Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 18:55

Βούλα: Συνελήφθη επιδειξίας που τρομοκράτησε δύο γυναίκες

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τρομακτικές στιγμές έζησαν δύο γυναίκες, το Μεγάλο Σάββατο, όταν δέχθηκαν επίθεση από 30χρονο επιδειξία, στην περιοχή της Βούλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δράστης είναι ένας 30χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αρχικά προσέγγισε μία 57χρονη, τη στιγμή που έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, αυνανίστηκε μπροστά της και τη θώπευσε.

Λίγες ώρες μετά ο δράστης προσέγγισε σε κεντρικό σημείο μία 63χρονη, μπροστά στην οποία επίσης αυνανίστηκε.

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει, καλώντας ταυτόχρονα την άμεση δράση.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μετά από έρευνες εντόπισαν τον 30χρονο και τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, όπου και αναγνωρίστηκε από τα δύο θύματά του.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 13:54

Σχετικά Άρθρα

  • Αναστάτωση στο Βόλο από ηλικιωμένο που κατέβαζε το εσώρουχό του σε περαστικούς
    Αναστάτωση στο Βόλο από ηλικιωμένο που κατέβαζε το εσώρουχό του σε περαστικούς

    Την παρέμβαση των τοπικών Αρχών στο Βόλο προκάλεσε το μεσημέρι της Κυριακής (20/10) ηλικιωμένος επιδειξίας.

    Ο άνδρας κυκλοφορούσε στο δρόμο με ζακέτα και το εσώρουχό του, το οποίο και κατέβαζε μπροστά σε περαστικούς.

    Το περιστατικό, κατήγγειλαν θαμώνες καφετέριας, με αστυνομικούς να εντοπίζουν τον άνδρα και να τον συλλαμβάνουν έξω από σπίτι, στο οποίο προσπάθησε να κρυφτεί.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες στο τοπικό μέσο TheNewspaper.gr, φαίνεται να μην είναι η πρώτη φορά που ο δράστης κάνει κάτι τέτοιο.

    Πηγή: cnn.gr

  • Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!
    Δυτ. Ελλάδα: 26χρονος επιδειξίας μπήκε σε λεωφορείο με μαθητές τους παρενοχλούσε και μετά γδύθηκε!

    Απίστευτο περιστατικό σε αστικό λεωφορείο που μετάφερε μαθητές, με 26χρονο που κατέβασε το παντελόνι του!

    Ολα συνέβησαν χθες το πρωί στις 7.30 το πρωί όταν μαθητές μπήκαν στο αστικό λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο Γυμνάσιου Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας και μαζί τους επιβιβάστηκε ένας 26χρονος.

    Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί 14χρονη μαθήτρια, ενώ κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι τους μένοντας γυμνός. Σοκαρισμένοι η 14χρονη και οι συμμαθητές της κατέβηκαν και μπήκαν γρήγορα στο προαύλιο του σχολείου, όπου τους ακολούθησε και ο νεαρός επιδειξίας, συνεχίζοντας να τους παρενοχλεί.

    Η διευθύντρια του γυμνασίου ενημερώθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία που έφθασε αμέσως και τον συνέλαβε.

    Παράλληλα αναζητείται και ο οδηγός του λεωφορείου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση ανηλίκων.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Βόλος: Επιδειξίας εισέβαλε σε κατάστημα εστίασης και κυνηγούσε την υπάλληλο
    Βόλος: Επιδειξίας εισέβαλε σε κατάστημα εστίασης και κυνηγούσε την υπάλληλο

    Η κοπέλα πρόλαβε να μπει στο μαγαζί και να κλειδώσει αλλά εκείνος συνέχιζε - Τράπηκε σε φυγή μόνο όταν τον απείλησε ότι θα τον καταγράψει με το κινητό

    Μια εξόχως σοκαριστική εμπειρία έζησε 23χρονη υπάλληλος σε κατάστημα εστίασης στον Βόλο, όταν 40χρονος μπήκε στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού την ώρα που εκείνη έστηνε τα τραπέζια, κατέβασε το φερμουάρ του παντελονιού του και επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα άρχισε να την βρίζει χυδαία.

    Η υπάλληλος σάστισε αλλά κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της παρ’ ότι εκείνη τη στιγμή ήταν μόνη της στο μαγαζί καθώς είχε μόλις ξεκινήσει η βάρδιά της.

    Η κοπέλα πρόλαβε να κλειδωθεί μέσα στο μαγαζί και να καλέσει τον ιδιοκτήτη

    Όλα συνέβησαν γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή των Παλαιών.

    Όπως περιέγραψε η 23χρονη στο taxydromos.gr, ο άνδρας την κυνήγησε κι εκείνη έτρεξε για να τον αποφύγει. «Όταν γύρισα να τον κοιτάξω, είδα ότι είχε ανοίξει το φερμουάρ και επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα» πρόσθεσε.

    Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η 23χρονη ενημέρωσαν την Αστυνομία για το συμβάν, η οποία διενεργεί εντατικούς ελέγχους προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης. Ο 40χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχολογικά αλλά και αλκοολισμού και είναι γνωστός στην περιοχή.

    Γνωστός στην περιοχή ως «ο τρελός»

    «Ήταν μόλις είχα πιάσει δουλειά και ήμουν μόνη μου στο μαγαζί. Εστηνα τα τραπέζια και κατάλαβα ότι κάποιος με παρακολουθεί» λέει το θύμα συμπληρώνοντας ότι «φατσικά είναι γνωστός στον Βόλο και έχω ακούσει να τον αποκαλούν ‘ο τρελός’».

    Η κοπέλα κινήθηκε γρήγορα για να κλειδώσει το μαγαζί ώστε μην μπει ο άνδρας μέσα. «Τότε ξεκίνησε να με κυνηγάει. Μπήκα μέσα και κόλλησε στην πόρτα. Αρχισε να με απειλεί εκτοξεύοντας χυδαίες και πρόστυχες εκφράσεις», λέει η ίδια.

    Ασφαλής εντός του καταστήματος αλλά και ψύχραιμη, σήκωσε το κινητό της και τον προειδοποίησε ότι θα τον καταγράψει, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να τραπεί σε φυγή.

    Είχε ξαναπάει το μεσημέρι

    Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, το ίδιο μεσημέρι ο δράστης είχε επισκεφτεί ξανά το μαγαζί.

    «Τον βρήκα μέσα στην αποθήκη του καταστήματος, δεν ξέρω πώς μπήκε. Μου ζήτησε μία κόκα κόλα και μου είπε ότι είναι άστεγος. Του έδωσα, όμως στη συνέχεια ζήτησε και ένα μπουκάλι κρασί, δηλώνοντας πως είναι αλκοολικός. Τότε τον έδιωξα», λέει ο ίδιος χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

    «Με πήρε αμέσως η υπάλληλός μου τηλέφωνο και μου είπε τι είχε γίνει. Μου περιέγραψε τον άνδρα και τη στιχομυθία που είχαν μεταξύ τους και κατάλαβα ότι ήταν ο ίδιος που έδιωξα κακήν κακώς το μεσημέρι» προσθέτει εκφράζοντας ανακούφιση που «ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα χειρότερο στην κοπέλα που ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο μαγαζί».

    Πηγή: in.gr

  • Βούλα: Δραματική έκκληση του γιου της 72χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο
    Βούλα: Δραματική έκκληση του γιου της 72χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο

    Έκκληση να εντοπιστεί ο μοτοσικλετιστής που χτύπησε την ηλικιωμένη στη Βούλα τη Μεγάλη Πέμπτη με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, απευθύνει ο γιος της 72χρονης.

    Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, με βάση και τη μαρτυρία του πατέρα του που βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του την στιγμή του τροχαίου, ο γιος της 72χρονης ανέφερε πως «πέρασαν δύο μηχανές με ιλιγγιώδη ταχύτητα και απ' όσο καταλαβαίνω η πρώτη ήταν αυτή που την έριξε κάτω και η δεύτερη ήταν αυτή που την χτύπησε».

    Δραματική έκκληση του γιου της 72χρονης

    «Οι γονείς μου προσπαθούσαν να περάσουν την παραλιακή, από την πλευρά της παραλίας να ανέβουν προς τα πάνω. Η μητέρα μου είχε σχεδόν διασχίσει όλο τον δρόμο, είχε φτάσει δηλαδή στην αριστερή λωρίδα, ο πατέρας μου ήταν κάποια μέτρα λίγο πιο πίσω».

    «Η μητέρα και ο πατέρας μου πριν περάσουν τον δρόμο είχαν κοιτάξει και δεν φαινόταν κάποιο όχημα να πλησιάζει. Ούτε οι οδηγοί πρόλαβαν να αντιδράσουν, ούτε οι πεζοί, με την ταχύτητα που πήγαιναν οι μηχανές», σχολίασε.

    Απηύθυνε έκκληση σε όποιον ήταν ενώπιον του συμβάντος να το αναφέρει προκειμένου να εντοπιστεί ο δικυκλιστής.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Βούλα: Στις κάμερες ασφαλείας ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. τον οδηγό που εγκατέλειψε την 72χρονη
    Βούλα: Στις κάμερες ασφαλείας ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. τον οδηγό που εγκατέλειψε την 72χρονη

    Βίντεο από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες εξετάζει η αστυνομία για να καταλήξει κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση σε κεντρικό δρόμο στη Βούλα .

    Η 72χρονη γυναίκα παρασύρθηκε από μοτοσυκλετιστή ο οποίος και την εγκατέλειψε.

    Δευτερόλεπτα μετά σύμφωνα με την ΕΡΤ, τη χτύπησε και δεύτερος μοτοσικλετιστής. Ένα 24ωρο νωρίτερα παρασύρθηκε οικογένεια στην Πειραιώς κι ένα5χρονο παιδί μάχεται για τη ζωή του.

    Αναζητεί ο οδηγός που εγκατέλειψε την 72χρονη

    Τον οδηγό που αφού παρέσυρε μια 72χρονη το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (10/5), στη Βούλα, την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο, αναζητούν οι Αρχές.

    Ο οδηγός της δεύτερης μηχανής που στη συνέχεια κατέληξε και αυτός πάνω στην ηλικιωμένη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

    Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η 72χρονη που επιχείρησε να διασχίσει την παραλιακή στη Βούλα, παρασύρθηκε από διερχόμενη μηχανή με κατεύθυνση το ρεύμα προς Σούνιο, ενώ στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε τραυματισμένη στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα μία μηχανή να καταλήξει πάνω της.

    Η ίδια κατέληξε λίγο αργότερα.

    Η γυναίκα διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ σε πάρα πολύ σοβαρή κατάσταση ήταν και ο οδηγός της δεύτερης μηχανής.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Βούλα: Η 72χρονη χτυπήθηκε από δύο μηχανές - Ο ένας οδηγός την εγκατέλειψε
    Βούλα: Η 72χρονη χτυπήθηκε από δύο μηχανές - Ο ένας οδηγός την εγκατέλειψε

    Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα με τη φονική παράσυρση ηλικιωμένης γυναίκας που φαίνεται να παρασύρθηκε από δύο μηχανές.

    Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η γυναίκα φαίνεται να χτυπήθηκε αρχικά από μηχανή στη Λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα, ο οδηγός της οποίας στη συνέχεια την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

    Ο δεύτερος οδηγός μηχανής την είδε ξαφνικά μπροστά του, πιθανότατα πεσμένη στο έδαφος, και την χτύπησε εκ νέου.

    Από τη παράσυρση ανασύρθηκε νεκρή η 72χρονη, ενώ με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο δεύτερος αναβάτης της μηχανής.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Τραγωδία στη Βούλα: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή - Βαριά τραυματίας ο οδηγός
    Τραγωδία στη Βούλα: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή - Βαριά τραυματίας ο οδηγός

    Τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στη Βούλα.

    Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στην περιοχή της Βούλας. Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή, με τον οδηγό της να τραυματίζεται σοβαρά.

    Η πεζή παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στην παραλιακή λεωφόρο Καραμανλή, στο ύψος της οδού Διός, στο ρεύμα προς Σούνιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

    Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. O οδηγός της μηχανής που την παρέσυρε στη Βούλα, είναι βαριά τραυματισμένος.

  • Βούλα: Πώς η ΕΛ.ΑΣ. απέτρεψε ραντεβού μαθητών για συμπλοκή – 10 συλλήψεις ανηλίκων σε ολόκληρη την Ελλάδα
    Βούλα: Πώς η ΕΛ.ΑΣ. απέτρεψε ραντεβού μαθητών για συμπλοκή – 10 συλλήψεις ανηλίκων σε ολόκληρη την Ελλάδα

    Αυξημένοι ήταν οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. χθες στην ΝΑ Αττική για τυχόν παραβατικές συμπεριφορές ανηλίκων. Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν σε Γλυφάδα και Βούλα. Συνολικά έγιναν 53 έλεγχοι ανηλίκων και ενός ενήλικα.

    Στην Βούλα οι δυνάμεις Ασφαλείας σε συνεργασία με ομάδες ΟΠΚΕ προσήγαγαν πέντε ανηλίκους και έναν ενήλικα. Στην κατοχή ενός ανηλίκου βρέθηκε 1 κουκούλα full face.

    Οι προσαγωγές έγιναν στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφορίας ότι στις 22:00 στο scate park είχε δοθεί ραντεβού μεταξύ μαθητών δύο διαφορετικών σχολείων της περιοχής για συμπλοκή.

    Στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο, σταμάτησε η προσέλευση νεαρών και αποχώρησαν και όσοι ήδη κινούνταν στην πέριξ περιοχή.

    Παράλληλα σε ολόκληρη τη χώρα τη χώρα χθες έγιναν 10 συλλήψεις ανηλίκων, 9 προσαγωγές και 526 έλεγχοι.

    Πηγή:enikos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο