Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 08:31

Άγιοι Ανάργυροι: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 και μισή το βράδυ, όταν ο 39χρονος, που βρισκόταν στην απομόνωση στον Κορυδαλλό, χρησιμοποίησε τις γάζες με τις οποίες ήταν τυλιγμένο το τραύμα του από τον αυτοτραυματισμό που επιχείρησε αμέσως μετά την δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Σε δύο περίπου ώρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί του νοσοκομείου θα επιχειρήσουν να τον υποβάλουν σε αξονική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν προκληθεί βλάβες στον εγκέφαλο του.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 09:34

Σχετικά Άρθρα

  • Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
    Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

    Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η 14χρονη που τραυματίστηκε χθες από πτώση σοβά, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, στους Αγίους Αναργύρους.

    Υπενθυμίζεται ότι το 14χρονο κορίτσι περίμενε το λεωφορείο στη στάση, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν ξαφνικά ένα κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από το 2ο όροφο κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς από πίσω και έπεσε πάνω στο κεφάλι της ανήλικης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

    Εκτος κινδύνου η 14χρονη που τραυματίστηκε στους Αγίους Αναργύρους

    Μέσα σε 10 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει επισκληρίδιο αιμάτωμα και πραγματοποιήθηκε χειρουργική επέμβαση, η οποία πήγε αρκετά καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 14χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναμένεται εντός των ημερών να επιστρέψει σπίτι της.

    Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει αποκλειστεί ο χώρος της στάσης του λεωφορείου λόγω επικινδυνότητας, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από την αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού
    Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού

    Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του κοριτσιού που τραυματίστηκε σε στάση λεωφορείου, όταν έπεσαν σοβάδες πάνω της, στους Αγίους Αναργύρους.

    Η 14χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εκεί, όπως μεταδίδει το Star, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση υποσκληριδίου αιματώματος, που προκλήθηκε από την κάκωση στο κεφάλι.

    Οι σοβάδες έπεσαν από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου κτιρίου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 8.

    Βίντεο από το σημείο

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI
  • Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά
    Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά

    Συναγερμός σήμανε στους Άγιους Ανάργυρους καθώς σοβάς από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι 14χρονης, η οποία και τραυματίστηκε σοβαρά.

    Περίμενε στη στάση με τη μητέρα της

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Άγιοι Ανάργυροι: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα που πήγαινε στη στάση λεωφορείου
    Άγιοι Ανάργυροι: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα που πήγαινε στη στάση λεωφορείου

    Τροχαίο με παράσυρση πεζής στους Αγίους Αναργύρους. Η άτυχη γυναίκα πήγαινε στη στάση του λεωφορείου.

    Ήταν 06:30 το πρωί της Πέμπτης όταν μια γυναίκα πήγε να περάσει τον δρόμο στους Αγίους Αναργύρους, για να πάει στο απέναντι ρεύμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου βρισκόταν η στάση του λεωφορείου.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στο σημείο που έγινε το ατύχημα δεν υπάρχει διάβαση και το κοντινότερο φανάρι είναι στο 50 μέτρα.

    Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η γυναίκα πετάχτηκε απότομα στον δρόμο, πιθανότατα για να προλάβει το λεωφορείο.

    Η γυναίκα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όμως, δυστυχώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ υπέκυψε στα τραύματά της.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Γυναικοκτονία στη Λαμία: Σκότωσε την 60χρονη σύζυγό του και έδωσε τέλος στη ζωή του
    Γυναικοκτονία στη Λαμία: Σκότωσε την 60χρονη σύζυγό του και έδωσε τέλος στη ζωή του

    Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη Λαμία. 67χρονος πυροβόλησε τη γυναίκα του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

    Γυναικοκτονία έλαβε χώρα το απόγευμα Δευτέρας (12/8), στο Παγκράτι Λαμίας εκεί όπου ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

    Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ξαφνικά ακούστηκαν στη γειτονιά πυροβολησμοί. Όταν κάποιος έσπευσε στο σημείο, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε, καθώς δύο άτομα ήταν νεκρά μπροστά του μέσα στα αίματα.

    Πρόκειται για 67χρονο κάτοικο της περιοχής που έμενε μαζί με την 60χρονη γυναίκα του στο συγκεκριμένο σπίτι.

    Άμεσα, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ.

    Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας ερευνώνται τα αίτια που οδήγησαν στη γυναικοκτονία, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Βαρυμπόμπη, Μαρίνα Ζέας και Αγίους Αναργύρους
    Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Βαρυμπόμπη, Μαρίνα Ζέας και Αγίους Αναργύρους

    Υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που ξέσπασαν την Πέμπτη (1/8) στη Βαρυμπόμπη, σε σκάφη στη Μαρίνα Ζέας και σε οχήματα στους Αγίους Αναργύρους.

    Ειδικότερα, στη φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην Βαρυμπόμπη κινητοποιήθηκαν 45 πυροσβέστες με επτά οχήματα, τέσσερης ομάδες πεζοπόρου 1ης ΕΜΟΔΕ και εθελοντές.

    Η φωτιά ήταν μακριά από κατοικημένη περιοχή και σύμφωνα με ανάρτησή του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, ουραγός στη γρήγορη κατάσβεσή της ήταν το drone της Πυροσβεστικής που κατάφερε να την εντοπίσει εγκαίρως.

    Στις φλόγες αυτοκίνητα σε οικόπεδο στους Αγίους Αναργύρους

    Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης (1/8) σε οικόπεδο με αυτοκίνητα επί της λεωφ. Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους Αττικής με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να τυλιχθούν στις φλόγες.

    Στον χώρο βρισκόταν εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα με ανταλλακτικά και σύμφωνα με πληροφορίες κάηκαν τουλάχιστον 10 οχήματα.

    Για την κατάσβεση επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

    Φωτιά σε σκάφη στη Μαρίνα Ζέας

    Δύο σκάφη τυλίχτηκαν στις φλόγες αργά το βράδυ της Πέμπτης (1/8) στη Μαρίνα της Ζέας. Στο σημείο επιχείρησαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες.

    Δεν είχαν εγκλωβιστεί άτομα εντός τους.

    Η φωτιά ξέσπασε στο ένα από τα σκάφη, ακούστηκαν εκρήξεις και πιθανότατα από εκεί επεκτάθηκε στο διπλανό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ένας πυροσβέστης λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Αιτωλοακαρνανία: Τα δραματικά λεπτά πριν και μετά το έγκλημα στην Αμφιλοχία - Οι δεκάδες κλήσεις στο Τμήμα που δεν απαντήθηκαν
    Αιτωλοακαρνανία: Τα δραματικά λεπτά πριν και μετά το έγκλημα στην Αμφιλοχία - Οι δεκάδες κλήσεις στο Τμήμα που δεν απαντήθηκαν

    Σοκαρισμένη παραμένει η μικρή κοινωνία της Αμφιλοχίας και η Αιτωλοακαρνανία γενικότερα από τη γυναικοκτονία, με θύμα την 36χρονη Αρετή, με τον εν διαστάσει σύζυγό της και δράστη να δίνει τέλος στην ζωή του ακολούθως.

    Τραγικά πρόσωπα είναι τα δύο της παιδιά της αδικοχαμένης Αρετής που μέσα σε λίγα λεπτά έμειναν ορφανά από πατέρα και μητέρα.

    Ο 43χρονος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Ιουλίου του 2024 και με το ίδιο όπλο αυτοκτόνησε. Έκανε πράξη αυτό που φοβόντουσαν στενοί συγγενείς και φίλοι της γυναίκας, αλλά και μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας που γνώριζε για τα σοβαρά προβλήματα που υπήρχαν σε αυτήν την σχέση.

    Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των κουμπάρων του ζευγαριού, που μένουν ακριβώς από πάνω και που αδυνατούσαν να πιστέψουν το τι ακριβώς συμβαίνει. Οι στιγμές και τα λεπτά υπήρξαν δραματικά. Τη στιγμή που ο 43χρονος είχε μπει στο σπίτι της οικογένειας, με το ένα παιδί να βρίσκεται εντός αυτού, συγγενικό της πρόσωπο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την αδικοχαμένη γυναίκα. Το ρολόι έδειχνε 4:29. Η συνομιλία τους διήρκησε δέκα δευτερόλεπτα. Το ίδιο λεπτό η Αρετή ενημερώνει το Αστυνομικό Τμήμα της Αμφιλοχίας.

    Από τις 4:30 και για δέκα λεπτά η συγγενής της Αρετής, όπως αναφέρουν πληροφορίες του AgrinioPress επιχειρεί διαρκώς να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα της Αμφιλοχίας. Οι κλήσεις μπορεί να υπερβαίνουν τις 40, δίχως ωστόσο να έχουν απαντηθεί. Οι κλήσεις αυτές είναι καταγεγραμμένες.

    Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ, από τη στιγμή που η Αρετή τηλεφώνησε στο τοπικό Α.Τ., οι αστυνομικοί προσπαθούσαν μέσα από αρχεία να την ταυτοποιήσουν και να βρουν την οδό κατοικίας της. Σε μια Αμφιλοχία με άδειους δρόμους εκείνη την προχωρημένη ώρα το περιπολικό δεν χρειάζονταν ούτε δυο λεπτά για να φτάσει στο σπίτι της. Έγκυρες πληροφορίες του agriniopress αναφέρουν πως οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να επικοινωνούν με την Αρετή από τις 4:36 έως τις 4:38 χωρίς να πάρουν απάντηση, προφανώς επειδή η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Στις 4:42 φέρεται να επικοινώνησαν με το κέντρο της Δ/Α Ακαρνανίας και να ενημέρωσαν για το όσα αντίκρισαν, έξω από το σπίτι της 36χρονης μητέρας. Πιθανώς εκείνο να ήταν και το λεπτό της άφιξής τους το σημείο, 13 λεπτά μετά το τηλεφώνημα της Αρετής.

    Μέσα σε λίγα λεπτά ο τραγικός επίλογος είχε γραφτεί, με τον 43χρονο να σκοτώνει την Αρετή και ακολούθως να δίνει τέλος στην δική του ζωή. Τα ερωτήματα που χρήζουν διερεύνησης και οι πτυχές που πρέπει να «φωτιστούν» πληθώρα.

    Πρώτον και κύριο το αν θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί ότι συνέβη. Κατ’ επέκταση το πόση ώρα απαιτήθηκε ώστε να μεταβούν οι Αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο του εγκλήματος, με δεδομένο ότι η πόλη της Αμφιλοχίας είναι μικρή, όπως και οι αποστάσεις και γιατί κανένα από τα δεκάδες τηλεφωνήματα δεν απαντήθηκαν. Όπως και το πόσοι αστυνομικοί βρίσκονταν εκείνη την ημέρα και ώρα σε υπηρεσία στο τοπικό Τμήμα της Αμφιλοχίας.

    Όπως προκύπτει μάλιστα από το περιβάλλον της αδικοχαμένης γυναίκας, λίγα λεπτά μετά το έγκλημα συγγενικό της πρόσωπο μετέβη στο Α.Τ. για να το βρει… κλειδαμπαρωμένο. Όλα τα παραπάνω καλούνται να διαλευκάνουν οι έρευνες των Αρχών και να διαπιστώσουν όχι μόνο τις ακριβείς συνθήκες μιας απερίγραπτης τραγωδίας μα και το αν προκύπτουν υπηρεσιακές ευθύνες. Πιθανώς αυτό να είναι κάτι που θα το ζητήσουν και οι συγγενείς.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Αμφιλοχία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Αρετή - Μια κόλαση ζούσε από τον σύζυγό της
    Αμφιλοχία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Αρετή - Μια κόλαση ζούσε από τον σύζυγό της

    Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας μετά τη φρικτή δολοφονία της 37χρονης Αρετής από τον εν διαστάσει σύζυγό της, όπου την πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους.

    Σήμερα η κηδεία της

    Σήμερα το απόγευμα τα παιδιά της, οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της θα πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους Αρετή. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 17:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Αμφιλοχία.

    Ο 43χρονος δολοφόνος είχε κάνει κόλαση τη ζωή της εν διαστάσει συζύγου του. Το τελευταίο διάστημα έπινε συνεχώς και κυκλοφορούσε μεθυσμένος, ενώ συχνά της συμπεριφερόταν άσχημα, την χτυπούσε και την έβριζε, σύμφωνα με την μητέρα του θύματος.

    «Την πήγε στην πλαζ και την έδερνε»

    Ένα από τα περιστατικά βίας που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 37χρονη με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία. Η μητέρα της 37χρονης περιγράφει το συγκλονιστικό περιστατικό: «Την πήρε και την πήγε στην πλαζ. Την έδερνε» ανάφερε χαρακτηριστικά ενώ όταν την πήρε ο γιος της τηλέφωνο του είπε: «Βασίλη πάρε τηλέφωνο το 100. Με σκοτώνει ο πατέρας».

    «Με ειδοποίησαν οι φίλοι μου»

    Ο πατέρας της αδικοχαμένης Αρετής, ήταν ο πρώτος που έμαθε το πρωί για την δολοφονία της κόρης του. «Κατέβαινα από το σπίτι να πάω για δουλειά και με ειδοποίησαν οι φίλοι μου. Δεν ήξερα τίποτα. Καλύτερα να με χτυπούσε κεραυνός να πέθαινα, παρά αυτό».

    Το τηλεφώνημα της 37χρονης στην Αστυνομία και τα τελευταία λόγια της

    Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία.

    Ο γυναικοκτόνος ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του και για αυτό τον λόγο μάλιστα είχε πάρει μαζί του και την καραμπίνα πηγαίνοντας στο σπίτι της 37χρονης γυναίκας, παρά το γεγονός ότι του είχε αφαιρεθεί έπειτα από την πρώτη μήνυση του θύματος τον περασμένο Μάιο. Εκεί βρισκόταν η κόρη του ζευγαριού ενώ ο γιος τους ήταν στο σπίτι των γονιών του δράστη.

    Το τηλεφώνημα στην αστυνομία

    Ο 43χρονος μπήγε στο σπίτι και μάλιστα κράτησε όμηρο την κόρη τους και τηλεφώνησε στη γυναίκα του απειλώντας την πως αν δεν πάει γρήγορα εκεί τότε θα την σκοτώσει.

    Η 37χρονη θορυβημένη ξεκίνησε να επιστρέψει στο σπίτι για να δει το τι ακριβώς συνέβαινε. Ταυτόχρονα η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας το όνομα της και την απειλή που δέχθηκε από τον σύζυγό της χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία, μιας και στη συνέχεια έκλεισε η γραμμή.

    Συναγερμός για τον εντοπισμό της 37χρονης

    Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν εκείνη τη στιγμή μια αγωνιώδη προσπάθεια για να την εντοπίσουν, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο OPEN o Νίκος Γιαπρακάς και να δουν ποιος είναι ακριβώς αυτός που τους τηλεφώνησε. Λίγο αργότερα έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας εντοπίζοντας το στίγμα της γυναίκας. Δυστυχώς όμως όταν έφτασαν ήταν ήδη αργά. Ο δράστης είχε σκοτώσει την 37χρονη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

    Η εξήγηση της αστυνομίας

    Εξηγήσεις για το γεγονός ότι οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να αποτρέψουν το έγκλημα στην Αμφιλοχία, παρότι η άτυχη 37χρονη πρόλαβε να καλέσει την Αστυνομία, έδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

    Σύμφωνα με την εκδοχή της η κλήση διακόπηκε χωρίς το θύμα να προλάβει να δώσει τη διεύθυνση που βρίσκεται ή στοιχεία επικοινωνίας, αλλά κατέστη δυνατό μέσω ψηφιακών αρχείων να εντοπιστεί ποια ήταν και πού βρίσκεται. Όμως, όταν το περιπολικό έφθασε στο σημείο, ήταν πλέον αργά γιατί ο εν διαστάσει σύζυγός της την είχε δολοφονήσει.

    Πήραν το όπλο του γυναικοκτόνου μετά τη μήνυση και του το επέστρεψαν

    Την ίδια στιγμή σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη νέα γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο στην Αμφιλοχία, μετά τη δολοφονία της 37χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

    Τον περασμένο Μάιο, όταν του είχε κάνε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, τού είχε αφαιρεθεί η καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.

    Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, όταν αθωώθηκε και με δεδομένο επιπλέον ότι δεν είχε χρησιμοποιηθεί στο περιστατικό, το όπλο του επεστράφη, κατόπιν αίτησής του. Δύο μήνες μετά ο 43χρονος χρησιμοποίησε αυτό το όπλο για να σκοτώσει τη γυναίκα και να αυτοκτονήσει.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

    «Σε συνέχεια της από 13-07-2024 Ανακοίνωσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού 36χρονης από τον 43χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, και εν συνεχεία αυτοχειρίας αυτού, με κυνηγετικό όπλο, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

    Ο δράστης κατείχε νόμιμα το εν λόγω όπλο, για το οποίο διέθετε σχετική άδεια σε ισχύ και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

    Την 12 Μαίου 2024, κατόπιν σχηματισμού δικογραφίας για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, από τις αρμόδιες Αρχές είχε αφαιρεθεί το όπλο από την κατοχή του δράστη, ωστόσο, ένεκα αθώωσης αυτού, με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, και όπως προβλέπεται στην κείμενη νομοθεσία, εφόσον δεν είχε γίνει χρήση του όπλου στο περιστατικό, μετά από 15 ημέρες του αποδόθηκε εκ νέου με σχετική αίτησή του».

    Οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

    Οι γείτονες ανέφεραν πως το ζευγάρι είχε έντονους τσακωμούς, ενώ τον είχε καταγγείλει δύο φορές για ενδοοικογενειακή βία και απειλές μέχρι και πριν από δύο μέρες πριν το φονικό.

    Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την 10 Ιουλίου 2024. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του panic button.

    Είχε συλληφθεί στο παρελθόν ο δράστης και αθωώθηκε

    Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

    Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο