Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 19:56

Άγιοι Θεόδωροι: Μηχανάκι παρέσυρε 3χρονο παιδί

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ατύχημα σημειώθηκε την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όταν δικυκλιστής παρέσυρε σε κεντρικό σημείο της περιοχής, ένα 3χρονο αγοράκι.

Σύμφωνα με το korinthostv, o οδηγός του δικύκλου παρέμεινε στο σημείο μετά το ατύχημα.

Εκτός κινδύνου το παιδί που παρασύρθηκε από μηχανή στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο, το αγοράκι μεταφέρθηκε με όχημα της μητέρας του στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ Αγίων Θεοδώρων.

Πηγή: Iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 19:24

Σχετικά Άρθρα

  • Λάρισα: Μάχη για τη ζωή του δίνει 62χρονος Τον παρέσυρε 27χρονος με το ΙΧ του λόγω ερωτικής αντιζηλίας
    Λάρισα: Μάχη για τη ζωή του δίνει 62χρονος Τον παρέσυρε 27χρονος με το ΙΧ του λόγω ερωτικής αντιζηλίας

    Μάχη για τη ζωή του δίνει 62χρονος τον οποίο χτύπησε με το αυτοκίνητο ένας 26χρονος την περασμένη τη Δευτέρα το απόγευμα στο χωριό Αμυγδαλέα Λάρισας.

    Ο 62χρονος νοσηλεύεται ακόμη διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ύστερα από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στο κεφάλι καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει επίσης σπασμένα πλευρά και γοφούς. Όπως αναφέρει στο onlarissa.gr, η Γεωργία Παπαδάμου, Παθολόγος – Επειγοντολόγος και Διευθύντρια ΤΕΠ του ΠΓΝΛ: «η κατάστασή του παραμένει σταθερή μετά το χειρουργείο, ωστόσο είναι ακόμη διασωληνωμένος και δεν μπορούμε ακόμη να πούμε με σιγουριά ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο».

    Υπόθεση σοκ στη Λάρισα: Τον παρέσυρε και τον κλωτσούγε λόγω ερωτικής αντιζηλίας

    Σύμφωνα με το onlarissa, ο 26χρονος που συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Κιλελέρ που διερευνά την υπόθεση ότι πρόθεσή του ήταν να προκαλέσει το θανάσιμο τραυματισμό του 62χρονου. Δήλωσε μάλιστα ότι προχώρησε στην παραπάνω πράξη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς η πρώην σύντροφός του είχε συνάψει σχέση με τον παθόντα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και στην αρχή το περιστατικό καταγράφηκε από την αστυνομία ως ένα τροχαίο ατύχημα με παράσυρση και εγκατάλειψη ατόμου, στη συνέχεια ο 26χρονος τηλεφώνησε στους αστυνομικούς και τους ζήτησε να παραδοθεί.

    «Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα»

    Σοκαριστική είναι η μαρτυρία κατοίκου που ήταν μπροστά το συμβάν: «Είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν έβλεπε το αυτοκίνητο που πήγαινε πάνω του. Είχε ανάψει φωτιά έξω από το σπίτι του, στο πεζοδρόμιο για να ψήσει και πέρασε ο 26χρονος, τον πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο και τον τίναξε πολύ μακριά. Σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο του δράστη έπεσε πάνω στο αμάξι του θύματος που ήταν παρκαρισμένο. Αφού τον έσυρε με το αμάξι, ξαναέκανε πίσω και τον ξαναχτύπησε. Όταν το θύμα ήταν αναίσθητο, κατέβηκε ο 26χρονος και τον κλωτσούσε με μανία μέχρι που αποφάσισε να φύγει. Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα. Όλος ο δρόμος είχε παντού αίματα. Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, το θύμα ήταν αναίσθητο και τον πήγανε στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολα τον έχουν στην εντατική. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και γοφούς, τον έχει σακατέψει».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Κρίσιμες ώρες για την 12χρονη που παρέσυρε Ι.Χ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου
    Κρίσιμες ώρες για την 12χρονη που παρέσυρε Ι.Χ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου η 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωΐ του Σαββάτου (12/10)

    Όπως ανέφεραν οι γιατροί τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την ανήλικη που δίνει αυτές τις ώρες μάχη για την ζωή της, καθώς είναι πολυτραυματίας.

    Το τροχαίο ατύχημα όπως αναφέρει το tempo24 σημειώθηκε το Σάββατο στην Εθνική Οδό Αγρινίου Θέρμου.

    Αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αγρίνιο κάτω από άγνωστες συνθήκες φέρεται ότι χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

    Παρελήφθη από το σταθμό του ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, σε σοβαρή κατάσταση γεγονός που έκρινε σκόπιμη την άμεση διασωλήνωσή της.

    Εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της και των χτυπημάτων στο κεφάλι, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου και ειδικότερα στη ΜΕΘ Παίδων.

    Η Τροχαία Αγρινίου διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

    Πηγή: cnn.gr

  • Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο
    Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο

    Ένα ακόμη θανατηφόρο περιστατικό στους δρόμους, αυτή τη φορά στο Κερατσίνι.

    Ένας άνδρας 70 ετών παρασύρθηκε από φορτηγό στην Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

    Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

    Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Τραμ παρέσυρε και τραυμάτισε παιδί
    Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Τραμ παρέσυρε και τραυμάτισε παιδί

    Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (25.09.24) στη Νέα Σμύρνη μετά από τροχαίο ατύχημα με το τραμ.

    Το τραμ παρέσυρε 15χρονο παιδί που ήταν με το πατίνι στη Νέα Σμύρνη.

    Το συμβάν έγινε στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, στα σύνορα Νέας Σμύρνης- Παλαιού Φαλήρου.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Τροχαίο στη Δάφνη: Οδηγός χτύπησε και παρέσυρε 8χρονη που διέσχιζε τον δρόμο - Στο Παίδων η ανήλικη
    Τροχαίο στη Δάφνη: Οδηγός χτύπησε και παρέσυρε 8χρονη που διέσχιζε τον δρόμο - Στο Παίδων η ανήλικη

    Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται ένα 8χρονο κορίτσι μετά από εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Δάφνης.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν ο 30χρονος οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, που κινούνταν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, δεν πρόσεξε το παιδί.

    Τροχαίο στη Δάφνη: Tο αυτοκίνητο χτύπησε και παρέσυρε το παιδί για κάποια μέτρα

    Η 8χρονη επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από το αυτοκίνητο, το οποίο την παρέσυρε για κάποια μέτρα. Ευτυχώς, τραυματίστηκε ελαφρά.

    Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα ήταν νηφάλιος

    Ο 30χρονος οδηγός παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τραγωδία στο Μαρόκο: Χείμαρρος παρέσυρε λεωφορείο - 10 επιβάτες νεκροί και 7 αγνοούμενοι
    Τραγωδία στο Μαρόκο: Χείμαρρος παρέσυρε λεωφορείο - 10 επιβάτες νεκροί και 7 αγνοούμενοι

    Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το σαββατοκύριακο στο νότιο Μαρόκοόταν ορμητικά νερά πλημμύρας παρέσυραν λεωφορείο, ενώ ακόμη επτά επιβάτες του οχήματος συνεχίζουν να αναζητούνται, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα το υπουργείο Υγείας του βασιλείου.

    Μετά την ξηρασία...καταστροφικές βροχές

    Προηγούμενος επίσημος απολογισμός, τον οποίο είχαν δημοσιοποιήσει οι αρχές το Σάββατο, έκανε λόγο για δυο νεκρούς.

    «Δέκα άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο (...) και άλλοι επτά αγνοούνται ακόμη μετά το δυστύχημα του λεωφορείουπου παρασύρθηκε (σ.σ. από χείμαρρο) στο επίπεδο της Ουέντ Τάτα», ανέφερε η περιφερειακή διεύθυνση Υγείας στην περιοχή Τάτα, σύμφωνα με το μαροκινό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων MAP.

    Καταρρακτώδεις βροχές είχαν ήδη στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 18 ανθρώπους πριν από δύο εβδομάδες σε ζώνες που καλύπτονται από έρημο ή είναι ημιάνυδρες.

    Το Μαρόκο είναι αντιμέτωπο με τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων σχεδόν σαράντα ετών. Διαρκεί ήδη έξι χρόνια κι απειλεί τον τομέα-κλειδί της γεωργίας (εισφέρει 11 ως 14% του ΑΕΠ, απασχολεί πάνω από το ένα τρίτο του ενεργού πληθυσμού).

    Ειδικοί σημειώνουν πως οι ισχυρές βροχοπτώσειςεπιτρέπουν σε τοπική κλίμακα να ανέβουν τα επίπεδα των νερών σε ορισμένα φράγματα και να ανανεωθούν οι υδροφόροι ορίζοντες, ωστόσο προσθέτουν πως θα χρειάζονταν βροχές διαρκείας για να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα έπειτα από την τόσο μακρά ξηρασία.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Kρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη θανατηφόρα παράσυρση 75χρονου τουρίστα στο Ρέθυμνο
    Kρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη θανατηφόρα παράσυρση 75χρονου τουρίστα στο Ρέθυμνο

    Το σοκαριστικό τροχαίο στη Κρήτη καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα.

    Βίντεο ντοκουμέντο κατέγραψε τη στιγμή που ένας 75χρονος Γερμανός τουρίστας στη Κρήτη βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από μηχανή, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο μαζί με τη σύζυγό του, έτσι ώστε να φτάσουν στη στάση λεωφορείου.

    Στο βίντεο του neakriti.gr καταγράφονται οι δραματικές στιγμές του δυστυχήματος. Ο άτυχος άνδρας, που ακολουθεί τη σύζυγό του, παρασύρεται από μια μηχανή που κινείται με μεγάλη ταχύτητα, διασχίζοντας τη διάβαση, με συνέπεια να βρει ακαριαίο θάνατο, όπως αναφέρει το ίδιο μέσο. Ο οδηγός της μηχανής φέρεται να βρίσκεται σε σοκ μετά το συμβάν, φωνάζοντας ότι «σκότωσε άνθρωπο», καθώς δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του πεζού.

    Δείτε βίντεο ντοκουμέντο:

    Το βίντεο έχει προκαλέσει θλίψη και ανησυχία, επαναφέροντας στο προσκήνιο τα ζητήματα οδικής ασφάλειας στην Κρήτη. Κατοίκοι της περιοχής επισημαίνουν ότι οι φωτισμοί σε κεντρικούς δρόμους δεν λειτουργούν, καθιστώντας τη νύχτα επικίνδυνη για πεζούς και οδηγούς. Ο ιδιοκτήτης τοπικού καφέ έχει προχωρήσει σε προληπτικά μέτρα, αφήνοντας αναμμένη τη δική του ταμπέλα για να διευκολύνει τη διέλευση.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Δυτ. Ελλάδα: Mεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε άνδρα στο Αγρίνιο
    Δυτ. Ελλάδα: Mεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε άνδρα στο Αγρίνιο

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας.

    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

    Φέρεται ο συλληφθεί να ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, κατά το οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε ηάνδρα που κινούταν πεζός και στην συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

    Ο κατηγορούμενος οδηγός εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς και σε έλεγχο αλκοολομέτρησης που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

    Πηγή: Agrinionews.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο