Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 11:19

Οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από αρδευτικό κανάλι

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε ένας οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής σε αρδευτικό κανάλι, στον δήμο Παλαμά Καρδίτσας.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην τοπική κοινότητα Γοργοβιτών υπό από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο σημείο επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 10:51

Σχετικά Άρθρα

  • Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
    Κρήτη: Ανήλικος οδηγούσε τη μηχανή που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

    Ανατροπή σε ότι αφορά τον οδηγό της μηχανής που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλη, πριν από πέντε ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης, υπάρχει σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με το Cretalive, το δίκυκλο που παρέσυρε και τραυμάτισε τον ηλικιωμένο επιχειρηματία το βράδυ της 21ας Οκτωβρίου ήταν ένας 17χρονος και όχι 50χρονος οδηγός, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

    Όπως προέκυψε μέσα από την προανάκριση της Τροχαίας, την αξιοποίηση μαρτυριών και το υλικό από κάμερες, το μηχανάκι δεν οδηγούσε ο 50χρονος αλλά o 17χρονος γιος του!

    Πιθανολογείται ότι ο πατέρας προσπαθώντας να υπερασπιστεί το παιδί του, πήρε πάνω του την ευθύνη και συνελήφθη για ψευδή κατάθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργεία και η μετεγχειρητική του κατάσταση εξελίσσεται ομαλά. Εκτιμάται δε, ότι, αν όλα πάνε καλά, την ερχόμενη εβδομάδα θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

    Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο κι επέστρεψε στη ΜΕΘ, όπου η διαδικασία της αφύπνισης έγινε με επιτυχία.

    Ένα ακόμη χειρουργείο αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα στο μηρό, όταν κι εφόσον κριθεί αναγκαίο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

    Στο πλευρό του επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή όλη του η οικογένεια, τα παιδιά του - τόσο ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και τα αδέρφια του- συγγενείς αλλά και φίλοι

    Πηγή: cnn.gr

  • Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα - Τραυματίας βρέθηκε 15 μέτρα μακριά από το ΙΧ του
    Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα - Τραυματίας βρέθηκε 15 μέτρα μακριά από το ΙΧ του

    Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος του καφέ “Χωριάτικο” στις 6 τα ξημερώματα.

    Ένα φορτηγό που μετάφερε τζάμια στις 6 το πρωί, εκινείτο προς Ρίο και στην ίδια κατεύθυνση ήταν ένα ΙΧ με δύο νεαρούς.

    Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, το ΙΧ έκανε αναστροφή, ο συνοδηγός πετάχτηκε έξω από το όχημα και βρέθηκε τραυματισμένος 15 μέτρα πιο μακριά, ενώ και ο οδηγός τραυματίστηκε.

    Το φορτηγάκι βρέθηκε στο πεζοδρόμιο του “Χωριάτικο” λίγα μέτρα… πριν την τζαμαρία! Το ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο και παρέλαβε τους τραυματίες για το Νοσοκομείο.

    Έρευνες για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός
    Παραμυθιά: Τούρκος οδηγός εντόπισε δύο νεαρούς στο φορτηγό του – Ο ένας ήταν νεκρός

    Δύο νεαρά άτομα, το ένα νεκρό, εντόπισε Τούρκος οδηγός φορτηγού στο Νεοχώρι Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία.

    Συναγερμός σήμανε στην Παραμυθιά, όταν ένας Τούρκος οδηγός εντόπισε στο φορτηγό του, δύο νεαρούς, τον έναν εξ αυτών νεκρό.

    Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο οδηγός ενώ είχε σταθμεύσει το απόγευμα σήμερα (24/10), σε πρατήριο στο Νεοχώρι Παραμυθιάς, εντόπισε τη σφραγίδα του φορτίου του να έχει παραβιαστεί.

    Ελέγχοντας το εσωτερικό του φορτίου, ανακάλυψε δύο νεαρά άτομα να κείτονται μέσα, ενώ επιβεβαιώθηκε αργότερα πως ο ένας ήταν ήδη νεκρός.

    Αφού ειδοποίησε την αστυνομία και έσπευσε το ΕΚΑΒ, ο ένας εκ των δύο που βρέθηκε σώος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών για ιατρική περίθαλψη. Την ίδια στιγμή, το Α.Τ. Παραμυθιάς διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ μέσα στο λεωφορείο
    Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ μέσα στο λεωφορείο

    Θα εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο, όμως λόγω αδιαθεσίας τον κάλυψε ένας συνάδελφός του

    Νεκρός βρέθηκε οδηγός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ μέσα σε λεωφορείο στην Κέρκυρα, στην περιοχή των Νυμφών.
    Σύμφωνα με το kerkyrasimera, ο συγκεκριμένος οδηγός επρόκειτο να εκτελέσει μαθητικό δρομολόγιο προς την περιοχή Θινάλι, αλλά όταν εξέφρασε την αδιαθεσία του σε συνάδελφο, εκείνος προσφέρθηκε να κάνει τη διαδρομή του.
    Έτσι, ο συνάδελφός του και οδηγός τουριστού λεωφορείου ανέλαβε το δρομολόγιο και μετάφερε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν αργότερα προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί, εκείνος δεν απαντούσε. Έτσι, πήγε στο σημείο που ήξερε ότι ήταν ο συνάδελφός του και τον εντόπισε νεκρό μέσα στο λεωφορείο.
    Οι αρχές αναμένεται να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο οδηγός του λεωφορείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Βαρθολομιό: Ένας τραυματίας σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι
    Βαρθολομιό: Ένας τραυματίας σε σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι

    Ένας δικυκλιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Βαρθολομιό, έξω από το νεκροταφείο της πόλης.

    Το δίκυκλο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης στο πόδι και στο κεφάλι.

    Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης.

    Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

    Troxaio Vartholomio 2

  • Τσιάρας από Καρδίτσα: Εγκρίθηκαν 50 τοπικά προγράμματα Leader με καταρχήν πόρους ύψους  236 εκ.
    Τσιάρας από Καρδίτσα: Εγκρίθηκαν 50 τοπικά προγράμματα Leader με καταρχήν πόρους ύψους  236 εκ.

    «Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των προγραμμάτων και σχεδιάζουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας»

    Την έγκριση 50 τοπικών προγραμμάτων Leader για την προγραμματική περίοδο 2023-2027, ύψους 236 εκ. ευρώ ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνάντησης του σχεδίου διατοπικής συνεργασίας CLLD/LEADER, με τίτλο "Ανάπτυξη Συνεταιρισμού", στο πλαίσιο του Υπομέτρου 19.3 του ΠΑΑ 2014-2020, στην οποία παρέστη και η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη. Στόχος, όπως υπογράμμισε ο κ. Τσιάρας, είναι να προκηρυχθούν άμεσα οι νέες προσκλήσεις από τις Ομάδες Τοπικής Δράσης, με πιο απλοποιημένες διαδικασίες και ψηφιοποίηση, προκειμένου να διευκολυνθούν τόσο οι επιχειρηματίες όσο και οι αναπτυξιακές εταιρείες και οι λοιποί φορείς που θα συμμετάσχουν.

    «Είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό εργαλείο προκειµένου οι τοπικές κοινωνίες να ενισχυθούν αποτελεσματικά και χωρίς αποκλεισμούς, να καινοτομήσουν, να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα κυρίως των αγροτών, αλλά και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή της περιφέρειας», επισήμανε.

    Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόνισε πως τα προγράμματα LEADER είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα επιτυχίας για τη χάραξη και υλοποίηση μιας "bottom-up" αναπτυξιακής πολιτικής για την ελληνική περιφέρεια, δηλαδή μιας πολιτικής που σχεδιάζεται από κάτω προς τα πάνω. Αυτές οι αναπτυξιακές πολιτικές αποδίδουν τόσο σε όρους ανάπτυξης όσο και απασχόλησης, διότι σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τις τοπικές κοινωνίες. Οι τοπικοί πληθυσμοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα χαρακτηριστικά της περιοχής τους, τις αδυναμίες και τις ευκαιρίες, και γι' αυτό μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους, να δημιουργούν νέες ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας και να αμβλύνουν τις ανισότητες, συγκρατώντας τους νέους στην περιφέρεια.

    Ο Κώστας Τσιάρας επισήμανε ότι η «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» είναι ένα τέτοιο επιτυχημένο παράδειγμα και δεσμεύτηκε ότι σε όλη τη διαδικασία θα είναι παρών. «Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των προγραμμάτων και σχεδιάζουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Σταθερά μαζί, εργαζόμαστε για να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες που μας δίνουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ και όλες τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας», είπε.

    Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ανακοίνωσε ότι κάθε υπερδέσμευση που θα ζητηθεί στη Θεσσαλία θα εγκριθεί, για την περαιτέρω στήριξη και ανάταξη της περιοχής.

    Στην παρουσίαση του σχεδίου, την οποία συντόνισε ο κ. Ευάγγελος Σακελλαρίου, γενικός διευθυντής της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε., παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές της ΝΔ του Νομού Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός, Ασημίνα Σκόνδρα και Αριστοτέλης Σπάνιας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας, οι Δήμαρχοι των δήμων του Νομού Καρδίτσας, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της εκκλησίας, των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων του Νομού Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Καλάβρυτα: "Έσπασα με το πόδι μου το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές" - Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου που ανατράπηκε στο Μάνεσι 
    Καλάβρυτα:

    Σε δηλώσεις του στο tempo24.news ο οδηγός του λεωφορείου που εξετράπη και ανατράπηκε πέφτοντας από ύψος έξι μέτρων περίπου στο δρόμο Πατρών Καλαβρύτων λίγο μετά τη Βλασία, λέει πως έγινε το τροχαίο.

    Υποστηρίζει πως η εκτροπή από την πορεία του οχήματος έγινε όταν ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει άλλο όχημα που είδε να έρχεται και για να μη γίνει μετωπική σύγκρουση έκανε ελιγμό ο οποίος οδήγησε στην εκτροπή και την ανατροπή του λεωφορείου.

    Μόλις το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο ίδιος έσπασε με το πόδι του το παρμπρίζ προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι πέντε μαθητές και οι δύο εκπαιδευτικοί.

    Όπως έγραψε από το πρωί το tempo24.news aπό θαύμα γλύτωσαν μαθητές και επιβάτες όταν το λεωφορείο που τους μετάφερε έπεσε σε χαράδρα, στην περιοχή των Καλαβρύτων.

    Tο υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Βλασία Καλάβρυτα , κοντά στο χωριό Μάνεσι εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο λόγο και έπεσε σε χαράδρα, μικρού βάθους.

    Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν 5 μαθητές , δύο εκπαιδευτικοί και ταξιδιώτες που πήγαιναν στα Καλάβρυτα.

    Από τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματίας, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες βοηθώντας ο ένας τον άλλον κατάφεραν να απεγκλωβιστούν, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ

    Οι περισσότεροι από τους επιβάτες ήδη επικοινώνησαν με τους οικείους τους λέγοντάς τους πως "είναι καλα", βέβαια οι περισσότεροι είχαν υποστεί σοκ από το ατύχημα.

    Παράλληλα άλλο λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ μετάφερε μαθητές και επιβάτες στα Καλάβρυτα και μεταβαίνουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

    Kalavrita Leoforeio 2

    Kalavrita Leoforeio 3

    Kalavrita Leoforeio 4

    Πηγή: Tempo24.news
  • Κρήτη: Τροχαίο με μηχανή - Έπεσε από γκρεμό έξι μέτρων και τραυματίστηκε στο κεφάλι ο οδηγός
    Κρήτη: Τροχαίο με μηχανή - Έπεσε από γκρεμό έξι μέτρων και τραυματίστηκε στο κεφάλι ο οδηγός

    Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τον νεαρό μοτοσικλτιστή και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χανίων

    Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα τα ξημερώματα όταν ένας νεαρός μοτοσικλετιστής την ώρα που κινούνταν επί της οδού Ακρωτηρίου στα Χανιά έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο και στη συνέχεια να πέσει σε γκρεμό ύψους 6 μέτρων.
    Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να παραλαμβάνουν τον νεαρό μοτοσικλτιστή και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χανίων. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο