Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 10:05

Το συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας του εκπαιδευτή παρά πέντε που σκοτώθηκε στη Ξάνθη

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Με μια συγκινητική ανάρτηση επέλεξε να πει το δικό της αντίο στον σύντροφό της, η σύζυγος του 33χρονου εκπαιδευτή παραπέντε που σκοτώθηκε στην Ξάνθη.

«Είναι αβάσταχτος ο πόνος αγάπη μου, καλό ταξίδι, θα σε αγαπάω για πάντα», ήταν το μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το οποίο συνοδευόταν από μία μαύρη κορδέλα.

Πως έγινε το περιστατικό

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του και το ένα εκ των δύο παιδιών του, ηλικίας δύο ετών, όταν στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη θέλησε να κάνει μια πτήση με το ανεμόπτερο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 10:08

Σχετικά Άρθρα

  • Ξάνθη: 33χρονος σκοτώθηκε σε πτήση με παραπέντε
    Ξάνθη: 33χρονος σκοτώθηκε σε πτήση με παραπέντε

    Τραγωδία στην Ξάνθη, σε πτήση με παραπέντε, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 33χρονο άντρα.

    Ήταν εκπαιδευτής, ιδιαίτερα έμπειρος σε τέτοιου είδους πτήσεις και πατέρας ενός μικρού παιδιού, μόλις δύο ετών. Οι συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται υπό διερεύνηση.

    Όλα έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης 21 Αυγούστου του 2024, στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη, με την είδηση να φτάνει γρήγορα και στην Μυτιλήνη, όπου το θύμα ήταν ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό.

    Ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε στην περιοχή της Ξάνθης για να παραλάβει τη γυναίκα του και καθώς ήταν έμπειρος χειριστής, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια σύντομη πτήση με παραπέντε. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο και έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
    Η είδηση του θανάτου του διαδόθηκε γρήγορα από την τοπική εφημερίδα «Φωνή της Ξάνθης», σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς του. Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Μυτιλήνη, τόσο για την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτής παραπέντε, όσο και για το πάθος του για το άθλημα.

    Συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, τη γενέτειρά του, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος. Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

    Πηγή: cnn.gr

  • Φωτιές σε Μέσες Θέρμες Ξάνθης και Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας: Επιχειρούν εναέρια μέσα
    Φωτιές σε Μέσες Θέρμες Ξάνθης και Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας: Επιχειρούν εναέρια μέσα

    Δύο φωτιές ξέσπασαν το απόγευμα της Δευτέρας σε Μέσες Θέρμες Ξάνθης και Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας.

    Στις Μέσες Θέρμες Ξάνθης η φωτιά δεν απειλεί σπίτια, ωστόσο κατακαίει δάσος. Στο σημείο επιχειρούν τριάντα πυροσβέστες με δέκα οχήματα, καθώς και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Ρίψεις νερού πραγματοποιούν από αέρος ένα ελικόπτερο και πέντε αεροσκάφη.

    Η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησε από χορτολιβαδική έκταση της περιοχής. Επί τόπου έσπευσαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και τέσσερα αεροπλάνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, δεν απειλούνται σπίτια.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Ξάνθη: Μια 15χρονη και ένας 57χρονος σκοτώθηκαν σε τροχαίο
    Ξάνθη: Μια 15χρονη και ένας 57χρονος σκοτώθηκαν σε τροχαίο

    Τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν στο δυστύχημα πουσημειώθηκε χθες το απόγευμα, στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης - Αβάτου

    Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης - Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου), στην Ξάνθη.
    Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18.45, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν μία 48χρονη και τρεις 15χρονες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 57χρονο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, νεκροί είναι ο 53χρονος οδηγός και η μία εκ των δεκαπεντάχρονων επιβάτιδων και τραυματίες τα υπόλοιπα τρία άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.
    Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ξάνθη: Νεκρή 56χρονη που επέστρεφε από αρραβώνα - Στο αυτοκίνητο που επέβαινε έπεσε ΙΧ με οδηγό 16χρονο
    Ξάνθη: Νεκρή 56χρονη που επέστρεφε από αρραβώνα - Στο αυτοκίνητο που επέβαινε έπεσε ΙΧ με οδηγό 16χρονο

    Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν άλλα πέντε άτομα

    Τραγική κατάληξη είχε η επιστροφή μιας παρέας από αρραβώνα στην Ξάνθη το βράδυ της Τρίτης όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ το οποίο, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, οδηγούσε ένας 16χρονος.
    Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή της μια 56χρονη γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο που επέστρεφε από τον αρραβώνα ενώ τραυματίστηκαν ο 26χρονος που το οδηγούσε και μια 62χρονης.

    Τραυματίστηκαν επίσης, ο 16χρονος οδηγός του δεύτερου ΙΧ καθώς και τα άλλα δύο άτομα, ηλικίας 14 και 17 ετών που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

    Μετά τη σύγκρουση των δύο ΙΧ, μάλιστα, ένα ακόμη όχημα έπεσε πάνω τους με αποτέλεσμα να προκληθεί και πυρκαγιά σε παρακείμενη αγροτική έκταση.

    Η άτυχη γυναίκα μαζί με τους συγγενείς της επέστρεφαν από αρραβώνα, και είχαν κατεύθυνση τον Κένταυρο, στην ορεινή Ξάνθη.
    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

    «Την 18-6-2024 και ώρα 23.10΄, στο 1,3 χλμ της Επαρχιακής Oδού Ξάνθης – Μαγγάνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαποί ηλικίας 14 και 17 ετών, συγκρούστηκε αρχικά μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαποί ηλικίας 62 και 56 ετών και ακολούθως με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 56χρονης επιβάτιδας του δεύτερου οχήματος και ο τραυματισμός των οδηγών και των τριών επιβατών των δύο πρώτων οχημάτων, ενώ στο τρίτο όχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης»
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ξάνθη: Τα σενάρια για το πώς έγινε το σοκαριστικό δυστύχημα – Αγωνία για τον 22χρονο συνοδηγό του ΙΧ
    Ξάνθη: Τα σενάρια για το πώς έγινε το σοκαριστικό δυστύχημα – Αγωνία για τον 22χρονο συνοδηγό του ΙΧ

    Σοκ επικρατεί για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Π.Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας, όταν ο οδηγός ενός ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο.

    Τα σενάρια για πώς έγινε το τροχαίο

    Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Κυριακής όταν το ΙΧ με κατεύθυνση την Καβάλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι 4 από τους 5 επιβαίνοντες στο ΙΧ, δύο άντρες και δύο γυναίκες, όλοι τους ηλικίας 20-25 ετών. Το αυτοκίνητο φέρεται να κινείτο με ταχύτητα άνω των 150 χλμ.

    Το άτομο που σώθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Ξάνθηςμε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είναι ο 22χρονος συνοδηγός.

    Οι επιβάτες του λεωφορείου ανέφεραν πως το αυτοκίνητο δεν πήρε ποτέ την στροφή και εικάζεται πως ο οδηγός είτε κοιμήθηκε είτε δεν είχε τις αισθήσεις του για να πάρει την στροφή.

    Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και λήψη αίματος από τον οδηγό του επιβατικού αυτοκινήτου.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Ξάνθη: Πώς έγινε το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα - Ακαριαίος ο θάνατος των επιβατών
    Ξάνθη: Πώς έγινε το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα - Ακαριαίος ο θάνατος των επιβατών

    Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το νωρίς το πρωί της Κυριακής (16/06) στην Ξάνθη, λίγο έξω από τους Τοξότες. Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, ενώ υπάρχουν και τραυματίες.

    Κόπηκε στα δύο το αυτοκίνητο

    Στο αυτοκίνητο που κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης – Τοξότες από την Ξάνθη προς την Καβάλα και που έχασαν τη ζωή τους οι τέσσερις άνθρωποι, κατάφερε να διασωθεί ο συνοδηγός ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

    Ταυτόχρονα, στο λεωφορείο που βγήκε εκτός δρόμου μετά τη σύγκρουση, επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση και μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον έξι τραυματίες.

    Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο και μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σίδερων η οποία σύρθηκε στον δρόμο για περισσότερα από 150 μέτρα.

    Για το περιστατικό έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τους τέσσερις επιβάτες του αυτοκινήτου και ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο Ξάνθης.

    Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη (gallery)
    Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη (gallery)

    Πώς έγινε το τροχαίο

    Ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Καβάλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι 4 από τους 5 επιβαίνοντες στο ΙΧ, δύο άντρες και δύο γυναίκες, όλοι τους ηλικίας 20-25 ετών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα και «καρφώθηκε» στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να διαλυθεί και να βρουν ακαριαίο θάνατο οι τέσσερις νεαροί. Από τη σύγκρουση επέζησε ο συνοδηγός, που τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

    Οι κοπέλες ήταν μια φοιτήτρια στην Κομοτηνή, με καταγωγή από τη Χαλκίδα και μια αλλοδαπή κάτοικος Ξάνθης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα, μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο.

    O τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου βρέθηκε συγγενής των επιβαινόντων προκειμένου να αναγνωρίσει τις σoρούς και να ξεκινήσει η προσπάθεια αναζήτησης των οικείων τους σε Χαλκίδα και Ξάνθη.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ξάνθη: Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο - ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο
    Ξάνθη: Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο - ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο

    Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (16/06) στην Ξάνθη, λίγο έξω από τους Τοξότες.

    Σύμφωνα με το xanthinea.gr, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο, με αποτέλεσμα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και να υπάρξουν και τραυματισμοί.

    Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

    Κόπηκε στα δύο το αυτοκίνητο

    Όπως φαίνεται στις εικόνες του xanthinews.gr, το όχημα διαλύθηκε στην κυριολεξία και τα επιβαίνοντα άτομα διαμελίστηκαν. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημά κόπηκε στα δύο και μεταμορφώθηκε σε μια άμορφη μάζα η οποία ταξίδεψε πάνω από 150 m.


    Στο λεωφορείο το οποίο βγήκε κι αυτό εκτός δρόμου επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση και υπάρχουν τουλάχιστον έξι τραυματίες τρεις από τους οποίους 3 νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ξάνθης με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

    Πηγή: ethnos.gr

  • Κασσελάκης από Μουφτεία Ξάνθης: Πρότυπο προς μίμηση η συνύπαρξη μουσουλμάνων και χριστιανών στη Θράκη
    Κασσελάκης από Μουφτεία Ξάνθης: Πρότυπο προς μίμηση η συνύπαρξη μουσουλμάνων και χριστιανών στη Θράκη

    Στην Ξάνθη ο Στέφανος Κασσελάκης.

    Τον Τοποτηρητή της Μουφτείας Ξάνθης, Χεμσερή Νεζντέν, επισκέφτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή. «Η διαχρονική συνύπαρξη μουσουλμάνων και χριστιανών στη Θράκη, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα στον κόσμο και πρότυπο προς μίμηση και η Ελλάδα θα έπρεπε να το αξιοποιήσει αυτό με οικονομική ανάπτυξη και αποκέντρωση», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

    «Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα μας για ανάπτυξη, για ισονομία, κοινωνική ειρήνη, για ειρήνη στην Παλαιστίνη και στην ευρύτερη περιοχή μας και να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας οι οποίοι αυτή τη στιγμή πλήττονται από την ακρίβεια», είπε ο κ. Κασσελάκης.

    «Εδώ στη Θράκη, πάνω από έναν αιώνα, χριστιανοί και μουσουλμάνοι ζουν αρμονικά, ειρηνικά. Έχουμε θρησκευτική ελευθερία, τα τζαμιά μας λειτουργούν κανονικά, η φωνή του μουεζίνη ακούγεται πέντε φορές την ημέρα από τα μεγάφωνα. Επίσης έχουμε πολύ καλή συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τις αρχές, με τον Μητροπολίτη και το Υπουργείο Παιδείας», τόνισε ο Τοποτηρητής της Μουφτείας.

    Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευε ο βουλευτής Επικρατείας Ευάγγελος Αποστολάκης.

    Πηγή: iEidiseis.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο