Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 20:42

Ηγουμενίτσα: Διαθεσιμότητα και ΕΔΕ για τους δύο αστυνομικούς που διακινούσαν κάνναβη με το περιπολικό

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Πώς τους «τσάκωσαν» - Συνελήφθη ένας υπήκοος Αλβανίας για εμπλοκή στην υπόθεση

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς κάνναβης.

Παράλληλα σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), διαδικασία που είναι ανεξάρτητη από την ποινική εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/03) στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών που υπερβαίνει τα 100 κιλά και μάλιστα με το περιπολικό όχημα.

Συνελήφθη επίσης ένας Αλβανός υπήκοος που φέρεται να εμπλέκεται στην διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο ένας εκ των δύο αστυνομικών οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα το οποίο ακινητοποιήθηκε μετά από τροχαίο στην πόλη της Ηγουμενίτσας ενώ ο δεύτερος με τον οποίο βρισκόταν σε κοινή υπηρεσία συνελήφθη στη Σαγιάδα.

Οι δύο αστυνομικοί και ο Αλβανός υπήκοος οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και τελικά μετά από προθεσμία που ζήτησαν και έλαβαν θα περάσουν και πάλι την πύλη του δικαστικού μεγάρου το πρωί της Τρίτης.

Πηγή: in.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 19:07

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Αστυνομικοί μετέφεραν με περιπολικό σοβαρά τραυματισμένο σκυλάκι
    Πάτρα: Αστυνομικοί μετέφεραν με περιπολικό σοβαρά τραυματισμένο σκυλάκι

    Αστυνομικοί στην Πάτρα μετέφεραν με περιπολικό στο κτηνιατρείο, ένα σοβαρά τραυματισμένο σκυλάκι.

    Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Κωνσταντίνα Τσίχλα στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος, αρχικά πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία για ένα τραυματισμένο σκύλο, τον οποίο είχε χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο. Παράλληλα οι αστυνομικοί ενημέρωσαν φιλοζωική οργάνωση, η οποία βρήκε κτηνίατρο ο οποίος θα μπορούσε άμεσα να περιθάλψει το ζώο.

    Μετέφεραν τον σκύλο με περιπολικό στο κτηνιατρείο στην Πάτρα

    Ωστόσο επειδή θα χρειάζονταν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι κάποιος από την φιλοζωική να πάει στο σημείο οι αστυνομικοί αποφάσισαν να το μεταφέρουν με το περιπολικό στον κτηνίατρο.

    Ακολούθησαν τις οδηγίες που τους δόθηκαν σε σχέση με το πως μπορεί να μεταφερθεί και περιμέναν μάλιστα να δουν ποιά είναι η κατάσταση του και αν είναι τσιπαρισμένο.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Ηλεία: Τον έπιασαν με 111 γραμμάρια κάνναβης
    Ηλεία: Τον έπιασαν με 111 γραμμάρια κάνναβης

    Σύλληψη άνδρα σε περιοχή του Πηνειού για κατοχή ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν συνολικά 111 γραμμάρια κάνναβης

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Πηνειού, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν, επιμελώς κρυμμένα σε περβάζι παραθύρου και σε αναρριχόμενο φυτό σε φράκτη της οικίας, συνολικά (111) γραμμάρια κάνναβης.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας (παράλληλη έδρα Αμαλιάδας).

  • Επίθεση σε αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο - Δύο συλλήψεις
    Επίθεση σε αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο - Δύο συλλήψεις

    Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ που μετέβησαν σε οικία σε καταυλισμό στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου αφού κλήθηκαν για διατάραξη κοινής ησυχίας

    Όταν έφτασαν στην οικία δέχτηκαν σφοδρή επίθεση με ξύλα, πέτρες και αντικείμενα. Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τη ρίψη αντικειμένων και η ομάδα απομακρύνθηκε από το σημείο με χρήση κρότου λάμψης και χημικών.

    Η ομάδα που δέχτηκε την επίθεση ενισχύθηκε με τρεις ομάδες ΟΠΚΕ και προσέγγισαν εκ νέου την οικία όπου συνέλαβαν δύο εμπλεκόμενους Ρομά (ένα 31χρονο και μια 38χρονη).

    Το υπηρεσιακό όχημα έχει φθορές.

    Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ΑΤ Ασπροπύργου.

    Πηγή: cnn.gr

  • Φυτεία με 2.000 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισε drone στον Αλμυρό Βόλου
    Φυτεία με 2.000 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισε drone στον Αλμυρό Βόλου

    Μια φυτεία με δύο χιλιάδες δενδρύλλια κάνναβης εντόπισε drone της Αστυνομίας το πρωί της Παρασκευής (21/9) σε δύσβατη περιοχή του Αλμυρού Βόλου.

    Οι αστυνομικοί από την Πάτρα με τη συνδρομή ισχυρών δυνάμεων από την ΟΠΚΕ και τα ΕΚΑΜ από την Αθήνα επιχείρησαν στην περιοχή πάνω από τη Γαύριανη του Αλμυρού και εντόπισαν την καλλιέργεια της κάνναβης.

    Οι Αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ προχώρησαν και στη σύλληψη ατόμων ελληνικής και αλβανικής καταγωγής. Εκτός των δενδρυλλίων οι αστυνομικοί εντόπισαν και αποξηραμένη κάνναβη.

    Πηγή: cnn.gr

  • Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ κατά αστυνομικών - Μια σύλληψη
    Εξάρχεια: Επίθεση με μολότοφ κατά αστυνομικών - Μια σύλληψη

    Επεισόδια έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια, με ομάδα αγνώστων να επιτίθεται σε αστυνομικούς των ΜΑΤ με μολότοφ και άλλα αντικείμενα.

    Συγκεκριμένα, η επίθεση σημειώθηκε στην οδό Θεμιστοκλέους, κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, ενώ δεν τραυματίστηκε κανείς.

    Άμεσα, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

    Μια σύλληψη

    Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 15 προσαγωγές ενώ μετά από λίγη ώρα τα 14 άτομα αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κάτι ύποπτο σε βάρος τους.

    Ωστόσο, συνελήφθη ένα άτομο καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Τρόμος για μοτοσικλετιστή στην Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχθηκε εν κινήσει στο τιμόνι της μηχανής
    Τρόμος για μοτοσικλετιστή στην Ηγουμενίτσα: Φίδι τυλίχθηκε εν κινήσει στο τιμόνι της μηχανής

    Αντιμέτωπος με ένα τρομακτικό περιστατικό ήρθε μοτοσικλετιστής στην Ηγουμενίτσα, όταν επιστρέφοντας από τη δουλειά του με το δίκυκλο που οδηγούσε, διαπίστωσε πως στο τιμόνι είχε τυλιχθεί ένα φίδι.

    Ο οδηγός συνειδητοποίησε την παρουσία του ερπετού ενώ βρισκόταν εν κινήσει, αφού ένιωσε ένα ξαφνικό σκούντημα στο χέρι του. Τότε είδε ένα φίδι τυλιγμένο στο τιμόνι, το κεφάλι του οποίου ακουμπούσε το χέρι.

    Ο δικυκλιστής σταμάτησε τη μηχανή του στο πλάι του δρόμου και απομακρύνθηκε.

    Έπειτα κάλεσε δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν να εντοπίσουν το ερπετό, που κρύφτηκε στη μηχανή και να το απομακρύνουν, όπως μετέδωσε το thespro.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Τροχαίο με τραυματίες αστυνομικούς στο Μενίδι - Ο 18χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
    Τροχαίο με τραυματίες αστυνομικούς στο Μενίδι - Ο 18χρονος οδηγός δεν είχε δίπλωμα οδήγησης

    Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη και θύματα δύο αστυνομικούς σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Μενιδίου.

    Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την οδό Μπόσδα, στις 22:30.

    Συγκεκριμένα, ένα ΙΧ συγκρούστηκε με περιπολικό της Ομάδας ΔΙΑΣ, με τον οδηγό του οχήματος να αναπτύσσει ταχύτητα και να απομακρύνεται από το σημείο.

    Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

    Ο οδηγός εντοπίστηκε ύστερα από λίγο στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Κωνσταντινουπόλεως και συνελήφθη. Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, πρόκειται για 18χρονο που δεν είχε άδεια οδήγησης.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σαντορίνη: Αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες και συνέλαβαν πέντε γυναίκες για πορνεία και μια για μαστροπεία
    Σαντορίνη: Αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες και συνέλαβαν πέντε γυναίκες για πορνεία και μια για μαστροπεία

    Αναζητείται ο νόμιμος εκπρόσωπος του καταστήματος

    Σε έξι, συνολικά, συλλήψεις γυναικών, προχώρησαν αστυνομικοί στη Σαντορίνη, εκ των οποίων οι πέντε κατηγορούνται για πορνεία και η μία για μαστροπεία.
    Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους ότι σε κλαμπ στα Φηρά Θήρας πραγματοποιούνται ερωτικές συνευρέσεις έναντι αμοιβής, προσποιήθηκαν τους πελάτες, κανονίζοντας συνάντηση και προσημειώνοντας τα χαρτονομίσματα.
    Μόλις ο αστυνομικός συναντήθηκε με μια από τις συλληφθείσες, της γνωστοποίησε την ιδιότητά του, ειδοποίησε την ομάδα έρευνας και πραγματοποιήθηκε έλεγχος του καταστήματος. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο κατάστημα διαπιστώθηκε ότι νόμιμος εκπρόσωπος είναι ένας άνδρας με καταγωγή από τη Ρουμανία που αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου, το οποίο λήγει το βράδυ της Δευτέρας 19/8.
    Η προανάκριση συνεχίζεται.
    Πηγή: protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο