Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 16:09

Κως: 18χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 8χρονη στις τουαλέτες του ΚΥΤ

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το κοριτσάκι έβαλε τις φωνές και ο επίδοξος βιαστής τράπηκε σε φυγή

Τον τρόμο έζησε ένα 8χρονο κοριτσάκι από τη Συρία, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Κω, όταν 18χρονος αποπειράθηκε να το βιάσει στις τουαλέτες του ΚΥΤ.

Σύμφωνα με το kosnews24.gr, ο νεαρός με καταγωγή από το Αφγανιστάν, μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες όπου βρισκόταν η ανήλικη και αφού την χτύπησε στο κεφάλι και την κοιλιά προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι της με σκοπό να την βιάσει. Η 8χρονη άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο Αφγανός να τραπεί σε φυγή. Μετά από λίγο εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ αναγνωρίστηκε από την ανήλικη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού ανηλίκου και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 12:29

Σχετικά Άρθρα

  • Φωτιά στην Κω: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους - «Μείνετε σε ετοιμότητα»
    Φωτιά στην Κω: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους - «Μείνετε σε ετοιμότητα»

    Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (24/10) στην Κω και συγκεκριμένη σε δασική έκταση στην περιοχή Κέφαλο.

    Μάλιστα πριν από λίγο ήχησε και το 112 το οποίο καλούσε τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Τραγωδία με 4 νεκρούς μετανάστες στην Κω: Έπεσαν από τη βάρκα από λάθος του χειριστή
    Τραγωδία με 4 νεκρούς μετανάστες στην Κω: Έπεσαν από τη βάρκα από λάθος του χειριστή

    Οι μετανάστες έπεσαν από τη λέμβο που έπεβαιναν. Δύο ανήλικα παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς.

    Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης ανοιχτά της Κω, καθώς μετανάστες που επέβαιναν σε λέμβο βρέθηκαν στη θάλασσα.

    Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα αγόρια, ανασύρθηκαν νεκρά από τη θαλάσσια περιοχή Φωκά της Κω. Οι νεκροί εντοπίστηκαν μετά από πτώση μεταναστών που επέβαιναν σε λέμβο στη θάλασσα.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η πτώση τους προκλήθηκε πιθανότατα από λάθος του χειριστή του σκάφους.

    Έως αυτή τη στιγμή από τη θαλάσσια περιοχή έχουν διασωθεί 27 αλλοδαποί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

    Οι διασωθέντες έχουν δηλώσει ότι στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 31 άτομα.

    Στο μεταξύ 96 μετανάστες έχουν διασωθεί έως τώρα από φορτηγό πλοίο στη θαλάσσια περιοχή 21 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου, μετά από τη βύθιση σκάφους που τους μετέφερε.

    Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, στο σημείο διεξάγονται έρευνες από δύο πλωτά του λιμενικού, 6 παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πάτρα: Κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον 55χρονο πρώην συντροφό της
    Πάτρα: Κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον 55χρονο πρώην συντροφό της

    Για απόπειρα βιασμού κατήγγειλε 35χρονη τον πρώην συντροφό της, στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

    Για απόπειρα βιασμού κατηγορείται 55χρονος μετά από καταγγελία της 35χρονης πρώην συντρόφου του, στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

    Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς η γυναίκα, αποπειράθηκε να τη βιάσει τον περασμένο Ιούνιο και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι της, αφού προηγουμένως του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

    Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην «Πελοπόννησο» πως η 35χρονη δικαιολόγησε την ετεροχρονισμένη καταγγελία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος της, λέγοντας πως ο άνδρας συνεχίζει να την ενοχλεί. Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Πατρών.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Ανήλικος ο χειριστής του σκάφους που ναυάγησε στην Κω - Πνίγηκε 25χρονη μετανάστρια
    Ανήλικος ο χειριστής του σκάφους που ναυάγησε στην Κω - Πνίγηκε 25χρονη μετανάστρια

    Ένας 17χρονος από την Συρία ήταν ο χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που ανετράπη και βυθίστηκε ανοιχτά της Κω και είχε ως αποτέλεσμα να πνιγεί μια 25χρονη μετανάστρια από την Συρία.

    Το ναυάγιο του σκάφους που μετέφερε 16 μετανάστες από την Τουρκία έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην θαλάσσια περιοχή της Κω.

    Από την ανατροπή του σκάφους, έχασε τη ζωή της μια 25χρονη από την Συρία, που ταξίδευε μαζί με τον σύζυγο της, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες περισυνελέγησαν από πλωτό του Λιμενικού Σώματος, που έσπευσε στο σημείο.

    Από την προανάκριση που ακολούθησε – όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό – από τους διασωθέντες αναγνωρίστηκε ο 17χρονος, ως ο χειριστής του ταχύπλοου και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 25 του Ν.5038/2023 (Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπές διατάξεις), του άρθρου 306 του Π.Κ. (Έκθεση), του άρθρου 187 του Π.Κ. (Εγκληματική οργάνωση) και του άρθρου 83 του Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος και έξοδος από τη χώρα).

    Πηγή: cnn.gr

  • Αχαΐα: Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του, την απείλησε με μαχαίρι!
    Αχαΐα: Αποπειράθηκε να βιάσει την 11χρονη ανιψιά του, την απείλησε με μαχαίρι!

    Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε η ανήλικη στα χέρια του 34χρονου θείου της, σε περιοχή του Αιγίου. Η «σωτήρια» επέμβαση γυναίκας.

    Τον απόλυτο τρόμο έζησε 11χρονη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πελοποννήσου», στα χέρια συγγενικού της προσώπου το οποίο υπό την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησε και επιχείρησε να τη βιάσει.

    Ολα συνέβησαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν το κοριτσάκι βρισκόταν μόνο στην κατοικία του στην περιοχή Παλαιοκολούρα Αιγίου. Ο 34χρονος θείος της, εκμεταλλευόμενος ως φαίνεται την απουσία των γονέων της, την επισκέφθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει, τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

    Κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και ασκώντας της σωματική βία και με την επίδειξη μαχαιριού που κατείχε, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

    Η 11χρονη αντιστάθηκε και στις απεγνωσμένες προσπάθειές της να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε, άρχισε να φωνάζει, με γειτόνισσα που την άκουσε να σπεύδει στο σημείο για να δει τι συμβαίνει. Η εικόνα που αντίκρισε, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνομία, ήταν σοκαριστική. Ο 34χρονος, μετά τη «σωτήρια» επέμβαση της γυναίκας, τράπηκε σε φυγή.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας άμεσα βρέθηκαν στην περιοχή, ωστόσο παρά τις εκτεταμένες έρευνες, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού από το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

    Πρόκειται για άτομο «γνωστό» στις διωκτικές Αρχές για παραβατική συμπεριφορά, έχοντας απασχολήσει για περιπτώσεις κλοπών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», την επομένη της απόπειρας βιασμού και ενώ αναζητείτο, φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο με τραυματισμό, εγκαταλείποντας το σημείο. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

    Πηγή: Pelop.gr
  • Κως: Πέθανε 63χρονος εργαζόμενος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ - Ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε
    Κως: Πέθανε 63χρονος εργαζόμενος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ - Ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε

    Ένας 63χρονος εργαζόμενος του Ομίλου εταιρειών «ΤΕΡΝΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» έχασε τη ζωή του στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μαστιχάρι της Κω.

    Ο εργαζόμενος, που ήταν χειριστής στροβίλου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, βρισκόταν προσωρινά στην Κω για την εργασία του. Έφτασε στη δουλειά του στις 7 το πρωί, αλλά, όπως αναφέρει η ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, λίγα λεπτά μετά ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

    Άμεσα του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, ωστόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Όταν έφτασε στο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Συνάδελφοί του ανέφεραν ότι το προηγούμενο βράδυ, μετά τη βάρδια, είχαν βγει μαζί για γεύμα.

    Ο διευθυντής του ΔΕΗ-ΑΣΠ καταθέτει πληροφορίες για το δυστύχημα στη Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, ενώ έχει διαταχθεί να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

    Ο άτυχος άνδρας καταγόταν από τη Βόρεια Ελλάδα και βρισκόταν στην Κω μαζί με την οικογένειά του για τις ανάγκες της εταιρείας και τη διαχείριση του συγκεκριμένου εξοπλισμού. Ο επόμενος προορισμός του θα ήταν η Κρήτη, όπου αναμενόταν να παραμείνει για δύο χρόνια.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σοκ στην Κω: Σέρφερ εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα - Οι πρώτες εκτιμήσεις
    Σοκ στην Κω: Σέρφερ εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα - Οι πρώτες εκτιμήσεις

    Ένας σέρφερ εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα, στα ανοιχτά της Κω, ενώ κατέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό σε βίντεο, το οποίο ανέβασε και στο κανάλι του στο YouTube.

    Ο σέρφερ, ενώ είχε την action camera πάνω του, εντόπισε την σορό σε ανύποπτο χρόνο. Ο ίδιος κατέγραψε το περιστατικό, και αποφάσισε να το ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube. Πολλοί τουρίστες από τα γύρω ξενοδοχεία είχαν κατέβει να βιντεοσκοπήσουν περιστατικό.

    Οι εκτιμήσεις για την σορό

    Άμεσα κλήθηκε το Λιμενικό, ενώ μέσα σε 10-15’ είχε φθάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, σύμφωνα με το Mega, ενώ δεν υπάρχει κάποια δήλωση αγνοούμενου στο νησί.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο τον You Tuber, τα ρούχα του άνδρα παρέπεμπαν σε ρούχα σέρφερ.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός βρίσκεται περισσότερο από μία εβδομάδα στο νερό, και εκτιμά πως έρχεται από μακριά και όχι από κάποιο μέρος της Ελλάδας.

    «Φορούσε ρούχα του σερφ» - Τι περιγράφει ο σέρφερ που τον εντόπισε

    Ο σέρφερ, Διονύσης Μπαλτσής περιέγραψε όσα συνέβησαν στο Mega:

    «Προχθές την Κυριακή, το μεσημέρι, γύρω στις 3 η ώρα, εγώ με έναν φίλο κάναμε kitesurf στην Λάμπη, στον Φάρο, όπως συνήθως και βρήκα τον άνθρωπο να επιπλέει. Πιστεύω ήταν 2-3 μέρες μέσα στο νερό, γιατί είχε ασπρίσει τελείως το σώμα του, και είχε μαύρες κηλίδες πάνω στο δέρμα», είπε αρχικά.

    «Ήταν λευκός και φαλακρός και φορούσε ρούχα τα οποία φοράμε και εμείς, του σερφ, δηλαδή λύκρα μπλουζάκι και παντελονάκι από αυτά που στεγνώνουν γρήγορα, δεν φάνηκε να είναι κάποιος μετανάστης. Σίγουρα ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε την θάλασσα, έκανε κάποιο υδάτινο σπορ. Είχαν ενημερωθεί ήδη οι Αρχές γιατί το πτώμα ήταν πάρα πολύ κοντά στην ακτή, δηλαδή γύρω στα 100 μέτρα. Και από τα ξενοδοχεία είχαν έρθει ήδη τουρίστες, και βγάζανε βίντεο και υπάρχει και ένα φυλάκιο του στρατού, που τους έκανα νόημα ότι υπάρχει ένα πτώμα στην θάλασσα. Ερχόταν σιγά σιγά προς τα έξω γιατί τα νερά ήταν ρηχά και καθαρά», συνέχισε ο κ. Μπαλτσής.

    «Έχει έρθει δηλαδή από αρκετά ψηλά, από τη Σάμο, παράλια της Τουρκίας, πάνω από τα Ίμια. Ήταν σοκαριστικό, εντάξει δεν βλέπεις κάθε μέρα πτώμα στη θάλασσα. Μπήκαμε να κάνουμε το χόμπι μας, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα», κατέληξε.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • «Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει»: Σοκάρει η περιγραφή της 20χρονης για την απόπειρα βιασμού στην Σαλαμίνα
    «Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει»: Σοκάρει η περιγραφή της 20χρονης για την απόπειρα βιασμού στην Σαλαμίνα

    Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε μετά τις απειλές του 35χρονου περιέγραψε η 20χρονη κοπέλα από τη Σαλαμίνα η οποία παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού ενώ βρισκόταν σε παραλία.

    Η περιγραφή της 20χρονης

    «Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενοχλεί δύο φορές. Του κάνω ότι δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι. Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα στην παραλία, ξεκίνησα να κολυμπάω και κολυμπούσε μαζί μου», είπε η 20χρονη στο Mega.

    «Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ», συμπλήρωσε.

    «Η αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω ότι ”τι να κάνω; να πετάξω;”. Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει», είπε η ίδια.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο