Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 09:15

Tροχαίο δυστύχημα στα Χανιά - Νεκρός 33χρονος

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 33χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/08) στα Χανιά.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr, ο 33χρονος κατευθυνόταν από τον Αλικιανό στον Βατόλακκο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου και έπεσε σε τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ.

Στο σημείο έφτασε αμέσως Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήταν ήδη αργά.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 09:49

Σχετικά Άρθρα

  • Τραγωδία στα Χανιά: Δίχρονο κοριτσάκι πνίγηκε από φαγητό
    Τραγωδία στα Χανιά: Δίχρονο κοριτσάκι πνίγηκε από φαγητό

    Από πνιγμό κατά τη διάρκεια του φαγητού έχασε την ζωή του δίχρονο κοριτσάκι στα Χανιά

    η ζωή του έχασε από πνιγμό κατάποσης νήπιο κοριτσάκι 2 ετών στα Χανιά.

    Η τραγική μητέρα προσπάθησε να βοηθήσει το μικρό αγγελούδι να επανέλθει χωρίς όμως να τα καταφέρει.

    'Αμεσα έφτασε το ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου μετέφεραν τη μικρή στο ΤΕΠ παιδιατρικό του νοσοκομείου.

    Ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Μπέας μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έκανε λόγο για τεράστια προσπάθεια τόσο των διασωστών του ΕΚΑΒ όσο και των γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων να κρατήσουν τη μικρή στη ζωή, αλλά δυστυχώς, όπως είπε, κατέληξε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Χανιά: 13χρονη εντοπίστηκε μεθυσμένη έξω από εκκλησία - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση
    Χανιά: 13χρονη εντοπίστηκε μεθυσμένη έξω από εκκλησία - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση

    Στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται μία ανήλικη, καθώς την Πέμπτη εντοπίστηκε μεθυσμένη στον προαύλιο χώρο εκκλησίας.

    Σύμφωνα με το zarpanews, όλα έγιναν στην περιοχή Λενταριάνα, με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να εντοπίζουν την 13χρονη και να ενημερώνουν άμεσα το ΕΚΑΒ.

    Χανιά: Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ημικωματώδη κατάσταση

    Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο και παρέλαβαν την ανήλικη σε ημικωματώδη κατάσταση και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται.

    Τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διερευνά η Αστυνομία.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Χανιά: Πάνω από 40 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας καθημερινά στο Νοσοκομείο - Νοσηλεύονται 4 παιδιά
    Χανιά: Πάνω από 40 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας καθημερινά στο Νοσοκομείο - Νοσηλεύονται 4 παιδιά

    Περισσότεροι από 300 οι ασθενείς γαστρεντερίτιδας τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά

    Συνεχιζόταν και εντός του Σαββατοκύριακου η προσέλευση ασθενών με γαστρεντερίτιδα στο νοσοκομείο Χανίων, για νοσηλεία όμως στο ίδρυμα παραμένουν μονάχα τέσσερα παιδιά, καθώς όλοι οι υπόλοιποι λάμβαναν την απαραίτητη υποστηρικτική αγωγή και επέστρεφαν στα σπίτια τους σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr

    Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, δήλωσε στο Zarpa Radio 89,6 και τον Λεωνίδα Φιλικόζη ότι ο αριθμός των ασθενών που προσήλθαν μέχρι τώρα πλησιάζει τους 300:

    «Περίπου 35 ενήλικες και 10 παιδιά έρχονται κάθε μέρα στο νοσοκομείο, δηλαδη 45 άτομα κατά μέσο όρο. Προσεγγίζουμε από την προηγούμενη Δευτέρα και μέχρι την εφημερία της Κυριακής τα 300 κρούσματα. Νοσηλεύουμε μόνο τέσσερα παιδιά για προληπτικούς λόγους, δεν νοσηλεύεται κανείς άλλος. Προφανώς τα κρούσματα είναι περισσότερα, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολύς κόσμος που περνάει τη γαστρεντερίτιδα στο σπίτι».

    Ο κ. Μπέας επανέλαβε ότι πρόκειται για ιογενή γαστρεντερίτιδα και πως δεν έχει εντοπιστεί κάποια άλλη ασθένεια:

    «Είναι νοροϊός, δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο. Είμαστε σαφέστατοι και οι εξετάσεις με τη μέθοδο μοριακής ανάλυσης πολλαπλών στόχων που ανιχνεύει ταυτόχρονα πολλά παθογόνα, έδειξαν γενετικό υλικό του συγκεκριμένου ιού.

    Είναι υπερμεταδοτικός βέβαια και είναι το κατ’ εξοχήν αίτιο παγκοσμίως της ιογενούς γαστρεντερίτιδας. Για πρόληψη το βασικότερο είναι να φροντίζει κανείς την υγιεινή των χεριών, με καλό, επαναλαμβανόμενο πλύσιμο με σαπούνι.»

    Στο Νοσοκομείο Χανίων είναι σε ισχύ περιορισμός επισκεπτηρίων μέχρι την Τετάρτη.

  • Συναγερμός στα Χανιά: Στα 126 έφτασαν τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας - Άλλα 59 το τελευταίο 24ωρο
    Συναγερμός στα Χανιά: Στα 126 έφτασαν τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας - Άλλα 59 το τελευταίο 24ωρο

    Τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν πως η γαστρεντερίτιδα δεν οφείλεται σε κάποια μολυσμένη τροφή ή σε νερό, αλλά σε ιό - Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έξαρση ιογενούς γαστρεντερίτιδας δεν αποκλείεται να προέρχεται ακόμη και από την κυκλοφορία ενός νέου στελέχους

    Σε έξαρση βρίσκονται τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στα Χανιά, με ακόμη 59 να καταφθάνουν το τελευταίο 24ωρο στο νοσοκομείο.
    Από την προηγούμενη Δευτέρα έχουν καταγραφεί συνολικά 126 κρούσματα γαστρεντερίτιδας. Την ίδια ώρα, το νοσοκομείο έχει στόχο την αποτροπή εξάπλωσης του ιού στην κοινότητα.
    Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες δύο ημέρες ισχύουν έκτακτα μέτρα όπως ο περιορισμός του επισκεπτηρίου σε απολύτως απαραίτητες περιπτώσεις, αλλά και η υποχρεωτική χρήση μάσκας, μέτρο που ισχύει και για όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.

    Τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν πως η γαστρεντερίτιδα δεν οφείλεται σε κάποια μολυσμένη τροφή ή σε νερό, αλλά σε ιό. «Τα επτά PCR που κάναμε στο νοσοκομείο έδειξαν πως είναι ιογενής γαστρεντερίτιδα και οφείλεται στον λεγόμενο νοροϊό», σημείωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.

    Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έξαρση ιογενούς γαστρεντερίτιδας δεν αποκλείεται να προέρχεται ακόμη και από την κυκλοφορία ενός νέου στελέχους, για το οποίο δεν έχει αναπτύξει ακόμη ανοσία ο πληθυσμός.

    Πώς μεταδίδεται ο νοροϊός

    Ο νοροϊός κάνει επιδημικές εξάρσεις γαστρεντερίτιδας, αλλά δεν ανήκει στα υποχρεωτικώς δηλούμενα νοσήματα. Μεταδίδεται εύκολα από άτομο σε άτομο, από τον αέρα, τα σταγονίδια και ενδεχομένως και από τον έμετο. Υπάρχει, επίσης, τροφιμογενής και υδατογενής μετάδοση του ιού.

    Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, ο νοροϊός μπορεί να επιβιώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε άψυχες επιφάνειες, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα μεταδοτικό σε κλειστούς χώρους με μεγάλο συνωστισμό ατόμων. Τα συμπτώματα εμφανίζονται ξαφνικά και μπορεί να διαρκέσουν από 12 έως 60 ώρες.

    Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα περιλαμβάνουν διάρροιες και εμέτους. Οι ασθενείς μπορούν επίσης να εμφανίσουν ναυτία, κοιλιακό πόνο και κράμπες, πονοκέφαλο, μυϊκούς πόνους, κόπωση, ρίγη, και σπανιότερα χαμηλό πυρετό.

    Περίπου το 10% των περιστατικών χρειάζεται ιατρική παρακολούθηση, που μπορεί να περιλαμβάνει νοσηλεία. Οι περισσότεροι ασθενείς, ωστόσο, αναρρώνουν σε 2-3 ημέρες, χωρίς αντιβιοτικά ή φάρμακα, παρά μόνο με ξεκούραση, καλή διατροφή και ενυδάτωση. Κίνδυνο ζωής διατρέχουν μόνο τα άτομα με σοβαρές υποκείμενες νόσους.

    Ο ΕΟΔΥ συστήνει σχολαστική τήρηση της υγιεινής των χεριών, η οποία αποτελεί το πιο σημαντικό μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσής του νοροϊού.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Χανιά: Ομόφωνα ένοχος και στο Εφετείο ο δολοφόνος και βιαστής της Σούζαν Ίτον - Παραμένουν τα ισόβια (video)
    Χανιά: Ομόφωνα ένοχος και στο Εφετείο ο δολοφόνος και βιαστής της Σούζαν Ίτον - Παραμένουν τα ισόβια (video)

    Ένοχος για την ανθρωποκτονία και τον βιασμό της Σούζαν Ίτον κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτο Εφετείο στα Χανιά ο 32χρονος κατηγορούμενος.

    Σύμφωνα με το flashnews, η πλευρά της υπεράσπισης ζήτησε να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά για καλή διαγωγή καθ’ όλη την περίοδο της κράτησής του καθώς και λόγω προηγούμενου λευκού ποινικού μητρώου, κάτι που απέρριψε το δικαστήριο.

    Όσον αφορά τις ποινές, παρέμειναν τα ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για τον βιασμό ποινή 13 ετών και τρεις μήνες για παράνομη οπλοκατοχή.

    Χανιά: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον δολοφονό και βιαστή της Σούζαν Ίτον

    Νωρίτερα είχε προτείνει την ενοχή του και ο εισαγγελέας ο οποίος ανέφερε ότι «ο κατηγορούμενος έχοντας πλήρη συνείδηση των πεπραγμένων για να ικανοποιήσει την γενετήσιες ορμές του επέλεξε και τέλεσε με πλήρη νηφαλιότητα την ανθρωποκτονία και τον βιασμό χωρίς καμία αμφιβολία. Με αυτές τις σκέψεις η παθούσα είχε την ατυχία να βρεθεί στον δρόμο του κατηγορουμένου και να βρει έναν μαρτυρικό θάνατο και θεωρώ ότι πρέπει να τον κηρύξετε ένοχο».

    Ο εισαγγελέας λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ξεκινήσει την πρόταση του με τις δύο κατηγορίες που βαραίνουν τον κατηγορούμενο για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της βιολόγου Σούζαν Ίτον το 2019. Ο εισαγγελέας στην προτάσεις του σημειώνει ότι ο κατηγορούμενος ποτέ δεν προέβαλε κάποιον ισχυρισμό άρσης καταλογισμού. Παρουσιάζεται όπως υποστήριξε, ως μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που ασχολείται με την μαγεία και τις πολεμικές τέχνες αλλά μέχρι εκεί ενώ δεν προκύπτει και κάποιο στοιχείο ότι δεν είχε καταλογισμό.

    Στην συνέχεια ο εισαγγελέας ανέφερε ότι «η ομολογία του και όσα είπε στον ανακριτή και κατά την προανάκριση ταυτίζονται με ευρήματα που εντοπίστηκαν αργότερα στην σορό της Ίτον. Ο κατηγορούμενος στις καταθέσεις του προχωράει σε εξαντλητικές περιγραφές και κανένας δεν θα μπορούσε να τον εξαναγκάσει, όπως ισχυρίζεται να τα πει όλα αυτά. Τα περιγράφει γιατί ο ιδιος τα έχει βιώσει απόλυτα. Ο κατηγορούμενος όψιμα αρνείται τον βιασμό».

    Ο εισαγγελέας της έδρας περιέγραψε όσα εκτυλίχθηκαν στις 2 Ιουλίου και επεσήμανε ότι κατά την γνώμη του «ο θάνατος της Σούζαν Ίτον επήλθε μετά την κατάρριψη της από ύψος σχεδόν 7 μέτρων στο σπήλαιο».

    Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος στην απολογία του

    Νωρίτερα ο κατηγορούμενος στην απολογία του έκανε λόγο για ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα, ενώ αρνήθηκε την πράξη του βιασμού που του αποδίδεται.

    Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι είχε εξαναγκαστεί να ομολογήσει την πράξη του βιασμού προανακριτικά και στον ανακριτή. Ο κατηγορούμενος συνέχισε την απολογία του περιγράφοντας όσα έγιναν εκείνη την ημέρα.

    Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα πάει για να μάζεψω ξυλα στον Ταυρωνιτη εκείνη την ημέρα, το κινητό μου δεν είχε μπαταρία και το άφησα στο σπίτι. Είχε πολύ ζέστη και κουράστηκα και πήγα βόλτα με το αμάξι. Πηγαίνοντας προς τα Αφράτα την είδα να τρέχει στην άκρη του δρόμου αριστερά. Δεν την γνώριζα. Έτρεχα με το αμάξι γιατί θεώρησα ότι δεν υπήρχε κανείς άλλος στον δρόμο. Τότε στην στροφή του δρόμου είδα την Suzanne να τρέχει και πήγε να περάσει μάλλον στην άλλη πλευρά του δρόμου δεν κοίταξε, δεν πρόλαβα να αντιδράσω, έκανα ελιγμό δεξιά να την αποφύγω και την χτύπησα με την πλευρά του οδηγού στα γόνατα. Το αμάξι την πήρε από κάτω και εγκλωβίστηκε. Σταμάτησα, κατέβηκα από το αμάξι και την είδα που δεν μίλαγε μόνο έτρεμε. Τότε έκανα όπισθεν για να την απεγκλωβίσω. Κατέβηκα να δω αν ζει, αν αναπνέει, ανέπνεε».

    Στην συνέχεια ο κατηγορούμενος συνέχισε περιγράφοντας όσα ακολούθησαν. Συγκεκριμένα είπε «το πρώτο που σκέφτηκα είναι να την πάω αστυνομία ή νοσοκομείο. Τελευταία στιγμή την είδα και σκέφτηκα αν τύχει να πεθάνει πριν την πάω δεν θα προλάβω να ξανά πάω σπίτι και να δω ξανά τα παιδιά μου. Σκέφτηκα επειδή γνώριζα πολύ καλά το σημείο αυτό να την πετάξω εκεί ώστε να καθυστερήσω λίγο για να προλάβω να ζήσω λίγο με την οικογένεια μου. πήρα ένα κάλυμμα ομπρέλας το έβαλα στον πορτμπαγκάζ και την έβαλα εκεί. Το σκέφτηκα πριν την πετάξω ότι είναι λάθος αλλά η άλλη σκέψη ότι να περάσω λίγο χρόνο με την οικογένεια μου με κυρίευσε. Την έσυρα από τα πόδια και την άφησα να πέσει κάτω μέσα στη σπηλιά. μετα έκατσα αρκετή ώρα στο αμάξι και σκεφτόμουν πώς θα το διαχειριστώ Πέταξα και το ύφασμα της ομπρέλας. Το πορτμπαγκάζ λερώθηκε και αυτό με αίματα. Πήγα κατευθείαν στον Ταυρωνίτη για να πάρω τα ξύλα που είχα αφήσει για να πάω σπίτι. Πριν πάω στον Ταυρωνιτη για τα ξύλα είχα πάει στο Mαλεμε στο νεκροταφείο και όσο μπορούσα έπλυνα το αμάξι μέσα έξω για να μην μυρίζει αίμα. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά».

    Πηγή: Iefimerida.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

  • Χανιά: Με ιογενή γαστρεντερίτιδα οι ασθενείς που εισήχθησαν μαζικά στο νοσοκομείο – Τι λέει η Παγώνη
    Χανιά: Με ιογενή γαστρεντερίτιδα οι ασθενείς που εισήχθησαν μαζικά στο νοσοκομείο – Τι λέει η Παγώνη

    Συναγερμός σήμανε στα Χανιά, για μαζική μαζικές εισαγωγές ασθενών με γαστρεντερίτιδα που στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ πολλοί εκ των εισαχθέντων είναι φοιτητές.

    Καθησυχάζει η Παγώνη

    Μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος στην τηλεόραση του OPEN, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακος, από προχθές το βράδυ μέχρι χθες το πρωί προσήλθαν στα Επείγοντα το νοσοκομείου 43 άτομα από τα οποία τα 23 παιδιά 18 έως 23 ετών από την Πολυτεχνική Σχολή. Όπως τόνισε, μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ιογενή γαστρεντερίτιδα με υψηλή μεταδοτικότητα. «Μέχρι χθες το βράδυ που μίλησα με το νοσοκομείο, υπήρχε μία σταθερότητα, αλλά προσήλθαν άλλα 17 περιστατικά», σημείωσε ο κ. Γιαννακός.

    Στην εκπομπή μίλησε και η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, και τόνισε ότι πρόκειται για τον νοροϊό που κρατάει περίπου τρεις μέρες. «Είναι δύσκολη η κλινική κατάσταση γιατί έχει πολλούς εμετούς και διάρροιες», ενημέρωσε και τόνισε ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαρμακευτική αγωγή, αλλά καλή ενυδάτωση.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Χανιά: «Μου έριξε γροθιά στην κοιλιά ενώ ήμουν έγκυος» - Ξεσπά θύμα ενδοοικογενειακής βίας
    Χανιά: «Μου έριξε γροθιά στην κοιλιά ενώ ήμουν έγκυος» - Ξεσπά θύμα ενδοοικογενειακής βίας

    Όπως περιγράφει η 40χρονη, η κόλαση ήταν η καθημερινότητά της για περίπου πέντε χρόνια

    Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας λαμβάνει χώρα μπροστά στα αθώα μάτια ενός ανήλικου παιδιού και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ, φαίνεται ο ξυλοδαρμός της γυναίκας από τον πατέρα του παιδιού της έξω από δημαρχείο στην Κρήτη.

    Όπως περιγράφει η 40χρονη, η κόλαση ήταν η καθημερινότητά της για περίπου πέντε χρόνια. «Έπινε πάρα πολύ και μου φερόταν άσχημα. Ακόμη και όταν ήμουν έγκυος, μου είχε ρίξει γροθιά στην κοιλιά μου».

    Την ώρα του ξυλοδαρμού ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παραλίγο να χτυπήσει το 4χρονο παιδί του ζευγαριού. «Εάν ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο και έτρεχε, θα το είχε σκοτώσει το κοπέλι μου. Το τράβηξε από τα χέρια μου, τον τραβούσε, με κλωτσούσε, με γρονθοκόπησε, με τραβούσε από τα χέρια».

    Στις φωτογραφίες φαίνονται οι μελανιές και τα τραύματα στο σώμα της 40χρονης από τον ξυλοδαρμό του πρώην συζύγου της.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στα Χανιά: Του έσπασαν τα πλευρά μέσα στο σχολείο - Έρευνα για ευθύνες εκπαιδευτικών
    Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή στα Χανιά: Του έσπασαν τα πλευρά μέσα στο σχολείο - Έρευνα για ευθύνες εκπαιδευτικών

    Άγριος ξυλοδαρμός σε ΕΠΑΛ στην περιοχή των Χανίων. Χτυπούσαν στο προαύλιο και σε σχολική ώρα μικρότερο συμμαθητή τους.

    Σοβαρό περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ στα Χανιά, όπου ένας μαθητής κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένο πλευρό μετά από άγρια συμπλοκή.

    Σύμφωνα με το cretalive, το επεισόδιο συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης στη Δ.Ε. Ελευθερίου Βενιζέλου του Δήμου Χανίων, με τις αναφορές να υποδεικνύουν ότι ένας μαθητής κρατούσε το θύμα ενώ άλλος τον χτυπούσε.

    Η επίθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τους γονείς του θύματος, μαθητή της Α' τάξης, και οι δύο εμπλεκόμενοι μαθητές, από τη Β' και τη Γ' τάξη, συνελήφθησαν. Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο σχηματισμός της δικογραφίας.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια λειτουργίας του, ενώπιον άλλων μαθητών, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η αιτία που οδήγησε στην επίθεση.

    Το θύμα δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στα πλευρά, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα, όπως διαπιστώθηκε αργότερα από ιατρικές εξετάσεις.

    Επιπλέον, σύμφωνα με τον νόμο, εξετάζονται πιθανές ευθύνες των εκπαιδευτικών για το συμβάν, καθώς συνέβη εντός του σχολικού χώρου και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει σε περαιτέρω κυρώσεις ή συνέπειες.

    Πηγή: iEidiseis.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο