Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 09:46

Πυροβολισμοί στην Πλατεία Βικτωρίας: Πεθερός επιτέθηκε στον γαμπρό του

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής (14/07), στην Πλατεία Βικτωρίας με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πεθερός χτύπησε τον γαμπρό του με κοντάκι όπλου και στη συνέχεια πυροβόλησε στον αέρα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από από κατάστημα.

Όπως έχει γίνε μέχρι τώρα γνωστό πο πεθερός με έναν ακόμη βρήκαν έξω από ένα φούρνο το γαμπρό του και τον χτύπησε με το κοντάκι του όπλου ενώ φεύγοντας από το σημείο πυροβόλησε στον αέρα.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 09:47

Σχετικά Άρθρα

  • Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς - Πώς ξεκίνησε
    Νέα Σμύρνη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς - Πώς ξεκίνησε

    Βίντεο - ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς που έπεσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Συγγρού ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Από τα πυρά τραυματίστηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα.

    Πρόκειται για Έλληνες, ενώ άγνωστο είναι το τι προηγήθηκε και εάν υπάρχει κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων.

    Το χρονικό

    Συγκεκριμένα στις 3:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης η Άμεση Δράση πήρε σήμα για πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού στον αριθμό 255 στην Νέα Σμύρνη. Μια μηχανή με δύο άτομα, έναν 35χρονο και έναν 22χρονο σταμάτησε δίπλα από ένα κόκκινο αυτοκίνητο

    Ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο και ξεκινά μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους.

    Στη συνέχεια κατεβαίνει και ο δεύτερος και πυροβολεί τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

    Οι δύο τραυματίες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από επιχείρηση στον Κολωνό - Ένας τραυματίας
    Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από επιχείρηση στον Κολωνό - Ένας τραυματίας

    Συναγερμός έχει σημάνει στον Κολωνό μετά από πυροβολισμούς έξω από κατάστημα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν τραυματία.

    Οι πρώτες πληροφορίες

    Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν δύο άτομα.

    Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και εξετάζεται το σενάριο το περιστατικό να αφορά προσωπικές διαφορές.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Πάτρα: Πανικός τη νύχτα από πυροβολισμούς στην Ηφαίστου
    Πάτρα: Πανικός τη νύχτα από πυροβολισμούς στην Ηφαίστου

    Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα από πυροβολισμούς στο κέντρο της Πάτρας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 άγνωστο άτομο ενώ βρισκόταν στη διασταύρωση των πεζόδρομων Ηφαίστου και Γεροκωστοπούλου άρχισε να πυροβολεί με πιστόλι στον αέρα έξω από κατάστημα διασκέδασης που ήταν σε λειτουργία, στις 2.30 τα ξημερώματα.

    Απότέλεσμα ήταν να προκληθεί πανικός, καθώς εκείνη την ώρα πλήθος νεαρόκοσμου βρισκόταν στο σημείο, διασκεδάζοντας τόσο στο ίδιο όσο και σε παρακείμενα καταστήματα.

    Άμεσα στο σημείο έφθασε η Αστυνομία που εντόπισε δύο κάλυκες των 9mm.

    Ο δράστης αναζητείται.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Αχαΐα: Πυροβόλησαν σε σπίτι και απείλησαν τους ενοίκους
    Αχαΐα: Πυροβόλησαν σε σπίτι και απείλησαν τους ενοίκους

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι χθες τα ξημερώματα, διερχόμενοι με όχημα έξω από οικία, στην οποία βρίσκονταν τρεις άνδρες πυροβόλησαν με άσφαιρα φυσίγγια, ενώ στη συνέχεια απείλησαν λεκτικά και με την επίδειξη πιστολιού τους παρευρισκόμενους.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Κολωνός: Βίντεο-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην πλατεία Πέτρουλα - Βεντέτα για τους πάγκους στη λαϊκή
    Κολωνός: Βίντεο-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην πλατεία Πέτρουλα - Βεντέτα για τους πάγκους στη λαϊκή

    Πυροβολισμοί σε κεντρική πλατεία στον Κολωνό αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής.

    Πρόκειται για βεντέτα ανάμεσα σε Aλβανούς και Ρομά που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στην πλατεία Πέτρουλα.

    Τουλάχιστον 9 πυροβολισμοί έπεσαν, όπως ακούγεται στο βίντεο-ντοκουμέντο του Star, κατά την επίθεση εις βάρος 25χρονου στον Κολωνό, την ώρα που κυκλοφορούσε κόσμος στον δρόμο.

    Η βεντέτα ανάμεσα σε Ρομά και Αλβανούς οδήγησε τους δράστες να ανοίξουν πυρ μέσα από αυτοκίνητο, αδιαφορώντας για τους πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν τη βόλτα τους.

    Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ο κόσμος άρχισε να τρέχει μέσα στα μαγαζιά για να προστατευθεί. «Ακούω πυροβολισμούς και κάνω έτσι για να μη φάω καμιά αδέσποτη», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

    Κολωνός: Βεντέτα Αλβανών και Ρομά για τους πάγκους στη λαϊκή

    Τέσσερις δράστες μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου άνοιξαν πυρ σε ομάδα Ρομά που ήταν στην πλατεία, με στόχο έναν 25χρονο.

    Ομάδες Ρομά και Αλβανών οπλοφορούν και δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν πιστόλια σε πλατείες ακόμη κι αν έχουν κόσμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βεντέτα ξεκίνησε για το ποιος θα κυριαρχήσει στους πάγκους των λαϊκών αγορών.

    Συνελήφθησαν 4 Αλβανοί πιστολέρο

    Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν τα δύο αυτοκίνητα των δραστών και συνέλαβαν τους τέσσερις Αλβανούς πιστολέρο, ηλικίας από 20 έως 32 ετών.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Τζόρτζια: Η μητέρα του 14χρονου δράστη είχε προειδοποιήσει το σχολείο για τους πυροβολισμούς
    Τζόρτζια: Η μητέρα του 14χρονου δράστη είχε προειδοποιήσει το σχολείο για τους πυροβολισμούς

    Η μητέρα του 14χρονου μαθητή που πυροβόλησε και σκότωσε δύο συμμαθητές του και δύο καθηγητές σε λύκειο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ την Τετάρτη είχε πάρει τηλέφωνο στο σχολείο το πρωί της τραγωδίας και είχε πει σε σχολικό σύμβουλο ότι υπάρχει μια «εξαιρετικά έκτακτη ανάγκη», ανέφερε η εφημερίδα Washington Post.

    Η Μάρσι Γκρέι δήλωσε ότι ζήτησε από τον σχολικό σύμβουλο να βρει αμέσως τον γιο της Κολτ, σημείωσε η εφημερίδα.

    Τα αρχεία από τις τηλεφωνικές κλήσεις της Μάρσι Γκρέι, τα οποία δόθηκαν στην Washington Post από συγγενή της, δείχνουν ότι η γυναίκα είχε τηλεφωνική συνομιλία με κάποιον στο λύκειο Apalachee στο Γουίντερ της Τζόρτζια επί 10 λεπτά, στις 09:50 τοπική ώρα, περίπου μισή ώρα προτού ο γιος της ξεκινήσει την επίθεση.

    Η Γκρέι αρνήθηκε να αποκαλύψει για ποιο λόγο πήρε τηλέφωνο στο σχολείο του γιου της, αλλά σημείωσε στην εφημερίδα χθες Σάββατο ότι έχει ενημερώσει για την ενέργειά της τις αρχές που ερευνούν την τραγωδία. Εξάλλου δήλωσε ότι νιώθει συμπόνια «για τον πόνο και τα δεινά» που περνούν τα θύματα και οι οικογένειές τους.

    Μέλος του διοικητικού προσωπικού του λυκείου πήγε στην αίθουσα όπου ο Κολτ Γκρέι θα έπρεπε να παρακολουθεί μάθημα μαθηματικών, αλλά ο 14χρονος δεν βρισκόταν εκεί.

    Εις βάρος του Κολτ Γκρέι έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τέσσερις ανθρωποκτονίες και θα δικαστεί σαν ενήλικας. Ο πατέρας του, Κόλιν Γκρέι, επίσης κατηγορείται για ανθρωποκτονία, ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σκληρή συμπεριφορά έναντι ανηλίκου, σε μια προσπάθεια να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη οι γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους να έχουν πρόσβαση σε πυροβόλα όπλα με τα οποία εξαπολύουν επιθέσεις.

    Οι εισαγγελείς έχουν πει ότι ο Κόλιν Γκρέι παρείχε το όπλο που χρησιμοποίησε ο γιος του στο μακελειό.

    Τον Μάιο του 2023 ερευνητές από γειτονική κομητεία είχαν ανακρίνει πατέρα και γιο, έπειτα από απειλές που έγιναν στο διαδίκτυο για επιθέσεις σε σχολείο. Ο Κολτ Γκρέι δήλωσε ότι δεν έκανε εκείνος τις απειλές και ο πατέρας του τόνισε πως ο γιος του δεν έχει πρόσβαση στα κυνηγετικά τουφέκια του.

    Η υπόθεση έκλεισε αφού οι αρχές δεν κατάφεραν να συνδέσουν κανέναν από τους δύο με τις απειλές.

    Πηγή: cnn.gr

  • Κουνουπέλι Βουπρασίας: Πρωτοφανές επεισόδιο με λουόμενους - Πυροβολισμοί για μια παρατήρηση - Δραματικές στιγμές έως αργά το βράδυ
    Κουνουπέλι Βουπρασίας: Πρωτοφανές επεισόδιο με λουόμενους - Πυροβολισμοί για μια παρατήρηση - Δραματικές στιγμές έως αργά το βράδυ

    Αντιμέτωποι με πρωτοφανείς καταστάσεις βρέθηκαν πολίτες αλλά και αστυνομικοί αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο Κουνουπέλι της Βουπρασίας. Ένας άντρας που δέχθηκε παρατήρηση γιατί εκινείτο με το τζιπ του στην παραλία, φέρεται να αντέδρασε ακραία πυροβολώντας στον αέρα με πιστόλι αρχικά δίπλα στους πολίτες και έπειτα στο δάσος…

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας φέρεται να πέρασε με το τζιπ του από την παραλία Κουνουπελάκι μια από τις πιο πολυσύχναστες στην περιοχή. Δύο παρέες λουόμενων που απολάμβαναν το μπάνιο τους εκεί, ενοχλήθηκαν από την κίνηση του άντρα με το τζιπ και του έκαναν παρατήρηση. Τότε αυτός αντέδρασε με τρόπο που δεν περίμενε κανείς και έβγαλε πιστόλι που κατείχε και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.

    Ο δράστης αποχώρησε από το σημείο αλλά μετά από λίγο επέστρεψε δύο φορές, αναζητώντας το κινητό του που είχε πέσει στην άμμο. Οι πολίτες μετά το πρώτο περιστατικό κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία όπου έφτασε με ενισχυμένες δυνάμεις στο σημείο τόσο από τα κοντινά αστυνομικά τμήματα όσο και με την ομάδα ΟΠΚΕ.

    Την ώρα που οι αστυνομικοί κατέγραφαν τα πρώτα στοιχεία του περιστατικού, εντοπίζοντας τους κάλυκες αλλά και το κινητό του δράστη, άρχισαν να ακούγονται δεκάδες πυροβολισμοί μέσα από το δάσος. Οι αστυνομικοί λάβανε θέσεις ασφάλειας και έστησαν μπλόκο στον κεντρικό δρόμο. Προς τα εκεί κινήθηκε και ο δράστης τον οποίο και ακινητοποίησαν μετά από διαδικασία που κράτησε λίγη ώρα και βρήκαν και το πιστόλι στο όχημά του.

    Ο δράστης συνελήφθη και έως αργά το βράδυ της Πέμπτης γινόταν η καταγραφή του περιστατικού με όλες τις λεπτομέρειες, στο πλαίσιο της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου όπλων

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Ανδραβίδας Κυλλήνης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σύμφωνα με καταγγελία, ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με ημεδαπό άνδρα, σε παραλία της Ανδραβίδας Κυλλήνης και προέβη σε τρεις άσκοπους πυροβολισμούς.

    Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον τόπο του περιστατικού και στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν :

    • 1 πιστόλι
    • 1 γεμιστήρα
    • 41 φυσίγγια
    • 4 κάλυκες και
    • 1 κινητό τηλέφωνο.

    Φωτογραφία mix: Freepik/thawornnurak

  • Τζόρτζια: Ο 14χρονος που σκότωσε 4 μαθητές και καθηγητές είχε ερευνηθεί από το FBI για απειλές μακελειού σε σχολείο
    Τζόρτζια: Ο 14χρονος που σκότωσε 4 μαθητές και καθηγητές είχε ερευνηθεί από το FBI για απειλές μακελειού σε σχολείο

    Οι καθηγητές δίδασκαν μαθηματικά - 14 ετών οι δύο μαθητές που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του Κολτ Γκρέι

    Κολτ Γκρέι είναι το όνομα του 14χρονου ο οποίος το χθες, Τετάρτη, άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο μαθητές και δύο δασκάλους στο λύκειο Apalachee στην Τζόρτζια.

    Σύμφωνα, μάλιστα, με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 14χρονος μαθητής του σχολείου ήταν στο ραντάρ του FBI από το 2023 στα πλαίσια έρευνας για διαδικτυακές τότε απειλές για επίθεση σε σχολείο.
    Κατά τις ίδιες πηγές τον Μάιο του 2023 το FBI έλαβε ανώνυμες πληροφορίες για απειλές σχετικά με πράξεις βιας σε σχολείο με τις σχετικές αναρτήσεις να περιλαμβάνουν φωτογραφίες με όπλα. Τότε ο Γκρέι είχε θεωρηθεί πιθανός ύποπτος και γι' αυτό είχε ανακριθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του. Στις συζητήσεις με τα στελέχη του FBI o πατέρας του 14χρονου είχε πει ότι διατηρούσε κυνηγετικά όπλα στο σπίτι του υποστηρίζοντας ότι ο γιος του δεν είχε πρόσβαση σε αυτά χωρίς επιτήρηση.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του FBI τότε κρίθηκε ότι δεν υπήρχε λόγος για κάποια περαιτέρω κίνηση, ωστόσο οι τοπικές αρχές της Τζόρτζια είχαν ενημερωθεί για παρακολούθηση του Γκρέι.
    Τα θύματα

    Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ομάδας που έχει αναλάβει την υπόθεση, οι τέσσερις νεκροί από τα πυρά του 14χρονου είναι:
    • Ο 14χρονος Μέισον Σέρμεχορν
    • Ο 14χρονος Κρίστιαν Ανγκούλο
    • Ο καθηγητής Ρίτσαρντ Άσπινγουολ
    • Η καθηγήτρια Κριστίνα Ιριμάι
    Οι δύο εκπαιδευτικοί δίδασκαν μαθηματικά στο λύκειο ενώ ο Άσπινγουλ ήταν και μέλος της ομάδας football του σχολείου.
    Σύμφωνα με την New York Post ο ένας από τους 14χρονους που έπεσε νεκρός, ο Μέισον Σέρμεχορν ήταν αυτιστικός και γι' αυτό οι συγγενείς του που τον αναζητούσαν έλεγαν σε αναρτήσεις τους στα social media «αν τον δείτε, παρακολούμε μιλήστε του ήρεμα»
    Ο Γκρέι συνελήφθη λίγο μετά τους πυροβολισμούς και βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ένα όπλο κατηγορίας AR-15 με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα αντιμετωπιστεί ως ενήλικος από τη δικαιοσύνη.

    Αξιωματούχοι δήλωσαν στο CNN πως λίγο πριν το μακελειό έγινε τηλεφώνημα στο σχολείο στο οποίο ειπώθηκε ότι «θα υπάρξουν πυροβολισμοί σε πέντε σχολεία και ότι το Apalachee θα ήταν το πρώτο».

    Μετά το μακελειό η κομητεία Μπάροου ανακοίνωσε μίνι lockdown στα σχολεία της περιοχής τα οποία θα παραμείνουν κλειστά για το υπόλοιπο της εβδομάδας.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο