Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 10:24

Διασύνδεση του κυκλώματος εκβιαστών με οπαδική βία «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Διασύνδεση του κυκλώματος εκβιαστών με την οπαδική βία βλέπει η αστυνομία. Μάλιστα, όπως τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Κωνσταντίνα Δημογλίδου πρόκειται για το πιο σκληρό κύκλωμα εκβιαστών της νύχτας.

«Είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπουμε όντως ότι οι κατηγορούμενοι σε ένα τέτοιο κύκλωμα συνδέονται και με οπαδικά επεισόδια. Μέσα σε όλη τη δράση τους υπήρχαν και εκρήξεις, υπήρχαν και εμπρηστικοί μηχανισμοί που μπορεί να μην τραυματίστηκε κάποιος πολίτης, όμως υπήρχε κίνδυνος για ανθρώπινη ζωή», τόνισε η κα Δημογλίδου σε συνέντευξη στο Mega και εξήγησε: «Ουσιαστικά ήταν ένας τρόπος για να εκβιάσουν ακόμα περισσότερο τους ιδιοκτήτες για να τους καταβάλουν τα χρηματικά ποσά».

«Ουσιαστικά αυτό που έχει διαπιστωθεί από τις αστυνομικές αρχές είναι ότι προσπαθούσαν κατά κάποιο τρόπο να προκαλέσουν ζημιά σε άλλες εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν και αυτοί σε διάφορα οπαδικά επεισόδια μέσα από την ίδια ομάδα. Ήδη εξιχνιάστηκε μια περίπτωση με εκρηκτικό μηχανισμό στην οικία δύο φιλάθλων συγκεκριμένης ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα αν συνδέονται και με την αποκαλούμενη Greek Mafia, είπε: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν συνδέονται και με άλλες υποθέσεις, βλέπουμε ότι υπάρχουν παράλληλες εγκληματικές δραστηριότητες, όπως η διακίνηση ναρκωτικών, οι κλοπές και οι εμπρησμοί. Δεν ξέρω αν αφορά αυτό που χαρακτηρίζουμε Greek Mafia. Σίγουρα πάντως εμπλέκονται με οπαδικά επεισόδια και έχει διαπιστωθεί».

«Ουσιαστικά έτρεχαν παράλληλα οι δύο υποθέσεις. Το περιστατικό έξω από το γήπεδο της λεωφόρου ήταν κάτι έκτακτο. Ταυτόχρονα υπήρχε και η επιχείρηση του τμήματος εκβιαστών. Ήταν τυχαίο ότι συνέπεσε με αυτό το περιστατικό».

«Μιλάμε για το πιο σκληρό κύκλωμα εκβιαστών της νύχτας», υπογράμμισε.

Προφυλακιστέοι οι επτά από τους οκτώ κατηγορούμενους στο κύκλωμα εκβιαστών

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι επτά από τους οκτώ κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα για συμμετοχή στο νέο κύκλωμα εκβιαστών που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Στον κατηγορούμενο ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται ενώ κάποιοι τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής.

Ποινικές διώξεις στους 74 συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα και σειρά πλημμελημάτων σε βάρος των 74 συλληφθέντων της αιματηρής συμπλοκής με πυροβολισμούς μεταξύ οργανωμένων οπαδών που έγινε έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, άσκησε Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ειδικότερα, η ποινική δίωξη αφορά στα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, ηθική αυτουργία σε κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών και κατοχή εκρηκτικών.

Τα πλημμελήματα που βαρύνουν τους συλληφθέντες είναι: επικίνδυνη σωματική βλάβη, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βιαιοπραγία κατά άλλου και κατοχή αντικειμένων που μπορεί να προκαλέσουν σωματική βλάβη.

Όλες οι παραπάνω κατηγορίες είναι κατά συναυτουργία και με αφορμή αθλητική εκδήλωση. Επιπλέον σύμφωνα με τη δίωξη οι συλληφθέντες βαρύνονται ακόμη και με τα αδικήματα της παράνομης κατοχής βεγγαλικών και κροτίδων παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών για ίδια χρήση.

Μετά την άσκηση της δίωξης οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 10η τακτική ανακρίτρια, από την οποία αναμένεται να ζητήσουν και λάβουν προθεσμίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας οδηγήθηκαν 69 εκ των κατηγορουμένων, καθώς οι υπόλοιποι πέντε είναι ανήλικοι και ως προς αυτούς η δικογραφία χωρίστηκε και χρεώθηκε σε ανακριτή ανηλίκων.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024 10:00

Σχετικά Άρθρα

  • Άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας στο Ωραιόκαστρο - Δεκάδες προσαγωγές
    Άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας στο Ωραιόκαστρο - Δεκάδες προσαγωγές

    Στην προσαγωγή 59 ατόμων που ενεπλάκησαν σε άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας έξω από γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, φέροντας ορισμένοι από αυτούς μάλιστα, λοστούς και μαχαίρια, προχώρησαν οι Αρχές.

    Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε στο περιθώριο του αγώνα μπάσκετ Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Αστέρας Κουκλουτζά στη Θεσσαλονίκη, όταν σύμφωνα με το oraiokastro24.gr δεκάδες οπαδοί.

    Αποτέλεσμα ήταν να υπήρξαν επίσης τραυματίες, η κατάσταση των οποίων όμως δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

    Η ανακοίνωση του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

    «Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ των αντρικών ομάδων Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Αστέρας Κουκλουτζά έξω από το δημοτικό κλειστό γήπεδο Ωραιοκάστρου, η Διοίκηση του σωματείου και σύσσωμο το σύνολο των υποστηρικτών-γονέων αθλητών του Συλλόγου μας καταδικάζουν απερίφραστα κάθε εκδήλωση βίας από που κι αν προέρχεται. Βεβαιώνουμε πως καμία σχέση δεν έχει ο σύλλογος μας με ότι κι αν συνέβη εκτός γηπέδου αλλά και με όσους συμμετείχαν.

    Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές του Αστέρα, γνωρίζοντας και οι δύο ότι αθλητισμός ενώνει. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα και όλων των υγιή φίλαθλο κοινό για την υποστήριξη και των δύο ομάδων».

    Πηγή: Cnn.gr

  • Κέρκυρα: «Μου ζήτησαν 200.000 ευρώ για να μου διευθετήσουν φορολογικές εκκρεμότητες» - Τι καταγγέλλει επιχειρηματίας για το κύκλωμα εκβιαστών εφοριακών
    Κέρκυρα: «Μου ζήτησαν 200.000 ευρώ για να μου διευθετήσουν φορολογικές εκκρεμότητες» - Τι καταγγέλλει επιχειρηματίας για το κύκλωμα εκβιαστών εφοριακών

    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στην Κέρκυρα, αποτελούμενη από εφοριακούς υπαλλήλους και λογιστή, που δραστηριοποιούνταν σε διευκολύνσεις, πράξεις ή παραλείψεις διαδικασιών, εφοριακής αρμοδιότητας, καθώς και σε εκβιάσεις επιχειρηματιών, προκειμένου να λαμβάνουν παράνομα χρηματικά ποσά.

    Οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες

    Επιχειρηματίες του νησιού αποκάλυψαν ότι τους ζήτησαν χρήματα μέσω τρίτων για να διευθετήσουν φορολογικές τους εκκρεμότητες.

    «Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με την επιχείρησή μου. Τότε μου ανέφεραν ότι θα το λύσω αρκεί να δώσω σε κάποιους εφοριακούς 50.000 ευρώ για τρεις μήνες. Ήταν αδύνατον να βρω τόσα χρήματα και δεν προχώρησα» τόνισε επιχειρηματίας μιλώντας στο Star.

    «Προκειμένου να μου διευθετήσουν φορολογική εκκρεμότητά μου, ζήτησαν μέσω τρίτου προσώπου να τους δώσω 50.000 ευρώ. Τελευταία στιγμή, άλλαξα γνώμη» ανέφερε άλλος επιχειρηματίας.

    Παράλληλα, ακόμη ένας επιχειρηματίας τόνισε ότι οι συλληφθέντες τον πλησίασαν και επειδή έπρεπε να διευθετήσει κάποιες φορολογικές του εκκρεμότητες για τέσσερις χρονιές, του ζήτησαν το πόσο των 50.000 ευρώ για κάθε χρόνο, συνολικά 200.000 ευρώ.

    Σημειώνεται ότι για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη αστυνομική επιχείρηση στη Κέρκυρα στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν συνολικά 5 μέλη της, εκ των οποίων 4 εφοριακοί υπάλληλοι και 1 ιδιώτης λογιστής, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 4 άτομα.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Πάτρα: Οπαδικό επεισόδιο - Του επιτέθηκαν γιατί φορούσε μπλούζα αντίπαλης ομάδας
    Πάτρα: Οπαδικό επεισόδιο - Του επιτέθηκαν γιατί φορούσε μπλούζα αντίπαλης ομάδας

    Του επιτέθηκαν επειδή φορούσε μπλούζα της αντίπαλης ομάδας, προκειμένου να τους την πάρουν. Ολα συνέβησαν χθες βράδυ σε κατάστημα στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.

    Ο νεαρός έτρωγε, φορώντας την φανέλα της ομάδας του, που έβλεπε στην τηλεόραση να αγωνίζεται. Όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα που φορούσαν κράνη και προφανώς ήταν οπαδοί αντίπαλης ομάδας.

    Οι τρεις απαίτησαν από τον 26χρονο να βγάλει την μπλούζα της ομάδας του. Αυτός αρνήθηκε και τότε οι άγνωστοι δράστες τον πέταξαν στο έδαφος προκαλώντας σε αυτόν εκδορές και του έβγαλαν την μπλούζα.

    Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έφτασε περιπολικό.

    Αστυνομικοί έκαναν έρευνες για την αναζήτηση των δραστών ενώ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος αγνώστων για πρόκληση οπαδικής βίας.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Αμαλιάδα: Οπαδική συμπλοκή το βράδυ της Κυριακής - Ένας τραυματίας σε άλλο περιστατικό τη Δευτέρα
    Αμαλιάδα: Οπαδική συμπλοκή το βράδυ της Κυριακής - Ένας τραυματίας σε άλλο περιστατικό τη Δευτέρα

    Το μπασκετικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για το Σούπερ Καπ του μπάσκετ, το βράδυ της Κυριακής, έφερε εντάσεις ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων στην Αμαλιάδα.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο ομάδες οπαδών των δύο ομάδων συνεπλάκησαν. Στο σημείο επενέβη η Αστυνομία όπου προχώρησε στην σύλληψη ενός ατόμου από την μια πλευρά, την κατάσχεση δύο μοτοσικλετών και τριών καπνογόνων.
    Ο δεύτερος εμπλεκόμενος ως κατηγορούμενος, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές.

    Και για τους δύο έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού από το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας.

    Δεύτερο περιστατικό μη συσχετιζόμενο

    Το μεσημέρι της Δευτέρας σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας, επιτέθηκαν και χτύπησαν ένα νεαρό άντρα, ο οποίος τραυματίστηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο. Ο ίδιος φέρεται να μην δήλωσε κάτι, ωστόσο αστυνομικοί του Α.Τ. Ήλιδας, ερευνούν την υπόθεση.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Σύλληψη άνδρα στην Αμαλιάδα για εμπλοκή του σε περιστατικό οπαδικής βίας- Ταυτοποίηθηκε ακόμη ένας άνδρας που συμμετείχε στη συμπλοκή - Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στον τόπο του περιστατικού -3- καπνογόνα και -2- μοτοσικλέτες των κατηγορούμενων

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων, φωτοβολίδων & συσκευής εκτόξευσης.

    Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

    Ειδικότερα, προχθές αργά το βράδυ, οι δυο κατηγορούμενοι, μετά την λήξη αγώνα καλαθοσφαίρισης που μεταδίδονταν τηλεοπτικά, ενεπλάκησαν με λοιπούς δράστες, σε επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα.

    Κατά την διενέργεια αυτοψίας στο τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, βρήκαν και κατέσχεσαν -3- καπνογόνα και -1- πακέτο τσιγάρων, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν -2- μοτοσικλέτες, τις οποίες οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν στο οδόστρωμα.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας (παράλληλη έδρα Αμαλιάδας).

  • Διάλογοι «φωτιά» για τους εκβιαστές της Μυκόνου - Στη φυλακή ο «Τόνυ»
    Διάλογοι «φωτιά» για τους εκβιαστές της Μυκόνου - Στη φυλακή ο «Τόνυ»

    Το δρόμο για τη φυλακή έδειξε πριν από λίγο ο ανακριτής στον φερόμενο ως αρχηγό των Εκβιαστών της Μυκόνου.

    Μετά την απολογία τους στον δικαστικό λειτουργό ο ανακριτής έδωσε εντολή προφυλάκισης στον αλλοδαπό με το παρατσούκλι «Τόνυ», ενώ διέταξε περιοριστικούς όρους στους άλλους δυο κατηγορούμενους.

    Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι διάλογοι μεταξύ των θυμάτων των εκβιαστών και είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι σε μια αποστροφή του λόγου του ένα από τα θύματα χαρακτηρίζει ως «βιασμό» τον εκβιαστικό τρόπο με τον οποίο αρπάζουν τα χρήματά τους από τα ταμεία των επιχειρήσεών τους.

    A: Kαι δεν ξέρω… δε νομίζω να το… στην αρχή είχαν πει δεκαπέντε, κανονικά πέντε για τη ταρίφα και έκλεισε στα οκτώ, νομίζω οκτώ του είχα πει του Θ…..η αλλά του ‘πα «Θ…..η δε θα ασχοληθώ» στην Αθήνα.

    Β: Εντάξει, αυτό που δεν έρχονται εδώ μέσα σε σένα να τους βλέπει ο κόσμος, είναι πολύ σημαντικό, εμένα σου λέω έρχονται κάθε…

    Α: Μαζί έρχονται όλοι;

    Β: Όχι δεν έρχονται μαζί, έρχεται ή ένας ή δύο εισπράκτορες και λέω μήπως τώρα που μας ειδ… (...)

    Α: Ρε φίλε είναι σα βιασμός όμως να…

    Β: Γ…..ε με, είναι ένα εξτρά ενοίκιο σε μένα, με κοροϊδεύεις;

    Α: Να μπαίνει ο άλλος τώρα να σου παίρνει τα λεφτά. (…..)

    Β: Ποιος το λέει αυτό το πράγμα; Όλο το P……e , το P…….e και τα λοιπά είναι άλλος εκεί, τα κουμαντάρει όλα, στο P……e είναι όλοι μέσα, ήρθε ο Μ….ς και μου λέει «φοβόμαστε».

    Πάντως η έρευνα των αξιωματικών του Εκβιαστών συνεχίζεται καθώς εκτιμούν ότι υπάρχουν και άλλα θύματα συμμορίας της Μυκόνου.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Φιλοθέη: Έστησαν καρτέρι σε ΙΧ και ρώτησαν «τι ομάδα είστε;» - Άγριο επεισόδιο με τραυματισμό και συλλήψεις
    Φιλοθέη: Έστησαν καρτέρι σε ΙΧ και ρώτησαν «τι ομάδα είστε;» - Άγριο επεισόδιο με τραυματισμό και συλλήψεις

    Σοβαρό επεισόδιο για οπαδικούς, όπως όλα δείχνουν, λόγους, στη Φιλοθέη, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/6).

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυο οχήματα με δέκα άτομα είχαν στήσει καρτέρι και αφού σταμάτησαν διερχόμενο όχημα, φέρεται, να ρώτησαν τους επιβαίνοντες «Τι ομάδα είστε».

    Ακολούθησε συμπλοκή με άγριο ξυλοδαρμό, με τον έναν που βρισκόταν στο τρίτο αυτοκίνητο, να πηδά από μία μάντρα δύο μέτρων ώστε να γλιτώσει.

    Οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία, με τους επιβάτες των δύο πρώτων οχημάτων να αποχωρούν από το σημείο πριν εμφανιστούν τα περιπολικά.

    Επέμβαση πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του

    Για τον απεγκλωβισμό του ανθρώπου που πήδηξε από το τοιχίο, επιστρατεύθηκε η πυροσβεστική και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο μαζί με δύο ακόμη άτομα. Στη συνέχεια ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία ενώ έγινε γνωστό πως οι Αρχές προχώρησαν σε δυο συλλήψεις.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Στη φυλακή ένας ακόμα για την υπόθεση δολοφονίας Λυγγερίδη - Τι στοιχεία προέκυψαν
    Στη φυλακή ένας ακόμα για την υπόθεση δολοφονίας Λυγγερίδη - Τι στοιχεία προέκυψαν

    Το δρόμο για τις φυλακές έδειξε πριν από λίγο ο ανακριτής σε έναν από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη ο οποίος αρχικά είχε απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

    Πρόκειται για έναν 40χρονο γνωστό με το παρατσούκλι «Κορυδαλλιώτης» ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας ανήκε στην ηγετική ομάδα και όταν μετά τις συλλήψεις είχε οδηγηθεί στον ανακριτή του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

    Παρόλα αυτά όμως, οι Αρχές Ασφαλείας πρόσφατα έστειλαν επιπλέον στοιχεία στον ανακριτή τόσο με δείγματα από πυρίτιδα φωτοβολίδας όσο και στοιχεία που προέκυψαν στη συνέχεια για υπόθεση εκβιασμών σε καντίνες.

    Ο ανακριτής με βάση αυτά τα καινούργια στοιχεία διέταξε την προσαγωγή του και λίγη ώρα αργότερα έδωσε εντολή να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό όπου και κρατείται.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Νέα Σμύρνη: Άγριο περιστατικό οπαδικής βίας – Τον χτύπησαν με μανία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Νέα Σμύρνη: Άγριο περιστατικό οπαδικής βίας – Τον χτύπησαν με μανία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη, όταν οπαδοί άλλης ομάδας επιτέθηκαν σε φίλο του Πανιωνίου και τον τραυμάτισαν πολύ σοβαρά.

    Ο οπαδός του Πανιωνίου δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων που σύμφωνα με μαρτυρίες τον χτύπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να χάσει τη σπλήνα του.

    Ο άτυχος οπαδός που δέχθηκε πληθώρα χτυπημάτων είτε με τα χέρια είτε με διάφορα αντικείμενα, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και θα παραμείνει τις επόμενες μέρες.

    Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και Ερασιτέχνης Πανιώνιος, ο οποίος τονίζει τα εξής: «Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο μας φίλο και υποστηρικτή του συλλόγου, Θανάση. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

    Πηγή: ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο