Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 21:09

Νέος Βουτζάς: Αυτοκτόνησε αστυνομικός - Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με τη σύζυγό του η οποία του ζήτησε να χωρίσουν

Τέλος στη ζωή του έβαλε αστυνομικός στον Νέο Βουτζά, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου.

Ήταν πατέρας τριών παιδιών και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης με τη σύζυγό του η οποία του ζήτησε να χωρίσουν.
Ο 35χρονος μπήκε στο Σώμα το 2011, υπηρετούσε στη Ραφήνα και, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.
Πηγή: Protothema.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 20:48

Σχετικά Άρθρα

  • Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει
    Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει

    Ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί από τις 10:44 το πρωί της Παρασκευής 25/10 σε σπίτι ψυχιάτρου στην οδό Καλλιδώνος 39 στο Περιστέρι και απειλεί να αυτοκτονήσει.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε δώσει τα κλειδιά σε έναν νοσηλευτή που είναι και ελαιοχρωματιστής για να το βάψει.

    Ωστόσο, δεν τα βρήκαν, λογοφέραν και ο ψυχίατρος του είπε να αφήσει τα κλειδιά και να φύγει. Εκείνος τότε κλειδώθηκε μέσα το σπίτι και δε φεύγει.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Βοσνία: 15χρονος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσε αστυνομικό με μαχαίρι
    Βοσνία: 15χρονος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και σκότωσε αστυνομικό με μαχαίρι

    Άγνωστα τα κίνητρα της επίθεσης του 15χρονου μέσα σε αστυνομικό τμήμα στην Μποσάνκα Κρούπα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

    Ένας 15χρονος στη Βοσνία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν αστυνομικό και τραυμάτισε άλλον έναν χθες, Πέμπτη (24/10), το βράδυ μέσα σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Μποσάνκα Κρούπα, στη βορειοδυτική πλευρά της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης.

    Ο έφηβος μπήκε σε αστυνομικό τμήμα και επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μαχαίρι, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Άντναν Μπεγκάνοβιτς, στη βοσνιακή δημόσια τηλεόραση BHRT.

    Ο ένας υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη, ενώ ο δεύτερος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

    Ο δράστης, γεννημένος το 2009, συνελήφθη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο οποίος διευκρίνισε πως έχει αρχίσει να διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν τα κίνητρα της επίθεσης, που παραμένουν άγνωστα.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε αστυνομικός σε καταδίωξη - Εμβολίστηκε η μοτοσικλέτα του
    Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε αστυνομικός σε καταδίωξη - Εμβολίστηκε η μοτοσικλέτα του

    Αστυνομικός της Ομάδας Ζ τραυματίστηκε όταν έπεσε πάνω του μοτοσικλέτα που κινούνταν με υψηλή ταχύτητα στη Θεσσαλονίκη.

    Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (8/10) στην περιοχή του Κορδελιού.

    Σύμφωνα με το thestival.gr, δύο περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας Ζ έκριναν ύποπτη την κίνηση ενός μοτοσικλετιστή που κινούνταν στην οδό Γ. Παπανδρέου. Επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν ανακόπτοντας την πορεία του. Εκείνος τους αγνόησε, επιτάχυνε και εμβόλισε με τη μηχανή του τον έναν από τους δύο αστυνομικούς. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πεζός, εγκαταλείποντας στο σημείο το δίκυκλό του.

    Αμέσως δόθηκε σήμα στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά στο σημείο τους πρόσκρουσης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αναβάτη. Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Θρίλερ με δύο δολοφονίες γυναικών στην Κωνσταντινούπολη - Αυτοκτόνησε ο βασικός ύποπτος
    Θρίλερ με δύο δολοφονίες γυναικών στην Κωνσταντινούπολη - Αυτοκτόνησε ο βασικός ύποπτος

    Δύο νεαρές γυναίκες δολοφονήθηκαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, με διαφορά 30 λεπτών και ο βασικός ύποπτος αυτοκτόνησε, ανακοίνωσαν οι αρχές.

    Οι δύο γυναίκες και ο ύποπτος ήταν ηλικίας 19 ετών, ανέφερε το κυβερνείο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο δεν διευκρίνισε εάν τα θύματα γνώριζαν τον φερόμενο δολοφόνο τους.

    Ο δράστης αποκεφάλισε τη μια γυναίκα

    Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ο δράστης αποκεφάλισε μία από αυτές τις γυναίκες σε έναν από τους προμαχώνες της πόλης, στη συνοικία Φατίχ, από τους οποίους στη συνέχεια ο ύποπτος πήδηξε και σκοτώθηκε.

    Μια τουρκική οργάνωση καταμέτρησε 290 δολοφονίες γυναικών από τις αρχές του έτους και περισσότερους από 160 «ύποπτους θανάτους», τους οποίους οι αρχές έχουν καταγράψει ως αυτοκτονίες ή δυστυχήματα.

    Στα τέλη Φεβρουαρίου, επτά δολοφονίες γυναικών διαπράχθηκαν σε μία μονάχα ημέρα σε ολόκληρη τη χώρα.

    Η Τουρκία αποσύρθηκε το 2021 από τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και τη μάχη κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, την επονομαζόμενη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, η οποία επιβάλλει στις αρχές να ερευνούν και να τιμωρούν τη βία σε βάρος των γυναικών.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Τουλάχιστον 500 θάνατοι από αυτοκτονίες ετησίως στην Ελλάδα - Τα σημάδια της ψυχιατρικής κατάστασης
    Τουλάχιστον 500 θάνατοι από αυτοκτονίες ετησίως στην Ελλάδα - Τα σημάδια της ψυχιατρικής κατάστασης

    Τουλάχιστον 500 άνθρωποι κάθε χρόνο βάζουν τέλος στις ζωές τους στην χώρα μας ενώ παγκοσμίως αυτοκτονούν 738.753, σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα αποκαλυπτικά στοιχεία του Worldmeter- real time world statistics.

    Την ίδια στιγμή γίνεται σαφές ότι ο αριθμός της αυτοκτονικότητα η οποία αποτελεί μια ψυχιατρική κατάσταση αυξάνεται καθημερινά.

    Με αφορμή την αυριανή ημέρα 10 Σεπτεμβρίου που έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας η οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια – ψυχοπαιδαγωγός, επιστημονική συνεργάτιδα της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Αιμιλία Αξιωτίδου, αναφέρει:

    «Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Κλίμακας -κέντρο ημέρας για την πρόληψη της αυτοκτονίας, η γραμμή – 1018/Γραμμή Παρέμβασης για την αυτοκτονία, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση, δέχτηκε το 2023 περισσότερες από 20.750 κλήσεις. Τουλάχιστον 1500 άτομα έχουν αυτοκτονήσει από το 2022 μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Αυτοκτονιών.

    Το ίδιο διάστημα πραγματοποιήθηκαν 57 αυτοκτονίες σε μέσα μαζικής μεταφοράς και 163 αυτοκτονίες σε σημεία γνωστά ως Hotspots», σημειώνει η κ. Αξιωτίδου.

    Παράλληλα αναφέρει ότι οι απόπειρες αυτοκτονίες που μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιος, οι οποίες οδηγούν σε θάνατο, είναι 20 φορές περισσότερες από τις καταγεγραμμένες αυτοκτονίες.

    «Επειδή το 95% των περιστατικών θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί υπάρχει ανάγκη για ουσιαστική καταγραφή του προβλήματος και της κατανόησής του με στόχο να παρέχουμε αποτελεσματικούς τρόπους πρόληψης, που θα είναι εξατομικευμένοι και βοηθούμενοι από τις σύγχρονες εξελίξεις της επιγενετικής και των νευροεπιστημών.

    Το να προβλέψει κανείς την επικινδυνότητα είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς όταν ένας άνθρωπος είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του είναι πολύ πιθανό να το κάνει.

    Οι άνθρωποι βέβαια που έχουν αυτοκτονικό ιδεασμό και εμφανίζουν υψηλή προδιάθεση για να τον πραγματοποιήσουν αποτελούν το χαμηλότερο ποσοστό. Περισσότεροι είναι αμφιθυμικοί ως προς την αυτοκτονία και στην πραγματοποίηση μιας απόπειρας αυτοκτονίας», επισημαίνει η κ. Αξιωτίδου.

    Τα σημάδια της αυτοκτονικότητας - Πως μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον;

    Απαντώντας στο ερώτημα, η κ. Αξιωτίδου λέει: «Μπορούμε να αναγνωρίζουμε κάποια σημάδια αν:

    Το άτομο μιλάει μαζί μας και μας εκφράζει τις σκέψεις του ή κρατάει σημειώσεις, όπου αναφέρεται στον θάνατο και στην αυτοκτονία.

    Είναι συχνά οργισμένο, απελπισμένο, θυμωμένο και έχει μια στάση έντονης εκδικητικότητας

    Νιώθει παγιδευμένο σε αδιέξοδες καταστάσεις.

    Έχει παρορμητικές, απερίσκεπτες συμπεριφορές, που δεν τις συνήθιζε προηγουμένως.

    Έχει διαταραχές στην όρεξη και στον ύπνο.

    Κάνει κατάχρηση αλκοόλ και ουσιών.

    Κάνει αρνητικά σχόλια για τον εαυτό του και έχει έντονα ενοχικά συναισθήματα.

    Έχει ανεξέλεγκτο άγχος ή ξαφνική αλλαγή της διάθεσης από έντονη θλίψη και άγχος σε χαρά και ανακούφιση.

    Απειλεί πως θα κάνει κακό στον εαυτό του.

    Δεν έχει στόχους και κίνητρα και δεν έχει όνειρα για το μέλλον.

    Φυσικά και όλα όσα αναφέραμε μπορούν να εμφανιστούν όταν κάποιος αισθάνεται ψυχολογική ή σωματική κόπωση και ακόμη κι αν νιώθει έντονο άγχος δεν έχει σκεφτεί την περίπτωση να βάλει τέλος στη ζωή του.

    Δεν πρέπει λοιπόν να διαφεύγει από την προσοχή μας, αν κάποιος προσπαθεί να μας επικοινωνήσει την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει καθώς οι μισοί από εκείνους που διαπράττουν την απόπειρα έχουν ήδη μιλήσει γι’ αυτό σε κάποιο οικείο πρόσωπο».

    Πηγή: Cnn.gr
  • Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Νεάπολη
    Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Νεάπολη

    Ανατριχιαστικό σκηνικό σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

    Σοκ προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη με την αυτοκτονία ενός άνδρα, σε δημόσια θέα, αφού κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στην περιοχή της Νεάπολης.

    Το ανατριχιαστικό συμβάν σημειώθηκε στην οδό Νικηταρά το μεσημέρι της Τρίτης (3/9), όταν ο άνθρωπος κρεμάστηκε από την εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού του.

    Οι γείτονες, σε κατάσταση σοκ αντικρύζοντας αυτό το θέαμα, ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Επί τόπου βρέθηκε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο απομάκρυνε τον άνδρα και τον παρέδωσε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thestival, γιατρός και διασώστες προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν.

    Πηγή: iEidiseis.gr

  • Αιτωλοακαρνανία: Ηλικιωμένος έβαλε τέλος στη ζωή του με περίστροφο
    Αιτωλοακαρνανία: Ηλικιωμένος έβαλε τέλος στη ζωή του με περίστροφο

    Ο 89χρονος άνδρας, έβαλε τέλος στη ζωή του με το περίστροφο που σύμφωνα με πληροφορίες κατείχε εδώ και πολλά χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα στο πάνω δωμάτιο της οικίας του ενώ κάτω βρίσκονταν η σύζυγός του που ήταν και εκείνη που πρώτη αντιλήφθηκε το τραγικό συμβάν.

    Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας έσπευσαν στο σημείο αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό και ενεργούν την σχετική προανάκριση.

    Ο ηλικιωμένος πρόσφατα διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ πριν από περίπου 20 χρόνια, είχε χάσει τον γιο του.

    Πηγή: agriniopress.gr - Pelop.gr

  • Τραγωδία στη Αχαΐα: 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του - Βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο
    Τραγωδία στη Αχαΐα: 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του - Βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Απιδεώνα Αχαΐας από την αυτοκτονία ενός 17χρονου.

    Ο ανήλικος βρέθηκε εχθές απαγχονισμένος σε δέντρο, μέσα σε ελαιώνα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, το παιδί είχαν εγκαταλείψει οι γονείς του και διέμενε με συγγενικό του πρόσωπο με το οποίο προηγήθηκε διαφωνία χθες το βράδυ.

    Προανάκριση για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας.

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο