Κυριακή, 07 Ιουλίου 2024 17:55

Θανατηφόρο τροχαίο– ΙΧ προσέκρουσε σε δέντρο, σκοτώθηκε 20χρονος

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Καππά, στην Καρδίτσα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 20χρονο σημειώθηκε περί τις 05:30 της Κυριακής 7 Ιουλίου στον δρόμο Μουζακίου – Καρδίτσας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Καππά όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το karditsalive.gr.

Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Μουζακίου για απεγκλωβισμό που έσπευσε στο σημείο με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα. Ο 20χρονος παραδόθηκε από τους πυροσβέστες στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας:

Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί του τμήματος Μουζακίου που διενεργούν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

Πηγή: in.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Ιουλίου 2024 13:21

Σχετικά Άρθρα

  • Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς - Ι.Χ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό
    Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς - Ι.Χ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό

    Tραγικό θάνατο βρήκε 40χρονος οδηγός ΙΧ, στο τροχαίο που έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο 529ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος του χωριού Άσπρος Κιλκίς.

    Το ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

    Πηγή: cnn.gr

  • Σοκαριστικό δυστύχημα στη Μιχαλακοπούλου: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής, χτύπησε σε τοίχο και σκοτώθηκε
    Σοκαριστικό δυστύχημα στη Μιχαλακοπούλου: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής, χτύπησε σε τοίχο και σκοτώθηκε

    Δυστύχημα με θύμα 31χρονο αναβάτη μηχανής σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Μιχαλακοπούλου.

    Προσέκρουσε σε τοίχο

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοίχο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αναβάτη.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων
    Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 στην Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών, έξω από ζαχαραπλαστείο.

    Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ΙΧΕ και ένα τζιπ, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

    Νεκρός ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου

    Στο ένα όχημα επέβαιναν 2 νεαρά άτομα που διακομίσθηκαν στο ΠΓΝΙ με ελαφρά τραύματα ενώ στο άλλο μόνο ο οδηγός, ο οποίος δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα. Πολίτης που ήταν στο σημείο έκανε ΚΑΡΠΑ στον άτυχο άνδρα, αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή.

    Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Πανόπουλο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 68χρονο Καναδό - Συμμετείχε σε moto road trip
    Πανόπουλο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 68χρονο Καναδό - Συμμετείχε σε moto road trip

    Ταξίδεψε από τον Καναδά για να ζήσει την εμπειρία να διασχίδει περιοχές της Ελλάδας με μοτοσικλέτα. Και αυτό το πλήρωσε με τη ζωή του. Ο 68χρονος Καναδός A.J. M. έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής στην Ε.Ο. 111, περίπου ένα χιλιόμετρο από το Πανόπουλο προς τη Δίβρη, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα που είχε κατεύθυνση από τη Δίβρη προς το Πανόπουλο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή φέρεται να γλίστρισε στην αρχή της στροφής με αποτέλεσμα να συρθεί και να πέσει στις ρόδες της νταλίκας. Ο οδηγός της νταλίκας αντιλήφθηκε άμεσα πως ο αναβάτης έχασε τον έλεγχο και προσπάθησε να τον αποφύγει, "σπρώχνωντας" την νταλικά προς τις μπάρες, με κίνδυνο να ανατραπεί.

    Ο αναβάτης χτύπησε με το κεφάλι πάνω στην νταλίκα αλλά παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος τραυματίστηκε θανάσιμα.

    Ο 68χρονος Καναδός ήταν μέλος μιας ομάδας δικυκλιστών που συμμετείχε σε ένα moto road trip που είχε διοργανώσει εταιρία από χώρα της Ε.Ε.

    Είχε φτάσει στην Αθήνα αεροπορικώς και εκεί τον περίμεναν οι διοργανωτές που νοίκιαζαν και τις μοτοσικλέτες στους συμμετέχοντες που ήταν από διάφορες χώρες.

    Ακολούθησαν τη διαδρομή προς την Πελοπόννησο ακολουθώντας διαδρομές ιδιαίτερου κάλους. Δεν απέμεναν παρα ελάχιστα χιλιόμετρα μέχρι τον πρώτο προορισμό τους που ήταν η Αρχαία Ολυμπία, αφού θα διέσχιζαν πρώτα τοα δρυοδάσος της Φολόης.

    Όμως δεν είχαν υπολογίσει τους κινδύνους που κρύβει η Εθνική Οδός Πατρών - Τριπόλεως. Σε μια από τις πιο "ύπουλες" στροφές, όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί και άλλα ατυχήματα και δυστυχήματα, ο 68χρονος έχασε τον έλεγχο - σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες - και έχασε τη ζωή του.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Πατρών Τριπόλεως, στο ύψος του Πανόπουλου Αρχαίας Ολυμπίας.

    Ειδικότερα, 68χρονος αλλοδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα συγκρούστηκε μετωπικά με δημόσιας χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο (επικαθήμενο ελκυστήρα) που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου.

    Διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

    Δείτε video και φωτογραφίες:

    Troxaio panopoulo 865 1

    Troxaio panopoulo 865 2

    Troxaio panopoulo 865 3

    Troxaio panopoulo 865 4a

    Troxaio panopoulo 865 5

  • Ε.Ο. 111: 'Ενας νεκρός σε σύγκρουση νταλίκας με μοτοσυκλέτα στο Πανόπουλο (photos & video)
    Ε.Ο. 111: 'Ενας νεκρός σε σύγκρουση νταλίκας με μοτοσυκλέτα στο Πανόπουλο (photos & video)

    Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας το μεσημέρι της Κυριακής (2:45) σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ε.Ο. 111 ένα χιλιόμετρο μετά το Πανόπουλο προς Δίβρη.

    Νεότερη ενημέρωση

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 66χρονος Καναδός, ο οποίος πραγματοποιούσε road trip με άλλους ξένους δικυκλιστές, συγκρούστηκε με νταλίκα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

    Άμεσα, έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήδη ήταν αργά για τον άτυχο δικυκλιστή..

    Νεότερη ενημέρωση

    Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δικυκλιστής φέρεται να γλίστρησε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τη μηχανή του στην νταλίκα, με τον οδηγό της, να πραγματοποιεί ελιγμό αποφυγής χωρίς όμως αποτέλεσμα.

    Ο αναβάτης βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Δείτε video και φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος

    troxaio panopopoulo. 1

    troxaio panopopoulo. 2

  • Τραγωδία στη Νέα Κίο: Αναζητούν με DNA τον οδηγό που ευθύνεται για τον θάνατο της 37χρονης μητέρας
    Τραγωδία στη Νέα Κίο: Αναζητούν με DNA τον οδηγό που ευθύνεται για τον θάνατο της 37χρονης μητέρας

    Κανείς από τους δύο Ρομά δεν αποκαλύπτει ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στην Αργολίδα.

    Ραγδαίες εξελίξεις στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην 37 Χρόνη μητέρα δύο παιδιών στην Νέα Κίο Αργολίδας το μεσημέρι της Παρασκευής (11/10), όταν πήγε με το αυτοκίνητο της στην εργασία της.

    Το αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε τη θανατηφόρο σύγκρουση, επέβαιναν δύο Ρομά, οι οποίοι από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ο ένας εκσφενδονίστηκε στην παραλία, ενώ ο δεύτερος βρέθηκε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου. Οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Άργους, ωστόσο την ίδια στιγμή που η οικογένεια της 37 Χρόνης πενθεί από τον πρόωρο χαμό της. Κανένας από τους δύο Ρομα δεν λέει στους αστυνομικούς το ποιος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι. Φαίνεται ο ένας να τα ρίχνει στον άλλον.

    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο δεν έχει δίπλωμα οδήγησης. Έχει παρθεί δείγμα DNA και γεννητικό υλικό από τη θέση του οδηγού και τα αποτελέσματα του οποίου θα μαρτυρήσουν ποιος ήταν αυτός που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, πατώντας τις διαχωριστικές γραμμές του παραλιακού δρόμου, ενώ στη συνέχεια -όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το iEidiseis.gr- έκανε προσπέραση, με αποτέλεσμα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης μητέρας.

    Με προφορική εντολή εισαγγελέα οι δυο Ρομα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ αναμένονται εξελίξεις μετά το αποτέλεσμα του τεστ DNA, αλλά και όταν οι δύο Ρομά πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου ενδέχεται να έχουμε αντίδραση από την Εισαγγελία. Η οικογένεια του θύματος διόρισε πραγματογνώμονα που πήγε στο σημείο στο οποίο φυλάσσονται τα τρία εμπλεκόμενα αυτοκίνητα του τροχαίου, προκειμένου να συντάξει έκθεση.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας της 37 Χρόνης, Χριστόφορος Γκλαβενος, μίλησε στο iEidiseis.gr, αναφέροντας: «Η ταυτότητα του οδηγού θα εξιχνιαστεί τις επόμενες ημέρες. Είναι ατύχημα, το οποίο οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα. Η οποία υπερέβαινε κατά πολύ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας που ισχύει στο συγκεκριμένο δρόμο, αυτό καθιστά τον χαρακτηρισμό της πράξης, όχι μόνο ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά και ως επικίνδυνη οδήγηση.

    »Ο εισαγγελέας έχει δώσει εντολή προκειμένου να διερευνηθούν τα ιδιαίτερα στοιχεία τέλος της πράξης αυτής του (290 Α) για επικίνδυνη οδήγηση του Ποινικού Κώδικα, σε συρροή με το 302 του ΠΚ, ανθρωποκτονία από αμέλεια. Συλλέγονται όλα τα στοιχεία από τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να συγκροτήσουν την δικογραφία στην οποία θα δοθεί ο σωστός χαρακτηρισμός του αδικήματος, που δεν είναι μία ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά του κακουργήματος επικίνδυνης οδήγησης, που θα οδηγήσει τον δράστη ή τους δράστες ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέως».

    Αργολίδα: Οι κάτοικοι της Νέας Κίου «βράζουν»

    Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν συνεχώς συγκεντρώσεις και διαμαρτύρονται για τα συνεχόμενα περιστατικά παραβατικότητας συγκεκριμένων ομάδων Ρομά που ζουν στην νέα Κίο και δημιουργούν συνεχώς πρόβλημα στην καθημερινότητα των πολιτών της περιοχής θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα καθώς όπως λένε οι ίδιοι είναι καθημερινά τα περιστατικά που δοκιμάζουν τα όρια των αυτοκινήτων τους στον παραλιακό δρόμο, απειλούν όποιον αντιδρά στις παραβατικές συμπεριφορές, κλέβουν, απειλούν και προχωρούν σε έκνομες ενέργειες.

    Όπως επισημαίνουν στο iEidiseis.gr, το πρόβλημά τους δεν είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας, καθώς από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας γίνεται μία υπερπροσπάθεια στην αντιμετώπιση και διαχείριση της κατάστασης με συνεχόμενους ελέγχους, πρόστιμα και συλλήψεις των παραβατικών, ωστόσο, όπως λένε, δεν είναι αρκετό, καθώς η πολιτεία κωφεύει στο γενικότερο πρόβλημα και πρέπει συλλογικά όλοι οι φορείς να συντονιστούν και να δώσουν μόνιμη λύση. Όπως αναφέρουν, οι νόμοι και οι φορείς δεν βοηθούν στην αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης του προβλήματος.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Αγρίνιο: «Τον λένε Γιώργο και ήταν 28 ετών», ξεσπά η ξαδέρφη του αδικοχαμένου Γιώργου Παπαηλία
    Αγρίνιο: «Τον λένε Γιώργο και ήταν 28 ετών», ξεσπά η ξαδέρφη του αδικοχαμένου Γιώργου Παπαηλία

    Η ξαδέρφη του Γιώργου Παπαηλία, με ανάρτησή της, ξεσπά και γράφει για το βράδυ του μοιραίου τροχαίο, για την χρήση κράνους, για την κλίνη ΜΕΘ που δεν υπήρχε σε κοντινά νοσοκομεία, για το κράνος

    Έχασε την μάχη για τη ζωή ο 28χρονος Γιώργος Παπαηλίας που τραυματίστηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον κόμβο Σταδίου στο Αγρίνιο.

    Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Άφησε την τελευταία του πνοή, χθες, Παρασκευή, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Καλαμάτας όπου διακομίσθηκε εκείνη τη νύχτα.

    Η ξαδέρφη του Γιώργου Παπαηλία, με ανάρτησή της, ξεσπά και γράφει για το βράδυ του μοιραίου τροχαίο, για την χρήση κράνους, για την κλίνη ΜΕΘ που δεν υπήρχε σε κοντινά νοσοκομεία, για το κράνος

    Αναφέρεται και στην δωρεά οργάνων που επιθυμούσε να κάνει η οικογένεια αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό για λόγους που δεν γνωρίζει.

    «Φτάνει με τον αριθμό όσων έφυγαν για το κεφάλι κάποιου άλλου», σημειώνει.

    Η ανάρτησή της:

    Επειδή απόψε είναι Παρασκευή βράδυ και θα βγείτε…

    ⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾 ένα 𝝥𝝖𝝞𝝙𝝞 𝟮𝟴 𝝬𝝦𝝤𝝢𝝮𝝢 έφυγε από το σπίτι του με το μηχανάκι του φορώντας το κράνος του, για προπόνηση καράτε.
    Δεν ξέρω αν στο ενδιάμεσο σταμάτησε για βενζίνη, το έβγαλε, και δεν το ξαναφόρεσε επειδή <δίπλα είμαι, μωρέ, έφτασα>, πάντως τη στιγμή που το χρειαζόταν όσο τίποτα, μάρτυρες μας είπαν ότι δεν το φορούσε.

    ⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾 ένας 𝝖𝝠𝝠𝝤𝝨 𝝖𝝢𝝙𝝦𝝖𝝨 32 𝝬𝝦𝝤𝝢𝝮𝝢 πήρε το αμάξι του και μέσα σε κόμβο έκανε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τρελές προσπεράσεις, και τελευταία στιγμή, επειδή του ήρθε, έστριψε τελείως αντίθετα το τιμόνι κι έπεσε πάνω στο μηχανάκι.
    Οι ντόπιοι ξέρουν και τον έναν και τον άλλο, και αναφέρουν πως ο δεύτερος φημίζεται για τις ουσίες που πίνει/καπνίζει/σνιφάρει…

    ⚫️𝞣𝞰𝞶 𝞓𝞮𝞾𝞽𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞫𝞺𝞪𝞭𝞾, όταν ήταν 𝝚𝝥𝝚𝝞𝝘𝝤𝝢 να νοσηλευτεί ο πρώτος νεαρός στη ΜΕΘ του Αγρινίου, 𝝙𝝚𝝢 𝝪𝝥𝝜𝝦𝝬𝝚 𝝙𝝞𝝖𝝝𝝚𝝨𝝞𝝡𝝜 , όχι μόνο στο 𝝖𝝘𝝦𝝞𝝢𝝞𝝤 , αλλά ούτε στα 𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝚𝝢𝝖, ούτε στην 𝝥𝝖𝝩𝝦𝝖.

    Ο νεαρός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της 𝝟𝝖𝝠𝝖𝝡𝝖𝝩𝝖𝝨, με κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις, περισσότερο από 3,5 ώρες μετά.

    ⚫️𝞢𝞰𝞵𝞮𝞺𝞪 𝞽𝞸 𝞹𝞺𝟂𝞲 , ο νεαρός 𝝚𝝫𝝪𝝘𝝚 ……

    Και η 𝝙𝝮𝝦𝝚𝝖 𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝮𝝢 που ήθελε να κάνει η οικογένειά του,
    𝝙𝝚𝝢 𝝟𝝖𝝩𝝖𝝫𝝚𝝦𝝚 𝝢𝝖 𝝘𝝞𝝢𝝚𝝞.

    Δε γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί…

    ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

    Στην παραπάνω ιστορία, είναι όλα λάθος.
    𝝤𝝠𝝖❗❗❗

    ➡️Ένας άνθρωπος, γνωστός χρήστης, που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν, συνεχίζει να οδηγεί. Κάθε δευτερόλεπτο που είναι στο τιμόνι, κάποιος μας κινδυνεύει.

    𝝟𝝞 𝝤𝝡𝝮𝝨 𝝤𝝙𝝜𝝘𝝤𝝪𝝨𝝚

    ➡️Ο νεαρός στο μηχανάκι, δε με νοιάζει γιατί, δε φορούσε κράνος. Δεν ξέρω αν θα σωζοταν και τώρα θα κάναμε βιντεοκληση από το νοσοκομείο, να κράζουμε μαζί τον απαράδεκτο που του έσπασε το πόδι, ή αν θα είχε την ίδια κατάληξη.

    𝝖𝝠𝝠𝝖 𝝚𝝥𝝦𝝚𝝥𝝚 𝝢𝝖 𝝩𝝤 𝝫𝝤𝝦𝝖𝝚𝝞

    ➡️Αυτό το καημένο το σύστημα υγείας, δεν ξέρω πόσα άλλα πλήγματα χρειάζεται να δεχτεί για να καταλάβουμε όλοι ποιοι ανεκδιηγητοι μας κυβερνούν και πόσο ανήμπορους μας έχουν καταντήσει. 𝝖𝝘𝝦𝝞𝝢𝝞𝝤-𝝘𝝞𝝖𝝢𝝢𝝚𝝢𝝖-𝝥𝝖𝝩𝝦𝝖.

    Είναι αυτά ονόματα πόλεων που δικαιολογειται

    𝝢𝝖 𝝡𝝜𝝢 𝝪𝝥𝝖𝝦𝝬𝝚𝝞 𝝟𝝠𝝞𝝢𝝜 𝝡𝝚𝝝;

    ➡️Όσο για τη δωρεά, δεν ξέρω ποιος/οι ή τι φταίει.
    Και δε θα το σχολιάσω περισσότερο, πέρα από το ότι 𝝬𝝖𝝝𝝜𝝟𝝖𝝢 𝝤𝝦𝝘𝝖𝝢𝝖 𝝪𝝘𝝞𝝚𝝨𝝩𝝖𝝩𝝤𝝪 𝝖𝝢𝝝𝝦𝝮𝝥𝝤𝝪, που θα μπορούσαν να χαρίσουν ζωή, και λίγο να μας ανακουφίζουν όταν τον σκεφτόμαστε.
    ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄ ▄ ▄▄ ▄▄ ▄▄

    ➡️Σας παρακαλώ, 𝝢𝝖 𝝫𝝤𝝦𝝖𝝩𝝚 𝝩𝝤 𝝟𝝦𝝖𝝢𝝤𝝨 𝝨𝝖𝝨!

    Γι’αυτήν τη μάνα που μένει πίσω.
    Για τα νιάτα σας που πάνε χαμένα.
    Γιατί αν δε σας προσέξετε εσείς, δε θα το κάνει κάποιος άλλος.

    ➡️Σας παρακαλώ, όσοι πίνετε/την πίνετε/σνιφάρετε κτλ, αφήστε τα τιμόνια σε κάποιον άλλον.

    Φτάνει με τον αριθμό όσων έφυγαν για το κεφάλι κάποιου άλλου.

    Κι αν έχετε στην οικογένειά σας κάποιον που είναι χρήστης, χρειάζεται βοήθεια, ναι, και ο δρόμος δεν είναι για εκείνον.
    Λυπάμαι.

    Δε γίνεται να κάνουμε τα στραβά μάτια επειδή είναι “το σπλαχνο μας”, κι όποιον (άλλο) πάρει ο Χάρος!
    Για εμάς αυτός ο “όποιος” έχει όνομα:

    𝝩𝝤𝝢 𝝠𝝚𝝢𝝚 𝝘𝝞𝝮𝝦𝝘𝝤 𝝟𝝖𝝞 𝝜𝝩𝝖𝝢 𝟮𝟴 𝝚𝝩𝝮𝝢

    Υ.γ.: Το ξέρω πως η τάση είναι να μας συλλυπηθείτε, αλλά πραγματικά τα έγραψα γιατί θέλω ο ξάδερφός μου να είναι ο τελευταίος που φεύγει έτσι.

    Αν όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ας είναι αυτός ο λόγος».

    Πηγή: agriniopress.gr - Pelop.gr

  • Τσιάρας από Καρδίτσα: Εγκρίθηκαν 50 τοπικά προγράμματα Leader με καταρχήν πόρους ύψους  236 εκ.
    Τσιάρας από Καρδίτσα: Εγκρίθηκαν 50 τοπικά προγράμματα Leader με καταρχήν πόρους ύψους  236 εκ.

    «Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των προγραμμάτων και σχεδιάζουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας»

    Την έγκριση 50 τοπικών προγραμμάτων Leader για την προγραμματική περίοδο 2023-2027, ύψους 236 εκ. ευρώ ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας, κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνάντησης του σχεδίου διατοπικής συνεργασίας CLLD/LEADER, με τίτλο "Ανάπτυξη Συνεταιρισμού", στο πλαίσιο του Υπομέτρου 19.3 του ΠΑΑ 2014-2020, στην οποία παρέστη και η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη. Στόχος, όπως υπογράμμισε ο κ. Τσιάρας, είναι να προκηρυχθούν άμεσα οι νέες προσκλήσεις από τις Ομάδες Τοπικής Δράσης, με πιο απλοποιημένες διαδικασίες και ψηφιοποίηση, προκειμένου να διευκολυνθούν τόσο οι επιχειρηματίες όσο και οι αναπτυξιακές εταιρείες και οι λοιποί φορείς που θα συμμετάσχουν.

    «Είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό εργαλείο προκειµένου οι τοπικές κοινωνίες να ενισχυθούν αποτελεσματικά και χωρίς αποκλεισμούς, να καινοτομήσουν, να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα κυρίως των αγροτών, αλλά και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή της περιφέρειας», επισήμανε.

    Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόνισε πως τα προγράμματα LEADER είναι από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα επιτυχίας για τη χάραξη και υλοποίηση μιας "bottom-up" αναπτυξιακής πολιτικής για την ελληνική περιφέρεια, δηλαδή μιας πολιτικής που σχεδιάζεται από κάτω προς τα πάνω. Αυτές οι αναπτυξιακές πολιτικές αποδίδουν τόσο σε όρους ανάπτυξης όσο και απασχόλησης, διότι σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τις τοπικές κοινωνίες. Οι τοπικοί πληθυσμοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα χαρακτηριστικά της περιοχής τους, τις αδυναμίες και τις ευκαιρίες, και γι' αυτό μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους, να δημιουργούν νέες ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας και να αμβλύνουν τις ανισότητες, συγκρατώντας τους νέους στην περιφέρεια.

    Ο Κώστας Τσιάρας επισήμανε ότι η «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» είναι ένα τέτοιο επιτυχημένο παράδειγμα και δεσμεύτηκε ότι σε όλη τη διαδικασία θα είναι παρών. «Παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη των προγραμμάτων και σχεδιάζουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Σταθερά μαζί, εργαζόμαστε για να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες που μας δίνουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ και όλες τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας», είπε.

    Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του ΥΠΑΑΤ, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ανακοίνωσε ότι κάθε υπερδέσμευση που θα ζητηθεί στη Θεσσαλία θα εγκριθεί, για την περαιτέρω στήριξη και ανάταξη της περιοχής.

    Στην παρουσίαση του σχεδίου, την οποία συντόνισε ο κ. Ευάγγελος Σακελλαρίου, γενικός διευθυντής της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε., παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές της ΝΔ του Νομού Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός, Ασημίνα Σκόνδρα και Αριστοτέλης Σπάνιας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας, οι Δήμαρχοι των δήμων του Νομού Καρδίτσας, καθώς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της εκκλησίας, των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων του Νομού Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας.

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο