Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 17:55

Κολωνός: Τουλάχιστον 10 φορές είχε κακοποιήσει την 16χρονη ο 44χρονος – Την απειλούσε και την εκβίαζε

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η 16χρονη δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε και είπε τα όσα βίωνε στα χέρια του 44χρονου, στον πατέρα της, ο οποίος και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στον Κολωνό από τον πατέρα φίλου της.

Η 16χρονη δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε και είπε τα όσα βίωνε στα χέρια του 44χρονου, στον πατέρα της, ο οποίος και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Κατέθεσε χαρακτηριστικά πως ο κατηγορούμενος κακοποίησε τουλάχιστον 10 φορές της 16χρονη, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει περισσότερο κακό στην ίδια αλλά στην οικογένειά της.

Η ανήλικη φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του κατηγορούμενου σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού. Ο κατηγορούμενος ο οποίος γνώριζε μέσω του γιου του εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης.

Την στιγμή που τον πλησίασαν οι αστυνομικοί προς στιγμήν άλλαξε κατεύθυνση για να αποφύγει τον έλεγχο αλλά στην συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η κοπέλα εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου ενώ υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ θα γίνουν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στην συνέχεια στον ανακριτή. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί στις 27 Αυγούστου.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 17:48

Σχετικά Άρθρα

  • Φωτιά σε υπαίθριο χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων του δήμου Αθηναίων στον Κολωνό
    Φωτιά σε υπαίθριο χώρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων του δήμου Αθηναίων στον Κολωνό

    Ο υπαίθριος χώρος βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μητροδώρου και Λεωφόρου Αθηνών

    Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε χωρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου Αθηναίων.
    Στη συμβολή των οδών Μητροδώρου και λεωφόρου Αθηνών βρίσκονται και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 9 οχήματα
    Στον χώρο βρίσκονται πολλά απορρίμματα γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο των πυροσβεστών ενώ ο καπνός έχει δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα.

    Σημειώνεται ότι η φωτιά στον Κολωνό εκδηλώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα σήμερα.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας
    Κολωνός: Μετά τον πατέρα συνελήφθη και ο γιος για τον βιασμό της ίδιας ανήλικης κοπέλας

    Ο 21χρονος φέρεται να ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές - Ο 44χρονος πατέρας του έχει προφυλακιστεί για το ίδιο αδίκημα

    Συγκλονιστικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης κοπέλας από έναν 44χρονο στο Κολωνό που είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν πριν μερικές ημέρες στη σύλληψη και του γιου του 44χρονου για το ίδιο αδίκημα.
    Πιο συγκεκριμένα, η σύλληψη του 21χρονου έγινε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (3/10) μετά από καταγγελία του πατέρα της 16χρονης ότι ο άνδρας βίασε την κόρη του το διάστημα από τις αρχές του περασμένου Ιουνίου έως και τις αρχές Ιουλίου.
    Όπως είπε ο πατέρας της 16χρονης στις Αρχές, ο 21χρονος με τη χρήση απειλών, ανάγκασε την ανήλικη σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές.

    Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχε συλληφθεί και ο πατέρας του 21χρονου για βιασμό της 16χρονης κατ’ εξακολούθηση.

    Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι που άνηκε στο φιλικό περιβάλλον του γιου του υπό το καθεστώς απειλών. Την καταγγελία είχε κάνει στην αστυνομία ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

    Ο άντρας βίαζε το κορίτσι ύστερα από απειλές και εκβιασμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα, ενώ φέρεται να της έλεγε ότι αν μιλήσει θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.
  • Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από επιχείρηση στον Κολωνό - Ένας τραυματίας
    Επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από επιχείρηση στον Κολωνό - Ένας τραυματίας

    Συναγερμός έχει σημάνει στον Κολωνό μετά από πυροβολισμούς έξω από κατάστημα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν τραυματία.

    Οι πρώτες πληροφορίες

    Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν δύο άτομα.

    Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και εξετάζεται το σενάριο το περιστατικό να αφορά προσωπικές διαφορές.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Κολωνός: Βίντεο-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην πλατεία Πέτρουλα - Βεντέτα για τους πάγκους στη λαϊκή
    Κολωνός: Βίντεο-ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην πλατεία Πέτρουλα - Βεντέτα για τους πάγκους στη λαϊκή

    Πυροβολισμοί σε κεντρική πλατεία στον Κολωνό αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής.

    Πρόκειται για βεντέτα ανάμεσα σε Aλβανούς και Ρομά που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στην πλατεία Πέτρουλα.

    Τουλάχιστον 9 πυροβολισμοί έπεσαν, όπως ακούγεται στο βίντεο-ντοκουμέντο του Star, κατά την επίθεση εις βάρος 25χρονου στον Κολωνό, την ώρα που κυκλοφορούσε κόσμος στον δρόμο.

    Η βεντέτα ανάμεσα σε Ρομά και Αλβανούς οδήγησε τους δράστες να ανοίξουν πυρ μέσα από αυτοκίνητο, αδιαφορώντας για τους πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν τη βόλτα τους.

    Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ο κόσμος άρχισε να τρέχει μέσα στα μαγαζιά για να προστατευθεί. «Ακούω πυροβολισμούς και κάνω έτσι για να μη φάω καμιά αδέσποτη», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Star.

    Κολωνός: Βεντέτα Αλβανών και Ρομά για τους πάγκους στη λαϊκή

    Τέσσερις δράστες μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου άνοιξαν πυρ σε ομάδα Ρομά που ήταν στην πλατεία, με στόχο έναν 25χρονο.

    Ομάδες Ρομά και Αλβανών οπλοφορούν και δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν πιστόλια σε πλατείες ακόμη κι αν έχουν κόσμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βεντέτα ξεκίνησε για το ποιος θα κυριαρχήσει στους πάγκους των λαϊκών αγορών.

    Συνελήφθησαν 4 Αλβανοί πιστολέρο

    Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν τα δύο αυτοκίνητα των δραστών και συνέλαβαν τους τέσσερις Αλβανούς πιστολέρο, ηλικίας από 20 έως 32 ετών.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Σοκάρουν οι περιγραφές της - «Έτρεμα, έκλαιγα και ντύθηκα κατευθείαν» (video)
    Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Σοκάρουν οι περιγραφές της - «Έτρεμα, έκλαιγα και ντύθηκα κατευθείαν» (video)

    Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές της 16χρονης για τον βιασμό της στον Κολωνό από τον πατέρα του πρώην συντρόφου της.

    Το STAR έφερε στο φως της δημοσιότητας τις σοκαριστικές περιγραφές της ανήλικης για τον βιασμό της, αλλά και για το γεγονός ότι ο 44χρονος ήταν χειριστικός και προσπαθούσε διαρκώς να την φέρει με τα νερά του.

    «Εγώ επειδή έτρεμα, κατευθείαν ντύθηκα και του έλεγα πάμε να φύγουμε τώρα σε παρακαλώ. Έκλαιγα. Του έλεγα πήγαινε μπροστά τώρα γιατί φοβάμαι. Δεν μπορώ ούτε να σε κοιτάξω, φοβάμαι. Δεν θέλω ούτε να σου μιλάω και τέτοια. Μου λέει: "Μην το πεις στον Π… (σ.σ. γιος). Έκανα χαζομάρα. Το ξέρω. Δεν έπρεπε να το κάνω" και έλεγε διάφορα τέτοια», περιέγραψε αρχικά η κοπέλα και συνέχισε:

    «Στην αρχή, την επόμενη μέρα, έγινε πάλι το ίδιο. Δηλαδή ξαναπήγα στον Π… στο σπίτι του να κάτσουμε, λιποθύμησε ο πατέρας του. Μετά πήγε το αμάξι, πήρε το μηχανάκι, έτρεχε, κάπου έπεσε υποτίθεται. Πήρε τηλέφωνο. Με τον Π… ανησυχήσαμε, ήμασταν όλοι μαζί. Φωνάζαμε. "Μην φύγεις. Που πας και αυτά. Αλλά έκανε τον τρελό, δηλαδή ότι έφυγε με το μηχανάκι, έπεσε, χτύπησε, ζαλίστηκε, λιποθύμησε και μας έλεγε αυτά. Τον βρήκε ο Π… κάπου τον ανέβασε σπίτι και εμένα μου έλεγε: "Εσύ θα με σώσεις. Θα μου σώσεις τη ζωή. Αυτό θέλω από σένα. Δεν θέλω κάτι άλλο».

    Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος

    «Όταν ο γιος μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, αποφάσισε να πουλήσει έρωτα σε εμένα και εγώ σαν αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη γυναίκα. Ήμουν σωματικά και ψυχικά ευάλωτος», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του.

    Ο 44χρονος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού και επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι υπήρχε συναίνεση από τη 16χρονη στις σεξουαλικές πράξεις και πως διατηρούσαν δεσμό, που ήταν γνωστός στους οικείους του. Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως είπε, χώρισε με τη σύζυγό του. Φέρεται να υποστήριξε πως το κίνητρο της 16χρονης ήταν η εκδίκηση για τον χωρισμό της με τον γιο του και επέλεξε αυτόν ως το ευκολότερο θύμα.

    Επέμεινε δε πως ουδέποτε απείλησε τη 16χρονη και πως είναι αβάσιμες οι αιτιάσεις ότι θα έκανε κακό στον πατέρα της. Αντιθέτως, απέδωσε τα περί βιασμού στον φόβο που είχε η ανήλικη να παραδεχθεί στον πατέρα της ότι διατηρούσε δεσμό μαζί του και υποστήριξε πως η συμπεριφορά της δεν ανταποκρίνεται σε θύμα βιασμού, αλλά μια σε ευτυχισμένη και χαρούμενη κοπέλα.

    Ο κατηγορούμενος, που πλέον βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος, ζήτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να φανεί, όπως λέει, ότι οι δυο τους διατηρούσαν σχέση και ουδέποτε η 16χρονη έπεσε θύμα βιασμού.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Κολωνός: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο 44χρονος - Δεν έπεισε την ανακρίτρια
    Κολωνός: Στη φυλακή μετά την απολογία του ο 44χρονος - Δεν έπεισε την ανακρίτρια

    Τι υποστήριξε ο 44χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό 16χρονης στο Κολωνό ενώπιον της ανακρίτριας.

    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 16χρονης στον Κολωνό μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια.

    Η προφυλάκιση έγινε με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως.

    Ο 44χρονος ακολούθησε την υπερασπιστική γραμμή που έχει επιλέξει εξαρχής, δηλαδή ότι δεν πρόκειται για βιασμό αλλά ότι είχε σχέση με την κοπέλα.

    Ισχυρίστηκε ακόμα πως ήταν λάθος του που δεν είχε μιλήσει στον πατέρα της 16χρονης νωρίτερα.

    Αρχικά, υποστήριξε πως η 16χρονη τον προσέγγισε επειδή είχε εμμονή με το γιο του και στη συνέχεια βρήκε στον ίδιο ένα πιο σίγουρο και ασφαλές περιβάλλον.

    Ακόμα, ισχυρίστηκε πως οι δικοί του είχαν αντιρρήσεις για αυτή τη σχέση.

    Ζήτησε, τέλος, να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθούν τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής.

    Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI
  • Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Σοκάρει η κατάθεση της 16χρονης για τον εφιάλτη που ζούσε
    Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Σοκάρει η κατάθεση της 16χρονης για τον εφιάλτη που ζούσε

    Σοκ προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στον Κολωνό από τον πατέρα φίλου της. Ο 44χρονος συλληφθέντας μάλιστα εκβίαζε και απειλούσε την 16χρονη για να μην πει τίποτα στους γονείς της, ενώ φέρεται να ασέλγησε στο κορίτσι τουλάχιστον 10 φορές.

    Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση έφερε στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 44χρονος πήρε το κινητό της και έστελνε μηνύματα ο ίδιος στο δικό του κινητό λέγοντας πόσο τον θέλει. Με αυτό τον τρόπο ο 44χρονος προσπαθούσε να κάνει τον βιασμό να φανεί ως ερωτική επιθυμία της 16χρονης, κάτι που φαίνεται πως αποτελεί και υπερασπιστική γραμμή του συλληφθέντα, όπως προκύπτει από δηλώσεις του συνηγόρου του.

    Τη βίασε τουλάχιστον 10 φορές – Σοκάρει η 16χρονη

    Ο 44χρονος για δύο μήνες, από τον Ιούνιο μέχρι και τις 19 Αυγούστου, φέρεται να βίαζε τουλάχιστον δέκα φορές το κορίτσι σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, στην περιοχή του Κολωνού, πριν συλληφθεί από τις Αρχές την περασμένη Παρασκευή.

    Η περιγραφή της 16χρονης σοκάρει: «Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ. Του έλεγα: Σε παρακαλώ πολύ φύγε. Φοβάμαι. Και μου έλεγε… πέντε λεπτά, να το κάνω και φύγαμε. Ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι και είναι στη φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή».

    Σύμφωνα με τη 16χρονη, ο 44χρονος ισχυριζόταν ότι πάσχει από καρκίνο, όπως η μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Εκμεταλλευόταν ακόμα και αυτό και την εκβίαζε: «Με απειλούσε. Μου έλεγε ότι θα πάρει τον πατέρα μου και ότι ξέρει πως έχει πρόβλημα στην καρδιά. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι και η μάνα σου…», περιγράφει η 16χρονη.

    Κολωνός: Η αποκάλυψη της 16χρονης στον πατέρα της

    «Μου είπε ότι ήθελε να ξαναγίνει και εγώ του έλεγα γιατί το κάνεις αυτό. Μου απάντησε ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να το κάνει πριν φύγει από τη ζωή. Εγώ τι φταίω; Του είπα. Εκείνος το έκανε ξανά και έλεγε ότι δεν το έκανε και είναι εντύπωσή μου».

    Τελικά το ανήλικο κορίτσι δεν άντεξε άλλο και μίλησε στον πατέρα της, ο οποίος και πήγε αμέσως στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν τον 44χρονο, που φρόντιζε να είναι προσεκτικός στις κινήσεις του, και όταν τον είδαν κάτω από το σπίτι της 16χρονης τον συνέλαβαν παρότι εκείνος προσπάθησε να διαφύγει.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Κολωνός: Πώς συνελήφθη ο 44χρονος για τον βιασμό 16χρονης - Απολογείται την Τρίτη
    Κολωνός: Πώς συνελήφθη ο 44χρονος για τον βιασμό 16χρονης - Απολογείται την Τρίτη

    Απολογείται την Τρίτη (27/08), ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης στον Κολωνό.

    Ο 44χρονος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά εδώ και δύο μήνες την 16χρονη φίλη του γιου του, ενώ, παράλληλα, την απειλούσε προκειμένου να μην μιλήσει.

    Η κοπέλα, φέρεται να παρακινήθηκε από φιλικό της πρόσωπο προκειμένου να μιλήσει στην οικογένειά της για τα όσα συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό. Η υπόθεση έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελία του πατέρα της.

    «Την βίασε πάνω από 10 φορές»

    Ο πατέρας κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί τουλάχιστον 10 φορές σε κακοποιητικές πράξεις σε βάρος της 16χρονης κόρης του, παρά την θέλησή της, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι πριν λίγες μέρες. Φέρεται να της έλεγε ότι θα κάνει κακό στην ίδια αλλά και στην οικογένειά της.
    Η ανήλικη φέρεται να κακοποιήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού.

    Ο κατηγορούμενος ο οποίος γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του, εντοπίστηκε να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης, το βράδυ της Πέμπτης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που τον παρακολουθούσαν, του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς που είχε σπεύσει και συνελήφθη.

    Αρνείται τον βιασμό ο 44χρονος - Αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση

    Η κοπέλα εξετάστηκε στο «Σπίτι του Παιδιού», παρουσία παιδοψυχολόγου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οποία, συμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε πως η ανήλικη είπε την αλήθεια. Έγινε και ιατροδικαστική εξέταση και αναμένεται το πόρισμα, ενώ θα γίνουν και συγκριτικές εργαστηριακές εξετάσεις DNA σε ρούχα της 16χρονης και του συλληφθέντα.

    Σε έρευνα στο σπίτι του στο Περιστέρι βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής που εξετάζεται στα εργαστήρια, όπως και το κινητό του τηλέφωνο. Συμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

    Πηγή: Cnn.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο