τον αριθμό συνεδριών που ορίζεται στο Εξατομικευμένο Πλάνο Παρέμβασης ότι θα πρέπει να γίνουν ανά μήνα σε:

    • 800 ευρώ ανά μήνα σε περίπτωση που προβλέπεται η παροχή κατ’ ελάχιστον 20 συνεδριών ανά μήνα,
    • 600 ευρώ ανά μήνα σε περίπτωση που προβλέπεται η παροχή κατ’ ελάχιστον 15 συνεδριών ανά μήνα ή
    • 400 ευρώ ανά μήνα σε περίπτωση που προβλέπεται η παροχή κατ’ ελάχιστον 10 συνεδριών ανά μήνα.

    Σε κάθε περίπτωση για την απόδοση του voucher απαιτείται η παροχή τουλάχιστον 10 συνεδριών ανά μήνα.

    Οι υπηρεσίες Πρώιμης Παρέμβασης συνιστούν πλέγμα εξατομικευμένων υπηρεσιών που παρέχονται από διεπιστημονική ομάδα προς το παιδί και την οικογένειά του.

    Η διεπιστημονική ομάδα αποτελείται από τουλάχιστον έξι (6) μέλη και πιο συγκεκριμένα από:

    • 1 αναπτυξιακό παιδίατρο ή παιδοψυχίατρο ή παιδονευρολόγο,
    • 1 ψυχολόγο,
    • 1 κοινωνικό λειτουργό,
    • 1 εργοθεραπευτή,
    • 1 λογοθεραπευτή και
    • 1 μέλος εκ των ακολούθων ειδικοτήτων: φυσικοθεραπευτή ή ειδικού παιδαγωγού ή απόφοιτου τμήματος Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.

    Οι υπηρεσίες πρώιμης παρέμβασης περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

    • την αξιολόγηση και παρακολούθηση της ανάπτυξης του παιδιού,
    • την παροχή ειδικών θεραπειών (εργοθεραπειών, λογοθεραπειών κλπ.),
    • τη συμβουλευτική υποστήριξη και ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση των γονέων/φροντιστών.\

    «Θέλουμε να σταθούμε δίπλα στα παιδιά με αναπηρία ή αναπτυξιακή διαταραχή»

    Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη δήλωσε: «H περίοδος από τη γέννηση ενός παιδιού μέχρι την ηλικία των έξι ετών είναι η πιο καθοριστική για την ανάπτυξή του. Θέλουμε να σταθούμε δίπλα στα παιδιά με αναπηρία ή αναπτυξιακή διαταραχή και να είμαστε αρωγοί στις οικογένειες τους γι’ αυτό και 2.500 παιδιά και οι οικογένειες τους θα λάβουν vouchers των 800 ευρώ/παιδί που θα λάβει τις υπηρεσίες της Πρώιμης Παρέμβασης. Ακολουθούμε ένα οικογενειοκεντρικό μοντέλο Πρώιμης Παρέμβασης που προβλέπει επικοινωνία με το σχολικό περιβάλλον, ανίχνευση και διάγνωση των διαταραχών. Στοχεύουμε στην παροχή των κατάλληλων υπηρεσιών στήριξης στα πρώτα χρόνια της ζωής των παιδιών, με σκοπό να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Είναι σημαντικό επίσης, να διασφαλίζουμε την καλή ψυχική υγεία τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους. Έτσι, το Πρόγραμμα περιλαμβάνει υπηρεσίες από μια ποικιλία ειδικών, όπως παιδιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, φυσικοθεραπευτές κ.α. και εφαρμόζεται σε οικεία περιβάλλοντα, όπως το σπίτι και οι παιδικές χαρές. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό και συμπεριληπτικό σύστημα πρώιμης παρέμβασης στην Ελλάδα και θα τα καταφέρουμε».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κόρινθος: Σοκαριστικό ατύχημα για ηλικιωμένη - Γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μεταλλική βέργα
    Κόρινθος: Σοκαριστικό ατύχημα για ηλικιωμένη - Γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μεταλλική βέργα

    Ένα ακραίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στην Κόρινθο, όταν ηλικιωμένη γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μία μεταλλική βέργα.

    Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της στην Κόρινθο και έκανε δουλειές όταν γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι σε γλάστρα, μέσα στην οποία βρισκόταν η μεταλλική βέργα που στήριζε το φυτό.

    Κόρινθος: Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής

    Για το περιστατικό χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου.

    Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την γυναίκα στο νοσοκομείο Κορίνθου.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο
    Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο

    Του κατάφερε 27 χτυπήματα – Όλα όσα συνέβησαν

    Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας 43χρονος πατέρας δέχτηκε επίθεση από άλλο πατέρα, μέσα στο πραύλιο του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
    Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση, που του έγινε, έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, τη γνάθο και το σώμα του, ενώ έφερε γρατζουνιές στο πρόσωπο και το σώμα.
    Πώς έγινε το συμβάν

    Το συμβάν, σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση που κατατέθηκε, ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου, ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του δράστη να μην καθυστερούν κατά την προσέλευση τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 8.15 πμ.

    Τότε ο 42χρονος μετά από μία έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Ο 43χρονος πατέρας, άλλου παιδιού, μπήκε στη μέση για να ηρεμίσει τα πνεύματα.
    Ο δράστης του επεισοδίου όμως του ζήτησε να κάνει στην άκρη. Οταν εκείνος αρνήθηκε, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, συνεχίζοντας το ξύλο, ακόμη κι όταν το θύμα είχε πέσει κάτω στο έδαφος.

    Ο 43χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν.

    Πηγή: Cretapost.gr - Protothema.gr
  • Σκύρος: Πατέρας ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του
    Σκύρος: Πατέρας ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες κόρες του

    Η μεγαλύτερη κόρη του κατέθεσε πως ο πατέρας της την κακοποίησε όταν ήταν 9 ετών

    Μια υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινωνία της Σκύρου έχει έρθει στο φως τις τελευταίες ημέρες, η οποία αφορά στην σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τους τον πατέρα.
    Όπως μετέδωσε το Action24, ο πατέρας ομολόγησε τις πράξεις του στην αστυνομία στις 22 Σεπτεμβρίου.
    Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως κάποιες στιγμές τον πιάνει πανικός και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και πιστεύει ότι χρήζει ιατρικής βοήθειας.
    Στη συνέχεια, οι αστυνομικές αρχές πήραν κατάθεση από την δεύτερη, μεγαλύτερη κόρη του, η οποία βρήκε το θάρρος να μιλήσει μετά την ομολογία του πατέρα της.

    Όπως είπε η ανήλικη, όταν βρισκόταν σε ηλικία 9 ετών και ενώ ήταν στο σπίτι τους, ο πατέρας της, την είχε πάρει από τον καναπέ που κοιμόταν τη μετέφερε στην κρεβατοκάμαρα της, έβγαλε την πιτζάμα και το εσώρουχό της και ασέλγησε πάνω της.

    Όπως ανέφερε η ανήλικη η πράξη αυτή έγινε ακόμη τρεις φορές την ίδια περίοδο.

    Η έρευνα συνεχίζεται από τις Αρχές και έχουν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες εναντίον του πατέρα.

    Από την πλευρά της, η μητέρα των ανήλικων επιβεβαίωσε τα όσα είπαν οι κόρες της και δήλωσε πως επιθυμεί ο σύζυγός της να γίνει ψυχικά καλά. Παράλληλα ενημέρωσε τις Αρχές, ότι μαζί με τις ανήλικες θα μετακομίσει σε άλλο σπίτι, χωρίς τον κατηγορούμενο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας
    Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας

    Ο 21χρονος φέρεται να ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές - Ο 44χρονος πατέρας του έχει προφυλακιστεί για το ίδιο αδίκημα

    Συγκλονιστικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης κοπέλας από έναν 44χρονο στο Κολωνό που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν πριν μερικές ημέρες στη σύλληψη και του γιου του 44χρονου για το ίδιο αδίκημα.
    Πιο συγκεκριμένα, η σύλληψη του 21χρονου έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (3/10) μετά από καταγγελία του πατέρα της 16χρονης ότι ο άνδρας βίασε την κόρη του το διάστημα από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου έως και τις αρχές Ιουλίου.
    Όπως είπε ο πατέρας της 16χρονης στις Αρχές, ο 21χρονος με τη χρήση απειλών, ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές.

    Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχε συλληφθεί και ο πατέρας του 21χρονου για βιασμό της 16χρονης κατ’ εξακολούθηση.

    Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι που άνηκε στο φιλικό περιβάλλον του γιου του υπό το καθεστώς απειλών. Την καταγγελία είχε κάνει στην αστυνομία ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

    Ο άντρας βίαζε το κορίτσι ύστερα από απειλές και εκβιασμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα, ενώ φέρεται να της έλεγε ότι αν μιλήσει θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.
  • Πάτρα: Τι λέει ο ιερέας παππούς του 7χρονου που περιφερόταν μόνος στο δρόμο
    Πάτρα: Τι λέει ο ιερέας παππούς του 7χρονου που περιφερόταν μόνος στο δρόμο

    Ένα 24ωρο μετά τον εντοπισμό και την σύλληψη του 27χρονου πατέρα που κατηγορείται για παραμέληση του 7χρονου γιου του που βρέθηκε να περιπλανιέται σε δρόμο της Πάτρας, ο ιερέας παππούς του ανήλικου, δίνει την δική του εκδοχή για το θέμα.

    Με δηλώσεις του ο ιερέας αναφέρει ότι το παιδί έφυγε από το σπίτι, ξεκλειδώνοντας την πόρτα, ενώ όλοι κοιμόνταν για μεσημέρι.

    «Κοιμόταν το μεσημέρι ο γιος μου με τον εγγονό μου, όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Συνήθως κλειδώνουμε το σπίτι όταν κοιμόμαστε, είτε μεσημέρι είναι, είτε βράδυ είναι.

    Το παιδί σε κάποια στιγμή ξύπνησε, πήρε τα κλειδιά του πατέρα και πήγε να βρει τη μητέρα του, η οποία μένει δύο τετράγωνα κάτω από εμάς», λέει ο πατέρας του 27χρονου αναφέροντας ταυτόχρονα ότι οι γονείς του 7χρονου είναι χωρισμένοι και ο ανήλικος μένει και στα δύο σπίτια καθώς αυτά βρίσκονται στην ίδια γειτονιά.

    Παράλληλα ο παππούς ανέφερε ότι μόλις ξύπνησαν συνειδητοποίησαν αμέσως ότι το παιδί έχει ανοίξει την πόρτα και έχει φύγει και έσπευσαν αμέσως να καλέσουν την αστυνομία.

    Η ανησυχία της οικογένειας δεν κράτησε πολύ, καθώς οι αστυνομικοί ήδη είχαν βρει τον 7χρονο και τον παρέδωσαν στην οικογένειά του.

    Τέλος ο ιερέας είπε ότι ουδείς παράτησε το παιδί το οποίο ουδέποτε είχε μείνει μόνο του.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Σοκ στη Σκύρο: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στις ανήλικες κόρες του
    Σοκ στη Σκύρο: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στις ανήλικες κόρες του

    Η υπόθεση ασέλγειαςσε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τους τον πατέρα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Σκύρου.

    Την πράξη επιβεβαίωσε η σύζυγός του

    Ο άνδρας, σύμφωνα με το evima.gr, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και ομολόγησε ότι ασέλγησε σε βάρος της μικρής του κόρης εντός του αγροκτήματός τους. Μετά την ομολογία του πατέρα του ανήλικου κοριτσιού, στο αστυνομικό τμήμα μετέβησαν, η σύζυγός του αλλά και η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, ηλικίας 15 ετών.

    Η σύζυγος του άνδρα επιβεβαίωσε το συμβάν στις αρχές, ενώ σημείωσε ότι, πριν από έξι χρόνια, ο ίδιος είχε ασελγήσει και σε βάρος της 15χρονης. Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Χαλκίδας ενημερώθηκε για την υπόθεση και αναμένεται να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που ορίζει ο νόμος.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Οικογένεια παλαιοχριστιανών από Κορινθία: Σε Δομή μεταφέρθηκε το μωρό - Στον εισαγγελέα πατέρας, μητέρα και μεγάλη κόρη
    Οικογένεια παλαιοχριστιανών από Κορινθία: Σε Δομή μεταφέρθηκε το μωρό - Στον εισαγγελέα πατέρας, μητέρα και μεγάλη κόρη

    Στο Παίδων με εντολή του εισαγγελέα θα παραμείνουν τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας παλαιοχριστιανών από την Κορινθία.

    Ραγδαίες εξελίξεις προκάλεσε η σύλληψη της οικογένειας των παλαιοχριστιανών της Κορινθίας από την Ελληνική Αστυνομία την Παρασκευή (27/9).

    Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγο μετά τις 18:30 την οικογένεια των παλαιοχριστιανών σε σπίτι στην Κερατέα Αττικής. Εκεί βρέθηκαν ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, δηλαδή ο πατέρας, η σύζυγός του, η μεγάλη κόρη του που έχει ένα παιδί, καθώς και τα άλλα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας, καθώς και το βρέφος.

    Το νεογέννητο μεταφέρθηκε στο Παίδων, εξετάστηκε για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, ενώ τώρα βρίσκεται σε Δομή βρεφών.

    Τα τρία ανήλικα παιδιά θα παραμείνουν στο Παίδων με εντολή του εισαγγελέα, ενώ ο 45χρονος, η γυναίκα του και η μεγάλη του κόρη θα οδηγηθούν ενώπιον εισαγγελέα για αρπαγή.

    Η κόρη είναι και αυτή κατηγορούμενη για αρπαγή, διότι της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού της τότε και έπρεπε να το παραδώσει.

    Υπενθυμίζεται πως προ ημερών o Μανώλης Καλαϊτζιδάκης έκανε «ντου» νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» αρπάζοντας το παιδί του.

    Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών, που έμενε σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία, πήρε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης (24/9) το νεογέννητο και τη μητέρα του παιδιού, Σεβαστή, και έφυγαν με ταξί από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο Καλαϊτζιδάκης, «παρόλο που υπήρχε σεκιούριτι, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση. Η μητέρα όλες αυτές τις ημέρες ήταν απόλυτα συνεργάσιμη»/ Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 45χρονος «άρχισε να τρέχει από τον τρίτο όροφο, έφτασε μέχρι το Αρεταίειο Νοσοκομείο και από εκεί εξαφανίστηκε».

    Πηγή: iEidiseis.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο