Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 22:59

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή που η 16χρονη μαχαιρώνει την 19χρονη στον Πειραιά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Εικόνες από την αιματηρή συμπλοκή στον Πειραιά κατά την οποία μια 16χρονη μαχαιρώνει μια 19χρονη, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε ο ΑΝΤ1 δείχνει τη στιγμή που η ανήλικη επιτίθεται και μαχαιρώνει την νεαρή κοπέλα τραυματίζοντάς την σοβαρά. Το αιματηρό επεισόδιο παρακολουθούν πολλά άτομα και ο 20χρονος φίλος της δράστιδος, με τον οποίο διέφυγε μετά το μαχαίρωμα.

Η 16χρονη που τελικά συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο την 19χρονη έξω από κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 16 Ιουλίου.

Η 16χρονη συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακόμη, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε από την 16χρονη.

Ο 20χρονος μάζεψε το αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο είχε πέσει στο έδαφος και μαζί με την 16χρονη διέφυγαν, εγκαταλείποντας την παθούσα σοβαρά τραυματισμένη.

Η 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 22:07

Σχετικά Άρθρα

  • Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια
    Νίκολας Κέιτζ: Έφαγε σε ταβέρνα στον Πειραιά και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια

    Τα στιγμιότυπα με τον Νίκολας Κέιτζ από ταβέρνα στον Πειραιά

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Σε ταβέρνα του Πειραιά βρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ που βρίσκεται στην χώρα μας για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «The Carpenter's Son», κάποια από τα οποία πραγματοποιήθηκαν στα Μέγαρα.

    Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο Χολιγουντιανός σταρ μαζί με την σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

    Πηγή: Newsbomb.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ EDUARDO LIMA

  • Πάτρα: Εφιάλτης για ανήλικη, είδε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο
    Πάτρα: Εφιάλτης για ανήλικη, είδε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

    Έναν εφιάλτη ζει μια ανήλικη μαθήτρια από την Πάτρα, καθώς διαπίστωσε -εντελώς τυχαία- πως στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια παραποιημένη φωτογραφία της με ροζ περιεχόμενο.

    Το κορίτσι έπεσε θύμα κακόβουλης ενέργειας όταν άγνωστος δράστης «ψάρεψε» μια φωτογραφία της από σελίδα που διατηρούσε στα social media και μέσω διαδικασίας μοντάζ εμφάνισε την ανήλικη γυμνή και την προώθησε σε ιδιωτικές συνομιλίες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη», οι φωτογραφίες διοχετεύθηκαν σε φιλικά πρόσωπα της ανήλικης και το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην ίδια, η οποία δεν πίστευε αυτό που της συνέβη…

    Πήγε στο σπίτι της, ξέσπασε σε κλάματα και είπε στους γονείς της πως από μια φίλη της έμαθε πως κυκλοφορεί μια γυμνή φωτογραφία με το πρόσωπό της στο διαδίκτυο, η οποία επ’ ουδενί δεν είναι αληθινή αλλά προϊόν επεξεργασίας. Αμέσως, η μητέρα της ανήλικης πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατήγγειλε το γεγονός και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου, με τους αστυνομικούς να αναζητούν άμεσα τα ίχνη του διακινητή του εν λόγω υλικού και φέρεται να προέβησαν στην ταυτοποίησή του.

    Παράλληλα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως αφού έγινε ο ενδελεχής έλεγχος και αναζητήθηκαν τα ψηφιακά ίχνη της κοπέλας, διαπιστώθηκε ότι από τις σελίδες της δεν είχε διακινηθεί τέτοιο υλικό και ούτε βρέθηκαν στη συλλογή της αντίστοιχες φωτογραφίες.

    Το αδίκημα της διακίνησης παράνομου και ψεύτικου υλικού παιδικής πορνογραφίας είναι αυτεπάγγελτα διωκόμενo. Από την Αστυνομία θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του δράστη και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Συνελήφθη ιδιοκτήτης γυμναστηρίου - Ανήλικη τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση
    Συνελήφθη ιδιοκτήτης γυμναστηρίου - Ανήλικη τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση

    Στη σύλληψη ιδιοκτήτη γυμναστηρίου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές σε περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που κατέθεσε σε βάρος του ανήλικη.

    Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων διερεύνησαν την καταγγελία και συνέλαβαν χθες τον 31χρονο.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην καταγγελία αναφέρεται ότι ο 31χρονος άντρας, το χρονικό διάστημα από 27-09-2024 έως και 11-10-2024, προέβη κατ’ επανάληψη σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος 17χρονης στο γραφείο του γυμναστηρίου του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Πηγή: cnn.gr

  • Πάτρα: Μαχαιρώματα στο κέντρο της πόλης - Τραυματισμένοι δύο ανήλικοι
    Πάτρα: Μαχαιρώματα στο κέντρο της πόλης - Τραυματισμένοι δύο ανήλικοι

    Σοβαρό επεισόδιο με μαχαιρώματα νωρίς το πρωί , στην Πλατεία Πυροσβεστείου, στην Πάτρα.

    Συγκεκριμένα περίπου στις 6.30 το πρωί ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ να μεταβεί στην πλατεία και να παραλάβει δύο ανήλικα ηλικίας 14 και 15 ετών που είχαν τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο και αιμορραγούσαν. Τα παιδιά ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου και μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο.

    Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί, καθώς παραμένει άγνωστη η αιτία του αιματηρού επεισοδίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι ανήλικοι Ρομά συνεπλάκησαν μεταξύ τους και μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχθηκαν συνελήφθησαν από αστυνομικούς και κρατούνται.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Μαίνεται η μεγάλη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά - Μήνυμα από το 112 για τους καπνούς
    Μαίνεται η μεγάλη φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά - Μήνυμα από το 112 για τους καπνούς

    Οι κάτοικοι καλούνται να κλείσουν πόρτες και παράθυρα - Κλειστή η οδός Κέκροπος στο κέντρο του Πειραιά - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυναμεις - Μποτιλιάρισμα στην περιοχή

    Εξακολουθεί να καίει η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε διώροφο εγκαταλελειμμένο κτίριο πίσω από τον ηλεκτρικό Σταθμό του ΗΣΑΠ στο κέντρο του Πειραιά.Λίγο πριν από τις 20:00 εστάλη μήνυμα 112 για να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω του καπνού.
    Υπάρχει ανησυχία για το γεγονός ότι κοντά στο κτίριο που καίγεται υπάρχουν καστήματα με οινοπνευματώδη. Την ίδια στιγμή έχει εκκενωθεί μικρό ξενοδοχείο.
    Όπως φαίνεται στα βίντεο και το φωτογραφικό υλικό του protothema.gr, το κτίριο έχει καταστραφεί ολοσχερώς με τις φλόγες να έχουν επεκταθεί και του πυκνούς καπνούς να σκεπάζουν την περιοχή.
    Μαύροι καπνοί έχουν ειδικότερα σκεπάσει το λιμάνι του Πειραιά καθώς η φωτιά ξέσπασε κοντά στον Πύργο.
    peiraias__2_
    peiraias__3_
    peiraias__1_

    Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι δυνάμεις ενισχύθηκαν.

    Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συμμετέχουν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

    Λόγω της πυρκαγιάς, διεκόπη νωρίτερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κέκροπος, από το ύψος της οδού Γούναρη έως την οδό Αλιπέδου.

    Πτήσεις εκτελούσε νωρίτερα και ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

    Στο λιμάνι και το κέντρο του Πειραιά επικρατεί έντονη συμφόρηση με την ταλαιπωρία για τους οδηγούς να είναι μεγάλη.

    Πηγή: Protothema.gr

  • Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας
    Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας

    Ο 21χρονος φέρεται να ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές - Ο 44χρονος πατέρας του έχει προφυλακιστεί για το ίδιο αδίκημα

    Συγκλονιστικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης κοπέλας από έναν 44χρονο στο Κολωνό που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν πριν μερικές ημέρες στη σύλληψη και του γιου του 44χρονου για το ίδιο αδίκημα.
    Πιο συγκεκριμένα, η σύλληψη του 21χρονου έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (3/10) μετά από καταγγελία του πατέρα της 16χρονης ότι ο άνδρας βίασε την κόρη του το διάστημα από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου έως και τις αρχές Ιουλίου.
    Όπως είπε ο πατέρας της 16χρονης στις Αρχές, ο 21χρονος με τη χρήση απειλών, ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές.

    Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχε συλληφθεί και ο πατέρας του 21χρονου για βιασμό της 16χρονης κατ’ εξακολούθηση.

    Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι που άνηκε στο φιλικό περιβάλλον του γιου του υπό το καθεστώς απειλών. Την καταγγελία είχε κάνει στην αστυνομία ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

    Ο άντρας βίαζε το κορίτσι ύστερα από απειλές και εκβιασμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα, ενώ φέρεται να της έλεγε ότι αν μιλήσει θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.
  • Λαύριο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα μαχαιρώματα σε ΕΠΑΛ - Υπήρχε «κόντρα» με την Κερατέα
    Λαύριο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα μαχαιρώματα σε ΕΠΑΛ - Υπήρχε «κόντρα» με την Κερατέα

    Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η βία μεταξύ ανηλίκων, με τα περιστατικά σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας να αυξάνονται συνεχώς το τελευταίο διάστημα. Πιο πρόσφατη, η αιματηρή συμπλοκή μαθητών έξω από το ΕΠΑΛ του Λαυρίου από την οποία τραυματίστηκαν από μαχαίρι δύο μαθητές.

    Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες

    «Τα παιδιά από την Κερατέα ήταν περίπου 15-20 άτομα και εμείς καμιά 50άρια αλλά εμείς δεν είχαμε τίποτα πάνω μας, αυτοί είχαν μαχαίρια, ρόπαλα», είπε αυτόπτης μάρτυρας. Οι περιγραφές εκείνων που ήταν μπροστά και είδαν μέσα σε δευτερόλεπτα τα αγόρια να πιάνονται στα χέρια είναι σοκαριστικές.

    «Στην αρχή έπαιζαν μπουνιές με τα χέρια και μετά έβγαλαν μαχαίρια τα παιδιά που ήταν από την Κερατέα». Στη συμπλοκή φέρονται να συμμετείχαν περισσότεροι από 60 νεαροί με τους 20 από αυτούς να έχουν προσαχθεί.

    «Είχαμε δύο τραυματισμούς και πήγαν στο κέντρο υγείας. Υπήρχε μια αντιδικία μεταξύ Κερατέας και Λαυρίου, απ’ ότι λένε τα παιδιά και ξαφνικά έγινε μια σύρραξη στο δρόμο. Ήταν καμία 80αριά παιδιά περίπου μαζεμένα στη σύρραξη. Είχαν αναμειχθεί και εξωσχολικοί αλλά μέχρι να βγούμε έξω είχε έρθει και η αστυνομία κιόλας και τους καταδίωκε. Αν τους είχαμε προλάβει θα τους είχαμε διώξει ήδη. Ψάχνουμε να βρούμε ποιοι είναι γιατί πάνε απευθείας για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος», ανέφερε μάρτυρας στο MEGA.

    Την αιτία της σύρραξης αναζητούν οι αστυνομικοί

    Πριν από λίγες ημέρες, τα αίματα είχαν ανάψει ξανά ανάμεσα σε παιδιά από αυτές τις δύο ομάδες. «Είχαν προηγούμενα, είχαν τσακωθεί και πάλι πριν από δύο ημέρες».

    Τα δύο αγόρια που δέχτηκαν τις μαχαιριές, μεταφέρθηκαν από τους φίλους τους στο κέντρο υγείας Λαυρίου όπου ευτυχώς, διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά τους δεν ήταν σοβαρά.

    Αναζητείται ο 16χρονος με το μαχαίρι

    Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10:50 όταν κλήθηκε το 100 για συμπλοκή μαθητών έξω από το σχολείο. Όλοι τους, μαθητές Λυκείου, από την Κερατέα και το Λαύριο συνεπλάκησαν μεταξύ τους για προσωπικές διαφορές.

    Δύο ελαφρά τραυματίες από μαχαίρι

    Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, είχαν τραυματιστεί ελαφρά με μαχαίρι, στο πόδι, και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Τουλάχιστον 13 προσαγωγές - Αναζητείται 16χρονος

    Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 13 προσαγωγές. Παράλληλα, αναζητείται ένας 16χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι και ο δράστης ο οποίος μαχαίρωσε τους ανηλίκους, σύμφωνα με το OPEN.

    «Έβγαλαν μαχαίρι και αλυσίδες» λέει αυτόπτης μάρτυρας

    Μια αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο Orange Press πώς έγινε η συμπλοκή, εκφράζοντας τον σοκ που έχει προκαλέσει στην περιοχή ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο. «Είδα τα παιδιά μαζεμένα μπουλούκι εδώ και τους λέω “γιατί τσακώνεστε” και αρχίζουν να μου χτυπάνε το αμάξι. Μετά πάνε πιο κάτω, βγάζουν ένα μαχαίρι, ο άλλος μια αλυσίδα και μαχαίρωσαν δυο παιδιά, άλλοι λένε τέσσερα. Μόλις είδαν αστυνομία εξαφανίστηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Πειραιάς: 34χρονος ασέλγησε σε βάρος ανήλικης μέσα σε περίπτερο
    Πειραιάς: 34χρονος ασέλγησε σε βάρος ανήλικης μέσα σε περίπτερο

    Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ο δράστης.

    Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές αρχές σε 34χρονο αλλοδαπό σε περιοχή του Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης (18/9), για γενετήσια πράξη με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για βιασμό.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο 34χρονος εργαζόταν ως υπάλληλος σε περίπτερο και με το πρόσχημα ότι ανήλικο κορίτσι που προέβη στην αγορά ροφήματος, έκλεψε κάποιο αντικείμενο, την εξανάγκασε σε σωματικό έλεγχο με θωπείες σε ευαίσθητα μέρη του σώματός της, εξωτερικά και εσωτερικά του περιπτέρου.

    Η μητέρα της ανήλικης που αναζήτησε την κόρη της στο περίπτερο, μόλις αντιλήφθηκε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, μετέβη άμεσα στο τοπικό τμήμα, όπου προέβη σε καταγγελία.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

    Πηγή: iEidiseis.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο