Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 17:54

Αμφιλοχία: Μετέφερε κοκαΐνη μέσα σε μπουκάλι απορρυπαντικού ρούχων

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μέσα σε ένα μπουκάλι απορρυπαντικού ρούχων είχε κρύψει ένας άνδρας στην Αμφιλοχία, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για Έλληνα ο οποίος συνελήφθη, το μεσημέρι του Σαββάτου σε περιοχή της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην Αμφιλοχία, να αποβιβάζεται από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.

Στον έλεγχο που του διενεργήθηκε εντοπίστηκε εντός πλαστικού μπουκαλιού απορρυπαντικού ρούχων, που είχε μέσα σε σακίδιο πλάτης, τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη σε μορφή βράχου συνολικού βάρους 318,8 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Narkotika kokaini agrinio akarnania sylipsi

Το μπουκάλι που είχε τοποθετήσει τα ναρκωτικά ο συλληφθείς

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Αυγούστου 2024 16:51

Σχετικά Άρθρα

  • Κολομβία: Η παραγωγή κοκαΐνης έσπασε ρεκόρ το 2023
    Κολομβία: Η παραγωγή κοκαΐνης έσπασε ρεκόρ το 2023

    Η παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης έφθασε έτσι την περασμένη χρονιά τους 2.664 τόνους - Στις ζώνες με τις μεγαλύτερες καλλιέργειες κόκας, το 98% του εδάφους ελέγχεται από τουλάχιστον μια ένοπλη οργάνωση

    Η παραγωγή κοκαΐνης κατέγραψε εκρηκτική αύξηση (+53%) το 2023 στην Κολομβία, φθάνοντας σε επίπεδο που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ, κατέγραψε κοινή έκθεση της κολομβιανής κυβέρνησης και της υπηρεσίας του ΟΗΕ κατά των ναρκωτικών (ONUDC).
    Η παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης έφθασε έτσι την περασμένη χρονιά τους 2.664 τόνους, σύμφωνα με την έκθεση αυτή, που δημοσιοποιήθηκε χθες Παρασκευή στην Μπογοτά.
    Οι ζώνες όπου καλλιεργείται κόκα, το φυτό τα φύλλα του οποίου είναι η πρώτη ύλη στην παραγωγή κοκαΐνης και η Κολομβία είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη παραγωγή τους παγκοσμίως, επίσης μεγεθύνθηκαν κατά 10%, εκτείνονται πλέον σε 2.530.000 στρέμματα της κολομβιανής επικράτειας.
    «Αντίθετα με την αύξηση η οποία παρατηρήθηκε μεταξύ του 2021 και του 2022 και ήταν επικεντρωμένη κυρίως στον νομό Πουτουμάγιο (νοτιοδυτικά, στα σύνορα με τον Ισημερινό), η αύξηση αυτή τη φορά είναι πιο γενικευμένη», σύμφωνα με το κείμενο.
    «Αφορά 16 από τους 19 νομούς» όπου έχει καταγραφεί η παρουσία καλλιεργειών κόκας. Η Κάουκα (νοτιοδυτικά) και η Ναρίνιο (νοτιοδυτικά), όπου είναι έντονη η παρουσία ένοπλων οργανώσεων, «επλήγησαν περισσότερο».

    Σε τέσσερις νομαρχίες, οι καλλιέργειες κόκας είναι μεγαλύτερες από 300.000 στρέμματα: στην Κάουκα, στη Ναρίνιο, στην Πουτουμάγιο και στη Βόρεια Σανταντέρ (βορειοανατολικά, γειτονεύει με τη Βενεζουέλα).

    Η έκθεση καταπιάνεται ιδιαίτερα με δεκαπέντε θυλάκους παραγωγής, όπου είναι συγκεντρωμένο το 39% της έκτασης καλλιεργειών κόκας, σε μόλις το 14% της επικράτειας.
    Στο κείμενο εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία για τις «ζώνες επέκτασης», όπου «οι καλλιέργειες κόκας δεν είναι παρούσες παρά εδώ και μόλις τρία χρόνια», το 40% εκ των οποίων βρέχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό — πρόκειται για τις πιο φτωχές και απομονωμένες περιοχές του κράτους της Λατινικής Αμερικής.

    «Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως σε ορισμένους νομούς, οι τιμές των παραγώγων των φύλων κόκας (πάστα κοκαΐνης και βάση κοκαΐνης) έχουν φθάσει σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα», ενώ σε άλλες περιοχές «δεν υπάρχει αγορά» εξαιτίας «της έλλειψης αγοραστών».

    Παρ’ όλ’ αυτά, «στη μεγάλη πλειονότητά τους, στις καλλιέργειες κόκας συνεχίζεται η συγκομιδή» και οι περιορισμοί της αγοράς οδήγησαν στη δημιουργία «στοκ πάστας κοκαΐνης και βάσης κοκαΐνης», που ενίοτε χρησιμοποιούνται για εμπορικές συναλλαγές σε είδος κατά τόπους, σύμφωνα με το κείμενο.

    «Η καλλιέργεια κόκας και η παραγωγή κοκαΐνης συνεχίζουν να αποτελούν απειλή για την προστασία του περιβάλλοντος, για τη βιοποικιλότητα και την πολιτισμική ποικιλομορφία», τονίζεται στο κείμενο, που δημοσιοποιήθηκε λίγα 24ωρα προτού αρχίσει (μεθαύριο Δευτέρα) στην Κάλι (νοτιοδυτικά) η COP16, το παγκόσμιο φόρουμ για τη βιοποικιλότητα.

    Η παραγωγή εντοπίζεται κατά το 4% σε εθνικά πάρκα, κατά το 10% σε προστατευόμενες περιοχές αυτοχθόνων, κατά το 14% σε δασικές εκτάσεις και κατά το 20% σε εδάφη Αφροκολομβιανών.

    Στις ζώνες με τις μεγαλύτερες καλλιέργειες κόκας, το 98% του εδάφους ελέγχεται από τουλάχιστον μια ένοπλη οργάνωση. Σε ορισμένες πόλεις κοντά σε τομείς παραγωγής, η παραοικονομία της κοκαΐνης αντιπροσωπεύει πάνω από το 42% της τοπικής οικονομίας.

    Ένοπλες οργανώσεις που ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών, όπως ο ELN (Στρατός Εθνικής Απελευθέρωσης), διαφωνούντες των πρώην FARC, ή ακόμη παραστρατιωτικοί, «διατηρούν σχέσεις με το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, το οποίο επικεντρώνεται στην παραγωγή και στη διακίνηση κοκαΐνης».

    Ορισμένες ζώνες παραγωγής έχουν έτσι μετατραπεί σε «στρατηγικά σημεία ως προς τις παράνομες δραστηριότητες», με «εντατικοποίηση της διακίνησης, της παράνομης εξόρυξης μεταλλευμάτων και της εμπορίας ανθρώπων», καθώς και «μεγάλη διαθεσιμότητα χρηματοδοτήσεων και εξειδίκευσης της παραγωγής».

    Αυτοί οι τρομακτικοί αριθμοί ανακοινώνονται με υπόβαθρο τη μεγάλη επέκταση της αγοράς της κοκαΐνης, τόσο από τη σκοπιά της προσφοράς όσο κι από αυτή της ζήτησης: όπως υπογραμμίζεται στο έγγραφο, η αύξηση της κατανάλωσης έχει φθάσει το 20% σε παγκόσμια κλίμακα εδώ και δέκα χρόνια.

    «Υπάρχουν περισσότεροι καταναλωτές κοκαΐνης στην Αμερική απ’ ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή (του κόσμου), όμως το ποσοστό των ανθρώπων που δήλωσαν πως κατανάλωσαν κοκαΐνη κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς ήταν υψηλότερος στην Αυστραλία, ενώ ακολούθησαν οι ΗΠΑ και η δυτική Ευρώπη».

    Η βόρεια Αμερική, η δυτική και η κεντρική Ευρώπη και η νότια Αμερική ήταν οι μεγαλύτερες αγορές κατανάλωσης κοκαΐνης ως προς τον αριθμό χρηστών την περασμένη χρονιά, κατά την έκθεση.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - Protothema.gr
  • Πύργος: Η ΟΠΚΕ τον “τσίμπησε” με κάνναβη και κοκαΐνη

    Ακόμη μια σύλληψη στην Ηλεία για διακίνηση ναρκωτικών

    Κατασχέθηκαν 241 γραμμάρια κάνναβης, 11 γραμμάρια κοκαΐνης και ηλεκτρονική ζυγαριά

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, εντόπισαν τον κατηγορούμενο να κινείται με αυτοκίνητο και σε έλεγχο που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν 11,4 γραμμάρια κάνναβης και τρεις συσκευασίες, που περιείχαν 3,1 γραμμάρια κοκαΐνης.

    Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του κατηγορούμενου, στην Πάτρα, οι αστυνομικοί βρήκαν κατάσχεσαν ακόμη 229 γραμμάρια κάνναβης, 8,1 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα κάνναβης.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

    Xasisia Koka2

  • Πήγαν να αγοράσουν μπανάνες και βρήκαν κοκαϊνη – Πάνω από 40 κιλά της ουσίας σε γαλλικά σούπερ μάρκετ
    Πήγαν να αγοράσουν μπανάνες και βρήκαν κοκαϊνη – Πάνω από 40 κιλά της ουσίας σε γαλλικά σούπερ μάρκετ

    Σε καταστήματα αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Γαλλίας βρέθηκαν πάνω από 40 κιλά κοκαΐνηςσε τελάρα με μπανάνες. Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον παραλήπτη.

    Συγκεκριμένα, σε τέσσερα καταστήματα της γαλλικής αλυσίδας Grand Frais, η ναρκωτική ουσία βρέθηκε κάτω από παλέτες με μπανάνες. Οι Αρχές δεν μπορούν με σιγουριά να προσδιορίσουν ποιος ήταν ο προοριζόμενος παραλήπτης.

    Τα ναρκωτικά ανακαλύφθηκαν από το προσωπικό των Grand Frais στην ανατολική Γαλλία, και συγκεκριμένα στην περιοχή Bourgogne-Franche-Comte. Η ποσότητα της κοκαΐνης ήταν μεταξύ 40 και 50 κιλά. Οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους πελάτες των σούπερ μάρκετ ότι, η κοκαΐνη, δεν είχε έρθει σε επαφή με τα φρούτα.

    Οι ερευνητές προσπαθούν τώρα να λύσουν το μυστήριο σχετικά με το πώς τα ναρκωτικά, που πιστεύεται ότι προέρχονται από την Κολομβία, βρέθηκαν στις παλέτες και -το σημαντικότερο- για ποιον προορίζονταν. Ο εισαγγελέας Olivier Caracotch, στη Ντιζόν της Βουργουνδίας δήλωσε ότι, στο κατάστημα Grand Frais στην Beaune βρέθηκαν 10 κιλά κοκαΐνης. Αντίστοιχες ποσότητες βρέθηκαν σε παρόμοιες παραδόσεις φρούτων σε τρία άλλα καταστήματα. «Συνεργαζόμαστε στενά με την αστυνομία για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή της έρευνας και την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Grand Frais χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.

    Το αγαπημένο φρούτο των διακινητών

    Οι μπανάνες φαίνεται ότι είναι το φρούτο επιλογής των διακινητών της Νότιας Αμερικής αφού, στην Ευρώπη, έχουν κατασχεθεί πολλά φορτία κοκαϊνης. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών προέρχονταν από την Κολομβία. Τον Ιούλιο, εκπαιδευμέοι ανιχνευτές σκύλοι εντόπισαν 6 τόνους κοκαΐνης αξίας περίπου 173 εκατομμυρίων λιρών, κρυμμένους σε φορτίο μπανάνας στο Εκουαδόρ. Τα φρούτα προορίζονταν για τη Γερμανία. Τον Αύγουστο, στη Θεσσαλονίκη, τελωνειακοί πράκτορες ανακάλυψαν περίπου 93 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο που μετέφερε μπανάνες από το Εκουαδόρ. Τον Μάιο, σε κιβώτια με μπανάνες σε αποθήκη στο Κολμάρ της ανατολικής Γαλλίας, βρέθηκαν περίπου 250 κιλά κοκαΐνης. Στο φορτίο, η αστυνομία βρήκε ακόμα και μια συσκευή εντοπισμού GPS. Οι ερευνητές πίστευαν ότι τα ναρκωτικά επρόκειτο να παραδοθούν στη Γερμανία, αλλά είχαν σταλεί κατά λάθος στη Γαλλία. Τον Μάρτιο, Βούλγαροι τελωνειακοί υπάλληλοι κατάσχεσαν 170 κιλά κοκαΐνης από πλοίο που μετέφερε μπανάνες στην Ευρώπη από τον Ισημερινό, ενώ ένα μήνα νωρίτερα, Βρετανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι είχαν βρει 5,7 τόνους κοκαΐνης σε παρόμοιο φορτίο.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Τρόμος για οδηγό στην Αμφιλοχία: «Βούτηξε» σε γκρεμό προσπαθώντας να αποφύγει άγρια άλογα
    Τρόμος για οδηγό στην Αμφιλοχία: «Βούτηξε» σε γκρεμό προσπαθώντας να αποφύγει άγρια άλογα

    Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στον δρόμο Αμφιλοχία – Κομποθέκλα όπου ένας οδηγός ήρθε αντιμέτωπος με αγέλη αγρίων αλόγων.

    Καθώς οδηγούσε, βραδινές ώρες και λίγο πριν φτάσει στη γέφυρα στον μύλο, μια ξαφνική εμφάνιση κοπαδιού άγριων αλόγων έβαλε τη ζωή του σε κίνδυνο.

    Τα άγρια άλογα, που κυνηγούσαν σκυλιά, καλπάζοντας με ορμή προς το μέρος του, τον ανάγκασαν να κάνει έναν απότομο ελιγμό για να αποφύγει την αναπόφευκτη σύγκρουση.

    Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε να κατρακυλά σε έναν γκρεμό. Ο οδηγός, αν και τραυματίστηκε, στάθηκε τυχερός που γλίτωσε τη ζωή του. Το όχημά του, ωστόσο, υπέστη σοβαρές ζημιές.

    Ένα διαρκές πρόβλημα

    Δυστυχώς, αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που προκαλείται από την παρουσία άγριων αλόγων στα πεδινά της περιοχής. Την τελευταία δεκαετία, τα άγρια άλογα έχουν αυξήσει την παρουσία τους τόσο στα πεδινά όσο και μέσα στα χωριά όπως η Βαρετάδα, η Κεχρινιά και τα Σαρδίνια.

    Τα ζώα αυτά περιπλανιούνται μέρα και νύχτα, δημιουργώντας προβλήματα στις καλλιέργειες των ντόπιων, αλλά και απειλώντας την ασφάλεια των κατοίκων και των οδηγών.

    Η έντονη ανθρώπινη παρέμβαση στις κορυφές του Πεταλά και η αυξανόμενη παρουσία λύκων φαίνεται να είναι οι κύριοι λόγοι που τα άγρια άλογα αναζητούν καταφύγιο και τροφή στα χαμηλότερα υψόμετρα, πιο κοντά στους ανθρώπινους οικισμούς.

    Αυτή η κατάσταση έχει γίνει μόνιμη αιτία ανησυχίας για τους κατοίκους, που βλέπουν τη γη τους και τις περιουσίες τους να κινδυνεύουν από αυτά τα όμορφα, αλλά ανεξέλεγκτα ζώα.

    Παρά τις συνεχείς φωνές των κατοίκων για λήψη μέτρων και αντιμετώπιση του προβλήματος, οι τοπικές και κρατικές αρχές φαίνεται να αδιαφορούν. Η παρουσία των άγριων αλόγων συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα, χωρίς καμία ουσιαστική κίνηση για την αντιμετώπισή τους.

    Αυτό το περιστατικό στην Αμφιλοχία είναι μόνο ένα από τα πολλά που μαρτυρούν την ανάγκη για άμεση δράση. Τα άγρια άλογα είναι μέρος της φυσικής κληρονομιάς, αλλά η άναρχη παρουσία τους σε κατοικημένες περιοχές αποτελεί κίνδυνο.

    Οι κάτοικοι αναρωτιούνται πόσο ακόμα θα πρέπει να περιμένουν, προτού συμβεί κάτι χειρότερο. Θα παραμείνει το πρόβλημα ανεπίλυτο ή θα υπάρξει επιτέλους παρέμβαση για την προστασία τόσο των ανθρώπων όσο και των ζώων;

    Η αγωνία συνεχίζεται, και το κάλεσμα για άμεση δράση γίνεται πλέον επιτακτικό.

    Πηγή: e-maistros.gr - Αgrinionews.grΑgrinionews.gr

  • Νέα τραγωδία στη Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 58χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
    Νέα τραγωδία στη Δυτ. Ελλάδα: Νεκρός 58χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο χειριστής του τρακτέρ που καταπλακώθηκε από το βαρύ γεωργικό μηχάνημα την περιοχή Πετσάλια Βάλτου του δήμου Αμφιλοχίας.

    Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν οχήματα και πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Άρτας.

    Μετά τον απεγκλωβισμό ο 58χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Πηγή: epiruspost.gr - Tempo24.news

  • Ροζ κοκαΐνη και στην Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε - Τι είναι το σπάνιο ναρκωτικό
    Ροζ κοκαΐνη και στην Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε - Τι είναι το σπάνιο ναρκωτικό

    Η αστυνομία εντόπισε και κατάσχεσε ποσότητα ροζ κοκαΐνης στο κέντρο της Αθήνας, ένα σπάνιο ναρκωτικό που αρχίζει να εμφανίζεται και στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με την Μίνα Καραμήτρου και τα όσα μετέδωσε στο OPEN, η επιχείρηση έγινε το βράδυ της Τρίτης (3/9) σε σπίτι στο κέντρο της πρωτεύουσας.

    Τι είναι η ροζ κοκαΐνη

    Στην Ελλάδα είχε ανιχνευθεί πρώτη φορά μικρή ποσότητα του συγκεκριμένου ναρκωτικού στη Μύκονο ενώ τώρα η ποσότητα που βρέθηκε, είναι σχεδόν ένα κιλό.

    Πρόκειται για ένα «εξελιγμένο» συνθετικό ναρκωτικό με κεταμίνη, όπως αναφέρει σχετικά η Μίνα Καραμήτρου, με τιμή σχεδόν διπλάσια από την κανονική κοκαΐνη. Συγκεκριμένα ένα γραμμάριο στοιχίζει περίπου 120 δολάριο. Το ναρκωτικό κάνει θραύση στη Λατινική Αμερική ενώ στην Ευρώπη έχει εμφανιστεί εδώ και ένα χρόνο περίπου. Έχει διάφορα ονόματα όπως «τούσι» και «τουσίμπι», μερικές φορές μυρίζει σαν φράουλα και θεωρείται το ναρκωτικό των πλουσίων,

    Το προφίλ του 30χρονου

    Το σπίτι στο οποίο πραγματοποίησαν την επιχείρηση οι αστυνομικοί ανήκει σε έναν 30χρονο, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν για μικροποσότητες ναρκωτικών. Η κοκαΐνη ήταν συσκευασμένη, έτοιμη να κοπεί σε δόσεις για να πουληθεί ενώ βρέθηκαν και άλλα συνθετικά ναρκωτικά.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Συνελήφθη 25χρονος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Προσπάθησε να περάσει κοκαΐνη μέσα σε διακοσμητικά κεριά
    Συνελήφθη 25χρονος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Προσπάθησε να περάσει κοκαΐνη μέσα σε διακοσμητικά κεριά

    Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, 25χρονος, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

    Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο νεαρός αφίχθηκε στην Ελλάδα, προερχόμενος από τη Μαδρίτη, ενώ κατά την διάρκεια του ελέγχου που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στην αποσκευή του και κατασχέθηκαν 5 κιλά και 270 γραμμάρια κοκαΐνης, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε διακοσμητικά κεριά, και ένα κινητό τηλέφωνο.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Πηνεία: Τους έπιασαν με χασίσι, χασισέλαιο και κοκαΐνη
    Πηνεία: Τους έπιασαν με χασίσι, χασισέλαιο και κοκαΐνη

    Συνελήφθησαν δυο άνδρες στην Ηλεία για κατοχή ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν περισσότερα από 240 γραμμάρια κάνναβης και 47 ml έλαιο κάνναβης

    Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ και χθες το πρωί, στην Ηλεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας και της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κατοχή ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, εντόπισαν προχθές το βράδυ, τον έναν κατηγορούμενο να κινείται με αυτοκίνητο στην Επαρχιακή Οδό Αμαλιάδας – Χαβαρίου και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν 5,8 γραμμάρια κάνναβης και 6,1 γραμμάρια κοκαΐνης.

    Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, σε περιοχή της Ήλιδας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας και της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, βρήκαν και κατέσχεσαν 236 γραμμάρια κάνναβης και 47 ml έλαιο κάνναβης, ενώ κατά την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν στην οικία τον έτερο κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.


Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο