Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 10:16

Άλιμος: Βγήκαν όπλα χθες το βράδυ σε πάρκινγκ αλυσίδας fast food - Απείλησαν 24χρονο μετά από διένεξη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τα όπλα βγήκαν το βράδυ της Τρίτης (13/8) σε ένα κεντρικότατο σημείο του Αλίμου, στο πάρκινγκ των McDonald's.

Προηγήθηκε διένεξη μεταξύ των επιβαινόντων ενός αυτοκινήτου και ενός 24χρονου, τον οποίο απείλησαν με ένα όπλο. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν ξεκίνησαν τις έρευνες κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν το αυτοκίνητό τους, προχωρώντας στην προσαγωγή τριών ατόμων ηλικίας 22 και 23 ετών.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Εκεί μετέβη και το θύμα όπου αναγνώρισε τον 23χρονο ως το άτομο που τον απείλησε με το όπλο. Στο σακίδιο του μάλιστα βρέθηκαν 2 όπλα τύπου ρέπλικα, ένα πιστόλι και ένα τυφέκιο. Μάλιστα ο 23χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά την χρονική στιγμή που ήταν στο τμήμα ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμη εκ των τριών καθώς στο όχημα εντοπίστηκαν και ναρκωτικά και συγκεκριμένα 10,97 γραμμάτια κάνναβης, ενώ για τον έναν εκ των δυο 22χρονων δεν πρόεκυψε συμμετοχή με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.

Πηγή: Ιefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2024 09:52

Σχετικά Άρθρα

  • Κυπαρισσία: Επιχείρηση Ηλείων αστυνομικών για όπλα σε σπίτι 45χρονου
    Κυπαρισσία: Επιχείρηση Ηλείων αστυνομικών για όπλα σε σπίτι 45χρονου

    Αναζητείται ο δράστης

    Σε χωριό της Κυπαρισσίας έφτασαν αστυνομικοί από την Ηλεία κατόπιν πληροφοριών που είχαν για κατοχή όπλων από 45χρονο.

    Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, μετέβησαν στο σπίτι του δράστη για έρευνα. Οι αστυνομικοί έψαξαν και βρήκαν μέσα στη μονάδα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένα πιστόλι με γεμιστήρα με 13 σφαίρες, μια θήκη πιστολιού και μια σιδερογροθιά.

    Ο δράστης που έχει ταυτοποιηθεί από την πρώτη στιγμή, αναζητείται και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

  • Ζάκυνθος: 14χρονος επιχείρησε να κλέψει συμμαθητές του, απειλώντας τους με μαχαίρι
    Ζάκυνθος: 14χρονος επιχείρησε να κλέψει συμμαθητές του, απειλώντας τους με μαχαίρι

    Ο 14χρονος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα στη Ζάκυνθο για bullying σε συμμαθητή του.

    Σύμφωνα με νέες καταγγελίες που έγιναν στην Ασφάλεια Ζακύνθου, 14χρονος από τις 26 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτώβρη μέσα στο σχολείο προσπαθούσε να ληστέψει μα μαχαίρι συμμαθητές του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες σε βάρος του έχει σχηματιστεί νέα δικογραφία, αλλά και δικογραφία σε βάρος των γονιών του για παραμέληση εποπτείας.

    Ο 14χρονος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα στη Ζάκυνθο για bullying σε συμμαθητή του.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Ξυλοδαρμός 14χρονης: Η ανήλικη που εμπλέκεται στην επίθεση φωτογραφήθηκε με όπλο και full face
    Ξυλοδαρμός 14χρονης: Η ανήλικη που εμπλέκεται στην επίθεση φωτογραφήθηκε με όπλο και full face

    Μια φωτογραφία-σοκ ανήλικης που φέρεται να εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα ήρθε στη δημοσιότητα, στην οποία το κορίτσι φαίνεται να φοράει full face μέσα σε σχολική αίθουσα και να κρατάει όπλο στο χέρι.

    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση του MEGA, διαπιστώθηκε ότι μία από τις ανήλικες που φέρεται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό ανέβασε στα social media τη συγκεκριμένη εικόνα, η οποία ελέγχεται από τους αστυνομικούς, ενώ έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

    Τη φωτογραφία, που έφερε στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός το μεσημέρι της Τετάρτης (2/10), φέρεται να ανέβασε η ίδια η ανήλικη κοπέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η φωτογραφία έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία και οι Αρχές ελέγχουν αν το όπλο είναι ψεύτικο.

    Δείτε το βίντεο με την ανατριχιαστική φωτογραφία:

    Εισαγγελική παρέμβαση

    Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση για τα βίντεο μίσους που κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στη Γλυφάδα, ενώ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρενέβη αυτεπάγγελτα για το ζήτημα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Άλιμος: «Θα σου σπάσω τα μούτρα» - Απειλές 14χρονου σε καθηγήτρια μετά από παρατήρηση για κινητό
    Άλιμος: «Θα σου σπάσω τα μούτρα» - Απειλές 14χρονου σε καθηγήτρια μετά από παρατήρηση για κινητό

    Συνελήφθη ο μαθητής του 4ου Γυμνασίου Αλίμου, όπως και ο πατέρας του.

    Στη σύλληψη ενός 14χρονου μαθητή της Β΄ Γυμνασίου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στον Άλιμο, μετά από απειλές που εκτόξευσε σε βάρος καθηγήτριάς του.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό έγινε χθες Τετάρτη (25/9) στο 4ο Γυμνάσιο Αλίμου, μετά από παρατήρηση που έκανε η καθηγήτρια Αγγλικών στον μαθητή για το κινητό του.

    Ο 14χρονος αντέδρασε άσχημα και άρχισε να απειλεί την εκπαιδευτικό, λέγοντάς της: «Θα σου σπάσω τα μούτρα».

    Μάλιστα, στη συνέχεια έσπασε και ένα κάδρο.

    Τελικά, ο ανήλικος συνελήφθη, όπως και ο πατέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και σχηματίζεται σχετική δικογραφία σε βάρος τους.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Απείλησαν με φαλτσέτα 12χρονο σε σχολείο στην Ερμιόνη - Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι
    Απείλησαν με φαλτσέτα 12χρονο σε σχολείο στην Ερμιόνη - Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι

    Ένα ακόμη περιστατικό βίας ανηλίκων σημειώθηκε σε προαύλιο σχολείου, αυτή τη φορά στην Ερμιόνη Αργολίδας, όταν δύο 17χρονοι απείλησαν 12χρονο με φαλτσέτα.

    Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη (24/9), όταν ένας 12χρονος στεκόταν βρισκόταν δίπλα στο κυλικείο, τον πλησίασαν δύο 17χρονοι και άρχισαν να εκτοξεύουν απειλές σε βάρος του.

    Τότε, ο ένας από τους δύο έφηβους, όπως μετέδωσε το pentapostagma, τον απείλησε βγάζοντας μια φαλτσέτα και του ξύρισε το μουστάκι. Στη συνέχεια, έκλεψαν από την τσέπη του του 2 ευρώ.

    Ο 12χρονος ενημέρωσε τους γονείς του και αυτοί τις Αρχές, που συνέλαβαν τους ανήλικους. Η Αστυνομία προχώρησε επίσης στη σύλληψη των γονέων τους για παραμέληση ανηλίκων.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Φοιτητής 19 ετών αυτοπυροβολήθηκε στα Ιωάννινα
    Φοιτητής 19 ετών αυτοπυροβολήθηκε στα Ιωάννινα

    Ο 19χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

    Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι σε γειτονιά των Ιωαννίνων, κατά το οποίο ένας 19χρονος αυτοπυροβολήθηκε.
    Όπως αναφέρει ο ιστότοπος epirustv.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 15:00, όταν ο19χρονος φοιτητής επισκέφθηκε τη γιαγιά του στο σπίτι της και αφού βρήκε στο εσωτερικό του σπιτιού ένα ξεχασμένο πυροβόλο όπλο, πήγε στο μπάνιο και αυτοπυροβολήθηκε.
    Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο σε ποιον ανήκει το όπλο που χρησιμοποίησε ο νεαρός.
    Στο σημείο έσπευσε ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Ο φοιτητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα σε κρίσιμη κατάσταση.

    Από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει ένδειξη εγκληματικής ενέργειας και η υπόθεση παραπέμπει σε αυτοχειρία.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Συνελήφθη 66χρονος που απείλησε μέσω social media να δολοφονήσει τον Τραμπ
    Συνελήφθη 66χρονος που απείλησε μέσω social media να δολοφονήσει τον Τραμπ

    Κάτοικος στην Αριζόνα καταζητείτο χθες Πέμπτη διότι απείλησε μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Κοτσίζ.

    Ο κ. Τραμπ βρισκόταν στην Κοτσίζ καθώς κάνει περιοδεία σε περιοχές κατά μήκος των συνόρων με το Μεξικό, στο πλαίσιο της εκστρατείας του.

    Σε βάρος του Ρόναλντ Λι Σίβρουντ, 66 ετών, εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν στην πολιτεία Ουισκόνσιν, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, ο κ. Σίβρουντ έχει πλέον συλληφθεί.

    «Όχι, δεν άκουσα κάτι γι’ αυτό, αλλά δεν με εκπλήσσει κι ο λόγος είναι πως θέλω να κάνω πράγματα που είναι πολύ κακά για τους κακούς», δήλωσε ο μεγιστάνας ερωτηθείς σχετικά με την απειλή εναντίον του στην Αριζόνα.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνονται απειλές για τη ζωή των υποψηφίων ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

    Στις αρχές Αυγούστου, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε κάτοικο στη Βιρτζίνια διότι απείλησε να δολοφονήσει την Κάμαλα Χάρις, τη Δημοκρατική αντιπρόεδρο και αντίπαλο του κ. Τραμπ. Τον Δεκέμβριο, κάτοικος στο Νιου Χάμσιρ συνελήφθη διότι απείλησε να δολοφονήσει υποψήφιους για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

    Και τον περασμένο μήνα, ο Ντόναλντ Τραμπ επέζησε με ελαφρύ τραύμα στο αυτί του όταν έγινε απόπειρα δολοφονίας του από νεαρό κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πενσιλβάνια. Άνδρας σκοτώθηκε και άλλοι δύο άνθρωποι από τα πυρά του δράστη, που έπεσε νεκρός από πυρά ελεύθερων σκοπευτών της Secret Service, της υπηρεσίας η οποία εγγυάται την ασφάλεια των σημαντικών πολιτικών προσωπικοτήτων στις ΗΠΑ.

    Η υπηρεσία μπήκε στο μικροσκόπιο μετά την απόπειρα και η διευθύντριά της παραιτήθηκε.

    Παρά τις έντονες επικρίσεις εναντίον της Secret Service από μορφές και οπαδούς της παράταξής του, ο κ. Τραμπ είπε πως τρέφει «μεγάλο σεβασμό» για τους πράκτορές της και για «τη δουλειά που κάνουν», συμπληρώνοντας πως μαθαίνουν από τα λάθη τους.

    Πηγή: cnn.gr- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ/EPA/JIM LO SCALZO / POOL

  • Καλαμαριά: Ληστές εισέβαλαν σε καφετέρια και απείλησαν με όπλο το προσωπικό
    Καλαμαριά: Ληστές εισέβαλαν σε καφετέρια και απείλησαν με όπλο το προσωπικό

    Συναγερμός σήμανε στην Καλαμαριά λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, καθώς πραγματοποιήθηκε ληστεία σε κατάστημα της περιοχής.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τρία άτομα εισήλθαν σε καφετέρια κρατώντας όπλο και απείλησαν το προσωπικό που τους έδωσε τις εισπράξεις του καταστήματος και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

    Μετά το συμβάν η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο