Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 12:06

Κως: 42χρονος κατηγορείται για αποπλάνηση της ανήλικης βαφτισιμιάς του

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ένας 42χρονος από την Κω κατηγορείται για την αποπλάνηση της ανήλικης ανιψιάς και βαφτισιμιάς του και θα έρθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη στις 13 Μαΐου.

Το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην γίνει κατηγορία εις βάρος του για τις πράξεις της τέλεσης γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους και της τέλεσης γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών, ενώ διατηρεί τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί μετά την απολογία του και συγκεκριμένα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης προσέγγισης ανηλίκων χωρίς την παρουσία έτερου ενήλικα.

Τι κατήγγειλε το κορίτσι

Αφορμή για τη δίωξη εις βάρος του αποτέλεσε δικογραφία που σχηματίστηκε τον Αύγουστο του 2021 μετά από κατάθεση της ανήλικης ανιψιάς και πνευματικής του κόρης, ηλικίας 15 ετών.,

Οι καταγγελλόμενες πράξεις, όπως υποστηρίχθηκε, τελέστηκαν το Πάσχα του 2020, αναφέρει η dimokratiki.

Η ανήλικη υποστήριξε ότι πήγε στο νησί για τις γιορτές του Πάσχα τον Απρίλιο του 2020 στο σπίτι του θείου της.

Κάποιο βράδυ, όπως είπε, ήταν στο δωμάτιο του θείου της και μαζί τους ήταν και ο ξάδερφος της 14 ετών, γιος της αδερφής του πατέρα της.

Έβλεπαν, όπως είπε, ταινίες και όταν τελείωσε η πρώτη ο θείος της είπε να βάλουν και δεύτερη.

Στη διάρκεια της τελευταίας νύσταξε και κάποια στιγμή ο ξάδελφος της είχε πάει στην τουαλέτα και τότε αντιλήφθηκε, ότι ενώ την είχε πάρει ο ύπνος, ο καταγγελλόμενος είχε σηκώσει την μπλούζα της και την θώπευσε στο στήθος.

Του είπε «τι κάνεις, πας καλά;», εκείνος δεν απάντησε και μετά η ανήλικη έφυγε. Τόνισε ότι δεν το είχε πει σε κανένα παρά μόνο σε μια φίλη της όταν γύρισε στη Ρόδο και το καλοκαίρι ενημέρωσε τον πατέρα της.

Τι ισχυρίστηκε ο 42χρονος

Απολογούμενος ο 42χρονος, επανέλαβε τα όσα είχε υποστηρίξει και προανακριτικώς, ότι ουδέποτε έμεινε μόνος του με το παιδί σε δωμάτιο και ότι στο σπίτι ήταν κι άλλοι συγγενείς, ενήλικες και ανήλικοι.

Την επίμαχη ημέρα έβλεπαν ταινία σε υπολογιστή παρουσία του ανιψιού του. Αρνείται ότι συνέβη αυτό που καταγγέλθηκε και υποστήριξε ότι είτε είναι προϊόν μυθοπλασίας, είτε αν η ανήλικη κοιμόταν είδε κάποιο όνειρο με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση στο μυαλό της μεταξύ της πραγματικότητας και του ονείρου.

Μάλιστα μετά από το υποτιθέμενο συμβάν, ισχυρίστηκε πως η ανιψιά του ξαναπήγε για διακοπές στο νησί και έμεινε μαζί τους χωρίς να εκφράσει κάποια δυσαρέσκεια.

Τέλος, άφησε να εννοηθεί πως η καταγγελία έγινε διότι ο πατέρας της ανήλικης έχει κάποια σχέση, γιατί τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα αδέλφια έχουν οικονομικές διενέξεις.

Πηγή: Ethnos.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 11:23

Σχετικά Άρθρα

  • Φωτιά στην Κω: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους - «Μείνετε σε ετοιμότητα»
    Φωτιά στην Κω: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους - «Μείνετε σε ετοιμότητα»

    Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (24/10) στην Κω και συγκεκριμένη σε δασική έκταση στην περιοχή Κέφαλο.

    Μάλιστα πριν από λίγο ήχησε και το 112 το οποίο καλούσε τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Τραγωδία με 4 νεκρούς μετανάστες στην Κω: Έπεσαν από τη βάρκα από λάθος του χειριστή
    Τραγωδία με 4 νεκρούς μετανάστες στην Κω: Έπεσαν από τη βάρκα από λάθος του χειριστή

    Οι μετανάστες έπεσαν από τη λέμβο που έπεβαιναν. Δύο ανήλικα παιδιά ανάμεσα στους νεκρούς.

    Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης ανοιχτά της Κω, καθώς μετανάστες που επέβαιναν σε λέμβο βρέθηκαν στη θάλασσα.

    Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα αγόρια, ανασύρθηκαν νεκρά από τη θαλάσσια περιοχή Φωκά της Κω. Οι νεκροί εντοπίστηκαν μετά από πτώση μεταναστών που επέβαιναν σε λέμβο στη θάλασσα.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η πτώση τους προκλήθηκε πιθανότατα από λάθος του χειριστή του σκάφους.

    Έως αυτή τη στιγμή από τη θαλάσσια περιοχή έχουν διασωθεί 27 αλλοδαποί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

    Οι διασωθέντες έχουν δηλώσει ότι στο σκάφος επέβαιναν συνολικά 31 άτομα.

    Στο μεταξύ 96 μετανάστες έχουν διασωθεί έως τώρα από φορτηγό πλοίο στη θαλάσσια περιοχή 21 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου, μετά από τη βύθιση σκάφους που τους μετέφερε.

    Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, στο σημείο διεξάγονται έρευνες από δύο πλωτά του λιμενικού, 6 παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ανήλικος ο χειριστής του σκάφους που ναυάγησε στην Κω - Πνίγηκε 25χρονη μετανάστρια
    Ανήλικος ο χειριστής του σκάφους που ναυάγησε στην Κω - Πνίγηκε 25χρονη μετανάστρια

    Ένας 17χρονος από την Συρία ήταν ο χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που ανετράπη και βυθίστηκε ανοιχτά της Κω και είχε ως αποτέλεσμα να πνιγεί μια 25χρονη μετανάστρια από την Συρία.

    Το ναυάγιο του σκάφους που μετέφερε 16 μετανάστες από την Τουρκία έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην θαλάσσια περιοχή της Κω.

    Από την ανατροπή του σκάφους, έχασε τη ζωή της μια 25χρονη από την Συρία, που ταξίδευε μαζί με τον σύζυγο της, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες περισυνελέγησαν από πλωτό του Λιμενικού Σώματος, που έσπευσε στο σημείο.

    Από την προανάκριση που ακολούθησε – όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό – από τους διασωθέντες αναγνωρίστηκε ο 17χρονος, ως ο χειριστής του ταχύπλοου και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 25 του Ν.5038/2023 (Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπές διατάξεις), του άρθρου 306 του Π.Κ. (Έκθεση), του άρθρου 187 του Π.Κ. (Εγκληματική οργάνωση) και του άρθρου 83 του Ν. 3386/2005 (Παράνομη είσοδος και έξοδος από τη χώρα).

    Πηγή: cnn.gr

  • Κως: Πέθανε 63χρονος εργαζόμενος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ - Ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε
    Κως: Πέθανε 63χρονος εργαζόμενος στο εργοστάσιο της ΔΕΗ - Ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε

    Ένας 63χρονος εργαζόμενος του Ομίλου εταιρειών «ΤΕΡΝΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» έχασε τη ζωή του στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Μαστιχάρι της Κω.

    Ο εργαζόμενος, που ήταν χειριστής στροβίλου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, βρισκόταν προσωρινά στην Κω για την εργασία του. Έφτασε στη δουλειά του στις 7 το πρωί, αλλά, όπως αναφέρει η ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, λίγα λεπτά μετά ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

    Άμεσα του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, ωστόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Όταν έφτασε στο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Συνάδελφοί του ανέφεραν ότι το προηγούμενο βράδυ, μετά τη βάρδια, είχαν βγει μαζί για γεύμα.

    Ο διευθυντής του ΔΕΗ-ΑΣΠ καταθέτει πληροφορίες για το δυστύχημα στη Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, ενώ έχει διαταχθεί να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

    Ο άτυχος άνδρας καταγόταν από τη Βόρεια Ελλάδα και βρισκόταν στην Κω μαζί με την οικογένειά του για τις ανάγκες της εταιρείας και τη διαχείριση του συγκεκριμένου εξοπλισμού. Ο επόμενος προορισμός του θα ήταν η Κρήτη, όπου αναμενόταν να παραμείνει για δύο χρόνια.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σοκ στην Κω: Σέρφερ εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα - Οι πρώτες εκτιμήσεις
    Σοκ στην Κω: Σέρφερ εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα - Οι πρώτες εκτιμήσεις

    Ένας σέρφερ εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα, στα ανοιχτά της Κω, ενώ κατέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό σε βίντεο, το οποίο ανέβασε και στο κανάλι του στο YouTube.

    Ο σέρφερ, ενώ είχε την action camera πάνω του, εντόπισε την σορό σε ανύποπτο χρόνο. Ο ίδιος κατέγραψε το περιστατικό, και αποφάσισε να το ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube. Πολλοί τουρίστες από τα γύρω ξενοδοχεία είχαν κατέβει να βιντεοσκοπήσουν περιστατικό.

    Οι εκτιμήσεις για την σορό

    Άμεσα κλήθηκε το Λιμενικό, ενώ μέσα σε 10-15’ είχε φθάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, σύμφωνα με το Mega, ενώ δεν υπάρχει κάποια δήλωση αγνοούμενου στο νησί.

    Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο τον You Tuber, τα ρούχα του άνδρα παρέπεμπαν σε ρούχα σέρφερ.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό, η σορός βρίσκεται περισσότερο από μία εβδομάδα στο νερό, και εκτιμά πως έρχεται από μακριά και όχι από κάποιο μέρος της Ελλάδας.

    «Φορούσε ρούχα του σερφ» - Τι περιγράφει ο σέρφερ που τον εντόπισε

    Ο σέρφερ, Διονύσης Μπαλτσής περιέγραψε όσα συνέβησαν στο Mega:

    «Προχθές την Κυριακή, το μεσημέρι, γύρω στις 3 η ώρα, εγώ με έναν φίλο κάναμε kitesurf στην Λάμπη, στον Φάρο, όπως συνήθως και βρήκα τον άνθρωπο να επιπλέει. Πιστεύω ήταν 2-3 μέρες μέσα στο νερό, γιατί είχε ασπρίσει τελείως το σώμα του, και είχε μαύρες κηλίδες πάνω στο δέρμα», είπε αρχικά.

    «Ήταν λευκός και φαλακρός και φορούσε ρούχα τα οποία φοράμε και εμείς, του σερφ, δηλαδή λύκρα μπλουζάκι και παντελονάκι από αυτά που στεγνώνουν γρήγορα, δεν φάνηκε να είναι κάποιος μετανάστης. Σίγουρα ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε την θάλασσα, έκανε κάποιο υδάτινο σπορ. Είχαν ενημερωθεί ήδη οι Αρχές γιατί το πτώμα ήταν πάρα πολύ κοντά στην ακτή, δηλαδή γύρω στα 100 μέτρα. Και από τα ξενοδοχεία είχαν έρθει ήδη τουρίστες, και βγάζανε βίντεο και υπάρχει και ένα φυλάκιο του στρατού, που τους έκανα νόημα ότι υπάρχει ένα πτώμα στην θάλασσα. Ερχόταν σιγά σιγά προς τα έξω γιατί τα νερά ήταν ρηχά και καθαρά», συνέχισε ο κ. Μπαλτσής.

    «Έχει έρθει δηλαδή από αρκετά ψηλά, από τη Σάμο, παράλια της Τουρκίας, πάνω από τα Ίμια. Ήταν σοκαριστικό, εντάξει δεν βλέπεις κάθε μέρα πτώμα στη θάλασσα. Μπήκαμε να κάνουμε το χόμπι μας, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα», κατέληξε.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Βιασμό κατήγγειλε Αγγλίδα τουρίστρια στην Κω - Συνελήφθη 29χρονος Νιγηριανός
    Βιασμό κατήγγειλε Αγγλίδα τουρίστρια στην Κω - Συνελήφθη 29χρονος Νιγηριανός

    Η 26χρονη κατήγγειλε ότι ο συλληφθείς της επιτέθηκε γύρω στις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου, την ώρα που είχε βγει έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζε για να καπνίσει

    Με την κατηγορία του βιασμού οδηγήθηκε την Κυριακή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω ένας 29χρονος Νιγηριανός, ο οποίος είχε συλληφθεί το μεσημέρι του Σαββάτου έπειτα από την καταγγελία μιας νεαρής τουρίστριας ότι την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή χωρίς την θέλησή της.
    Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 26χρονη Αγγλίδα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο Αφρικανός την είχε πλησιάσει γύρω στις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου την ώρα που είχε βγει έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζε στην Κέφαλο, για να καπνίσει ένα τσιγάρο. Χωρίς την συναίνεσή της, άρχισε να ασελγεί σε βάρος της και στη συνέχεια την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη συνουσία.
    Βάσει της περιγραφής που έδωσε η νεαρή τουρίστρια, οι αστυνομικοί έκαναν προσαγωγές υπόπτων, μεταξύ των οποίων η 26χρονη αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη αλλά ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με την θέλησή της. Με εντολή του εισαγγελέα, η κοπέλα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθεί αν φέρει ίχνη βιασμού.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Λέρος: Συνελήφθη 58χρονος που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικο
    Λέρος: Συνελήφθη 58χρονος που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικο

    Ο άνδρας είχε συλληφθεί και στο παρελθόν από στελέχη του τοπικού αστυνομικού τμήματος του νησιού, για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικο

    Eνας 58χρονος άνεργος Γερμανός συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή πλήθους φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, που προκάλεσαν τον σχηματισμό δικογραφίας κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του.

    Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος καθώς είχε συλληφθεί και στο παρελθόν από στελέχη του τοπικού αστυνομικού τμήματος του νησιού, για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικο.

    Οι αστυνομικοί, στην πρόσφατη περίπτωση, διαπίστωσαν ότι ο 58χρονος είχε έρθει σε επαφή με αλλοδαπό ανήλικο και του έστειλε φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.
    Στο μεταξύ, τα στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας, σχημάτισαν δικογραφίες τακτικής διαδικασίας, σε βάρος ενός 20χρονου φοιτητή και ενός 71χρονου συνταξιούχου, στην Κρήτη, οι οποίοι κατηγορούνται για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου. Κατείχαν και είχαν πρόσφορα για διαμοιρασμό ψηφιακά αρχεία με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.

    Σε έρευνες που έγιναν παρουσία δικαστικών λειτουργών, στις οικίες των κατηγορούμενων σε Λέρο και Κρήτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα και 2 usb sticks.
    Μάλιστα, από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα στα κατασχεμένα πειστήρια από την οικία του 58χρονου, βρέθηκαν σε αυτά πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

    Ο 58χρονος στο παρελθόν είχε παραπεμφθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη, για πορνογραφία ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος, για προσέλκυση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη για γενετήσιους λόγους και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας με χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, με προτάσεις που αφορούν γενετήσιες πράξεις και με επίδειξη των γεννητικών οργάνων κατά συρροή.

    Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την 17η Δεκεμβρίου 2019 από αστυνομικούς του ΑΤ Λέρου. Ειδικότερα, την 15.30 ώρα της 17ης Δεκεμβρίου 2019 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λέρου, από μια 48χρονη ημεδαπή, ότι ο αλλοδαπός τον μήνα Σεπτέμβριο είχε προσεγγίσει στον δρόμο τον ανήλικο γιο της και του πρότεινε να του δώσει το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ προκειμένου να πραγματοποιήσουν γενετήσιες πράξεις.

    Επιπλέον, ο ανήλικος ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι το ίδιο έχει γίνει επανειλημμένα και μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Instagram, στις οποίες ο δράστης του έστελνε φωτογραφίες ομόφυλων και ετερόφυλων ζευγαριών σε ερωτικές στιγμές ή του πρότεινε να προβούν σε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής.

    Αστυνομικοί του Α.Τ. Λέρου, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης, την 17.30 ώρα της ιδίας ημέρας, διενήργησαν νομότυπη έρευνα, παρουσία δικαστικού εκπροσώπου στην οικία του δράστη, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας, το οποίο σύμφωνα με όσα ανέφερε προφορικά τόσο κατά την διάρκεια της έρευνας όσο και έπειτα στην απολογία του, επιδείκνυε στα ανήλικα θύματά του προκειμένου να τα προσελκύσει. Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι την περίοδο των ημερών του Πάσχα του έτους 2019, κατάφερε και έπεισε τον ανήλικο να συνερευθούν ερωτικά. Συγκεκριμένα, όπως είπε οδήγησε τον ανήλικο σε παραλία στην περιοχή Άλιντα και ενήργησε ερωτική πράξη εις βάρος του.

    Κατά την κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, 8 κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες sim, δύο κάρτες μνήμης κινητού τηλεφώνου και μία φωτογραφική μηχανή. Σε δύο κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό ενηλίκων και ανηλίκων, ενώ τα πειστήρια απεστάλησαν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια σχετικής πραγματογνωμοσύνης.

    Απολογούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του καταλογίζονται, ενώ προσέβαλε την προανακριτική του ομολογία ως άκυρη και ως προϊόν αστυνομικής βίας ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων ότι του έγινε ηλεκτροσόκ στο ένα χέρι.

    Πηγή: protothema.gr

  • Χωρίς ενεργό μέτωπο οι πυρκαγιές σε Κω, Χίο και Ηράκλειο Κρήτης - Συνολικά 36 το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
    Χωρίς ενεργό μέτωπο οι πυρκαγιές σε Κω, Χίο και Ηράκλειο Κρήτης - Συνολικά 36 το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

    Συνολικά 36 αγροτοδασικές πυρκαγιέςεκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα. Από αυτές οι 33 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη τρεις.

    Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική οι πυρκαγιές που ξέσπασαν χθες σε Κω και Χίο δεν έχουν ενεργό μέτωπο, ενώ στα σημεία παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για να περιορίσουν τυχόν αναζωπυρώσεις. Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική χωρίς ενεργό μέτωπο είναι και η φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα στο Γεράκι Καστελλίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

    Τέλος η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο