Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 12:27

Τραγωδία σε λούνα πάρκ στη Χαλκιδική: «Τα μηχανήματα δεν είχαν άδεια», λέει η δήμαρχος Κασσάνδρας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Συγκλονίζει ο θάνατος του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου παραθέριζε με την οικογένειά του.

Το τραγικό συμβάν συνέβη μπροστά στα μάτια της μητέρας και του αδερφού του όταν το παιχνίδι στο οποίο είχε ανέβει έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα..

Σύμφωνα με την δήμαρχο Κασσάνδρας το λούνα παρκ ήταν σε ιδιωτικό χώρο και φέτος δεν είχε κάνει γνωστοποίηση, η διαδικασία που ακολουθείται δηλαδή για την ανανέωση της άδειας.

Όπως είπε η κ. Χαλκιά στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο δήμος ήταν ήδη -πριν την τραγωδία- στη διαδικασία για την υποβολή κυρώσεων.

«Άδεια έπρεπε να είχαν τα μηχανήματα. Αυτό δεν το κάνει ο δήμος, όπως λέει η ΚΥΑ το υπουργείο Ανάπτυξης», ανέφερε. «Το θέμα είναι ότι έρχονται και στήνουν μηχανήματα… γιατί δεν ήταν αδειοδοτημένα;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τα άλλα δύο λουνα παρκ στην περιοχή είπε ότι έχουν κάνει τη γνωστοποίηση.

Η κ. Χαλκιά αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος ο οποίος όπως είπε καλείται να διαχειριστεί 1.000.000 κόσμο τους θερινούς μήνες.

Όπως είπε εδώ και τρία χρόνια εγκρίθηκαν 11 δημοτικοί αστυνομικοί και ακόμα δεν έχει έρθει κανείς.

Σε ότι αφορά το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου συνέβη το περιστατικό με τους πυροβολισμούς η δήμαρχος ανέφερε ότι οκτώ φορές από τον περασμένο Μάιο το είχαν σφραγίσει καθώς είχε προβλήματα που δεν έπρεπε να είναι ανοιχτό.

«Δόθηκε η άδεια αφού λύθηκαν όλα τα θέματα και μου έκαναν μήνυση για διαφυγόντα κέρδη», σημείωσε.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 12:12

Σχετικά Άρθρα

  • Γερμανία: 13χρονη σκότωσε τη μικρή αδερφή της με αιχμηρό αντικείμενο
    Γερμανία: 13χρονη σκότωσε τη μικρή αδερφή της με αιχμηρό αντικείμενο

    Τραγωδία στη Λειψία της Γερμανίας, με μια 13χρονη να τραυματίζει θανάσιμα τη μικρή της αδερφή με αιχμηρό αντικείμενο.

    Η 13χρονη κάλεσε την αστυνομία

    Συγκεκριμένα, η 13χρονη προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στην 7χρονη αδερφή της, με αποτέλεσμα η μικρή να χάσει τη ζωή της. Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής (25/10), με τη 13χρονη μάλιστα να έχει καλέσει η ίδια την αστυνομία.

    Σύμφωνα με τις Αρχές, η 7χρονη βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη. Σημειώνεται ότι η 13χρονη βρίσκεται σε κλινική και λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη, ενώ διατάχθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού της 7χρονης, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα είναι έτοιμα τα πρώτα αποτελέσματα.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Θρίλερ στη Χαλκιδική: Βρέθηκαν οστά σε χωράφι - Εικάζεται πως ανήκουν σε 41χρονο που εξαφανίστηκε πριν από 2 χρόνια
    Θρίλερ στη Χαλκιδική: Βρέθηκαν οστά σε χωράφι - Εικάζεται πως ανήκουν σε 41χρονο που εξαφανίστηκε πριν από 2 χρόνια

    Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται στην περιοχή του Πολύχρονου, στη Χαλκιδική, καθώς βρέθηκαν οστά σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που εξαφανίστηκε πριν δύο χρόνια ο 41χρονος Μπάντρι Μουραλασβίλι, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και έγγραφα που ανήκουν στον εξαφανισθέντα.

    Πώς βρέθηκαν τα οστά - Τι στοιχεία υπάρχουν στο σημείο

    Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, ένας άνδρας πραγματοποιούσε εργασίες εκχέρσωσης σε χωράφι όταν εντόπισε οστά. Το συγκεκριμένο χωράφι βρίσκεται απέναντι από το σημείο όπου πριν από δύο χρόνια, το βράδυ της 2ας Οκτωβρίου 2022, είχαν χαθεί τα ίχνη του 41χρονου, μετά από τροχαίο, όταν το ΙΧ που φέρεται να οδηγούσε εξετράπη της πορείας του στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Παλιουρίου.

    Μόλις εντόπισε τα οστά ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία και μόλις έσπευσαν οι δυνάμεις, εντόπισαν και έγγραφα, τα οποία ανήκουν στον αγνοούμενο. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της “Βραδυνής”, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κομμάτι από φθαρμένο παντελόνι, δύο κινητά τηλέφωνα, και ένα πορτοφόλι που περιείχε την ταυτότητα και το δίπλωμα του Μπάντρι Μουραλασβίλι.

    Εξαφάνιση 41χρονου στη Χαλκιδική
    Εξαφάνιση 41χρονου στη Χαλκιδική

    Τα οστά έχουν σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να ταυτοποιηθεί μέσω dna εάν τελικά ανήκουν στον Μπάντρι Μουραλασβίλι, ο οποίος είναι αγνοούμενος για δύο χρόνια.

    Το χρονικό της εξαφάνισης

    Ο άνδρας χάθηκε το βράδυ της 2ας Οκτωβρίου 2022 μετά από τροχαίο. Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι από το Πολύχρονο αλλά και αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο δεν εντόπισε κανείς τον οδηγό. Κάποιοι μάρτυρες έλεγαν ότι είδαν έναν αιμόφυρτο άνδρα, ο οποίος όμως είχε φύγει από το σημείο. Σε έρευνες που ακολούθησαν από ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική και εθελοντές δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος του με αστυνομικές πηγές να σημειώνουν πως στο χωράφι στο οποίο εντοπίστηκαν πριν από λίγες μέρες τα οστά, δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί κάτι λόγω του δύσβατου της περιοχής αλλά και της πολύ πυκνής βλάστησης.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Χαλκιδική: Στη φυλακή 66χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά τον 8χρονο ανιψιό του
    Χαλκιδική: Στη φυλακή 66χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά τον 8χρονο ανιψιό του

    Ο άνδρας κακοποίησε το παιδί, όταν οι γονείς του άφησαν τον 8χρονο υπό την επίβλεψή του

    Στη φυλακή επέστρεψε μετά την καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκιδικής ένας 66χρονος που καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 12,5 ετών για κατάχρηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, με θύμα τον 8χρονο (εξ αγχιστείας) ανιψιό του.
    Οι πράξεις που περιγράφονται στο κατηγορητήριο τελέστηκαν στο διαμέρισμα του 66χρονου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, όταν ανέλαβε την επίβλεψη του ανήλικου επειδή αναγκάστηκαν να απουσιάσουν για λίγη ώρα οι γονείς του που διαμένουν σε διπλανό διαμέρισμα.
    Οι γονείς ήταν αυτοί που απευθύνθηκαν τον περυσινό Οκτώβριο στην Αστυνομία καταγγέλλοντας «αγγίγματα σε απόκρυφα σημεία» του γιου τους. Τα όσα κατήγγειλαν επιβεβαιώθηκαν από τον 8χρονο κατά την εξέτασή του από παιδοψυχολόγο.
    Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος δέχθηκε ότι είχε μία στιγμιαία επαφή αλλά χωρίς πονηρό σκοπό. Δεν μπόρεσε όμως να πείσει δικαστές και ενόρκους που τον έκριναν ομόφωνα ένοχο, ενώ κατά πλειοψηφία (4-3) απορρίφθηκε το αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών. Αθωωτική ήταν, τέλος, η ετυμηγορία του ίδιου δικαστηρίου για κάποια φυσίγγια που είχαν βρεθεί στο σπίτι του (κατηγορείτο για κατοχή πυρομαχικών).
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χαλκιδική: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο χτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα
    Χαλκιδική: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο χτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα

    Ο ξυλοδαρμός έγινε μετά από διαπληκτισμό – Συνελήφθη ο ένας από τους ανήλικους που φέρονται να εμπλέκονται στο επεισόδιο και οι γονείς του

    Θύμα ξυλοδαρμού από δύο ανήλικους κατήγγειλαν ότι έπεσε ένας 12χρονος το πρωί της Δευτέρας, έξω από σχολείο στην περιοχή του Πευκοχωρίου, στη Χαλκιδική.
    Σύμφωνα με την καταγγελία του ανηλίκου, ο οποίος πέρασε την είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας μαζί με τον πατέρα του, όλα έγιναν τις πρωινές ώρες, όταν ένας 13χρονος μαζί με έναν ακόμη ανήλικο, τον χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά του στο κέντρο Υγείας της περιοχής.
    Ο ξυλοδαρμός του φαίνεται ότι έγινε έπειτα από διαπληκτισμό, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής λόγο, που είχε με τους δύο ανήλικους, ενώ μετά τη μεταφορά του και τις πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν, έλαβε εξιτήριο.

    Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν 13χρονο, μαζί με τους γονείς του και ύστερα αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. Τα στοιχεία του δεύτερου ανηλίκου που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμα.

    Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση περιλαμβάνει τα αδικήματα της σωματικής βλάβης και της εξύβρισης για τους ανήλικους και για τους γονείς τους την παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χαλκιδική: Συνελήφθη με διεθνές ένταλμα ο «πιστολέρο» του beach bar – Είχε διαφύγει στο εξωτερικό
    Χαλκιδική: Συνελήφθη με διεθνές ένταλμα ο «πιστολέρο» του beach bar – Είχε διαφύγει στο εξωτερικό

    Μετά από ενάμιση μήνα συνελήφθη ο 32χρονος «πιστολέρο» που το βράδυ της 16ης Αυγούστου φέρεται να πρωταγωνίστησε σε ένοπλο επεισόδιο σε beach bar στον Χανιώτη Χαλκιδικής.

    Ο 32χρονος, έπειτα από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου διαπιστώθηκε, ότι είχε διαφύγει στη Γερμανία.

    Για αυτό το λόγο, υποβλήθηκε αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αναβαθμίστηκε σε ευρωπαϊκό.

    Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής

    Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής της 16ης Αυγούστου, όταν ομάδα Βουλγάρων υπηκόων τραυμάτισαν για ασήμαντη αφορμή τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ φέρεται να είχαν πάνω τους και μαχαίρια και ρόπαλα.

    Μετά διάστημα λίγων λεπτών ακούστηκαν από το εσωτερικό του καταστήματος 5-6 πυροβολισμοίκαι επικράτησε πανικός, με τον κόσμο να τρέχει να βγει από το κατάστημα.

    Πέντε συλλήψεις - Αναζητείται το άτομο που πυροβόλησε

    Αφού έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της ΟΠΚΕ, οι αστυνομικοί εισήλθαν στο κατάστημα όπου εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες σε πέντε άτομα, οι οποίοι κατόπιν υπόδειξης είναι αυτοί που επιτέθηκαν τον ιδιοκτήτη.

    Δύο εξ αυτών, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ένας στο στήθος και ένας στο χέρι και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ο ένας από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας οδηγήθηκε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

    Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί συνολικά πέντε άτομα, ενώ ένα άτομο που φέρεται να πυροβόλησε έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

    Στο χώρο εντοπίστηκαν μέχρι τώρα 4 κάλυκες.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Χαλκιδική: 57χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά την 13χρονη κόρη του καλύτερου φίλου του
    Χαλκιδική: 57χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά την 13χρονη κόρη του καλύτερου φίλου του

    Η νεαρή κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου τα όσα συνταρακτικά βίωσε εκείνη την ημέρα

    Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκιδικής ένας 57χρονος που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του καλύτερου φίλου του.
    Το περαστικό, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ιστοτόπου voria.gr, σημειώθηκε τον Αύγουστο 2019, όταν το 13χρονο -τότε- κορίτσι ήταν στη θάλασσα με τους γονείς της καθώς και μέλη της οικογένειας του κατηγορούμενου.
    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 57χρονος φέρεται να προχώρησε σε άσεμνα αγγίγματα σε βάρος της και η ανήλικη κατήγγειλε αμέσως το συμβάν.

    Η νεαρή κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου τα όσα συνταρακτικά βίωσε εκείνη την ημέρα, ενώ ο κατηγορούμενος δεν παρέστη στη δίκη και μέσω του δικηγόρου του αρνήθηκε την κατηγορία. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, επιβάλλοντάς του την παραπάνω ποινή. Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών -και για το αδίκημα της παράνομης βίας, για το οποίο τελικά αθωώθηκε.

    «Είναι μία σημαντική ημέρα για τη δικαιοσύνη και μία δικαίωση για αυτό το κορίτσι και όσα πέρασε σε τόσο μικρή ηλικία», είπε στo ειδησεογραφικό μέσο ο συνήγορος προς υποστήριξη της κατηγορίας, Στάθης Κόλιας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χαλκιδική: Με χειρόγραφες οδηγίες του ιδιοκτήτη λειτουργούσε το λούνα παρκ όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης
    Χαλκιδική: Με χειρόγραφες οδηγίες του ιδιοκτήτη λειτουργούσε το λούνα παρκ όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης

    Τα πορίσματα των πραγματογνωμόνων για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Γιάννη, «δείχνουν» τους φορείς που είχαν την ευθύνη και όσους επέτρεψαν τη λειτουργία του λούνα παρκ που δεν είχε μέτρα ασφαλείας και δεν έπρεπε να λειτουργεί. Στο «φως» έρχονται και χειρόγραφες οδηγίες του ιδιοκτήτη.

    Αν όλοι είχαν κάνει τη δουλειά τους ως όφειλαν, η τραγωδία στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου θα είχε αποφευχθεί. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο πόρισμά του ο διορισμένος πραγματογνώμονας, προκύπτουν ευθύνες του δήμου Κασσάνδρας -ο οποίος άφησε να λειτουργεί το συγκεκριμένο λούνα παρκ στην περιοχή, όπως μεταδίδει το Mega.

    Αν το παιχνίδι είχε ελεγχθεί, θα ήταν αδύνατον να εγκριθεί

    Στο πόρισμα τονίζεται πως στην περίπτωση που το φονικό παιχνίδι, που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Γιάννη, είχε ελεγχθεί βάσει όσων προβλέπονται στην υπουργική απόφαση, τότε θα ήταν αδύνατον να εγκριθεί.

    Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και ο πραγματογνώμονας της ιδιωτικής πιστοποιημένης εταιρείας, τονίζοντας ότι η νομοθεσία απαιτεί σε τέτοια παιχνίδια να γίνεται περιοδικός έλεγχος κάθε οκτώ μήνες, κάτι που δεν προκύπτει από τα προσκομισθέντα έγγραφα πως πραγματοποιήθηκε.

    Με χειρόγραφες οδηγίες του ιδιοκτήτη λειτουργούσε το λούνα παρκ

    Την ίδια στιγμή, χειρόγραφες οδηγίες που εντόπισε ο πραγματογνώμονας στο σημείο αποκαλύπτουν ότι το παιχνίδι δεν έπρεπε να λειτουργεί με ταχύτητα που υπερβαίνει το 80.

    Οι μοναδικές οδηγίες χρήσης που είχε δώσει ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στους χειριστές ήταν χειρόγραφες. Σε μία από τις πέντε προτάσεις απαγορεύει στους χειριστές να ανεβάζουν ταχύτητα πάνω από 80 στο φονικό παιχνίδι. Ωστόσο, ο πραγματογνώμονας που διόρισε η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει πως εάν η ταχύτητα έπρεπε να είναι μέχρι εκεί, θα έπρεπε να έχουν αφαιρεθεί οι υπόλοιπες επιλογές από τον μοχλό ελέγχου.

    Η παράδοση των πορισμάτων θα φέρει εξελίξεις στην υπόθεση.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Χαλκιδική: Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ – «Θα πάνε φυλακή όλοι αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται»
     Χαλκιδική: Θάνατος 19χρονου σε λούνα παρκ – «Θα πάνε φυλακή όλοι αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται»

    Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη παλεύει από την πρώτη ημέρα για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του γιου του.

    Αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση του θανάτου του γιου του μέχρι τέλους είναι ο Γιώργος Καϊμπαλής, πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ του Δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.

    Στο πόρισμα του διορισμένου πραγματογνώμονα προκύπτουν ευθύνες του Δήμου. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως εάν το φονικό παιχνίδι —στο οποίο ανέβηκε ο 19χρονος— είχε ελεγχθεί βάσει όσων προβλέπονται στην υπουργική απόφαση, τότε θα ήταν αδύνατον να εγκριθεί.

    Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και ο πραγματογνώμονας της ιδιωτικής πιστοποιημένης εταιρείας, επισημαίνοντας ότι η νομοθεσία απαιτεί σε τέτοια παιχνίδια να γίνεται περιοδικός έλεγχος κάθε οκτώ μήνες, κάτι που δεν προκύπτει από τα προσκομισθέντα έγγραφα πως πραγματοποιήθηκε.

    Τις επόμενες ημέρες οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της τραγωδίας στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις στο αστυνομικό τμήμα της Κασσάνδρας.

    «Λόγω της κατάστασης των μηχανημάτων σκοτώθηκε το παιδί»

    «Θα πάνε φυλακή όλοι αυτοί οι οποίοι εμπλέκονται, είτε από παράλειψη καθήκοντος, είτε επειδή είχαν σάπια μηχανήματα, είτε επειδή έδιναν ψεύτικες βεβαιώσεις. Ξεκαθαρίζει απόλυτα ο διορισμένος από την εισαγγελία επιθεωρητής – εμπειρογνώμονας ότι δια της παραλείψεως και λόγω της κατάστασης των μηχανημάτων σκοτώθηκε το παιδί. Ο Δήμος ήταν υποχρεωμένος να σφραγίσει το συγκεκριμένο παλιομάγαζο. Ο ίδιος ο Δήμος έδωσε άδεια το 2023 στο συγκεκριμένο λούνα παρκ. Έδωσε άδεια ο Δήμος, όπου πάνω στα έγγραφα γράφει ότι ο αρχικός τεχνικός έλεγχος θα προσκομιστεί, τα διάφορα πιστοποιητικά θα προσκομιστούν. Δούλεψε όλο το 2023 φέρνοντας σε κίνδυνο χιλιάδες παιδιά», είπε αρχικά μιλώντας στο Mega, ο πατέρας του Γιάννη, Γιώργος Καϊμπαλής.

    «Έθαψα δύο μέτρα παλικάρι»

    «Η αθλιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν έχει φροντίσει μα στείλει ούτε έναν λειτουργό για να μπορέσει να πει πέντε πράγματα ανθρώπινα σε αυτήν την οικογένεια. Είναι ανύπαρκτοι όλοι. Εμένα αυτό μου δημιουργεί μεγαλύτερο μίσος. Αυτή την πολιτική να την εφαρμόσουν στα σπίτια τους, να δουν τι σημαίνει χάνω παιδί. Ποιος θα ‘φτιάξει’ αυτά τα παιδιά; Ποιος θα μπορέσει να πάρει από τη μνήμη αυτό που είδαν με την μητέρα τους; Ποιος; Αυτοί οι αλήτες; Και όσο δε γι΄αυτούς τους τύπους με τις γραβάτες, που είναι αιρετοί και σε 2-3 χρόνια θα είναι στα σπίτια τους, το δικό μου το παιδί δεν θα είναι στο σπίτι του. Έθαψα δύο μέτρα παλικάρι. Θα γίνει ο θάνατος του Γιάννη η αλλαγή σε πολλά πράγματα σε αυτόν τον τόπο».

    Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ήρθε σε επικοινωνία με τη δήμαρχο, είπε:

    «Η συγκεκριμένη προσπαθεί να βρει πολιτικά στηρίγματα, εμένα δεν με αφορά. Έχει όμως δύο παιδιά. Εγώ είχα τρία, έχω δύο και ένα στην καρδιά μας. Θα μπορούσαμε να συγχωρέσουμε τον οποιοδήποτε, αλλά όταν προσπαθούν πάνω στο θάνατο του παιδιού μου να κάνουν πολιτική, εκεί δεν αντιλαμβάνονται τι μπορεί να συμβεί».

    Ακούστε τις δηλώσεις του κ. Καϊμπαλή:

    https://www.megatv.com?p=1672612

    Πηγή: in.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο