Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 12:05

Λασίθι: Ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε σε βουνό - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Στη θέση Καρκάσα, σε δύσβατο ορεινό σημείο της περιοχής Ανατολή του Δήμου Ιεράπετρας, εντοπίστηκε από κτηνοτρόφο, ανθρώπινος σκελετός που βρισκόταν κάτω από ένα δέντρο.

Άμεσα ακολούθησε διαδικασία μεταφοράς του σκελετού, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία τα έγγραφα που βρέθηκαν δίπλα στο σκελετό, παραπέμπουν σε άνδρα από τη Βουλγαρία που είχε γεννηθεί το 1967 και η εξαφάνισή του από την ευρύτερη περιοχή είχε δηλωθεί από συγγενικό του πρόσωπο το 2012.

Στον σκελετό αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις που προβλέπεται, προκειμένου να ταυτοποιηθεί.

Πηγή: Ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 11:54

Σχετικά Άρθρα

  • Λασίθι: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τουριστών –Με τραύμα στο κεφάλι 43χρονος
    Λασίθι: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ τουριστών –Με τραύμα στο κεφάλι 43χρονος

    Μια παρεξήγηση που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο τουρίστες που διασκέδαζαν σε ξενοδοχείο της Ιεράπετρας στο Λασίθι της Κρήτης είχε ως αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί στο κεφάλι και να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νομού.

    Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται 43χρονος Πολωνός ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι όταν άλλος 22χρονος Γερμανός τουρίστας τον έσπρωξε και χτύπησε πέφτοντας στο έδαφος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive οι δύο αλλοδαποί, ένας 22χρονος Γερμανός και ένας 43χρονος Πολωνός, διασκέδαζαν όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, παρεξηγήθηκαν.

    Κάποια στιγμή πάνω στη μεταξύ τους λογομαχία (και οι δύο είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ) , ο Γερμανός έσπρωξε τον Πολωνό, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να χάσει την ισορροπία του, να πέσει και να χτυπήσει στο κεφάλι.

    Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του, ενώ ο 22χρονος συνελήφθη.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο από το σπίτι της με 50.000 ευρώ!
    Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της

    Την καταγγελία γυναίκας σύμφωνα με την οποία άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την οικία της και "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο που περιείχε 50.000 ευρώ, ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας.

    Σύμφωνα με το tempo24 το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγυϊάς και οι αστυνομικοί φαίνεται ότι εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στην οικίας της καταγγέλλουσας.

    Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την Αστυνομία για την ταυτοποίηση των δραστών.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Θρίλερ στo Mont Blanc με τους 4 αγνοούμενους ορειβάτες: Αρχίζουν πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό τους
    Θρίλερ στo Mont Blanc με τους 4 αγνοούμενους ορειβάτες: Αρχίζουν πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό τους

    Συνεχίζεται το θρίλερ με τους τέσσερις ορειβάτες που έχουν εγκλωβιστεί κοντά στο Mont Blanc επί τρεις μέρες λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Η επιχείρηση διάσωσής τους είχε σταματήσει, αλλά θα αρχίσει πάλι σήμερα όπου ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται, με τους διασώστες να έχουν ακόμα ελπίδες για την τύχη τους.

    Σύμφωνα με το PGHM, διασώστες σχεδιάζουν να επωφεληθούν από τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν σήμερα στην περιοχή για να συνεχίσουν τις έρευνες για τους τέσσερις Κορεάτες και Ιταλούς ορειβάτες.

    «Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ένα παράθυρο ήπιων καιρικών συνθηκών αύριο (Τρίτη) και σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε τις έρευνες, χωρίς καμία εγγύηση επιτυχίας», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Νικολά Ζικλέρ, υποδιοικητής του PGHM.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι απολύτως εφικτό να επιβιώσει κανείς περισσότερες από τρεις ημέρες, αν μπορεί να προστατευτεί από τον άνεμο και το κρύο».

    Ένας αξιωματούχος της διοίκησης του PGHM είπε στην περιφερειακή εφημερίδα Le Dauphine Libere ότι ήταν δυνατό να «εντοπίσει και να μιλήσει για λίγη ώρα στο τηλέφωνο με τους δύο Ιταλούς που βρίσκονταν στη βόρεια όψη του Λευκού Όρους σε υψόμετρο 4.600 μέτρων», πριν η συνομιλία διακοπεί.

    Το χρονικό

    Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τους διασώστες που επιχείρησαν να ανέβουν το πρωί της Κυριακής για να τους βρουν, να εγκαταλείψουν τις προσπάθειες.

    Τα ίχνη τεσσάρων ορειβατών έχουν εξαφανιστεί από το Σάββατο (7/9)στο Mont Blanc, την υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης. Πρόκειται για δύο άτομα ιταλικής καταγωγής και δύο κορεατικής που χάθηκαν εν μέσω κακοκαιρίας.

    Δύο άλλοι Κορεάτες μπόρεσαν να απομακρυνθούν το πρωί της Κυριακής, με την υποστήριξη σημαντικών μέσων, σε υψόμετρο 4.100 μέτρων, όχι μακριά από το πέρασμα Μπρέβνα.

    Οι Ιταλοί είχαν αποκλειστεί σε υψόμετρο πάνω από 4500 μέτρα κοντά στην κορυφή των δυτικών Άλπεων, ενώ για τους ορειβάτες από την Νότιο Κορέα, δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το που βρίσκονται.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Αχαΐα: Εξαφανίστηκαν 43χρονη και 60χρονος - Αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας
    Αχαΐα: Εξαφανίστηκαν 43χρονη και 60χρονος - Αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας

    Αναζητήσεις από την ΕΛ.ΑΣ

    Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση μίας 43χρονης κι ενός 60χρονου άνδρα, στην Αχαΐα.

    Η γυναίκα έφυγε χθες πεζή από το σπίτι της στην Κλειτορία και χάθηκαν τα ίχνη της.

    Την εξαφάνιση ανέφερε στην ΕΛ.ΑΣ. συγγενικό της πρόσωπο. Η 43χρονη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

    Παράλληλα, η αστυνομία αναζητά άνδρα 60 ετών που από χθες το απόγευμα έχει εξαφανιστεί από το σπίτι του στις Κάτω Βελιτσές.

    Όπως έχουν αναφέρει οι οικείοι του, ο 60χρονος έχει φύγει χωρίς τα παπούτσια του.

    Πηγή: Tempo24.news
  • Ευρυτανία: Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στη Λίμνη Κρεμαστών - Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές
    Ευρυτανία: Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που βρέθηκε στη Λίμνη Κρεμαστών - Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

    Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε μαρίνα στην Λίμνη Κρεμαστών, στην Ευρυτανία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, βρέθηκαν, από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την έρευνα, ρούχα κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της, με τις Αρχές να ερευνούν το ενδεχόμενο να είναι τα ρούχα της 72χρονης.

    Η σορός, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει ταυτοποιηθεί και ανήκει σε μία ηλικιωμένη γυναίκα από το Παλαιοχώρι Ευρυτανίας.

    Η εξαφάνιση της 72χρονης δεν είχε δηλωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, όμως ήδη από χθες το βράδυ κάτοικοι της περιοχής, όπως είπαν στους αστυνομικούς, την αναζητούσαν, ενώ εξετάζονται σοβαρά μαρτυρίες που κάνουν λόγο για μία γυναίκα που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

    Η μακάβρια ανακάλυψη

    Ιδιοκτήτης βάρκας που εργάζεται στην περιοχή, το πρωί της Παρασκευής, εντόπισε την 72χρονη γυναίκα κοντά στην γέφυρα της Επισκοπής, στη Λίμνη Κρεμαστών.

    Η σορός της άτυχης 72χρονης δεν βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την 48χρονη Ευριδίκη που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το Καρπενήσι, τον Σεπτέμβριο του 2022. Τότε, οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στη Λίμνη Κρεμαστών.

    Σύντομα, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος. Η 72χρονη κάτοικος της περιοχής αναγνωρίστηκε από τους συγχωριανούς της.

    Τι εξετάζουν οι αρχές

    Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση, ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, σε πρώτη φάση, όμως, δεν θεωρείται πιθανό το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

    Η νεκροψία - νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Συναγερμός στην Γαύδο: Χάθηκαν τα ίχνη Γερμανού κατοίκου – Πού εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών
    Συναγερμός στην Γαύδο: Χάθηκαν τα ίχνη Γερμανού κατοίκου – Πού εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών

    Συναγερμός έχει σημάνει στη Γαύδο καθώς αγνοείται Γερμανός κάτοικος του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας (12/8).

    Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση για τον εντοπισμό του αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο νησί την τελευταία δεκαετία.

    Οι πρώτες πληροφορίες

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, πρόκειται για τον Nills, γερμανικής καταγωγής, ο οποίος δεν εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στην καντίνα όπου εργάζεται στην περιοχή του Αη Γιάννη.

    Μόλις έγινε γνωστή η εξαφάνισή του, άνθρωποι που τον γνωρίζουν πήγαν στο παλιό σπίτι που μένει, πάνω από τον οικισμό του Αη Γιάννη. Εκεί βρήκαν το φαγητό του, ανέγγιχτο, αλλά κανένα ίχνος του ιδίου.

    Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, αλλά και άνθρωποι του Δήμου Γαύδου καθώς και κατασκηνωτές που ζουν στο νησί και οι οποίοι ξεκίνησαν τις έρευνες στα μονοπάτια της περιοχής χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Δάφνη Ναυπάκτου: Άκαρπες οι έρευνες για τον 62χρονο - Έρευνες με drone και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο
    Δάφνη Ναυπάκτου: Άκαρπες οι έρευνες για τον 62χρονο - Έρευνες με drone και ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο

    Άκαρπες για πέντε ημέρες για τον 62χρονο και σήμερα ξεκίνησαν για έκτη ημέρα.

    Η αγωνία συνεχίζεται για τον άνδρα που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

    Στις έρευνες συμμετέχους αστυνομία, πυροσβεστική ,εθελοντικές ομάδες καθώς και ομαδες με drone.

    Πηγή: Nafpaktianews.gr

  • Άκαρπες οι αναζητήσεις για τον 62χρονο αγνοούμενο στην Ναυπακτία
    Άκαρπες οι αναζητήσεις για τον 62χρονο αγνοούμενο στην Ναυπακτία

    Η ακτίνα, στην οποία αναζητούν τον 62χρονο έχει διευρυνθεί, ωστόσο περιοχή είναι δασώδης, καθιστώντας το έργο των διασωστών δύσκολο.

    Μεγάλη κινητοποίηση από τις Aρχές για τον εντοπισμένο ενός άνδρα, ο οποίος αγνοείται από την Τετάρτη, όταν και τα ίχνη του χάθηκαν από την Δάφνη Ναυπακτίας.

    Αστυνομικοί, πυροσβέστες, αλλά και άνδρες της έκτης ΕΜΑΚ μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αλλά και πολλοί εθελοντές, αναζητούν τον 62χρονο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπίσει κάποιο ίχνος του.

    Η ακτίνα, στην οποία αναζητούν τον 62χρονο έχει διευρυνθεί, ωστόσο περιοχή είναι δασώδης, καθιστώντας το έργο των διασωστών δύσκολο.

    Πηγή: ertnews - Pelop.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο