Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 14:52

Αιματηρή συμπλοκή στο Ηράκλειο Κρήτης - Ένας τραυματίας

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου (7/09) σε περιοχή πολύ κοντά στο κέντρο του Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Θύμα αυτής της συμπλοκής ένας άνδρας με καταγωγή όπως φέρεται από την Αλβανία, ο οποίος τραυματίστηκε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση, με περιοίκους και διερχόμενους οδηγούς να προσπαθούν να βοηθήσουν τον αιμόφυρτο άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Την ίδια ώρα, η Aστυνομια αναζητά τον δράστη της επίθεσης.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 11:12

Σχετικά Άρθρα

  • Ηράκλειο: Προκάλεσε τροχαίο, έκλεψε ΙΧ και ξανά τράκαρε - Στη ΜΕΘ ένας 60χρονος
    Ηράκλειο: Προκάλεσε τροχαίο, έκλεψε ΙΧ και ξανά τράκαρε - Στη ΜΕΘ ένας 60χρονος

    Ο 26χρονος δράστης προκάλεσε σοβαρό τροχαίο, έκλεψε ΙΧ και στη συνέχεια τράκαρε ξανά - Ο 60χρονος τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

    Στη ΜΕΘ δίνει μάχη για τη ζωή του ο 60χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στους Αρμένους, στο ύψος της νέας διασταύρωσης. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Ρεθύμνης και εισήχθη στη ΜΕΘ.

    Ωστόσο η αστυνομία συνέλαβε 26χρονο άνδρα ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτό του 60χρονου.

    Όπως αναφέρει το Goodnet.gr, ο 26χρονος άνδρας, μετά το ατύχημα μπήκε σε αυτοκίνητο πολίτη που είχε σταματήσει στο σημείο να βοηθήσει και διέφυγε ακολουθώντας ξέφρενη πορεία με κατεύθυνση το Σπήλι.

    Στη διάρκεια της πορείας του συγκρούστηκε με δυο ακόμη οχήματα ενα διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα και ενα ακόμη στο ρεύμα του (χωρίς ευτυχώς να προκληθεί άλλος τραυματισμός), κάτι που ανέκοψε την τρομακτική πορεία του και εν τελεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο ύψος της διασταύρωσης της Παλέ.

    Ο 26χρονος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κλοπής, επικίνδυνης οδήγησης, σωματικής βλάβης από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά
    Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά

    Συναγερμός σήμανε στους Άγιους Ανάργυρους καθώς σοβάς από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι 14χρονης, η οποία και τραυματίστηκε σοβαρά.

    Περίμενε στη στάση με τη μητέρα της

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Μεσσηνία: Συμπλοκή νεαρών στο λιμάνι Κυπαρισσίας - Δύο τραυματίες
    Μεσσηνία: Συμπλοκή νεαρών στο λιμάνι Κυπαρισσίας - Δύο τραυματίες

    Συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων με δύο ελαφρά τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.

    Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν νεαροί ηλικίας 19-20 ετών ελληνικής, αλβανικής και πακιστανικής καταγωγής ήρθαν στα χέρια.

    Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να καταλήξουν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ένας Έλληνας και ένας Πακιστανός, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Επίσης συνελήφθη ένα άτομο πακιστανικής καταγωγής. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας.

    Πηγή: Εleftheriaonline.gr

  • Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο
    Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο

    24χρονος οδηγός αγροτικού πιάστηκε στα χέρια με 27χρονο δικυκλιστή - Ο πρώτος έσπρωξε τον δεύτερο που κατέληξε στο οδόστρωμα - Την... γλίτωσε με τραυμαυτισμό στο πόδι

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από καυγά εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.
    Oλα συνέβησαν στην πλατεία Κορνάρου όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο. Αμέσως μετά την σύγκρουση, οι δύο οδηγοί κατέβησαν από τα οχήματά τους και ξεκίνησαν τον καυγά.
    Πάνω στον καυγά ο 24χρονος οδηγός του αγροτικού έσπρωξε τον 27χρονο δικυκλιστή με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο οδόστρωμα. Δυστυχώς, εκείνη την ώρα περνούσε ένα αυτοκίνητο που δεν τον είδε και τον πάτησε στο πόδι.
    Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 27χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

    Ο 27χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος στο πόδι.

    Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 24χρονο ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης.

    Πηγή: Cretapost - Protothema.gr
  • Καταγγελία στο OPEN: Τραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών με 70% αναπηρία δεν έλαβε την ειδική σύνταξη
    Καταγγελία στο OPEN: Τραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών με 70% αναπηρία δεν έλαβε την ειδική σύνταξη

    «Για μια χειρότερη κόλαση από εκείνη που έζησε το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών» κάνει λόγο ο τραυματίας Θεόδωρος Κατσιούλης, ο οποίος ενώ έχει 70% αναπηρία δεν του έδωσαν ειδική σύνταξη. «Ας μην έβγαζαν τον νόμο, ας μην μας κορόιδευαν» είπε στην τηλεόραση του OPEN.

    «Ντρέπομαι, νιώθω επαίτης»

    «Να μην το ζήσει κανένας. Δεν ήταν μια τράκα, μετά την τράκα επακολούθησε η κόλαση. Αυτό το πράγμα όταν το βλέπεις μπροστά σου δεν μπορείς να το ξεχάσεις σε τρία χρόνια, ούτε σε εκατόν τρία» είπε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς και πρόσθεσε «εγώ αυτή τη στιγμή παίρνω τρία φάρμακα για να σας μιλήσω αυτή την ώρα».

    Στη συνέχεια κατήγγειλε «Κάναμε την αίτηση όταν μας είπαν και εγώ πέρασα τον Ιούλιο του 2023 την ΑΣΥΕ, η οποία έβγαλε 70% αναπηρία αλλά η βρογχίτιδα που λέει γιατί εισέπνευσα τοξικές ουσίες, και εκείνη την εποχή έπαιρνα αγωγή από το Νοσοκομείο της Λάρισας για να μπορώ να αναπνεύσω. Πήρα την αγωγή και ήμουν καλύτερα για αυτό έβγαλαν αυτό το ποσοστό. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, με κρατούσε ο γιος μου για να είμαι όρθιος. Η επιτροπή είπε ότι θέλουμε να σας βοηθήσουμε αλλά είπαν ότι ζητά μόνιμη αναπηρία, και είναι ειδικά αυτά που δίνουν μόνιμη αναπηρία. Ο νόμος έγινε εσκεμμένα, έβγαλαν νόμο φωτογραφικό για μόνιμη αναπηρία».

    Το ΙΚΑ δεν δέχεται την απόφαση της ΑΣΥΕ πρέπει να περάσεις ΚΕΠΑ. Πότε να κλείσεις ραντεβού, να πας ξανά και ξανά. Ντρέπομαι νιώθω επαίτης, ας μην έβγαζαν το νόμο ας μην μας κορόιδευαν, αυτό είναι χειρότερη κόλαση και από εκείνο το βράδυ» κατέληξε.

    Πηγή: cnn.gr

  • Γαλάτσι: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων έξω από σχολείο - Ένας τραυματίας, δύο συλλήψεις
    Γαλάτσι: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων έξω από σχολείο - Ένας τραυματίας, δύο συλλήψεις

    Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε ΕΠΑΛ στο Γαλάτσι.

    Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (9/10) στο Γαλάτσι με αποτέλεσμα ένας 17χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Eιδικότερα, κατά την διάρκεια του διαλλείματος τρεις ανήλικοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έξω από το 1ο επαγγελματικό λύκειο στην Γκράβα.

    Για την άγρια συμπλοκή συνελήφθησαν δυο ατόμα, ηλικίας 17 και 16 ετών, ενώ ένας 17χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο με χτυπήματα στο πρόσωπο.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Λαύριο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα μαχαιρώματα σε ΕΠΑΛ - Υπήρχε «κόντρα» με την Κερατέα
    Λαύριο: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα μαχαιρώματα σε ΕΠΑΛ - Υπήρχε «κόντρα» με την Κερατέα

    Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η βία μεταξύ ανηλίκων, με τα περιστατικά σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας να αυξάνονται συνεχώς το τελευταίο διάστημα. Πιο πρόσφατη, η αιματηρή συμπλοκή μαθητών έξω από το ΕΠΑΛ του Λαυρίου από την οποία τραυματίστηκαν από μαχαίρι δύο μαθητές.

    Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες

    «Τα παιδιά από την Κερατέα ήταν περίπου 15-20 άτομα και εμείς καμιά 50άρια αλλά εμείς δεν είχαμε τίποτα πάνω μας, αυτοί είχαν μαχαίρια, ρόπαλα», είπε αυτόπτης μάρτυρας. Οι περιγραφές εκείνων που ήταν μπροστά και είδαν μέσα σε δευτερόλεπτα τα αγόρια να πιάνονται στα χέρια είναι σοκαριστικές.

    «Στην αρχή έπαιζαν μπουνιές με τα χέρια και μετά έβγαλαν μαχαίρια τα παιδιά που ήταν από την Κερατέα». Στη συμπλοκή φέρονται να συμμετείχαν περισσότεροι από 60 νεαροί με τους 20 από αυτούς να έχουν προσαχθεί.

    «Είχαμε δύο τραυματισμούς και πήγαν στο κέντρο υγείας. Υπήρχε μια αντιδικία μεταξύ Κερατέας και Λαυρίου, απ’ ότι λένε τα παιδιά και ξαφνικά έγινε μια σύρραξη στο δρόμο. Ήταν καμία 80αριά παιδιά περίπου μαζεμένα στη σύρραξη. Είχαν αναμειχθεί και εξωσχολικοί αλλά μέχρι να βγούμε έξω είχε έρθει και η αστυνομία κιόλας και τους καταδίωκε. Αν τους είχαμε προλάβει θα τους είχαμε διώξει ήδη. Ψάχνουμε να βρούμε ποιοι είναι γιατί πάνε απευθείας για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος», ανέφερε μάρτυρας στο MEGA.

    Την αιτία της σύρραξης αναζητούν οι αστυνομικοί

    Πριν από λίγες ημέρες, τα αίματα είχαν ανάψει ξανά ανάμεσα σε παιδιά από αυτές τις δύο ομάδες. «Είχαν προηγούμενα, είχαν τσακωθεί και πάλι πριν από δύο ημέρες».

    Τα δύο αγόρια που δέχτηκαν τις μαχαιριές, μεταφέρθηκαν από τους φίλους τους στο κέντρο υγείας Λαυρίου όπου ευτυχώς, διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά τους δεν ήταν σοβαρά.

    Αναζητείται ο 16χρονος με το μαχαίρι

    Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10:50 όταν κλήθηκε το 100 για συμπλοκή μαθητών έξω από το σχολείο. Όλοι τους, μαθητές Λυκείου, από την Κερατέα και το Λαύριο συνεπλάκησαν μεταξύ τους για προσωπικές διαφορές.

    Δύο ελαφρά τραυματίες από μαχαίρι

    Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 ετών, είχαν τραυματιστεί ελαφρά με μαχαίρι, στο πόδι, και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Τουλάχιστον 13 προσαγωγές - Αναζητείται 16χρονος

    Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 13 προσαγωγές. Παράλληλα, αναζητείται ένας 16χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι και ο δράστης ο οποίος μαχαίρωσε τους ανηλίκους, σύμφωνα με το OPEN.

    «Έβγαλαν μαχαίρι και αλυσίδες» λέει αυτόπτης μάρτυρας

    Μια αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο Orange Press πώς έγινε η συμπλοκή, εκφράζοντας τον σοκ που έχει προκαλέσει στην περιοχή ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο. «Είδα τα παιδιά μαζεμένα μπουλούκι εδώ και τους λέω “γιατί τσακώνεστε” και αρχίζουν να μου χτυπάνε το αμάξι. Μετά πάνε πιο κάτω, βγάζουν ένα μαχαίρι, ο άλλος μια αλυσίδα και μαχαίρωσαν δυο παιδιά, άλλοι λένε τέσσερα. Μόλις είδαν αστυνομία εξαφανίστηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Άγριο επεισόδιο μαθητών με μαχαιρώματα έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου - Δύο τραυματίες
    Άγριο επεισόδιο μαθητών με μαχαιρώματα έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου - Δύο τραυματίες

    Αναζητείται 16χρονος - 13 άτομα έχουν προσαχθεί - Πώς έγινε η συμπλοκή

    Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων που κατέληξε στο μαχαίρωμα δύο εξ' αυτών έλαβε χώρα την Παρασκευή έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου.
    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν όταν για άγνωστο λόγο υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων ανηλίκων από Κερατέα και Λαύριο που φέρονται, σύμφωνα με αναφορές, να είναι μαθητές του εν λόγω ΕΠΑΛ.
    Τότε ένας 16χρονος ο οποίος αναζητείται φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και να μαχαίρωσε δύο άτομα στον μηρό. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα για τις πρώτες βοήθειες.

    Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε 13 προσαγωγές.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο