Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 11:17

Μυτιλήνη: Εκτός κινδύνου ο 8χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη σε χωριό της Λέσβου με αποτέλεσμα ένα 8χρονο παιδί να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης καθώς υπέστη ηλεκτροπληξία και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων για καρδιολογική παρακολούθηση.\

Πώς συνέβη το ατύχημα

Σύμφωνα με τα Νέα της Λέσβου, το παιδί υπέστη την ηλεκτροπληξία ακουμπώντας σε στύλο σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο γήπεδο 5χ5 του Κάτω Τρίτους χθες (21/6) το απόγευμα ενώ έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας που διεξάγει τη σχετική έρευνα για τις συνθήκες.

Να σημειώσουμε ότι το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 10:28

Σχετικά Άρθρα

  • 23χρονος συμμετείχε στον βιασμό της 13χρονης στη Μυτιλήνη και τον κατέγραψε σε βίντεο που ανέβασε στο Ίντερνετ!
    23χρονος συμμετείχε στον βιασμό της 13χρονης στη Μυτιλήνη και τον κατέγραψε σε βίντεο που ανέβασε στο Ίντερνετ!

    Η συμπληρωματική κατάθεση του θύματος - Στο κάδρο των ερευνών και ένας 64χρονος

    Την ώρα που οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λέσβου βάζουν στο «μικροσκόπιο» τα κινητά τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό της 13χρονης στην Μυτιλήνη η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η ανήλικη φαίνεται πως ανοίγει τον κύκλο των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι αφενός επιβεβαίωσε τη σεξουαλική της κακοποίηση από τον 22χρονο και τον 21χρονο και αφετέρου έκανε λόγο για την παρουσία ενός 23χρονου ο οποίος όχι μόνο τη βίασε αλλά ήταν και αυτός που τράβηξε το επίμαχο βίντεο.

    «Το κίνητρό της για τη συμπληρωματική κατάθεση ήταν το τρίτο πρόσωπο που τραβούσε το βίντεο γιατί για αυτόν δεν έχει αμφιβολία.

    Αυτός, όπως υποστηρίζει το κορίτσι, φέρεται να τράβηξε το βίντεο αλλά να είχε και συμμετοχή σε πράξη συνουσίας», λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, κ. Δημοσθένης Χατζηγιάννης.

    Ο συγκεκριμένος φέρεται να βίασε το κορίτσι βιντεοσκοπώντας με το κινητό του τηλεφώνο τη χυδαία δράση του και κατόπιν να διαμοίρασε το υλικό σε κλειστές ομάδες στο Διαδίκτυο.

    Παράλληλα, η 13χρονη βάζει στο «κάδρο» των ερευνών και έναν 64χρονο άνδρα για τον οποίον ανέφερε πως της έκανε ανήθικες προτάσεις χωρίς, ωστόσο, να προκύπτουν-μέχρι στιγμής-ερωτικές πράξεις μαζί του.

    Για το τέταρτο άτομο ή ανήλικη περιέγραψε στους Αστυνομικούς πως της έκανε αρρωστημένες προτάσεις προκειμένου να συνευρεθεί μαζί του εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι πήγαινε στο μαγαζί του για να δει μια φίλη της η οποία εργαζόταν εκεί.

    Σε κάθε περίπτωση, οι Αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως τα κινητά των εμπλεκομένων θα "μιλήσουν" για το ρόλο που είχε ο καθένας τους και θα δείξουν ποιος μοίρασε το βίντεο του βιασμού.

    Την ίδια ώρα, άτομα από το στενό, οικογενειακό περιβάλλον της 13χρονης ζητούν να πέσει άπλετο «φως» στην υπόθεση και να μεταφερθεί το παιδί σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, μακριά από το χωριό της.

    «Θέλουμε να υπάρξει μια έρευνα σε βάθος από τους Αστυνομικούς και τις δικαστικές Αρχές ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη σε αυτούς που πρέπει.

    Πρέπει, παράλληλα, να υπάρξει και μια προστασία για το κορίτσι και να πάει σε μια ειδική Δομή», επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας.

    Πηγή: protothema.gr

  • Χαλκιδική: Στη φυλακή 66χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά τον 8χρονο ανιψιό του
    Χαλκιδική: Στη φυλακή 66χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά τον 8χρονο ανιψιό του

    Ο άνδρας κακοποίησε το παιδί, όταν οι γονείς του άφησαν τον 8χρονο υπό την επίβλεψή του

    Στη φυλακή επέστρεψε μετά την καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκιδικής ένας 66χρονος που καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 12,5 ετών για κατάχρηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με θύμα τον 8χρονο (εξ αγχιστείας) ανιψιό του.
    Οι πράξεις που περιγράφονται στο κατηγορητήριο τελέστηκαν στο διαμέρισμα του 66χρονου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όταν ανέλαβε την επίβλεψη του ανήλικου επειδή αναγκάστηκαν να απουσιάσουν για λίγη ώρα οι γονείς του που διαμένουν σε διπλανό διαμέρισμα.
    Οι γονείς ήταν αυτοί που απευθύνθηκαν τον περυσινό Οκτώβριο στην Αστυνομία καταγγέλλοντας «αγγίγματα σε απόκρυφα σημεία» του γιου τους. Τα όσα κατήγγειλαν επιβεβαιώθηκαν από τον 8χρονο κατά την εξέτασή του από παιδοψυχολόγο.
    Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος δέχθηκε ότι είχε μία στιγμιαία επαφή αλλά χωρίς πονηρό σκοπό. Δεν μπόρεσε όμως να πείσει δικαστές και ενόρκους που τον έκριναν ομόφωνα ένοχο, ενώ κατά πλειοψηφία (4-3) απορρίφθηκε το αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών. Αθωωτική ήταν, τέλος, η ετυμηγορία του ίδιου δικαστηρίου για κάποια φυσίγγια που είχαν βρεθεί στο σπίτι του (κατηγορείτο για κατοχή πυρομαχικών).
    Πηγή: Protothema.gr
  • Μυτιλήνη: 71χρονη έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβασή της στο πλοίο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Μυτιλήνη: 71χρονη έπεσε στη θάλασσα κατά την επιβίβασή της στο πλοίο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Στη θάλασσα έπεσε μια 71χρονη γυναίκα, την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η διαδικασία επιβίβασης επιβατών στο πλοίο Διαγόρας τα ξημερώματα της Κυριακής (1/9) στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

    Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα η γυναίκα, γλίστρησε κατά την προσέγγισή της από την προβλήτα στον καταπέλτη του πλοίου και έπεσε στη θάλασσα. Αμέσως, στη θάλασσα έπεσαν ένα μέλος του πληρώματος του πλοίου καθώς και ένας ιδιώτης, για να την βοηθήσουν.

    Η 71χρονη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανασύρθηκε καλά στην υγεία της, και στη συνέχεια, μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Οδηγός μηχανής παρέσυρε και εγκατέλειψε 12χρονη στην Μυτιλήνη
    Οδηγός μηχανής παρέσυρε και εγκατέλειψε 12χρονη στην Μυτιλήνη

    Οδηγός μηχανής παρέσυρε και άφησε αβοήθητο ένα παιδί ετών στη Μυτιλήνη.

    Σύμφωνα με την έρευνα της τροχαίας το παιδί που κινούνταν πεζό, τραυματίστηκε από τη διέλευση μηχανής, ο οδηγός της οποίας δεν σταμάτησε ως όφειλε και εγκατέλειψε με το όχημά του τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

    Σύμφωνα με την Aστυνομία πρόκειται για 27χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

    Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ η υγεία του παιδιού δεν κινδυνεύει.

    Πηγή: cnn.gr

  • Θανατηφόρο τροχαίο στη Μυτιλήνη: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες
    Θανατηφόρο τροχαίο στη Μυτιλήνη: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες

    Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/8) στον κεντρικό δρόμο Μυτιλήνης - Καλλονής, έπειτα από σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο.

    Άμεσα, στην περιοχή έσπευσαν πυροσβέστες που βρίσκονταν σε φυλάκιο της περιοχής, τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Μετά από μεγάλες προσπάθειες, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό της μοτοσικλέτας και τους δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

    Πηγή: cnn.gr

  • Νεκρός 24χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας- Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
    Νεκρός 24χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας - Συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

    Ένας 24χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, λίγο πριν από τον Μανταμάδο Μυτιλήνης, όταν συγκρούστηκε μηχανή με αυτοκίνητο.

    Τη ζωή του έχασε ο οδηγός της μηχανής, ενώ ο συνοδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένος -με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ- στο Βοστάνειο Νοσοκομείο. O οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

    Η μηχανή είχε κατεύθυνση από Μυτιλήνη προς τον Μανταμάδο, ενώ το όχημα κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

    Πηγή: cnn.gr

  • Μυτιλήνη: Συνελήφθη λιμενικός που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του μπροστά στα 2 παιδιά του
    Μυτιλήνη: Συνελήφθη λιμενικός που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του μπροστά στα 2 παιδιά του

    Το πρωί της Δευτέρας θα γίνει μεταγωγή του κατηγορουμένου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, από τη Μυτιλήνη, στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά.

    Μπροστά στα δυο παιδιά του που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου τους, χτύπησε χθες το πρωί την 33χρονη σύντροφο του, στέλεχος του Λιμενικού Σώματος ένας 46χρονος, στέλεχος επίσης του Λιμενικού. Τα δυο παιδιά ήταν ένα τετράχρονο που είχε ο κατηγορούμενος με το θύμα και ένα 14χρονο από προηγούμενο του γάμο.

    Ο 46χρονος συνελήφθη χτες από την Αστυνομία η οποία πληροφορήθηκε το συμβάν από εφημερεύοντες γιατρούς του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, όταν η 33χρονη απευθύνθηκε εκεί προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες γιατί έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο.

    Όπως έγινε γνωστό αύριο το πρωί θα γίνει μεταγωγή του κατηγορουμένου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, από τη Μυτιλήνη, στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά

    Πηγή: thetoc.gr

  • Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 13χρονου για σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου
    Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 13χρονου για σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου

    Σοκ επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, από την είδηση της σύλληψης ενός 13χρονου με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης 8χρονου, στην περιοχή των Διαβατών.

    Χειροπέδες και στους γονείς του 13χρονου

    Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν ο παππούς του 8χρονου αναζητούσε το παιδί και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Ο 8χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατά τη διάρκεια της Τετάρτης αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

    Την ίδια ώρα η αστυνομία συνέλαβε τον 13χρονο ο οποίος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο. Οι Αρχές συνέλαβαν και τους γονείς του, τον 39χρονο πατέρα και την 31χρονη μητέρα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Τόσο ο 13χρονος όσο και οι γονείς του αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα την Τετάρτη.

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο