Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 15:40

Ξυλοκόπησε την ανήλικη κόρη του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Χαλκίδα σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της μητέρας του κοριτσιού

Ένα άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με θύμα το ανήλικο κορίτσι της οικογένειας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Χαλκίδα.

Σοκαρισμένη, η μητέρα έτρεξε στο Αστυνομικό Τμήμα να καταγγείλει το περιστατικό – Ο άνδρας συνελήφθη

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ήταν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ όταν για άγνωστο λόγο ο πατέρας άρχισε να χτυπά το ανήλικο παιδί του μπροστά στα μάτια της μάνας.

Μόλις ξεπέρασε το πρώτο σοκ, η μητέρα της ανήλικης πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας για να καταγγείλει το περιστατικό.

Άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια και στο οποίο σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός για να διαπιστώσουν τι συνέβη.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας μαζί με τη θεία του παιδιού είχαν μεταφέρει το ανήλικο θύμα στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το γεγονός γνωστοποιήθηκε στις αστυνομικές αρχές και οι αστυνομικοί βρέθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται το κορίτσι, και συνέλαβαν τον πατέρα.

Πηγή: in.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 11:44

Σχετικά Άρθρα

  • Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή τον κλείδωσε έξω όταν άργησε να επιστρέψει από βραδινή έξοδο
    Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή τον κλείδωσε έξω όταν άργησε να επιστρέψει από βραδινή έξοδο

    Φώναζε και απειλούσε, έλεγε ότι δεν είχα δικαίωμα να τον κλειδώσω έξω από το σπίτι, κατέθεσε η γυναίκα

    Στο «σκαμνί» του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης έκατσε ένας άντρας που επιτέθηκε στη σύζυγό του όταν επέστρεψε από βραδινή έξοδο με τους φίλους του και διαπίστωσε ότι η εξώπορτα του διαμερίσματος ήταν… κλειδωμένη.
    Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου μέσα στο σπίτι που ζει το ανδρόγυνο, με τον άντρα να βγαίνει «εκτός εαυτού» και να συλλαμβάνεται για ενδοοικογενειακή βία, καθώς θεώρησε προσβολή ότι η σύζυγός του τον άφησε εκτός σπιτιού επειδή βγήκε για να διασκεδάσει και άργησε να επιστρέψει.
    Όπως περιέγραψε στην κατάθεσή της η γυναίκα, όλα έγιναν όταν ο κατηγορούμενος επέστρεψε στην οικία τους αφού κατανάλωσε αλκοόλ κατά τη διάρκεια της διασκέδασής του και νευρίασε όταν διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη.
    «Κλείδωσα και ξάπλωσα για να κοιμηθώ, δεν ήξερα αν θα γυρνούσε στο σπίτι. Τα μεσάνυχτα τον άκουσα που χτυπούσε και του άνοιξα. Μόλις μπήκε μέσα ξεκίνησε ένας μεγάλος καβγάς που αναστάτωσε όλη την πολυκατοικία, με αποτέλεσμα να κατέβει και μια γειτόνισσα για να δει τι συμβαίνει. Εκείνη ειδοποίησε την αστυνομία», είπε η γυναίκα.

    «Νευρίασε επειδή κλείδωσα την πόρτα. Νόμιζα θα κοιμόταν στην μάνα του. Φώναζε και απειλούσε, έλεγε ότι δεν είχα δικαίωμα να τον κλειδώσω έξω από το σπίτι. Έλεγε πάρα πολλά, ότι θα με διώξει από την οικία μας, ότι θα με χτυπήσει αν δεν φύγω από το σπίτι κι άλλα. Με έπιασε από τα χέρια δυνατά, μου όρμησε. Κάποια στιγμή τον χτύπησα με σφαλιάρα στο μάγουλο για να συνέλθει, ήταν μεθυσμένος. Τρόμαξα πολύ, ίσως να ήταν λάθος που τον κλείδωσα έξω από το σπίτι», σημείωσε.

    Η γυναίκα ανέφερε στους δικαστές ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μαλώνει με τον σύζυγό της καθώς, παρόλο που έχουν δύο παιδιά και τρία εγγόνια, εκείνος εξακολουθεί να τη ζηλεύει παθολογικά. «Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες, όταν ανακάλυψα ότι είχε βάλει κοριό στο σπίτι για να ακούει με ποιον μιλάω. Ζηλεύει πολύ, πραγματικά δεν ξέρω τι άκουσε με τον κοριό αλλά από τότε άρχισαν οι καβγάδες», πρόσθεσε.

    «Ήθελα να κοιμηθώ και είχε κλειδώσει την πόρτα»

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι βγήκε εκτός εαυτού όταν γύρισε από την έξοδό του και βρήκε κλειδωμένη την πόρτα του διαμερίσματος.

    Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «το Σάββατο βγήκα με τους φίλους μου μετά από τη δουλειά και ήπια λίγο παραπάνω. Ήθελα να κοιμηθώ αλλά μόλις γύρισα η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Όταν δεν μπόρεσα να μπω στο σπίτι νευρίασα πολύ. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Έχουμε παιδιά και τρία εγγόνια, δεν έχει συμβεί ξανά τέτοιο περιστατικό. Οι γείτονες κατέβηκαν γιατί άκουσαν τις φωνές και νόμιζαν ότι έγινε κάτι σοβαρό, έτσι κάλεσαν την αστυνομία. Είναι ψέματα ότι τους κυνήγησα ως το διαμέρισμά τους, απλά τους ρώτησα γιατί κατέβηκαν στο σπίτι μου», είπε.

    Τελικά το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ενδοοικογενειακή απειλή και του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή δεν έβαλε στο καφενείο της το τραγούδι που ήθελε
    Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή δεν έβαλε στο καφενείο της το τραγούδι που ήθελε

    Το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν θα ξαναπλησιάσει τη σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων

    Ένας άγριος καβγάς ενός ζευγαριού για τη μουσική που έπαιζε στο καφενείο που διατηρεί η γυναίκα, οδήγησε στη σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία και έφερε στην επιφάνεια μια χρόνια κακοποιητική συμπεριφορά.
    Η υπόθεση απασχόλησε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με τους δικαστές να επιβάλουν στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης έξι μηνών, κρίνοντας τον ένοχο για ενδοοικογενειακή απειλή, και να αποφασίζουν να αναστείλουν την ποινή του επί τριετία, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποχωρήσει από την οικογενειακή εστία και δε θα ξαναπλησιάσει το θύμα σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων.
    Επιπλέον, αποφάσισαν η επικοινωνία του ζευγαριού, σχετικά με τα ανήλικα τέκνα τους, να γίνεται μόνο μέσω γραπτών μηνυμάτων, έτσι ώστε να υπάρχουν αποδείξεις ότι η γυναίκα συναινεί όταν ο σύζυγός της βλέπει σε προκαθορισμένο χρόνο και τόπο τα τέκνα τους.
    Ο καβγάς για τη μουσική

    Το περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη, μέσα στο καφενείο που διατηρεί η γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, όταν ο σύζυγός της έφτασε ως πελάτης και έκατσε στο μπαρ απαιτώντας να αλλάξει την μουσική που έπαιζε στο μαγαζί. «Ζήτησε να βάλω τη μουσική που ήθελε να ακούσει και μου είπε να μη παίζω λαϊκά τραγούδια στο καφενείο. Απάντησα ότι δεν γίνεται να βάλω τη μουσική που ήθελε να ακούσει εκείνος. Τότε μου είπε "είμαι πελάτης και πληρώνω, εδώ μέσα θα βάζεις ό,τι θέλω εγώ". Αρνήθηκα λέγοντάς του ότι αυτό δεν γίνεται», κατέθεσε η γυναίκα στους δικαστές.

    Σύμφωνα με την ίδια, αμέσως μετά ο «νταής» σύζυγός της ξεκίνησε να τσακώνεται με έναν πελάτη του καταστήματος όταν εκείνος έσπευσε για να τον ηρεμήσει, ενώ η γυναίκα επέμενε να του λέει ότι δε θα μπει η μουσική που ζητούσε. «Δεν ήταν μεθυσμένος, είχε πιει μερικές μπύρες, αλλά γενικά είναι νευρικός. Του ζήτησα ξανά να ηρεμήσει και εκείνος συνέχισε να με βρίζει και να απειλεί», τόνισε.

    Ο γιος μπήκε στη μέση για να προστατεύσει τη μητέρα του

    Όπως περιέγραψε στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε και σωματικά, με τον ανήλικο γιό τους να μπαίνει στη μέση και να προσπαθεί να προστατέψει τη μητέρα του. «Ο γιος μου ήταν στο μπαρ και μπήκε μπροστά, τον τράβηξε για να μη με χτυπήσει», πρόσθεσε σε επιβαρυμένη ψυχολογική κατάσταση.

    Το θύμα κατέθεσε στους δικαστές ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της γίνεται βίαιος καθώς, όπως είπε, τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της είναι συχνά.

    «Του έχω ζητήσει να χωρίσουμε και εκείνος με απειλεί, με προσβάλει και με βρίζει. Είναι ζηλιάρης, δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ. Μαλώνει κάθε ημέρα με τον κόσμο», ανέφερε και κατήγγειλε πως έχει δεχθεί πολλές φορές επιθέσεις από τον σύζυγό της. «Με έχει χτυπήσει πολλές φορές με γροθιές στο κεφάλι, φοβάμαι ότι θα κάνει και κάτι χειρότερο. Του έχω ζητήσει πολλές φορές να μη με χτυπάει και απλά να μου μιλάει αλλά εκείνος συνεχίζει. Ακόμα και στο τελευταίο περιστατικό τον κρατούσαν για να μη με χτυπήσει», σημείωσε.

    «Της είπα να βάλει ένα τραγούδι»

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έχει χτυπήσει τη σύζυγό του, ενώ σχετικά με το επίμαχο περιστατικό υποστήριξε ότι όλα έγιναν επειδή της ζήτησε να βάλει ένα τραγούδι, ως πελάτης.

    «Δεν τη χτύπησα ποτέ, μόνο μια φορά στο παρελθόν αλλά δεν έγινε κάτι. Την αγρίεψα μόνο, την εκφόβισα, δεν τη χτύπησα. Την Τετάρτη με κατηγόρησε μπροστά στον κόσμο. Πήγα ως πελάτης στο μαγαζί και ζήτησα να αλλάξει μουσική. Της είπα να βάλει ένα τραγούδι και άρχισε να με κατηγορεί. Απλά σηκώθηκα επάνω... Δε της είπα ότι θα τη ρίξω στο ποτάμι και ότι θα δει αν θα φύγει από εμένα. Λογικοί άνθρωποι ήμαστε, όχι χαζοί, παλεύουμε για να ζήσουμε τα παιδιά μας. Το μετάνιωσα, δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο», είπε.

    Σημειώνεται ότι στον κατηγορούμενο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έννομου βίου, ενώ την καταδίκη του πρότεινε και ο εισαγγελέας της έδρας.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Πύργος: Ο σύζυγος κατήγγειλε τη σύζυγό για περιστατικό βίας κατά του ιδίου και των παιδιών τους
    Πύργος: Ο σύζυγος κατήγγειλε τη σύζυγό για περιστατικό βίας κατά του ιδίου και των παιδιών τους

    Την σύζυγό του κατήγγειλε σύζυγος στον Πύργο, για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας πριν λίγες ημέρες.

    Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα μέσα στο σπίτι τους μπροστά στα παιδιά τους.

    Ο σύζυγος φέρεται να κατήγγειλε πως η σύζυγός του τον χτύπησε στο κεφάλι, ενώ έσπρωξε και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

    Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομία.

  • Αίγιο: Αποφυλακίστηκε και επέστρεψε την ίδια ημέρα στη φυλακή, τι συνέβη
    Αίγιο: Αποφυλακίστηκε και επέστρεψε την ίδια ημέρα στη φυλακή, τι συνέβη

    Λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση του Αιγιώτης, συνελήφθη ξανά για ενδοοικογενειακή βία και επέστρεψε στον Κορυδαλλό.

    Αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό, έχοντας εκτίσει ποινή για ενδοοικογενειακή βία και την ίδια ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», συνελήφθη και πάλι για το ίδιο αδίκημα(!).

    Ο λόγος για 40χρονο Αιγιώτη, που το περασμένο Σάββατο 5/10/2024, βγήκε από τη φυλακή και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, μετά από καταγγελία της αδελφής του για επίθεση και απειλές

    Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον των εισαγγελικών λειτουργών και χθες πήρε και πάλι τον δρόμο για τον Κορυδαλλό. Οπως μετέφεραν πηγές στην «Π», υπάρχει ιστορικό επεισοδίων με δράστη τον άνδρα και θύματα τις αδελφές του, λόγω προσωπικών διαφορών.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Χανιά: «Μου έριξε γροθιά στην κοιλιά ενώ ήμουν έγκυος» - Ξεσπά θύμα ενδοοικογενειακής βίας
    Χανιά: «Μου έριξε γροθιά στην κοιλιά ενώ ήμουν έγκυος» - Ξεσπά θύμα ενδοοικογενειακής βίας

    Όπως περιγράφει η 40χρονη, η κόλαση ήταν η καθημερινότητά της για περίπου πέντε χρόνια

    Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας λαμβάνει χώρα μπροστά στα αθώα μάτια ενός ανήλικου παιδιού και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ, φαίνεται ο ξυλοδαρμός της γυναίκας από τον πατέρα του παιδιού της έξω από δημαρχείο στην Κρήτη.

    Όπως περιγράφει η 40χρονη, η κόλαση ήταν η καθημερινότητά της για περίπου πέντε χρόνια. «Έπινε πάρα πολύ και μου φερόταν άσχημα. Ακόμη και όταν ήμουν έγκυος, μου είχε ρίξει γροθιά στην κοιλιά μου».

    Την ώρα του ξυλοδαρμού ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παραλίγο να χτυπήσει το 4χρονο παιδί του ζευγαριού. «Εάν ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο και έτρεχε, θα το είχε σκοτώσει το κοπέλι μου. Το τράβηξε από τα χέρια μου, τον τραβούσε, με κλωτσούσε, με γρονθοκόπησε, με τραβούσε από τα χέρια».

    Στις φωτογραφίες φαίνονται οι μελανιές και τα τραύματα στο σώμα της 40χρονης από τον ξυλοδαρμό του πρώην συζύγου της.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Πύργος: Αδερφός και ανιψιός τους χτυπούσαν με σιδεροσωλήνα το ζευγάρι
    Πύργος: Αδερφός και ανιψιός τους χτυπούσαν με σιδεροσωλήνα το ζευγάρι

    Ένα ακόμα ακραίο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, καταγράφεται στην Ηλεία, με θύμα ένα ζευγάρι και δράστες τον αδερφό του άντρα και τον ανιψιό. Το συμβάν καταγράφηκε την Κυριακή σε περιοχή του Πύργου, όπου τα θύματα υπέστησαν σωματικές βλάβες από την επίθεση που δέχθηκαν.

    Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα δέχθηκαν χτυπήματα με μπουνιές και κλωτσιές, αλλά και με σιδεροσωλήνα. Μάλιστα η γυναίκα τραυματίστηκε αρκετά από το χτύπημα που δέχθηκε από το σιδεροσωλήνα στον αυχένα.

    Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

  • Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 32χρονου στην Πάτρα - Επιτέθηκε στη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους
    Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη 32χρονου στην Πάτρα - Επιτέθηκε στη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους

    Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Πάτρα, αυτήν τη φορά στην οδό Σουνίου στις Ιτιές.

    Δράστης ένας 32χρονος υπάλληλος σε μεγάλο Οργανισμό, ο οποίος επιτέθηκε στη γυναίκα του, μπροστά στο δύο ετών παιδί τους

    Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί και αναστάτωσε τους γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία.

    Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι συνέλαβαν τον 32χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ενδοικογενειακής Βίας για τα περαιτέρω.

    Πηγή: Τempo24.news

  • Κέρκυρα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η 49χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της – Έλαβε προθεσμία
     Κέρκυρα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η 49χρονη που μαχαίρωσε τον σύζυγό της – Έλαβε προθεσμία

    Η 49χρονη δράστιδα ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την Τετάρτη - Οι κατηγορίες που της αποδίδονται

    Προθεσμία μέχρι την Τετάρτη το πρωί ζήτησε και έλαβε για να απολογηθεί η 49χρονη Ρωσίδα, καθ’ ομολογίαν δράστιδα της ανθρωποκτονίας στην Κέρκυρα, που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 69χρονο σύζυγό της.

    Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, η κατηγορία που της αποδίδεται πλέον είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Κρατείται προσωρινά μέχρι την Τετάρτη και στη συνέχεια η τύχη της θα αποφασιστεί από ανακριτή και εισαγγελέα.

    Βίντεο από τη μεταφορά της 49χρονης δράστιδας στον ανακριτή

    Η εκδοχή της 49χρονης για το φονικό

    Σύμφωνα με το δικηγόρο της, Γεράσιμο Γραμμένο, το περιστατικό έγινε ως εξής: «Ο σύζυγος την πίεσε για ερωτική συνεύρεση και απειλή, στην οποία δεν συναίνεσε και όταν αυτή αρνήθηκε ακολούθησε έντονος καβγάς. Δέχεται ότι μαχαίρωσε τον σύζυγο της αλλά χωρίς να έχει πρόθεση να τον σκοτώσει ή να του προκαλέσει οποιαδήποτε βλάβη».

    Επιπλέον, αρνείται ότι η 11χρονο κόρη τους ήταν μπροστά στο περιστατικό, αλλά ότι κοιμόταν στο δωμάτιο του.

    «Δεν μάζεψε τα αίματα για να συγκαλύψει το έγκλημα, αλλά για να μην τα δει το παιδί»

    Όπως είπε, όταν η ίδια είδε το σύζυγο της αιμόφυρτο πεσμένο στο πάτωμα έκανε προσπάθεια παροχής πρώτων βοηθειών και ανάνηψης, όταν όμως κατάλαβε ότι ήταν νεκρός μάζεψε τα αίματα, περισσότερο για να μην δει το παιδί την δυσάρεστη εικόνα και όχι για να συγκαλύψει το έγκλημα και πέταξε τα ρούχα μαζί με το μαχαίρι στον κάδο.

    Στη συνέχεια ξύπνησε το κορίτσι, βγήκαν από το σπίτι και πήραν μαζί τηλέφωνο την Αστυνομία, μίλησε όμως το κορίτσι, αλλά με την παρουσία της μητέρας του.

    Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα αλκοολισμού της, ισχυρίζεται ότι είχε πιει πολύ λίγο εκείνη τη μέρα.

    Το παιδί αυτή την ώρα βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον -σε φιλική οικογένεια- με εντολή του εισαγγελέα και τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου του παιδιού, ωστόσο παραμένει άγνωστο για πόσο διάστημα.

    Πηγή: in.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο