Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 17:54

Τραγωδία στην Κέρκυρα: 14χρονος κατέρρευσε ενώ έπαιζε με τους φίλους του

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Τραγωδία στην Κέρκυρα με ένα 14χρονο αγόρι να καταρρέει ενώ έπαιζε με τους φίλους του και λίγες ώρες αργότερα να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του νησιού που διακομίσθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το corfutvnews.gr, το παιδί καθώς έπαιζε με τους φίλους του, το βράδυ του Σαββάτου (28/9), αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς του, έχοντας υποστεί ανακοπή.

Στις 7 το πρωί της Κυριακής, όπως δήλωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου, Μαντώ Εγγλεζοπούλου, το παιδί κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 14χρονος είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πηγή: cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 18:11

Σχετικά Άρθρα

  • Κέρκυρα: Νεκρά δελφίνια στην παραλία της Αχαράβης - Συναγερμός στο Λιμενικό και τον δήμο
    Κέρκυρα: Νεκρά δελφίνια στην παραλία της Αχαράβης - Συναγερμός στο Λιμενικό και τον δήμο

    Δύο νεκρά δελφίνια ξεβράστηκαν σε παραλία της Κέρκυρας, ενώ ένα τρίτο κατάφερε να σωθεί και να επιστρέψει στη θάλασσα.

    Για τα νεκρά δελφίνια ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας και ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, με την αντιδήμαρχο Σπυριδούλα Κόκκαλη να κάνει και σχετική ανάρτηση, σύμφωνα με όσα αναφέρει το kerkyrasimera.gr.

    Η ανάρτηση της αντιδημάρχου

    «Νεκρά Σταχτοδέλφινα στην Αχαράβη: Ένας Συναγερμός για τη Θαλάσσια Ζωή

    Σήμερα, στην παραλία της Αχαράβης-Αλμυρού, βρεθήκαμε μπροστά σε μια ανησυχητική κατάσταση, καθώς δύο σταχτοδέλφινα (#Grampus_Griseus) ξεβράστηκαν στην ακτή, ενώ ένα ακόμη παρατηρήθηκε να κολυμπά κοντά στην περιοχή.

    Ως Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος πιστεύω ακράδαντα πως οφείλουμε να αναδείξουμε τη σημασία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων για την υγεία του περιβάλλοντος και την οικονομική ευημερία της περιοχής μας.

    Η θαλάσσια ζωή, συμπεριλαμβανομένων των δελφινιών, παίζει καθοριστικό ρόλο στην ισορροπία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και επηρεάζει τη βιοποικιλότητα και την οικολογική σταθερότητα. Η υγεία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων συνδέεται άμεσα με τη βιωσιμότητα της αλιείας, του τουρισμού και άλλων τομέων που εξαρτώνται από τη θάλασσα.

    Η παρουσία ή η απουσία θαλάσσιων ειδών μπορεί να μας δώσει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και την ανθρώπινη παρέμβαση. Δυστυχώς, οι παράγοντες όπως η ρύπανση, η κλιματική αλλαγή και η υπεραλίευση απειλούν αυτά τα οικοσυστήματα, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη για δράση.

    Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε την προστασία αυτών των ζωντανών οργανισμών και των οικοτόπων τους. Σας καλώ να αναλάβουμε όλοι από κοινού την ευθύνη για την προστασία της θαλάσσιας ζωής. Αν εντοπίσετε οποιοδήποτε θαλάσσιο ζώο σε ανάγκη, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα με τις αρμόδιες αρχές ή με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, ώστε να μπορέσουμε να παρέμβουμε έγκαιρα.

    Ας συνεργαστούμε για να διατηρήσουμε την πλούσια θαλάσσια κληρονομιά μας και να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει τη συρρίκνωση και την απαξίωση του δημόσιου σχολείου
    ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει τη συρρίκνωση και την απαξίωση του δημόσιου σχολείου

    Τονίζει ότι «η απάντηση στα προβλήματα της εκπαίδευσης δεν είναι ούτε οι συγχωνεύσεις, ούτε η καταστολή»

    «Η έκθεση της Συνηγόρου του Παιδιού αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση πως η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη πολλαπλασιάζει αντί να επιλύει τα προβλήματα στον χώρο της εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα να εντείνει τα αδιέξοδα της νέας γενιάς», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

    Ειδικότερα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «η έκθεση επισημαίνει πως ο βασικός άξονας των μέτρων του υπουργού Παιδείας Κυρ. Πιερρακάκη, δηλαδή οι συγχωνεύσεις τμημάτων και σχολικών μονάδων και, συνεπώς, οι υπεράριθμες τάξεις, όχι μόνο υπονομεύει το εκπαιδευτικό έργο αλλά εντείνει και τα φαινόμενα βίας στα σχολεία». Σημειώνει ότι «είναι πλέον ξεκάθαρο πως το πρόβλημα της βίας στα σχολεία δεν πρόκειται να λυθεί με τα μέτρα που εξαγγέλλει η κυβέρνηση, τα οποία έχουν ως κοινό παρονομαστή την αύξηση της καταστολής» και ότι «την ίδια στιγμή, η έκθεση στηλιτεύει την πολιτική του υπουργείου Παιδείας ως προς την παράλληλη στήριξη και τη διαχείριση των μαθητών με μαθησιακές ή άλλες δυσκολίες».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει τη συρρίκνωση και την απαξίωση του δημόσιου σχολείου» και πως «γι’ αυτό και έκανε τα πάντα ώστε να εμποδίσει τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών».

    Τονίζει ότι «η απάντηση στα προβλήματα της εκπαίδευσης δεν είναι ούτε οι συγχωνεύσεις, ούτε η καταστολή» και ότι «αγωνίζεται μαζί με την εκπαιδευτική κοινότητα για μία πραγματικά δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση που θα διαθέτει όλους τους απαραίτητους πόρους προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες».

    Πηγή: NewsBomb.gr
  • Κωνσταντοπούλου: Να ξέρετε ότι έχετε μία σύμμαχο και μία φωνή στη Βουλή
    Κωνσταντοπούλου: Να ξέρετε ότι έχετε μία σύμμαχο και μία φωνή στη Βουλή
    Το Νοσοκομείο της Κέρκυρας επισκέφτηκε τη Δευτέρα, 22/10/2024, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ενημερώθηκε για τα τεράστια προβλήματα και την «τρομακτική κρατική εγκατάλειψη και αδιαφορία» που βιώνουν οι εργαζόμενοι.

    «Θα συνεχίζουμε να μιλάμε, να φωνάζουμε, να διεκδικούμε και να πιέζουμε μέχρι να εκπληρωθούν τα στοιχειώδη, τα οφειλόμενα, τα αυτονόητα».

    Μίλησε για τη μάχη ζωής που δίνουν οι εργαζόμενοι σε πείσμα των συνθηκών υποβάθμισης και υπονόμευσης από την Κυβέρνηση, τόσο του δικαιώματος στην Υγεία όσο και του δικαιώματος των ανθρώπων που υπηρετούν την Υγεία να εργάζονται σε συνθήκες ασφάλειας και αξιοπρέπειας.

    Κάλεσε την Κυβέρνηση «να αναλάβει τις ευθύνες της» για την περιφρόνηση της Δημόσιας Υγείας, «είναι ντροπιαστικό να εγκαταλείπονται γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι και ασθενείς σε αυτή τη συνθήκη που επαφίεται πραγματικά και κατά κυριολεξία στο περίσσευμα ανιδιοτέλειας, προσφοράς και ανθρωπιάς, αλλά που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος».

    Ο Πρόεδρος των Γιατρών του Νοσοκομείου της Κέρκυρας ευχαρίστησε τη Ζωή και σχολίασε ότι δεν έχουν πολλούς τρόπους για να ακουστούν τα προβλήματά τους σχετικά με την αντιμετώπιση της Κυβέρνησης στον τομέα της υγείας των πολιτών.

    Η Ζωή ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και υποσχέθηκε ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι η σύμμαχος και η φωνή τους και θα φέρει άμεσα τα αιτήματά τους μέσα στη Βουλή.

    Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις ΕΔΩ:
    (Δελτίο Τύπου)
  • Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ μέσα στο λεωφορείο
    Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός οδηγός ΚΤΕΛ μέσα στο λεωφορείο

    Θα εκτελούσε μαθητικό δρομολόγιο, όμως λόγω αδιαθεσίας τον κάλυψε ένας συνάδελφός του

    Νεκρός βρέθηκε οδηγός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ μέσα σε λεωφορείο στην Κέρκυρα, στην περιοχή των Νυμφών.
    Σύμφωνα με το kerkyrasimera, ο συγκεκριμένος οδηγός επρόκειτο να εκτελέσει μαθητικό δρομολόγιο προς την περιοχή Θινάλι, αλλά όταν εξέφρασε την αδιαθεσία του σε συνάδελφο, εκείνος προσφέρθηκε να κάνει τη διαδρομή του.
    Έτσι, ο συνάδελφός του και οδηγός τουριστού λεωφορείου ανέλαβε το δρομολόγιο και μετάφερε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν αργότερα προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί, εκείνος δεν απαντούσε. Έτσι, πήγε στο σημείο που ήξερε ότι ήταν ο συνάδελφός του και τον εντόπισε νεκρό μέσα στο λεωφορείο.
    Οι αρχές αναμένεται να διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο οδηγός του λεωφορείο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Φρίκη στην Κέρκυρα: Βίασε 18χρονη την ώρα που κοιμόταν
    Φρίκη στην Κέρκυρα: Βίασε 18χρονη την ώρα που κοιμόταν

    Την απόλυτη φρίκη κατήγγειλε πως έζησε μία 18χρονη Βρετανίδα στον Κάβο της Κέρκυρας, όταν διαπίστωσε πως ένας 18χρονος ομοεθνής της την βίασε ενώ αυτή κοιμόταν.

    Συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η 18χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως, ενώ βρισκόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής και κοιμόταν, ο 18χρονος την βίασε, με την ίδια να το καταλαβαίνει και να τον αντιμετωπίζει «πρόσωπο με πρόσωπο».

    Της είπε ότι κοιμόταν και αυτός

    Όταν η Βρετανίδα τουρίστρια, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, κατάλαβε τι έχει συμβεί και ρώτησε τον 18χρονο για το περιστατικό, αυτός της είπε πως δεν το κατάλαβε γιατί και ο ίδιος κοιμόταν και της ζήτησε συγγνώμη!

    Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 18χρονη προσκόμισε και ηχογραφημένη συνομιλία στην οποία ο 18χρονος ακούγεται να δείχνει απολογητική συμπεριφορά.

    Δικογραφία για υποκλοπή σε βάρος της 18χρονης

    Ο 18χρονος κατηγορείται για βιασμό ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της 18χρονης κοπέλας για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 370α 2 Π.Κ. περί παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Φρικτή καταγγελία στην Εύβοια: Θύμα κακοποίησης έπεσε παιδί σε νηπιαγωγείο
    Φρικτή καταγγελία στην Εύβοια: Θύμα κακοποίησης έπεσε παιδί σε νηπιαγωγείο

    Την κακοποίηση του παιδιού της σε νηπιαγωγείο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στην Εύβοια κατήγγειλε μητέρα.

    Τι καταγγέλλει η μητέρα

    Σύμφωνα με το evima.gr, η μητέρα κατήγγειλε ότι το 4χρονο παιδί της έχει πέσει αρκετές φορές θύμα κακοποίησης από δυο συγκεκριμένα παιδιά του νηπιαγωγείου παραθέτοντας μάλιστα και φωτογραφία με τραυματισμό στο πρόσωπο του παιδιού την οποία ανάρτησε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    «Πρόκειται για δύο μαθητές του νηπιαγωγείου που είναι αδέρφια οι οποίοι δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στα υπόλοιπα παιδιά. Όταν το παιδί μου δέχτηκε τις επιθέσεις, η δασκάλα τυγχάνει να είναι τουαλέτα ή γραφείο. Δεν θα το ανεχθώ άλλο», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα στο evima.gr

    Ενώ κλείνοντας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της ξεκαθάρισε πως μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα δεν θα πάει ξανά το παιδί της στο σχολείο.

    Πριν από δέκα μέρες 4χρονο αγοράκι είχε δεχτεί ξανά επίθεση στα χέρια από τους συγκεκριμένους μαθητές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για το συμβάν.

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Freepik
  • Επιβεβαιωμένα κρούσμα καταρροϊκού πυρετού σε μηρυκαστικά στην Λευκάδα - Την προσοχή των κτηνοτρόφων συνιστούν οι κτηνίατροι
    Επιβεβαιωμένα κρούσμα καταρροϊκού πυρετού σε μηρυκαστικά στην Λευκάδα - Την προσοχή των κτηνοτρόφων συνιστούν οι κτηνίατροι

    Ανησυχία έχουν προκαλέσει τα κρούσματα καταρροϊκού πυρετού που επιβεβαιώθηκαν σε μηρυκαστικά στην Λευκάδα, ενώ αντίστοιχα περιστατικά -αλλά προς το παρόν μη επιβεβαιωμένα- εντοπίστηκαν από κτηνοτρόφους και στην Κέρκυρα.

    Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων μετά τις τελευταίες εξελίξεις ενημερώνει τους πολίτες και ιδιαίτερα τους κτηνοτρόφους για τις επιπτώσεις και τα συμπτώματα μου μαρτυρούν τον καταρροϊκό πυρετό.
    Όπως προκύπτει λοιπόν από τις πληροφορίες, ο καταρροϊκός πυρετός είναι ένα σοβαρό νόσημα των μηρυκαστικών, το οποίο εκδηλώνεται πιο βαριά στα πρόβατα. Οφείλεται σε ιό που μεταδίδεται με κάποια είδη μολυσμένων κουνουπιών, ο οποίος δεν προσβάλλει τον άνθρωπο και δεν μεταδίδεται με τα τρόφιμα.
    Τα βοοειδή συνήθως αποτελούν δεξαμενή μόλυνσης, χωρίς τα ίδια να έχουν συμπτώματα, ενώ οι αίγες νοσούν ελαφρά.
    Τα κύρια συμπτώματα στα πρόβατα είναι πυρετός, ανορεξία, αδυναμία, οίδημα χειλιών, γλώσσας, στόματος, ματιών και αυτιών, ρινικό έκκριμα που φράσσει τα ρουθούνια, ενώ η γλώσσα μπορεί να γίνει μπλε και να υπάρχει έντονη σιελόρροια. Παρατηρείται επίσης χωλότητα (κουτσαμάρα) και το πάνω μέρος των χηλών είναι έντονα κόκκινο. Τα ζώα που έχουν προσβληθεί από τον ιό βαδίζουν με δυσκολία και με κυρτωμένη ράχη, χάνουν βάρος, ενώ και υπάρχουν αποβολές ή γεννήσεις μη βιώσιμων ζώων.
    Σημειώνεται ότι υπάρχουν επιπλοκές πνευμονίας και μείωση γαλακτοπαραγωγής και η θνησιμότητα είναι από 2-30% και φτάνει το 70%.
    Όσον αφορά τα κουνούπια που μεταδίδουν τον ιό η Διεύθυνση Κτηνιατρικής εξηγεί ότι αυτά ζουν κατά τη διάρκεια της μέρας μέσα στο στάβλο σε υγρές και σκοτεινές γωνιές, δραστηριοποιούνται κυρίως τη νύχτα, από το σούρουπο ως το ξημέρωμα και μετακινούνται λίγες εκατοντάδες μέτρα, αλλά μπορούν να μεταφερθούν και σε αποστάσεις πάνω από 100χλμ με ρεύματα αέρα.
    Για τον καταρροϊκό πυρετό δεν υπάρχει ειδική θεραπεία, δίνεται συμπτωματική θεραπεία. Οι τρόποι ελέγχου της αρρώστιας είναι ο περιορισμός στις μετακινήσεις ζώων, ο έλεγχος των κουνουπιών με ψεκασμούς στους στάβλους, η απομάκρυνση κοπροσωρού, οι απολυμάνσεις, η χρήση εντομοαπωθητικών πάνω στα ζώα, ο περιορισμός στις ώρες που τα ζώα βόσκουν (όχι σούρουπο) και ο εμβολιασμός.
    Οι κτηνοτρόφοι υποχρεούνται να ενημερώνουν την κτηνιατρική υπηρεσία για κάθε ύποπτο περιστατικό και θάνατο στο κοπάδι τους και να επικοινωνούν με την κτηνιατρική υπηρεσία πριν από οποιαδήποτε αγοραπωλησία ή μετακίνηση ζώων.
    Η ύπαρξη της νόσου σε ένα κοπάδι δεν επιφέρει την θανάτωση ζώων, είναι όμως σημαντικό για λόγους επιδημιολογικούς και υγειονομικούς να αναφέρεται η παρουσία κρουσμάτων. Οι απολυμάνσεις, εντομοκτονίες και χρήσεις εντομοαπωθητικών πρέπει να γίνονται με εγκεκριμένα φάρμακα και να τηρούνται οι χρόνοι αναμονής.
    Πηγή: ImeraZante.gr
  • Κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Σήμερα η απολογία των 5 συλληφθέντων – Οι κατηγορίες
    Κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Σήμερα η απολογία των 5 συλληφθέντων – Οι κατηγορίες

    Την πόρτα του ανακριτή θα περάσουν την Τρίτη (15/10) οι πέντε συλληφθέντες στην Κέρκυρα, προκειμένου να απολογηθούν για την κατηγορία της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση εκβιασμών στην εφορία του νησιού.

    Στον υποδιευθυντή της εφορίας που θεωρείται ως ο «εγκέφαλος» της σπείρας αποδίδεται το σύνολο από τις κατηγορίες, οι οποίες κατά περίπτωση βαρύνουν και τους υπόλοιπους τέσσερις συλληφθέντες, για την υπόθεση εκβιασμών, δωροληψίας και χρηματισμού, που αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα και στην οποία φέρονται να συμμετέχουν τέσσερις εφοριακοί και ένας λογιστής.

    Ο υποδιευθυντής φέρεται να είχε τον πλήρη έλεγχο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης καθώς καθόριζε τα χρήματα που θα απαιτούσαν από τους επιχειρηματίες που εκβίαζαν και έκανε τη μοιρασιά ανάμεσα στον ίδιο και τους συνεργούς του.

    Έκρυβαν τα χρήματα από τις μίζες μέσα σε τοίχους

    Νέα ντοκουμέντα για το κύκλωμα των εφοριακών που εκβίαζε επιχειρηματίες στην Κέρκυρα μοιράστηκε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η Μίνα Καραμήτρου.

    Επικεφαλής του κυκλώματος φέρεται να ήταν ο διευθυντής της ΔΟΥ. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται και φωτογραφικά ντοκουμέντα καθώς, τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που διαχειρίζονταν τα μέλη του κυκλώματος η δράση του οποίου πάει πάρα πολύ πίσω, κάπου τα έκρυβαν. Μέσα στη δικογραφία, οι αστυνομικοί των Αδιάφθορων φαίνεται να έχουν και τις φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο δελτίο του OPEN, στις οποίες φαίνεται καθαρά η κρύπτη, που τα έλη του κυκλώματος είχαν φτιάξει στο κάσωμα της πόρτας, στο σπίτι ενός από τους δύο ελεγκτές της εφορίας που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα. Εκεί, οι αστυνομικοί των Αδιάφθορων βρήκαν χιλιάδες ευρώ. Το σημείο αποτελούσε την κρύπτη που ο κατηγορούμενος έβαζε χρήματα τα οποία εκβιαστικά εισέπραττε από επιχειρηματίες του νησιού.

    «Αυτοί ενεργούσαν επιπόλαια, εμείς πρέπει να προσέχουμε»

    Μάλιστα, οι εφοριακοί της Κέρκυρας, σε μεταξύ τους συνομιλίες, αναφέρονταν και στην εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης των εφοριακών της Χαλκίδας. Η αστυνομία έχει στα χέρια της ηχητικό υλικό στο οποίο, οι κατηγορούμενοι από την Κέρκυρα, συζητούν για τους συλληφθέντες της Χαλκίδας. Ο κοριός της ελληνικής αστυνομίας έχει καταγράψει τους εφοριακούς τη στιγμή που έλεγαν ότι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί και να παίρνουν μεγαλύτερα μέτρα αντιπαρακολούθησης για να μη συλληφθούν. Σε κάποιο σημείο, οι κατηγορούμενοι έχουν καταγράφει να λένε: «Πρέπει να προσέχουμε εμείς. Αυτοί ενεργούσαν επιπόλαια. Εμείς πρέπει να προσέχουμε».

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο