Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 09:34

Κηφισιά: Αναζητούνται ο οδηγός και η συνοδός που ξέχασαν το 5χρονο αγοράκι στο σχολικό

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε από το Α.Τ. Κηφισιάς, σε βάρος του σχολικού οδηγού, της συνοδού και της εταιρείας των σχολικών, μετά το πρωτοφανές περιστατικό όπου ξέχασαν ένα αγοράκι σχεδόν πέντε ετών για έξι ώρες μέσα σε σχολικό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, για το περιστατικό υπέβαλε μήνυση ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος και κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλειας Κηφισιάς ότι τη Δευτέρα (13/05), στις 8 το πρωί παρέδωσε το παιδί του στο σχολικό, προκειμένου να μεταφερθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Κηφισιάς.

Το αγοράκι όμως, φαίνεται ότι στη διαδρομή αποκοιμήθηκε στα πίσω καθίσματα και κανείς, ούτε η σύνοδος ούτε ο οδηγός του σχολικού, το αντιλήφθηκαν όταν έφτασαν στο νηπιαγωγείο.

Το παιδάκι έμεινε περίπου 6 ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο, όταν και τον εντόπισε κατά το μεσημέρι ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ αμέσως μετά ειδοποιήθηκαν οι γονείς του παιδιού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το αγοράκι είναι καλά στην υγεία του. Στο πλαίσιο του αυτόφωρου τόσο ο οδηγός, όσο και η συνοδός αναζητούνται και δεν απαντούν ούτε στις κλήσεις των αστυνομικών.

Πηγή: Cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 09:35

Σχετικά Άρθρα

  • Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κηφισιά - Με εγκαύματα ένας ηλικιωμένος
    Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κηφισιά - Με εγκαύματα ένας ηλικιωμένος

    Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/10) σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου στην Κηφισιά, με την Πυροσβεστική να προχωρά στον απεγκλωβισμό ενός ηλικιωμένου που διέμενε στο σπίτι.

    Το διαμέρισμα στο οποίο ξέσπασε η φωτιά βρισκόταν στην Ικάρου. Ο ηλικιωμένος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς έχει υποστεί ελαφρά εγκαύματα και αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

    Στο σημείο επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα, και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Λάρισα: Ποινή φυλάκισης σε οδηγό σχολικού λεωφορείου που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια Λυκείου
    Λάρισα: Ποινή φυλάκισης σε οδηγό σχολικού λεωφορείου που παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια Λυκείου

    Ο οδηγός έκλεισε τη μαθήτρια μέσα στο σχολικό και στη συνέχεια την αγκάλιασε και την φίλησε

    Ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας ένας οδηγός σχολικού λεωφορείου, στον οποίο επιβλήθηκαν παράλληλα αυστηροί περιοριστικοί προκειμένου να ανασταλεί η 10μηνη ποινή φυλάκισης που αποφάσισε το δικαστήριο.
    Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του larissanet.gr, η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο μετά από καταγγελία μαθήτριας λυκείου ότι ο κατηγορούμενος σε χωριό της ΠΕ Λάρισας, το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου, την έκλεισε μέσα στο σχολικό και στη συνέχεια την αγκάλιασε και την φίλησε.
    Η κατάθεση της μαθήτριας

    Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στο δικαστήριο η ανήλικη κατέθεσε αναλυτικά όσα έγιναν εκείνο το πρωί.

    Συγκεκριμένα, είπε πως, όταν το σχολικό έφτασε στην τελευταία στάση και κατέβηκαν όλα τα παιδιά και τελευταία η ίδια, ο κατηγορούμενος της είπε να επιστρέψει στο σχολικό και την τράβηξε από τον καρπό για να μπει μέσα. Μετά έκλεισε τις πόρτες και αφού προέβη στις καταγγελλόμενες πράξεις άνοιξε την πόρτα και την άφησε να φύγει.

    Ο πατέρας της, όταν έμαθε για το περιστατικό από τον υποδιευθυντή του σχολείου που φοιτά η κόρη του, κατήγγειλε τον άνδρα στην αστυνομία, αναφέροντας μάλιστα πως η κοπέλα ήταν ταραγμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

    Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο οδηγός

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την καταγγελία τονίζοντας πως τελευταίος κατέβηκε από το σχολικό ένας μαθητής λυκείου με τον οποίο είχε και συζήτηση προκειμένου να του εξηγήσει κάποια πράγματα για το σχολικό πάσο.

    Μάλιστα το τελευταίο στοιχείο επικαλέστηκε η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζητώντας την αναβολή της δίκης προκειμένου να προσέλθει για να καταθέσει σχετικά ο μαθητής. Το δικαστήριο ωστόσο απέρριψε το αίτημα, απορρίπτοντας στη συνέχεια και δεύτερο αίτημα του κατηγορούμενου, στο οποίο ζητούσε να υποβληθεί η μαθήτρια σε ψυχολογική εξέταση.

    Τελικά εισαγγελέας και πρόεδρος έκριναν αμφότεροι πως τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις με το δικαστήριο να κηρύσσει τον κατηγορούμενο ένοχο και να του επιβάλει ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

    Η ποινή έχει ανασταλεί υπό τους όρους να μήν συνοδεύει στο πλαίσιο της εργασίας του ανήλικους, να δίνει το παρόν μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του και την απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα - όροι που επιβάλλονται συνήθως σε κατηγορούμενους για κακουργηματικές πράξεις.

    Τέλος το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη αλλά με τους ίδιους όρους.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αμαλιάδα: Στους ουρανούς ο 5χρονος Κωνσταντίνος
    Αμαλιάδα: Στους ουρανούς ο 5χρονος Κωνσταντίνος

    Ένα αγγελούδι “έφυγε” στους ουρανούς, την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή της Αμαλιάδας. Ο μόλις 5 ετών Κωνσταντίνος Τσουπαρέλος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον καρκίνο και η απώλεια του βύθισε στο πένθος τους γονείς του, την οικογένεια και τους φίλους του.

    Ένα αγοράκι που δεν πρόλαβε να γνωρίσει καλά καλά τη ζωή, βρέθηκε αντιμέτωπο με τον καρκίνο και δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει παρά τη μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες.

    Κηδεύεται σήμερα στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα.

    Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια της στην οικογένειά του.

  • Θεσσαλονίκη: Οδηγός σχολικού λεωφορείου οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - Του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο για αλκοόλ
    Θεσσαλονίκη: Οδηγός σχολικού λεωφορείου οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - Του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο για αλκοόλ

    Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας, αφού ο 51χρονος είχε αφήσει τους μαθητές στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο όπου εργάζεται

    Στη σύλληψη ενός 51χρονου οδηγού σχολικού λεωφορείου ο οποίος οδηγούσε χωρίς να διαθέτει άδεια οδήγησης καθώς του είχε αφαιρεθεί δύο εβδομάδες νωρίτερα επειδή εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.
    Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας, αφού ο 51χρονος είχε αφήσει τους μαθητές στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο όπου εργάζεται. Επιπλέον, εκτός από το δίπλωμα οδήγησης το οποίο δε διεθεται, διαπιστώθηκε ότι και σήμερα οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και γι’ αυτό του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.
    Μετά τη σύλληψή του ο οδηγός του σχολικού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (για οδήγηση άνευ άδειας ικανότητας) και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Αλεξανδρούπολη: Βιασμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 5χρονο
    Αλεξανδρούπολη: Βιασμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 5χρονο

    Τα ευρήματα δείχνουν ότι το παιδί έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης - «Δεν θέλει να πάει ξανά στο νηπιαγωγείο», λέει ο πατέρας του

    Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στον πεντάχρονο μετά την καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο συνομηλίκους του σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης, κατά την διάρκεια του διαλείμματος.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση βρέθηκαν συμβατά ευρήματα στην επίμαχη περιοχή του ανηλίκου τα οποία μαρτυρούν και δίνουν μια γενική εικόνα παιδιού που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.
    Συγκεκριμένα, και στον βαθμό που γίνεται να αναπαραχθεί, από την εξέταση προέκυψε ότι ο πεντάχρονος φέρει κακώσεις από δάχτυλο ή κάποιο αντικείμενο όπως μολύβι, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βιάστηκε από αντρικό μόριο.
    Στο μεταξύ, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι ο πεντάχρονος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Είναι σαν άρρωστος μέσα στο σπίτι, δεν ακούμε ούτε τη φωνή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Οι γονείς του ανηλίκου επισημαίνουν ότι ο γιος τους ήταν ένα πολύ ζωηρό παιδί και τώρα δε θέλει ούτε να μιλάει, ειδικά για όσα κατήγγειλε ότι βίωσε από τους δύο συμμαθητές του. «Το μόνο που μας ζήτησε είναι να μην ξαναμιλήσουμε για αυτό το πρόβλημα άλλο, έχει κουραστεί πολύ καθώς τον πιάνουν και τον ρωτάνε κι άλλοι άνθρωποι που έμαθαν για το περιστατικό. Είναι τόσο δύσκολο και για εμάς, για την ψυχολογία όλης της οικογένειας. Προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί αλλά είναι πολύ δύσκολο» επισημαίνει.

    «Είναι πολύ σοβαρό το θέμα και θα πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη» τονίζει με αφορμή ότι σήμερα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια οι δύο νηπιαγωγοί, οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και οι γονείς των δύο ανήλικων, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας.

    Δεν θέλει να πάει ξανά στο νηπιαγωγείο

    Την ίδια ώρα ο πατέρας του πεντάχρονου επισημαίνει ότι το παιδί δε θέλει να ξαναπάει στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης, καθώς αισθάνεται τρόμο μετά από όσα καταγγέλλει ότι βίωσε μέσα στην τάξη.

    «Πήγαμε με το αμάξι έως το νηπιαγωγείο και μόλις φτάσαμε το παιδί μου είπε αμέσως μπαμπά θέλω να φύγουμε από εδώ. Δε θέλει ούτε να το βλέπει, όχι να μπει μέσα. Θα ζητήσουμε να αλλάξει νηπιαγωγείο, φοβάται πάρα πολύ και εμείς δε θέλουμε να το στείλουμε ξανά εκεί. Δε θα αισθανθούμε καλά, φοβόμαστε μη γίνει ξανά οτιδήποτε εκεί πέρα» υπογραμμίζει.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου σε νηπιαγωγείο στην Αλεξανδρούπολη ερευνά η αστυνομία
    Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 5χρονου σε νηπιαγωγείο στην Αλεξανδρούπολη ερευνά η αστυνομία

    Μια σοβαρότατη καταγγελία που έγινε από πατέρα ενός 5χρονου αγοριού το οποίο φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συνομηλίκους του μέσα σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

    Σύμφωνα με την καταγγελία που φέρεται να έχει γίνει από τον πατέρα του μικρού παιδιού στην αστυνομικής Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και όπως αναφέρει το Evros - news.gr η διερεύνηση της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη

    Το παιδί ηλικίας μόλις πέντε ετών από μουσουλμανική οικογένεια μένει σε περιοχή στο τέρμα της οδού Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη.

    Η καταγγελία του πατέρα έχει προκαλέσει σοκ τόσο στην Διευθύντρια όσο στους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου.

    Το σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή της Αλεξανδρούπολης παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου και ενός ακόμη επιστήμονα.

    Φέρονται δε τα καταγγελόμενα να έχουν βάση.

    Οι αρχές έχουν ξεκινήει και λαμβάνουν καταθέσεις από τους υπευθύνους του παιδικού σταθμού αλλά και τους γονείς του 5χρονου παιδιού, ενώ αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις και οι γονείς των υπολοίπων παιδιών.

    Επίσης εξετάζεται αν η σεξουαλική κακοποίηση σημειώθηκε εντός του παιδικού σταθμού η σε άλλον χώρο.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Κηφισιά: Επεισοδιακή καταδίωξη κατέληξε σε τροχαίο - Δύο συλλήψεις
    Κηφισιά: Επεισοδιακή καταδίωξη κατέληξε σε τροχαίο - Δύο συλλήψεις

    Επεισοδιακή καταδίωξη με τραυματισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι στην Κηφισιά.

    Το χρονικό

    Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν λίγο πριν τις δώδεκα το μεσημέρι δόθηκε σήμερα για κλεμμένο όχημα στο δημαρχείο Αχαρνών.

    Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ κοντά στην οδό Καλυφτάκη και ακολούθησε καταδίωξη.

    Το όχημα εγκλωβίστηκε και προσέκρουσε σε δύο περιπολικά, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω έπεσε και σε οικοδομή.

    Οι δύο δράστες που βρίσκονταν στο όχημα τραυματίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά και ένας περαστικός.

    Δείτε βίντεο:

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο στην Κηφισιά μετά τη φωτιά - Ανησυχία από τις τοξικές ουσίες
    Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο στην Κηφισιά μετά τη φωτιά - Ανησυχία από τις τοξικές ουσίες

    Πιθανότατα η φωτιά ξεκίνησε από τη φόρτιση μιας μπαταρίας αυτοκινήτου

    Ολοσχερώς καταστράφηκε το εργοστάσιο κατασκευής οικιακών σκευών και ειδών συσκευασίων τροφίμων στην Κηφισιά, το οποίο χθες το απόγευμα τυλίχθηκε στις φλόγες. Μια πυρκαγιά η οποία έκαιγε περισσότερες από δυόμιση ώρες.
    Ήταν πολύ μεγάλη η μάχη που έδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην οποία επιχείρησαν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα. Bοήθεια παρείχαν υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές ενώ από αέρος ελικόπτερο έκανε ρίψεις νερού περιμετρικά για να μη περάσει η φωτιά στο ρέμα και πάει προς το νοσοκομείο Αγίων Αναργύρων.
    Ευτυχώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε διπλανή επιχείρηση και έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο ενώ χθες λόγω της πυρκαγιάς, έκλεισε ο παράδρομος της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Κηφισιάς.
    Ωστόσο μέχρι στιγμής και σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται πως τα αίτια της έκρηξης και της φωτιάς στο εργοστάσιο είναι ό,τι ξεκίνησε από τη φόρτιση μιας μπαταρίας αυτοκινήτου, η οποία θα ερευνηθεί από πραγματογνώμονα της Πυροσβεστικής.

    Παράλληλα η μεγάλη φωτιά έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου για τον μαύρο τοξικό καπνό που προκλήθηκε χθες από το μεγάλο μανιτάρι που δημιουργήθηκε στον ουρανό. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, ενδεχομένως να έχουν μακροχρόνιες συνέπειες τόσο για τους κατοίκους της περιοχής και φυσικά για τους εργαζόμενους οι οποίοι εργάζονταν στο συγκεκριμένο εργοστάσιο αλλά και σε διπλανά εργοστάσια και συστήνουν στους κατοίκους της περιοχής τον περιορισμό των μετακινήσεων και κλείσιμο των παραθύρων στα σπίτια τους.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο