Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 18:34

Τραγωδία στα Ναυπηγεία Χαλκίδας: Άνδρας καταπλακώθηκε από μπουκαπόρτα καραβιού

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/3) στα Ναυπηγεία Χαλκίδας στην Εύβοια, με έναν εργάτη να χάνει την ζωή του. Σύμφωνα με το eviathema.gr, κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξάρτημα από την μπουκαπόρτα του καραβιού, όπου εργαζόταν ο άτυχος άνδρας έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει και να τον καταπλακώσει.

Μάταια συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, καθώς ήταν ήδη αργά. Άμεσα κλήθηκε στο σημείο το Λιμεναρχείο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, όπου απεγκλώβισαν τη σορό του άνδρα.

Πρόκειται για εργαζόμενο περίπου 40 ετών. Την προανάκριση της υπόθεσης ανέλαβε το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 18:41

Σχετικά Άρθρα

  • Καλαμάτα: 42χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα
    Καλαμάτα: 42χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα

    Τραγικό εργατικό δυστύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Καλαμάτας.

    Πιο συγκεκριμένα γύρω στις 12 το μεσημέρι 42χρονος Έλληνας εργάτης οικοδομής, που έκοβε και τοποθετούσε κάγκελα σε εξώστη 1ου ορόφου, και κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό από ύψος περίπου 4 μέτρων.

    Ο άτυχος άνδρας έπεσε σε κορμό δέντρου και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

    Στο πλαίσιο του αυτόφωρου αναζητείται ο εργολάβος του έργου, ενώ την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Καλαμάτας.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Εργατικό δυστύχημα στη Λάρισα: Μπροστά στα μάτια τους συζύγου της πέθανε η 25χρονη που εγκλωβίστηκε στην πρέσα
    Εργατικό δυστύχημα στη Λάρισα: Μπροστά στα μάτια τους συζύγου της πέθανε η 25χρονη που εγκλωβίστηκε στην πρέσα

    Ένα τραγικό εργατικό δυστύχημα συνέβη τη Δευτέρα σε εκκοκκιστήριο κοντά στην Γλαύκη Λάρισας, όπου μια 25χρονη εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα τυποποίησης βάμβακος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

    Πέθανε μπροστά στα μάτια τους συζύγου της

    Ειδικότερα, σύμφωνα με το MEGA, λίγο πριν τις 04.00 τα ξημερώματα, η 25χρονη πήγε να το καθαρίσει όταν το μηχάνημα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο τέθηκε σε λειτουργία.

    Η νεαρή είχε κλείσει μία εβδομάδα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, ενώ παρών στο τραγικό περιστατικό ήταν ο σύζυγός της με τον οποίο ήταν και συνάδελφοι. Για τον απεγκλωβισμό της έσπευσαν δέκα Πυροσβέστες με τρία όχημα, οι οποίοι έβγαλαν από το μηχάνημα την 25χρονη η οποία δεν είχε τις αισθήσεις της.

    Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούν οι αρμόδιες Αρχές.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Εργατικό δυστύχημα στην Εύβοια: Νεκρός δασεργάτης που τον καταπλάκωσε δέντρο
    Εργατικό δυστύχημα στην Εύβοια: Νεκρός δασεργάτης που τον καταπλάκωσε δέντρο

    Σοβαρό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή Τελέθριο της Βόρειας Εύβοιαςλίγο μετά τις 10:00.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr πρόκειται για έναν άντρα οποίος εκτελούσε υλοτομικές εργασίες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως έφυγε το συρματόπλεγμα από κορμό δέντρουκαι τον καταπλάκωσε.

    Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία για την καταγραφή του τροχαίου δυστυχήματος αλλά και δύο πυροσβέστες με ένα όχημα.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Νεκρός οδηγός σε τροχαίο στη Χαλκίδα - Προσέκρουσε σε μάντρα το αυτοκίνητό του
    Νεκρός οδηγός σε τροχαίο στη Χαλκίδα - Προσέκρουσε σε μάντρα το αυτοκίνητό του

    Τροχαίο με ένα νεκρό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (13/9) στη Χαλκίδα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ κατευθυνόταν προς το Αφράτι με ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο, το όχημα να εκτραπεί και συγκρουστεί η πίσω πλευρά σε μια μάντρα σπιτιού.

    Στο σημείο, όπως αναφέρει το eviathema.gr έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ όπου εντόπισαν τον οδηγό στο πίσω κάθισμα χωρίς τις αισθήσεις του. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

    Αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας έσπευσαν στο σημείο για την καταγραφή του περιστατικού ενώ διερευνούνται τα αίτια.

    Πηγή: cnn.gr

  • Χαλκίδα: 17χρονος ανέβηκε στη γέφυρα και απειλούσε να πέσει στο κενό
    Χαλκίδα: 17χρονος ανέβηκε στη γέφυρα και απειλούσε να πέσει στο κενό

    Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας με έναν ανήλικο να απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 17χρονο Χαλκίδα, ο οποίος λίγο μετά τις 12 το βράδυ έφυγε από το σπίτι του μόνος του, με τους γονείς του να ανησυχούν και να καλούν την αστυνομία.

    Προηγήθηκε διαμάχη με τους γονείς του

    Πηγές ανέφεραν στο evima.gr, πως υπήρξε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που προκάλεσε έντονη διαμάχη ανάμεσα στον ανήλικο και τους γονείς του.

    Το παιδί είδαν περαστικοί να έχει βγει έξω από τα κάγκελα της υψηλής γέφυρας και να απειλεί να πέσει.

    Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να το αποτρέψουν να πέσει στο κενό.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Στον 9ο Γύρο Χαλκίδας οι Τσίμπρης - Πεντζούρης του Ποδηλατοδρόμου Πύργου
    Στον 9ο Γύρο Χαλκίδας οι Τσίμπρης - Πεντζούρης του Ποδηλατοδρόμου Πύργου

    Την Κυριακή που μας πέρασε ο Ποδηλατοδρόμος Πύργου με τους Μάριλο Πεντζούρη και Γιάννη Τσίμπρη πήρε μέρος στον 9ο Γύρο Χαλκίδας.

    Οι δύο αθλητές έλαβαν μέρος στα πλαίσια της πρόκρισής τους για την συμμετοχή στην 36η Σπαρτακιάδα (Αθήνα – Σπάρτη) που θα διεξαχθή στα τέλη Οκτωβρίου. Οι δύο αθλητές είχαν καλή εμφάνιση και με την παρουσία τους τίμησαν την ομάδα στην όμορφη Εύβοια και δήλωσαν την παρουσία της.

    Τέλος την ερχόμενη Κυριακή η πυργιώτικη ομάδα σχεδιάζει να εμφανιστεί στην Λάρισα σε διήμερο αγώνα που διοργανώνει τοπικός σύλλογος, κάτι που δείχνει κινητικότητα και κρατά το άθλημα της ποδηλασίας ζωντανό.

    podilatodr 9o xalkida 2

    podilatodr 9o xalkida 3

    (Δελτίο Τύπου)

  • Aποτροπιασμός στη Χαλκίδα: Νοσηλευτής ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του - Καταγγέλλει κακοποίηση από τη δεκαετία του '90
    Aποτροπιασμός στη Χαλκίδα: Νοσηλευτής ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του - Καταγγέλλει κακοποίηση από τη δεκαετία του '90

    Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Χαλκίδα όταν μία νοσηλεύτρια κατήγγειλε τον νοσηλευτή σύζυγό της για ξυλοδαρμό, ο οποίος σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

    Σύμφωνα με το Mega, η 55χρονη γυναίκα κάνει λόγο για συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγό της ήδη από τη δεκαετία του ’90, τόσο ψυχολογική όσο και σωματική.

    «Δεν είχα την δύναμη να αντισταθώ»

    «Είμαι παντρεμένη 27 χρόνια και σε σχέση 34 χρόνια με τον σύζυγό μου. Από περίπου το 1990 που ήμασταν μαζί δεχόμουν συνεχώς ψυχολογική και λεκτική βία καθώς και χτυπήματα στο σώμα, προξενώντας μου μελανιές τις οποία συνήθιζα να καλύπτω με τα ρούχα που φορούσα. Ποτέ δεν τον κατήγγειλα στις Αρχές γιατί φοβόμουν. Είχα γίνει υποχείριο του και δεν είχα την δύναμη να αντισταθώ», δήλωσε η 55χρονη.

    «Μου έλεγε «Εγώ δεν χωρίζω, προτιμώ να σε σκοτώσω παρά να χωρίσουμε», «θα σου στρίψω το κεφάλι». Τον Αύγουστο του 2019 που ήμασταν στο σπίτι μας μου επιτέθηκε για το ψυγείο που χάλασε και πήρε ένα μαχαίρι, πήγε στο δωμάτιο της κόρης μας και της είπε με το μαχαίρι στα χέρια «έλα στην κουζίνα να δεις πως θα σφάξω την μάνα σου». Πήγα για να προστατεύσω το κορίτσι μου και τότε άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο με χαστούκια».

    «Καθημερινά με έλεγχε για όλα. Ωστόσο, εχθές δεν έμεινε στα λόγια. Το μεσημέρι, επειδή ξέχασα να φέρω ψωμί στο σπίτι άρχισε να μου φωνάζει, μου έπιασε το αριστερό χέρι, το έστριψε και το γύρισε πίσω στην πλάτη κάνοντας λαβή. Με έπιασε από το λαιμό ταυτόχρονα και με κόλλησε σε μια ντουλάπα πάνω του σπιτιού και μου φώναξε «θα σου στρίψω το κεφάλι, θα σε πάω στη μάνα σου να σε παρατήσω, θα σε πάω εγώ στο αυτοκίνητο και ξέρω που θα σε παρατήσω». Άρχισα να ουρλιάζω».

    Η ίδια ήταν αποφασισμένη να δώσει τέλος στη σχέση τους, με τον σύζυγό της να την γρονθοκοπεί άγρια. Όπως είπε, τον κατήγγειλε για το χρωστούσε στα παιδιά της.

    «Το ίδιο βράδυ επέστρεψα στο σπίτι και του ανακοίνωσα ότι τελειώσαμε ως ζευγάρι. Με άρπαξε, με κόλλησε στον τοίχο με έπιασε από το πρόσωπο και μου κοπάνησε το κεφάλι στον τοίχο 2-3 φορές. Φώναζα «άφησε με, βοήθεια» και τότε με αλλεπάλληλες γροθιές με χτυπούσε με δύναμη στα δύο μάγουλα ταυτόχρονα και ένοιωθα ότι θα σπάσει το κεφάλι μου, ζαλιζόμουν, πήγαινα να χάσω τις αισθήσεις μου αλλά αυτήν την φορά δεν ήθελα να σκύψω το κεφάλι, σήκωσα με περηφάνια το κεφάλι μου και μέσα μου έπαιρνα δύναμη και έλεγα στον εαυτό μου, θα τον καταγγείλω το χρωστάω στα παιδιά μου».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν
    Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

    Τον φρικτό ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της καταγγέλλει 19χρονη στη Χαλκίδα. Ήταν 7 Ιουλίου όταν η 19χρονη έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, αιτία το γεγονός ότι του ζήτησε να χωρίσουν. Δυο μήνες μετά ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

    «Έφτυνα αίμα» καταγγέλλει η 19χρονη

    «Εκείνο το βράδυ, ήμουν για ποτό, όταν μου επιτέθηκε στο πάρκινγκ του μαγαζιού, που βρισκόμασταν. Το μαρτύριο μου, όμως, συνεχίστηκε στο σπίτι. Είχε παραβιάσει την πόρτα και με περίμενε. Με χτυπούσε με μπουνιές σε όλο μου το σώμα, έφτυνα αίμα, πολύ αίμα. Μέσα στην ζάλη μου, θυμάμαι, ότι είχε πάρει ένα μαχαίρι και με κυνηγούσε», λέει στο STAR και την Ελευθερία Σπυράκη η 19χρονη.

    «Από τότε κρύβεται, πέρασε το αυτόφωρο και δεν έγινε τίποτα. Φοβάμαι για τη ζωή μου, οι αρχές δεν έχουν κάνει το παραμικρό, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω ελεύθερα, και εκείνος συνεχίζει κανονικότατα τη ζωή του, χωρίς να έχει πάθει τίποτα από το νόμο. Πρέπει να τιμωρηθεί, η ζωή μου έχει γίνει μετά από αυτό μια κόλαση», προσθέτει το θύμα. Παρότι το θύμα έχει κινηθεί νομικά, ο δράστης εδώ και δυο μήνες παραμένει ασύλληπτος.

    «Δεν αναγνώρισα το παιδί μου»

    H μητέρα της 19χρονης περιγράφει ότι δεν αναγνώρισε ζητά δικαιοσύνη καθώς το παιδί της βρίσκεται ακόμη σε σοκ μετά απ' όσα έζησε.

    «Όταν την είδα δεν αναγνώρισα το παιδί μου, την αναγνώρισα μόνο από αυτό που φορούσε. Το πρόσωπο της ήταν απλά μέσα στα αίματα. Το παιδί είναι πάντα με συνοδεία για να πιει ένα καφέ πρέπει να έχουμε ένα σύνοδο δίπλα για να είμαι εγώ καλυμμένη ότι το παιδί μου είναι ασφαλές», λέει σοκαρισμένη η μητέρα της Μαρίας.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικηγόρο του θύματος, Μαρία Κεφαλά Καρλή, ο δράστης την παρακολουθούσε έξω από το σπίτι της: «Αφού βγήκε το θύμα από τον Ευαγγελισμό, την παρακολουθούσε έξω από το σπίτι της μητέρας της. Έχουμε κατάθεση από την ίδια τη γιαγιά και την αδερφή του δράστη αναφορικά με την βεβαιότητα του χαρακτήρα του».

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο