Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 14:37

Ασπρόπυργος: Θρήνος για τον θάνατο του 3χρονου - Πώς η γκαραζόπορτα καταπλάκωσε το παιδί

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Θρήνος επικρατεί μετά την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στις 22:30 του Σαββάτου (10/8) στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, όταν μια γκαραζόπορτα -που ήταν πρόχειρα στερεωμένη- έπεσε πάνω σε ένα 3χρονο αγοράκι, με αποτέλεσμα αυτό να χάσει τη ζωή του.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το παιδάκι έπαιζε με τον αδερφό του που έσπρωξε την γκαραζόπορτα η οποία έπεσε και καταπλάκωσε τον 3χρονο.

Όπως μετέδωσε το OPEN, οι γονείς των παιδιών έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι και είχαν στερεώσει πρόχειρα την γκαραζόπορτα χρησιμοποιώντας ένα σχοινί. Έτσι δεν κατάφερε να μείνει στη θέση της και καταπλάκωσε το αγόρι.

Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν αργά και ο 3χρονος είχε χάσει ήδη τη ζωή του.

Σημειώνεται ότι οι γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Αυγούστου 2024 14:26

Σχετικά Άρθρα

  • Ασπρόπυργος: Ακαριαίος ο θάνατος του 45χρονου πυροσβέστη - Διετάχθη ΕΔΕ
    Ασπρόπυργος: Ακαριαίος ο θάνατος του 45χρονου πυροσβέστη - Διετάχθη ΕΔΕ

    Ανακοίνωση για την τραγωδία που σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο με το πυροσβεστικό όχημα εξέδωσε η Πυροσβεστική, στην οποία αναφέρει πως διετάχθη ΕΔΕ για το πώς έγινε η μοιραία ανατροπή του οχήματος με τους τρεις πυροσβέστες, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας.

    Το χρονικό

    Το πυροσβεστικό όχημα που ανετράπη με τους τρεις πυροσβέστες, έσπευδε για κατάσβεση φωτιάς σε φορτηγό, όταν υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες ανετράπη στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

    Ο θάνατος του αρχιπυροσβέστη οδηγού ήταν σχεδόν ακαριαίος καθώς το όχημα έγειρε από την πλευρά του το βαρύ όχημα, σύμφωνα με το OPEN.

    Οι δύο τραυματίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα και παραμένουν νοσηλευόμενοι στο Αττικό νοσοκομείο.

    Όσον αφορά το πώς έγινε η μοιραία ανατροπή, ακόμα διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές.

    Η ανακοίνωση της Πυροσβεστική

    «Χθες, 11 Οκτωβρίου 2024, βραδινές ώρες, το Π.Σ. 3263 όχημα της Π.Υ. Ελευσίνας στελεχωμένο με τρεις (3) Πυροσβεστικούς υπαλλήλους, κατά την επιστροφή στο σταθμό του από αστική πυρκαγιά, ανετράπη στο ύψος της γέφυρας του Ασπροπύργου Αττικής και επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.

    Από το Πυροσβεστικό όχημα απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι δύο (2) Πυροσβεστικοί υπάλληλοι ενώ ο τρίτος (3), οδηγός του οχήματος, ανασύρθηκε από Πυροσβέστες της Π.Υ. Ελευσίνας και της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., χωρίς τις αισθήσεις του.

    Και οι τρεις (3) πυροσβεστικοί υπάλληλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού του Πυροσβεστικού οχήματος, Υπαρχιπυροσβέστη Γεώργιου Κουτσοκώστα, ετών 45.

    Για τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος που προκάλεσαν τον θάνατο ενός και τον τραυματισμό δύο ακόμη Πυροσβεστικών υπαλλήλων θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Επίθεση σε αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο - Δύο συλλήψεις
    Επίθεση σε αστυνομικούς στον Ασπρόπυργο - Δύο συλλήψεις

    Επίθεση δέχθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ που μετέβησαν σε οικία σε καταυλισμό στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου αφού κλήθηκαν για διατάραξη κοινής ησυχίας

    Όταν έφτασαν στην οικία δέχτηκαν σφοδρή επίθεση με ξύλα, πέτρες και αντικείμενα. Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τη ρίψη αντικειμένων και η ομάδα απομακρύνθηκε από το σημείο με χρήση κρότου λάμψης και χημικών.

    Η ομάδα που δέχτηκε την επίθεση ενισχύθηκε με τρεις ομάδες ΟΠΚΕ και προσέγγισαν εκ νέου την οικία όπου συνέλαβαν δύο εμπλεκόμενους Ρομά (ένα 31χρονο και μια 38χρονη).

    Το υπηρεσιακό όχημα έχει φθορές.

    Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ΑΤ Ασπροπύργου.

    Πηγή: cnn.gr

  • Πύργος: Ένας τραυματίας από πτώση γκαραζόπορτας στην Πατρών - Πύργου
    Πύργος: Ένας τραυματίας από πτώση γκαραζόπορτας στην Πατρών - Πύργου

    Ένας άντρας τραυματίστηκε όταν καταπλακώθηκε από μεγάλη μεταλλική γκαραζόπορτα στην περιοχή των Βυτινείκων στην Ε.Ο Πατρών Πύργου.

    Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Ο τραυματίας απεγκλωβίστηκε και διεκομίσθη στην Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας στην προσπάθειά του να περάσει από την γκαραζόπορτα με το αυτοκίνητό του χτύπησε σε αυτή, με αποτέλεσμα η πόρτα να βγει από την μεταλλική ράγα.

    Τότε, επιχειρώντας να την επαναφέρει τον καταπλάκωσε.

    gkarazoporta atyxima 1

    gkarazoporta atyxima 2

  • Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο - Εστάλη 112 στους κατοίκους
    Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο - Εστάλη 112 στους κατοίκους

    Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά που ξέσπασε σε εξωτερικό χώρο εργοστασίου λιπασμάτων επί της οδού Αγίου Ιωάννη Στεφάνη, στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου Αττικής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, καίγεται δεξαμενή με νιτρικό οξύ.

    Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 8 οχήματα, η Ειδική Ομάδα Χημικών της 1ης ΕΜΑΚ και 1 Ε/Π, ενώ παρέχεται και συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

    Πηγή: cnn.gr

  • Γκαραζόπορτα καταπλάκωσε και σκότωσε τρίχρονο αγοράκι στον Ασπρόπυργο
    Γκαραζόπορτα καταπλάκωσε και σκότωσε τρίχρονο αγοράκι στον Ασπρόπυργο

    Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (10/8) στον Ασπρόπυργο, όταν γκαραζόπορτα έπεσε πάνω σε ένα τρίχρονο αγοράκι, με αποτέλεσμα να του στοιχίσει τη ζωή.

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των Αρχών, οι γονείς του παιδιού φέρονται να είχαν δέσει πρόχειρα με σχοινί την γκαραζόπορτα της κατοικίας τους, ενώ πραγματοποιούσαν ανακαίνιση.

    Το σχοινί φέρεται να μην κατάφερε να κρατήσει το βάρος της πόρτας και έπεσε πάνω στον τρίχρονο.

    Οι γονείς του αγοριού έσπευσαν άμεσα στο νοσοκομείο, ήταν όμως πολύ αργά και οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

    Πηγή: cnn.gr

  • Ασπρόπυργος: 28χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο - Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ της και έπεσε σε κολώνα
    Ασπρόπυργος: 28χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο - Έχασε τον έλεγχο του ΙΧ της και έπεσε σε κολώνα

    Από τη σφοδρή πρόσκρουση η κοπέλα εγκλωβίστηκε στο όχημά της

    Τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο με μια 28χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.
    Το τροχαίο σημειώθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 3 τα ξημερώματα ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 28χρονη κινείτο στη λεωφόρο Δημοκρατίας.
    Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ΙΧ κινείτο στην πλατεία Συντριβανίου με κατεύθυνση προς την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όταν η 28χρονη για άγνωστους ακόμα λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε κολώνα.

    Από τη σφοδρή πρόσκρουση η κοπέλα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο που έγινε άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν οι προσπάθειες 8 πυροσβεστών με 3 οχήματα για τον απεγκλωβισμό της.
    Η 28χρονη απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Κρατικό Νίκαιας και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

    Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χωρίς ενεργό μέτωπο οι πυρκαγιές σε Koρωπί και Αργολίδα - Οι περιοχές σε κίνδυνο σήμερα
    Χωρίς ενεργό μέτωπο οι πυρκαγιές σε Koρωπί και Αργολίδα - Οι περιοχές σε κίνδυνο σήμερα

    Σε εξέλιξη φωτιά στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου

    Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι οι φωτιές που ξέσπασαν χθες σε Βάρης-Κορωπίου και Ηλιόκαστρο Αργολίδας, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας παρέμειναν όλο το βράδυ στο πεδίο, προκειμένου να ελέγξουν τις δύο φωτιές καθώς και τυχόν αναζωπυρώσεις και μικροεστίες. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική οι πυρκαγιές δεν έχουν κανένα ενεργό μέτωπο, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν υπήρξαν αναζωπυρώσεις ούτε στην πυρκαγιά στη Βάρης-Κορωπίου ούτε στην Αργολίδα.

    Στην Βάρης-Κορωπίου μέχρι στιγμής παραμένουν και επιχειρούν 105 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 27 οχήματα ενώ στο Ηλιόκαστρο Αργολίδας 85 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 19 οχήματα.

    Φωτιά στον Ασπρόπυργο

    Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 5.10 σε χαμηλή βλάστηση στο ύψος της Φανερωμένης προς το βουνό και δεν απειλεί κατοικίες ή επιχειρήσεις. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 10 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμει 1 ελικόπτερο.

    Εμπρησμός η φωτιά στο Κορωπί;

    Οπως προέκυψε και από τα λεγόμενα του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, η μεγάλη αυτή φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό, καθώς υπάρχουν τεκμηριωμένες ενδείξεις στην ΕΛ.ΑΣ. και τις ανακριτικές αρχές.

    «Οι ανακριτικές αρχές της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έχουν στη διάθεσή τους οπτικό υλικό που δείχνει ξεκάθαρα εμπρηστή να βάζει φωτιά σε ξερά χόρτα στη Βάρης-Κορωπίου, ενώ λίγο πιο κάτω εντοπίστηκε και μπιτόνι με πετρέλαιο και στουπί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

    Τέλος, τόνισε πως «όταν έχουμε την άδεια από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ. θα δώσουμε στη δημοσιότητα το υλικό».

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο εμπρηστής, φαίνεται από το βιντεοληπτικό υλικό, να βάζει φωτιά σε δύο σημεία, ενώ ακολούθησαν και κάποιες εκρήξεις.

    Στο ένα σημείο υπάρχει βιοτεχνία με σκάφη και ο εμπρηστής φαίνεται να κινείται εκεί κοντά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εμπρηστής φαίνεται από τις κάμερες να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του προσώπου του, πιθανότατα φορώντας μάσκα.

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται την Πέμπτη για την Περιφέρεια Αττικής και τις περιφερειακές ενότητες Ευβοίας, Βοιωτίας, Λέσβου, Χίου, Κορινθίας, Αργολίδας, Λακωνίας.

    Σημειώνεται ότι πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται σήμερα για την Περιφέρεια Αττικής και τις περιφερειακές ενότητες Ευβοίας, Βοιωτίας, Λέσβου, Χίου, Κορινθίας, Αργολίδας, Λακωνίας, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr).

    Επιπλέον σε γενική επιφυλακή έχει τεθεί το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της περιφέρειας Αττικής, και σε μερική επιφυλακή το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών όλης της υπόλοιπης επικράτειας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις, που έχουν προκύψει λόγω του μεγάλου αριθμού πυρκαγιών, καθώς και του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία κίνδυνου 4).

    Συγκεκριμένα προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη για τις εξής περιοχές:

    • Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων)
    • Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Εύβοιας, ΠΕ Βοιωτίας)
      Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (ΠΕ Λέσβου, ΠΕ Χίου)
    • Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΕ Κορινθίας, ΠΕ Αργολίδας, ΠΕ Λακωνίας)

    χαρτης πυρκαγιας σημερα 20 ιουνιου

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Γαλλία: Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο του Εμίλ – Η πραγματική αιτία όμως, ίσως να μην αποκαλυφθεί ποτέ
    Γαλλία: Συνεχίζονται οι έρευνες για το θάνατο του Εμίλ – Η πραγματική αιτία όμως, ίσως να μην αποκαλυφθεί ποτέ

    Δύο ημέρες μετά την ανακάλυψη των λειψάνων του μικρού Εμίλ, δεκάδες ερευνητές «χτενίζουν» τα περίχωρα του μικρού χωριού Ο-Βερνέ, στη νοτιοανατολική Γαλλία, όπου χάθηκε το αγόρι τον περασμένο Ιούλιο.

    Πυρετώδεις έρευνες

    «Οι έρευνες θα διαρκέσουν για όσο χρόνο χρειαστεί», επισήμανε, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, ο συνταγματάρχης Πιερ-Ιβ Μπαρντί, διοικητής της χωροφυλακής στο Άλπ ντε Οτ Προβάνς, η οποία είναι επιφορτισμένη να προφυλάξει τον χώρο όπου εργάζονται οι ειδικοί, μεταξύ άλλων ανθρωπολόγοι και συνοδοί αστυνομικών σκύλων. «Πρέπει να αποφύγουμε το ενδεχόμενο πεζοπόροι ή άλλα πρόσωπα να έρθουν και να μολύνουν τον χώρο».

    Οι έρευνες συνεχίζονται σε συνθήκες αδιαμφισβήτητα δύσκολες, εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που σάρωσαν την περιοχή τη νύχτα.

    «Πρόκειται για μια πολύ λεπτή, λεπτομερή δουλειά, για αυτόν ακριβώς τον λόγο φέραμε τους καλύτερους, εκείνους που διαθέτουν τη μεγαλύτερη εμπειρία σε διεθνές επίπεδο». Προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες, το μικρό χωριό των 25 κατοίκων αποκλείστηκε εκ νέου από τον υπόλοιπο κόσμο, για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

    Ένα οδόφραγμα που έχει τοποθετηθεί στη μέση του μοναδικού δρόμου, ο οποίος ενώνει την κοινότητα Βερνέ με το χωριό Ο-Βερνέ, αποκλείει την πρόσβαση, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στο σημείο.

    Πτώση έπειτα από ατύχημα, ανθρωποκτονία εξ αμελείας, δολοφονία; «Δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα ανακαλύψουμε την αιτία ή τις συνθήκες του θανάτου», προειδοποίησε η εκπρόσωπος της χωροφυλακής Μαρί-Λορ Πεζάν, στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Info, σήμερα το πρωί.

    Απόκρημνη περιοχή

    Μονάχα κάποια οστά, μεταξύ αυτών το κρανίο του παιδιού, βρήκαν το Σάββατο πεζοπόροι, σε κοντινή απόσταση από το χωριό. «Σε μια ζώνη μέσα στη φύση, απόκρημνη και όχι πάντα εύκολα προσβάσιμη», που είχε, εντούτοις, επιθεωρηθεί «πολλές φορές» από τον Ιούλιο, διευκρίνισε η Πεζάν, αναγνωρίζοντας πως υπάρχει μια «πολύ μικρή πιθανότητα» οι ερευνητές να πέρασαν δίπλα από το πτώμα, χωρίς να το δουν, κατά τη διάρκεια των ερευνών το καλοκαίρι.

    Ο στόχος θα είναι να καθοριστεί επιστημονικά εάν το πτώμα βρισκόταν σε αυτήν την περιοχή από τότε που εξαφανίστηκε το παιδί. «Όταν έχεις ένα πτώμα σε αποσύνθεση, έχεις στοιχεία στο έδαφος που επιτρέπουν να γνωρίζεις εάν η σορός παρέμεινε για κάποιο χρονικό διάστημα σε αυτό το έδαφος», εξήγησε η εκπρόσωπος Τύπου.

    Οι ανθρωπολόγοι θα «προσπαθήσουν να ταυτοποιήσουν εάν αυτά τα οστά βρίσκονταν σε εκείνο το σημείο ή εάν τα μετάφερε ένας άνθρωπος, ένα ζώο ή ακόμα και οι μετεωρολογικές συνθήκες».

    Οι ανθρωπολόγοι θα συνεργαστούν με συναδέλφους τους από το Ινστιτούτο Εγκληματολογικών Ερευνών της εθνικής χωροφυλακής (IRCGN), με τις εγκληματολογικές αναλύσεις στα λείψανα να συνεχίζονται στα εργαστήρια του Ινστιτούτου στο Ποντουάζ, κοντά στο Παρίσι.

    Αντικρουόμενες μαρτυρίες

    Όταν εξαφανίστηκε την 8η Ιουλίου, ο Εμίλ είχε μόλις φθάσει για το καλοκαίρι στο εξοχικό των παππούδων του. Δύο γείτονες επιβεβαιώνουν πως τον είδαν, στον κεντρικό δρόμο του χωριού, με τις μαρτυρίες τους ωστόσο να είναι αντικρουόμενες.

    Το αγοράκι εθεάθη γύρω στις 17.15 τοπική ώρα. Οι γονείς του δεν ήταν παρόντες εκείνη την ημέρα.

    Με την ανακάλυψη των οστών το Σάββατο, το σενάριο της πτώσης από ατύχημα φαίνεται να επανακτά αξιοπιστία: αυτή η υπόθεση εντούτοις φαινόταν να εξασθενεί έπειτα από τις άκαρπες έρευνες που διεξήχθησαν τους τελευταίους μήνες στα περίχωρα του χωριού, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, στις πλαγιές του βουνού Τρουά-Εβεσέ.

    Η ανακάλυψη έγινε δύο ημέρες αφότου οι ερευνητές πραγματοποίησαν για πρώτη φορά από την έναρξη της έρευνας ένα είδος ανασύνθεσης των γεγονότων. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, 17 άνθρωποι κλήθηκαν να πάρουν μέρος, μεταξύ άλλων όλοι όσοι ήταν παρόντες την ημέρα της εξαφάνισης του Εμίλ, προκειμένου να καθορίσουν με ακρίβεια τις ενέργειες και κινήσεις τους.

    Η έρευνα αναμένεται μακρά καθώς είναι «περίπλοκη», επέμεινε χθες σε δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας του Εξ εν Προβάνς, Ζαν Λικ Μπλανσόν.

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο