Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 09:35

Σκιάθος: Κατέστρεψε με καυστικό υγρό 10 αυτοκίνητα για να εκδικηθεί παιδικό του φίλο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Φθορές σε 10 αυτοκίνητα επιχείρησης ενοικιαζόμενων οχημάτων στη Σκιάθο προκάλεσε 55χρονος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το gegonotanews, οι προσωπικές και οικονομικές διαφορές που είχε με τον ιδιοκτήτη της εν λόγω επιχείρησης ενοικιαζόμενων οχημάτων, «όπλισε» το χέρι του 55χρονου, που προκάλεσε φθορές σε 10 αυτοκίνητα, ρίχνοντάς τους καυστικό υγρό και κάνοντας χρήση ενός αιχμηρού αντικειμένου.

Σκιάθος: Ο 55χρονος που προκάλεσε τις φθορές είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη

Ο 55χρονος που ομολόγησε την πράξη του κατηγορήθηκε ότι μεταξύ 8 - 26 Σεπτεμβρίου του 2020, λόγω προσωπικών και οικονομικών διαφορών που είχε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ενοικιαζομένων οχημάτων και παιδικό του φίλο, προκάλεσε φθορές σε 10 αυτοκίνητα, ρίχνοντας καυστικό υγρό στο αμάξωμα και χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, με το οποίο προκάλεσε επιπλέον φθορές.
Δικάστηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας-Θα πληρώσει για τις ζημιές

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη αξιοποιώντας πληροφορίες και βιντεοληπτικό υλικό. Χθες ο 55χρονος δικάστηκε για φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε 4 χρόνια φυλάκισης με την έφεση να εχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι μετάνιωσε για την πράξη του και ότι θέλησε να εκδικηθεί όντας θολωμένος, θα πληρώσει το ποσό των 38.000 ευρώ για τις ζημιές.

Πηγή: Ιefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 09:36

Σχετικά Άρθρα

  • Παγκράτι: Μαχαίρωσε τον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα σε 11 ΙΧ
    Παγκράτι: Μαχαίρωσε τον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα σε 11 ΙΧ

    Συναγερμός στο Παγκράτι από αιματηρό περιστατικό. Πρόκειται για εργοδότη και πρώην εργαζόμενο.

    Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στο Παγκράτι, καθώς σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με μαχαίρι μεταξύ δύο ανδρών.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ όταν οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους στο πάρκινγκ που διατηρεί ο ένας, στην οδό Κόνωνος, στο Παγκράτι.

    Πρόκειται για εργοδότη και πρώην εργαζόμενο, με τον δεύτερο να τραυματίζει ελαφρά τον πρώτο με μαχαίρι.

    Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες.

    Ωστόσο, σύμφωνα με το Open, γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα, ο δράστης επέστρεψε στο σημείο και αφού επιτέθηκε εκ νέου στον άλλο άνδρα έσκασε τα λάστιχα σε 11 αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα.

    Το θύμα κάλεσε την αστυνομίας, αξιωματικοί της οποίας προχώρησαν στη σύλληψή του.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Δεν σταματούν οι εμπρησμοί ΙΧ στην Πάτρα - 5ο περιστατικό σε λιγότερο από δύο μήνες
    Δεν σταματούν οι εμπρησμοί ΙΧ στην Πάτρα - 5ο περιστατικό σε λιγότερο από δύο μήνες

    Ένα ακόμη περιστατικό εμπρησμού στην Πάτρα, αυτή τη φορά στην Περιβόλα με θύμα (για δεύτερη φορά μετά το συμβάν με το όχημα του Λιμενάρχη) ένστολο. Απόστρατο της Αεροπορίας για την ακρίβεια.

    Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αριστοτέλους, στην Περιβόλα Πατρών, και τα ξημερώματα… τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο απόστρατος της Αεροπορίας, ήταν στο παρελθόν συνιδιοκτήτης πασίγνωστου καταστήματος εστίασης στην οδό Γούναρη στην Πάτρα, ωστόσο έκτοτε δεν υπάρχει πληροφορία για εκ νέου ενασχόλησή του με τον χώρο. Ετσι το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής διενεργεί έρευνες… προς κάθε κατεύθυνση! Πρόκειται για το πέμπτο περιστατικό που καταγράφεται στην Πάτρα, από τις αρχές Αυγούστου.

    Με βάση όσα παρατηρούνται εδώ και μήνες στην Πάτρα είναι σαφές πως… το πιο εύκολο πράγμα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, είναι να στέλνεις «απειλητικό μήνυμα» μέσω εμπρησμού του αυτοκινήτου του παραλήπτη! Κάθε τρεις και λίγο… καταγράφεται έναν εμπρησμός και μάλιστα τον τελευταίο μήνα είχαμε πέντε! Πριν το κάψιμο του αυτοκινήτου του πρώην ένστολου στην Περιβόλα, άγνωστοι είχαν κάψει SUV (Touareg) στο Ψαροφάι. Οι εμπρηστικές επιθέσεις σε βάρος σταθμευμένων οχημάτων που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα προκαλούν ανησυχία, ωστόσο είναι χαρακτηριστικό πως από όλες έχουν σημειωθεί… μόνο μία έχει εξιχνιαστεί! Αυτή της φωτιάς σε κλούβα εμπόρου της λαϊκής στο Ψαροφάι. Στην περίπτωση αυτή συνεληφθησαν δύο άτομα! Ολες οι άλλες υποθέσεις παραμένουν ανεξιχνίαστες!

    Το τρίτο περιστατικό είχε καταγραφεί στην περιοχή της Εγλυκάδας, όταν σταθμευμένο όχημα μάρκας Audi A4 σε πυλωτή πολυκατοικίας τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι ένοικοι αναστατώθηκαν, ενημερώθηκε άμεσα η Πυροσβεστική, η οποία μετέβη στο σημείο με τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Ωστόσο, οι ζημιές που υπέστη το όχημα ήταν μεγάλες.

    ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ

    Τα ξημερώματα της 8ης Αυγούστου του 2024 άγνωστοι έκαψαν το όχημα του Κεντρικού Λιμενάρχη Πατρών, το οποίο ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αδαμοπούλου, στην περιοχή της Λαχαναγοράς. Από τα στοιχεία που έχουν καταγράψει οι κάμερες της περιοχής, προκύπτει ότι δύο άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλο προσέγγισαν τον στόχο τους, με το ένα εξ αυτών να κατεβαίνει, να ρίχνει εύφλεκτο υγρό με τη μέθοδο διαβροχής στο αυτοκίνητο μάρκας Ford Focus και να το πυροδοτεί, και μάλιστα από το οπτικό υλικό φαίνεται ότι κινδύνευσε να πιάσει και ο ίδιος φωτιά στο χέρι! Ωστόσο, επιβιβάστηκε στο δίκυκλο και εξαφανίστηκαν με τον συνεργό του, φορώντας αμφότεροι κράνος.

    ΤΟ R8 TOΥ ΓΙΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

    Τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου, βρέθηκε στο στόχαστρο σταθμευμένο πολυτελές αυτοκίνητο επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, με τη φωτιά να επεκτείνεται και να καταστρέφει ένα ακόμα ακινητοποιημένο όχημα. Και σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος διαβροχής υλικού, καθώς εντοπίστηκαν υπολείμματα βενζίνης. Επρόκειτο για ένα AUDI R8 το οποίο οδηγούσε ο γιος Πατρινού επιχειρηματία με μεγάλη περιουσία και κύκλο εργασιών.

    ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΟΧΗΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    Τον περασμένο Απρίλιο, γινόντουσαν εκτεταμένες έρευνες από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πατρών προκειμένου να διακριβωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί με την περίπτωση της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο στην περιοχή του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. Στο παρμπρίζ του πολυτελούς οχήματος βρέθηκαν υπολείμματα βενζίνης. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην οδό Ορειβασίου όταν στις 3.30 περίπου τα ξημερώματα, τυλίχθηκε στις φλόγες. Πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς, σύμφωνα με αναφορές κατοίκων, ακούστηκε έκρηξη.

    5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

    Στις 20 Φεβρουαρίου 2024, παραδόθηκαν στις φλόγες και μάλιστα τα ξημερώματα πέντε αυτοκίνητα στην Πάτρα. Τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο, στην περιοχή της Τερψιθέας και συγκεκριμένα στην οδό Τερτσέτη, κοντά στο ξενοδοχείο «Δελφίνι». Η φωτιά μπήκε αρχικά σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στα διπλανά.

    ΔΥΟ ΙΧ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

    Στις αρχές Φεβρουαρίου έγιναν παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα στις Εργατικές Κατοικίες της Εύας, στην Παραλία! Τα αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες, μετά από εμπρησμό. Άγνωστοι περιέλουσαν το ΙΧ με εύφλεκτο υλικό και του έβαλαν φωτιά και το δεύτερο αυτοκίνητο ανεφλέγη αμέσως αφού ήταν σταθμευμένο ακριβώς δίπλα.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Θεσσαλονίκη: 50χρονος «διέλυσε» με τσεκούρι τα αυτοκίνητα των γειτόνων του επειδή πίστευε ότι έβαλαν κάμερες στο σπίτι του
    Θεσσαλονίκη: 50χρονος «διέλυσε» με τσεκούρι τα αυτοκίνητα των γειτόνων του επειδή πίστευε ότι έβαλαν κάμερες στο σπίτι του

    Ο 50χρονος επιχείρησε να ανέβει και στο σπίτι τους και προκάλεσε φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας

    Σκηνές που θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 50χρονος κατέστρεψε με τσεκούρι τα αυτοκίνητα δύο γειτόνων του, επειδή νόμιζε ότι τον παρακολουθούσαν με... κρυφές κάμερες που τοποθέτησαν στο σπίτι του.

    Σύμφωνα με τη δικογραφία, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πρωινές ώρες της 7ης Σεπτεμβρίου, όταν ο 50χρονος εμβόλισε με το αυτοκίνητό του το αμάξι του γείτονά του που ήταν σταθμευμένο κάτω από την πολυκατοικία που διαμένουν. Στη συνέχεια, ο άντρας εξήλθε του οχήματος κρατώντας ένα τσεκούρι - συνολικού μήκους 36 εκατοστών και ξεκίνησε να κάνει «γυαλιά καρφιά» το ΙΧ του γείτονά του και του γιου του, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το protothema.gr.

    Σύμφωνα με την καταγγελία των θυμάτων, ο 63χρονος με τον 39χρονο γιο του άκουσαν τη φασαρία από τις… τσεκουριές και βγήκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος για να δουν τι συμβαίνει. Έκπληκτοι αντίκρισαν τον γείτονά τους να καταστρέφει με το τσεκούρι τα αυτοκίνητά τους και ξεκίνησαν να του φωνάζουν για να σταματήσει. Αντί αυτού ο κατηγορούμενος άρχισε να τους απειλεί λέγοντας, μεταξύ άλλων, «κατέβα να δεις τι θα πάθεις» και «θα σας σκοτώσω» και τους έβριζε χυδαία.

    50xronos-3
    50xronos-4
    50xronos-5
    Πατέρας και γιος ειδοποίησαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, ωστόσο μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί και να περάσουν χειροπέδες στον 50χρονο εκείνος κινήθηκε με το τσεκούρι προς την πολυκατοικία και προκάλεσε φθορές στην εξώπορτα και στον ισόγειο χώρο στην προσπάθειά του να ανέβει στο διαμέρισμά τους. Για καλή τύχη των παθόντων ο κουνιάδος του κατηγορούμενου, ο οποίος αντιλήφθηκε τι συνέβη, έσπευσε για να τον ηρεμήσει και να τον πείσει να παραδοθεί στην αστυνομία.

    50xronos-1
    50xronos-2
    «Έσπασε τα πάντα, απειλούσε ότι θα μας κάψει»

    Μετά τη σύλληψη του 50χρονου και τη δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του, η υπόθεση εισήχθη για να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου μετά τις καταθέσεις των θυμάτων αναβλήθηκε για αρχές Οκτωβρίου.

    Όπως κατέθεσαν στο δικαστήριο πατέρας και γιος οι φθορές που προκάλεσε ο κατηγορούμενος με το τσεκούρι στα οχήματά τους ξεπερνούν τις 4.000 ευρώ, ειδικότερα στου πρώτου, αφού, μεταξύ άλλων, έσπασε τα παράθυρα, τα φανάρια, προξένησε φθορές στο καπό κ.α.
    «Έσπασε τα πάντα, απειλούσε εμένα, τα παιδιά και τη γυναίκα μου ότι θα μας κάψει», ανέφερε στην κατάθεσή του ο 63χρονος, συμπληρώνοντας ότι «φοβήθηκα ότι θα ανέβαινε επάνω να μας σκοτώσει. Φώναζε θα σας σκοτώσω και θα σας κάνω κομμάτια». Από τη μεριά του, το δεύτερο θύμα, σημείωσε ότι φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα της οικογένειας του καθώς ο κατηγορούμενος έχει πει πολλές φορές στη μητέρα του οτι «θα κλάψεις τα παιδιά σου».

    Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 50χρονος στρέφεται με βία ενάντια στους γείτονές του αφού στο παρελθόν τους έχει απειλήσει με μαχαίρι και «κάβουρα» και έχει καταδικαστεί για την πράξη του, όμως η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν με αναστολή και έτσι έμεινε εκτός φυλακής.

    50xronos-6
    50xronos-7
    50xronos-8
    50xronos-9
    Πίστευε ότι έβαζαν κρυφές κάμερες στο σπίτι του

    Λίγες ημέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο και ως εκ τούτου το δικαστήριο αναβλήθηκε καθώς δεν ήταν παρόν για να καταθέσει. Τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του ήταν ότι προέβη σε αυτές τις πράξεις επειδή πίστευε ότι τα θύματα τοποθετούσαν συστηματικά «μικροκάμερες» στο σπίτι και το αυτοκίνητό του. «Ο Θεός με φύλαξε και δεν έκανα μεγαλύτερο κακό», ανέφερε, επίσης, κατά τη σύλληψή του.

    Ο πατέρας του κατηγορουμένου κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο γιος του τον τελευταίο καιρό έχει εμμονές και πιστεύει ότι μπαίνουν άτομα στο σπίτι του κρυφά και βάζουν κάμερες, ενώ το ίδιο επιβεβαίωσε και ο κουνιάδος του.

    Η νομική άποψη

    Σε δήλωσή του στο protothema.gr, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τα θύματα, Όθωνας Παπαδόπουλος, ανέφερε τα εξής: «Οι εντολείς μου ανησυχούν ότι σε περίπτωση εξιτηρίου του μηνυθέντος από το Δημόσιο Ψυχιατρείο θα κληθούν να τον αντιμετωπίσουν πρόσωπο με πρόσωπο και, με δεδομένο ότι ο άνθρωπος αυτός είναι οπλισμένος και βρίσκεται εκτός εαυτού, θα αναγκαστούν να εμπλακούν σε αιματηρό επεισόδιο με απρόβλεπτες συνέπειες.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι στο καταγγελλόμενο περιστατικό ο δράστης συγκρατήθηκε από τρίτο πρόσωπο την ώρα που είχε σπάσει την πόρτα του ισογείου και ανέβαινε τις σκάλες βρίζοντας κρατώντας ένα τσεκούρι, με το οποίο προηγουμένως είχε προκαλέσει όλες τις καταγγελλόμενες φθορές. Για τον λόγο αυτό κρίνουν ότι υπάρχει θανάσιμος κίνδυνος εάν ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή, ειδικά άν αναλογιστεί κανείς ότι σε απόσταση περίπου 100 μέτρων στεγάζεται το δημοτικό σχολείο της περιοχής και καθημερινά διέρχονται από το σημείο δεκάδες μικρά παιδιά. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων αυτών των ανθρώπων και να πάψουν να ζουν με την αγωνία».
    Πηγή: Protothema.gr
  • Σκιάθος: Μυστήριο με τον θάνατο 57χρονου Βρετανού σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο
    Σκιάθος: Μυστήριο με τον θάνατο 57χρονου Βρετανού σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο

    Αναστάτωση επικρατεί στη Σκιάθο με τον μυστηριώδη θάνατο ενός 57χρονου Βρετανού τουρίστα που τα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν την Ελλάδα και το νησί των Σποράδων.

    Η σορός του εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (9/8) από συνεργείο που εκτελούσε εργασίες σε υπό ολική ανακαίνιση ξενοδοχείο στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου. Ο Βρετανός βρέθηκε σε περιφραγμένο χώρο από εργάτες της οικοδομής. Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να διαπιστωθεί απλά ο θάνατός του.

    Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

    Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας, ενώ η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή.

    Την ίδια στιγμή, φίλοι του γιου του 58χρονου, κάνουν έκκληση μέσω διαδικτύου για να συγκεντρωθούν χρήματα με σκοπό να μεταφερθεί η σορός του πατέρα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Μέχρι τότε, παραμένει στο νησί.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ρέθυμνο: Επίθεση με καυστικό υγρό σε 26χρονο – Συνελήφθησαν δύο άτομα
    Ρέθυμνο: Επίθεση με καυστικό υγρό σε 26χρονο – Συνελήφθησαν δύο άτομα

    Χειροπέδες πέρασαν σε δύο άνδρες οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης για επίθεση με καυστικό υγρό σε 26χρονο ενώ αναζητείται άλλο ένα άτομο.

    Σύμφωνα με το Creta.gr24, συνελήφθησαν ο φυσικός και ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος 26χρονου άνδρα στο Ρέθυμνο πριν από 14 ημέρες.

    Πρόκειται για έναν άνδρα 50 και έναν άνδρα 40 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος, καθώς έβγαινε από το αμάξι του, δύο άτομα με κράνη του επιτέθηκαν με καυστικό υγρό και έφυγαν με μηχανή.

    Το θύμα πήγε στο νοσοκομείου Ρεθύμνου, καθώς υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό.

    Υπεβλήθη στις απαραίτητες εξετάσεις και αφού αποχώρησε από το νοσοκομείο, κατέθεσε μήνυση.

    Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Σκιάθος: Αυτοκτόνησε 57χρονος πέφτοντας στο κενό από τον 2ο όροφο οικοδομής
    Σκιάθος: Αυτοκτόνησε 57χρονος πέφτοντας στο κενό από τον 2ο όροφο οικοδομής

    Ο άνδρας ήταν υπήκοος του Ηνωμένου Βασιλείου και από τις 28 Ιουλίου παραθέριζε μόνος του στο νησί - Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

    Στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου στη Σκιάθο γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για έναν 57χρονο υπήκοο του Ηνωμένου Βασιλείου που από τις 28 Ιουλίου παραθέριζε μόνος του στο νησί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Skiathoslife.gr τον άτυχο άντρα βρήκαν σε περιφραγμένο χώρο του πρώην ξενοδοχείου «Λαλάρια», εργάτες της οικοδομής στις 6.30 περίπου το πρωί.
    Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να διαπιστωθεί απλά ο θάνατός του.
    Το απονενοημένο διάβημα ο 57χρονος σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε από κάμερες της περιοχής το Α.Τ Σκιάθου, το έκανε στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής παρακάμπτοντας την περίφραξη και ανεβαίνοντας στο 2ο όροφο από όπου και πήδηξε στο κενό.
    Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας ενώ η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στις 21:00 με το πλοίο της γραμμής στο Βόλο και από εκεί στην Λάρισα για νεκροψία - νεκροτομή. Από την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου αναζητούνται συγγενείς ή φίλοι για την παραλαβή της σορού.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κρήτη: Επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος νεαρού εργαζόμενου στο Ρέθυμνο
    Κρήτη: Επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος νεαρού εργαζόμενου στο Ρέθυμνο

    Οι δράστες πέρασαν με μηχανάκι και του πέταξαν το καυστικό υγρό. Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου στην Κρήτη νοσηλεύεται ο νεαρός.

    Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ στο Ρέθυμνο στην Κρήτη έχει μπει ένα σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Κουμπέ , όπου νεαρός εργαζόμενος δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άτομα

    Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Creta Post, όλα συνέβησαν τις πρωινές ώρες όταν ο 26χρονος είχε παρκάρει με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Κουμπέ προκειμένου να πάει στην εργασία του.

    Την ώρα που βγήκε από το όχημά του, περνάει από δίπλα του ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα που φορούσαν κράνη και του πέταξαν ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Ο 26χρονος άρχισε να φωνάζει, με εργαζόμενους που βρίσκονταν σε παρακείμενη επιχείρηση να σπεύδουν να τον βοηθούν ενώ ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ.

    Οι διασώστες του ασθενοφόρου αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου.

    Σύμφωνα με πηγές του cretapost, το καυστικό υγρό βρήκε τον άτυχο άνδρα ξώφαλτσα στο μάτι. Άμεσα για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση για την διαλεύκανσή του και τον εντοπισμό των δραστών.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Σκιάθος: Νεκρός βρέθηκε 47χρονος τουρίστας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του
    Σκιάθος: Νεκρός βρέθηκε 47χρονος τουρίστας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του

    Τον εντόπισε ο ιδιοκτήτης του καταλύματος χωρίς τις αισθήσεις του

    Νεκρός βρέθηκε ένας 47χρονος με καταγωγή από τη Ρουμανία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Σκιάθο, ο οποίος βρισκόταν στο νησί για διακοπές.
    Σύμφωνα με το Skiathoslife.gr, ο 47 χρονος εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του καταλύματος, όταν περίπου στις 18:15 ανέβηκε στο δωμάτιό του και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του.
    Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας. Εκεί του εγινε ΚΑΡΠΑ επί 30 λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον επαναφέρουν.
    Για τα αίτια του θανάτου του θα πραγματοποιηθεί νεκροψία - νεκροτομή στο Βόλο.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο