Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 12:06

Λεωφόρος Αθηνών – Δημογλίδου: Αναζητούμε αυτόν που παρέσυρε τη 17χρονη αλλά και όσους πέρασαν και δε βοήθησαν

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Σάλο και οργή προκαλεί η παράσυρση της 17χρονης στη Λεωφόρο Αθηνών από δύο αυτοκίνητα αλλά και το γεγονός ότι η ανήλικη κείτονταν στο οδόστρωμα για αρκετή ώρα πριν σταματήσει κάποιος για να καλέσει ασθενοφόρο.

Μιλώντας στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλιδου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να χτυπήθηκε η κοπέλα από τρίτο αυτοκίνητο και τόνισε: «Αναζητούμε αυτόν που παρέσυρε την 17χρονη αλλά και αυτούς που πέρασαν και δεν σταμάτησαν να την βοηθήσουν επί δέκα λεπτά». Η κοπέλα βρισκόταν πεσμένη στο οδόστρωμα επί 10 λεπτά χωρίς κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα να σταματήσει για να της δώσει βοήθεια.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το πρώτο αυτοκίνητο ήταν χρώματος ασημί, με σχάρα στην οροφή και το δεύτερο, που χτύπησε το κορίτσι ενώ βρισκόταν πεσμένο στο οδόστρωμα, ήταν μαύρο. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που επικαλείται η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωση, στο ασημί αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο καπό, τον ανεμοθώρακα και τον αριστερό καθρέπτη.

Σε βίντεο του Mega συγκλονίζει η απάθεια οδηγών που έβλεπαν την 17χρονη τραυματισμένη στον δρόμο με τους οδηγούς να συνεχίζουν ατάραχοι την πορεία τους. Η τρομακτική αδιαφορία των οδηγών κράτησε για 10 ολόκληρα λεπτά.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 11:15

Σχετικά Άρθρα

  • Λάρισα: Μάχη για τη ζωή του δίνει 62χρονος Τον παρέσυρε 27χρονος με το ΙΧ του λόγω ερωτικής αντιζηλίας
    Λάρισα: Μάχη για τη ζωή του δίνει 62χρονος Τον παρέσυρε 27χρονος με το ΙΧ του λόγω ερωτικής αντιζηλίας

    Μάχη για τη ζωή του δίνει 62χρονος τον οποίο χτύπησε με το αυτοκίνητο ένας 26χρονος την περασμένη τη Δευτέρα το απόγευμα στο χωριό Αμυγδαλέα Λάρισας.

    Ο 62χρονος νοσηλεύεται ακόμη διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ύστερα από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στο κεφάλι καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει επίσης σπασμένα πλευρά και γοφούς. Όπως αναφέρει στο onlarissa.gr, η Γεωργία Παπαδάμου, Παθολόγος – Επειγοντολόγος και Διευθύντρια ΤΕΠ του ΠΓΝΛ: «η κατάστασή του παραμένει σταθερή μετά το χειρουργείο, ωστόσο είναι ακόμη διασωληνωμένος και δεν μπορούμε ακόμη να πούμε με σιγουριά ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο».

    Υπόθεση σοκ στη Λάρισα: Τον παρέσυρε και τον κλωτσούγε λόγω ερωτικής αντιζηλίας

    Σύμφωνα με το onlarissa, ο 26χρονος που συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του τμήματος Κιλελέρ που διερευνά την υπόθεση ότι πρόθεσή του ήταν να προκαλέσει το θανάσιμο τραυματισμό του 62χρονου. Δήλωσε μάλιστα ότι προχώρησε στην παραπάνω πράξη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, καθώς η πρώην σύντροφός του είχε συνάψει σχέση με τον παθόντα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και στην αρχή το περιστατικό καταγράφηκε από την αστυνομία ως ένα τροχαίο ατύχημα με παράσυρση και εγκατάλειψη ατόμου, στη συνέχεια ο 26χρονος τηλεφώνησε στους αστυνομικούς και τους ζήτησε να παραδοθεί.

    «Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα»

    Σοκαριστική είναι η μαρτυρία κατοίκου που ήταν μπροστά το συμβάν: «Είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν έβλεπε το αυτοκίνητο που πήγαινε πάνω του. Είχε ανάψει φωτιά έξω από το σπίτι του, στο πεζοδρόμιο για να ψήσει και πέρασε ο 26χρονος, τον πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο και τον τίναξε πολύ μακριά. Σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο του δράστη έπεσε πάνω στο αμάξι του θύματος που ήταν παρκαρισμένο. Αφού τον έσυρε με το αμάξι, ξαναέκανε πίσω και τον ξαναχτύπησε. Όταν το θύμα ήταν αναίσθητο, κατέβηκε ο 26χρονος και τον κλωτσούσε με μανία μέχρι που αποφάσισε να φύγει. Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα. Όλος ο δρόμος είχε παντού αίματα. Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, το θύμα ήταν αναίσθητο και τον πήγανε στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολα τον έχουν στην εντατική. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και γοφούς, τον έχει σακατέψει».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ιδιοκτήτης γυμναστηρίου που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά 17χρονη αθλήτρια
    Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ιδιοκτήτης γυμναστηρίου που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά 17χρονη αθλήτρια

    Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 31χρονος έδειχνε στην 17χρονη τα γεννητικά του όργανα - Τι απαντούν ο κατηγορύμενος και η σύντροφός του

    Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 31χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 17χρονης αθλήτριάς του ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, κατ’ επανάληψη.
    Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για κατάχρηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.
    Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο 31χρονος εμφανίστηκε γυμνός μπροστά της στο γραφείο του γυμναστηρίου, μια φορά αυνανιζόταν, ενώ φέρεται να της ζήτησε να βαθμολογήσει και το μόριο του, σύμφωνα με την παθούσα.
    Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν η ανήλικη αποκάλυψε στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί με τον 31χρονο και ακολούθησε η καταγγελία στην αστυνομία.

    Όπως κατέθεσε η μητέρα του θύματος, η κόρη της γνωρίζονταν με τον κατηγορούμενο περίπου τρία χρόνια, καθώς η ίδια ήταν αθλήτρια στίβου και ο άντρας προπονητής της. Στις αρχές Σεπτεμβρίου εγγράφηκε στο γυμναστήριο το οποίο διατηρεί ο κατηγορούμενος στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, καθώς η οικογένεια και η ανήλικη γνώριζαν τον 31χρονο και τον εμπιστεύονταν.

    «Πήγαινε στο γυμναστήριο τρεις - τέσσερεις φορές την εβδομάδα και επιλέξαμε τον κατηγορούμενο καθώς τον θεωρούσαμε "δικό μας παιδί". Εκείνος της έδινε καθημερινά το πρόγραμμα με τις ασκήσεις που θα πρέπει να κάνει, προσφέρθηκε από μόνος του», ανέφερε αρχικά.

    «Το Σάββατο το παιδί μου μίλησε. Άρχισε να μου λέει για τον κατηγορούμενο, φοβισμένη. Έβαλε τα κλάματα. Μου είπε ότι "μου έδειξε τα γεννητικά του όργανα". Δεν ήξερε πώς να το πει. Μου είπε ήταν στο γραφείο, χτύπησε την πόρτα γιατί είναι συνεσταλμένη, ήθελε να πάρει το πρόγραμμα. Ήταν τουαλέτα αυτός με μισάνοιχτη πόρτα. Της είπε "έλα, μπορείς να μπεις". Γυρνώντας είδε το μόριο του. "Τρόμαξα μαμά, έκλεισα την πόρτα και έφυγα από το γραφείο". Μου είπε ότι ξαναέγινε αυτό. Αυτό έγινε δύο φορές στο γραφείο και στις επόμενες φορές μου λέει, ενώ ήταν στο γραφείο και περίμενε το πρόγραμμα, έβγαλε το μόριό του και το έβλεπε. Τον ρώτησε "τι κάνεις;", τρόμαξε η κόρη μου. Εκείνος της απάντησε "δεν σου αρέσει; Είναι κακό;". Όταν η κόρη μου έφυγε και πήγε στα όργανα την ακολούθησε και την ξαναρώτησε "πρώτη φορά βλέπεις γυμνό άντρα;". Πήγα αμέσως στην αστυνομία μόλις μου τα είπε αυτά τον παιδί μου», ανέφερε η μητέρα της ανήλικης.

    Η σύντροφος του 31χρονου και επίσης γυμναστήρια στο γυμναστήριο που διατηρεί ο κατηγορούμενος, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ουδέποτε ο άντρας είχε μείνει μόνος του με την ανήλικη και ότι εκείνη προσπαθούσε να τον προσεγγίσει και έμπαινε στο γραφείο του γυμναστηρίου χωρίς να χτυπήσει την πόρτα, ενώ απαγορευόταν. Μάλιστα, όπως είπε, της είχαν κάνει παρατήρηση για τον λόγο αυτό.

    «Μου είπε ότι θα έμπαινε για μπάνιο και η κοπέλα άνοιξε μόνη της την πόρτα χωρίς να χτυπήσει. Από όσο γνωρίζω έγινε δύο φορές», ανέφερε η μάρτυρας, προσθέτοντας ότι από το παράθυρο του γραφείου φαίνεται μέσα ο χώρος και δεν θα μπορούσε να ισχύει η καταγγελία.

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έγιναν οι πράξεις τις οποίες κατήγγειλε η 17χρονη και υποστήριξε ότι η ανήλικη έμπαινε στο γραφείο του χωρίς άδεια, όταν εκείνος ήταν στο μπάνιο.

    «Όταν άνοιξε την πόρτα ήμουν έτοιμος να μπω για μπάνιο, ήμουν γυμνός και εκείνη την ώρα άνοιξε την πόρτα και θεωρώ ό,τι πρόλαβε να με δει. Αφού βγήκα από το μπάνιο της έκανα παρατήρηση. Έγινε την εβδομάδα που μας πέρασε. Άλλες μια - δύο φορές μπήκε, αλλά δεν ήμουν γυμνός σε όλες τις περιπτώσεις. Άλλη μια φορά ξαναμπήκε όταν ήμουν τουαλέτα. Πάντα προσπαθούσα να τραβήξω την πόρτα, δεν ξέρω τι ακριβώς είδε. Είναι πολύ μικρός ο χώρος», ανέφερε.

    «Θεωρώ ότι η καταγγελία έγινε μετά από πίεση τρίτου ατόμου. Μπορεί να ένιωσε κάπως άβολα - άσχημα, το είπε στη μητέρα της και κάποιοι άλλοι θεωρώ ότι την προέτρεψαν να κάνει καταγγελία. Μπορεί να την πίεσε και το αγόρι της», σημείωσε.

    Την ενοχή του πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κρίσιμες ώρες για την 12χρονη που παρέσυρε Ι.Χ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου
    Κρίσιμες ώρες για την 12χρονη που παρέσυρε Ι.Χ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου η 12χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωΐ του Σαββάτου (12/10)

    Όπως ανέφεραν οι γιατροί τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την ανήλικη που δίνει αυτές τις ώρες μάχη για την ζωή της, καθώς είναι πολυτραυματίας.

    Το τροχαίο ατύχημα όπως αναφέρει το tempo24 σημειώθηκε το Σάββατο στην Εθνική Οδό Αγρινίου Θέρμου.

    Αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αγρίνιο κάτω από άγνωστες συνθήκες φέρεται ότι χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

    Παρελήφθη από το σταθμό του ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, σε σοβαρή κατάσταση γεγονός που έκρινε σκόπιμη την άμεση διασωλήνωσή της.

    Εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της και των χτυπημάτων στο κεφάλι, κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου και ειδικότερα στη ΜΕΘ Παίδων.

    Η Τροχαία Αγρινίου διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

    Πηγή: cnn.gr

  • Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο
    Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο

    Ένα ακόμη θανατηφόρο περιστατικό στους δρόμους, αυτή τη φορά στο Κερατσίνι.

    Ένας άνδρας 70 ετών παρασύρθηκε από φορτηγό στην Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

    Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

    Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Κοζάνη: Συνελήφθη 20χρονος για επίθεση και χτυπήματα στη 17χρονη φίλη του - Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Κοζάνη: Συνελήφθη 20χρονος για επίθεση και χτυπήματα στη 17χρονη φίλη του - Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Στη σύλληψη ενός 20χρονου προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου η αστυνομία στη Κοζάνη, καθώς φέρεται να επιτέθηκε με χτυπήματα στην ηλικίας 17,5 ετών φίλη του.

    Οπως αναφέρουν πληροφορίες του kozanimedia.gr, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη ΖΕΠ Κοζάνης, ενώ η νεαρή κοπέλα μετέβη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και την καταγραφή των ελαφρών τραυμάτων της.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος κρατείται στο Α.Τ. Κοζάνης και συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Τραμ παρέσυρε και τραυμάτισε παιδί
    Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη: Τραμ παρέσυρε και τραυμάτισε παιδί

    Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (25.09.24) στη Νέα Σμύρνη μετά από τροχαίο ατύχημα με το τραμ.

    Το τραμ παρέσυρε 15χρονο παιδί που ήταν με το πατίνι στη Νέα Σμύρνη.

    Το συμβάν έγινε στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου, στα σύνορα Νέας Σμύρνης- Παλαιού Φαλήρου.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Τροχαίο στη Δάφνη: Οδηγός χτύπησε και παρέσυρε 8χρονη που διέσχιζε τον δρόμο - Στο Παίδων η ανήλικη
    Τροχαίο στη Δάφνη: Οδηγός χτύπησε και παρέσυρε 8χρονη που διέσχιζε τον δρόμο - Στο Παίδων η ανήλικη

    Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται ένα 8χρονο κορίτσι μετά από εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Δάφνης.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν ο 30χρονος οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, που κινούνταν στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, δεν πρόσεξε το παιδί.

    Τροχαίο στη Δάφνη: Tο αυτοκίνητο χτύπησε και παρέσυρε το παιδί για κάποια μέτρα

    Η 8χρονη επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από το αυτοκίνητο, το οποίο την παρέσυρε για κάποια μέτρα. Ευτυχώς, τραυματίστηκε ελαφρά.

    Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα ήταν νηφάλιος

    Ο 30χρονος οδηγός παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε αρνητικό. Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τραγωδία στο Μαρόκο: Χείμαρρος παρέσυρε λεωφορείο - 10 επιβάτες νεκροί και 7 αγνοούμενοι
    Τραγωδία στο Μαρόκο: Χείμαρρος παρέσυρε λεωφορείο - 10 επιβάτες νεκροί και 7 αγνοούμενοι

    Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το σαββατοκύριακο στο νότιο Μαρόκοόταν ορμητικά νερά πλημμύρας παρέσυραν λεωφορείο, ενώ ακόμη επτά επιβάτες του οχήματος συνεχίζουν να αναζητούνται, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα το υπουργείο Υγείας του βασιλείου.

    Μετά την ξηρασία...καταστροφικές βροχές

    Προηγούμενος επίσημος απολογισμός, τον οποίο είχαν δημοσιοποιήσει οι αρχές το Σάββατο, έκανε λόγο για δυο νεκρούς.

    «Δέκα άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο (...) και άλλοι επτά αγνοούνται ακόμη μετά το δυστύχημα του λεωφορείουπου παρασύρθηκε (σ.σ. από χείμαρρο) στο επίπεδο της Ουέντ Τάτα», ανέφερε η περιφερειακή διεύθυνση Υγείας στην περιοχή Τάτα, σύμφωνα με το μαροκινό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων MAP.

    Καταρρακτώδεις βροχές είχαν ήδη στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 18 ανθρώπους πριν από δύο εβδομάδες σε ζώνες που καλύπτονται από έρημο ή είναι ημιάνυδρες.

    Το Μαρόκο είναι αντιμέτωπο με τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων σχεδόν σαράντα ετών. Διαρκεί ήδη έξι χρόνια κι απειλεί τον τομέα-κλειδί της γεωργίας (εισφέρει 11 ως 14% του ΑΕΠ, απασχολεί πάνω από το ένα τρίτο του ενεργού πληθυσμού).

    Ειδικοί σημειώνουν πως οι ισχυρές βροχοπτώσειςεπιτρέπουν σε τοπική κλίμακα να ανέβουν τα επίπεδα των νερών σε ορισμένα φράγματα και να ανανεωθούν οι υδροφόροι ορίζοντες, ωστόσο προσθέτουν πως θα χρειάζονταν βροχές διαρκείας για να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα έπειτα από την τόσο μακρά ξηρασία.

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο