Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 09:34

Τραγωδία στη Λάρισα: 27χρονος ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο έξω από τη Λάρισα.

Μία σοκαριστική τραγωδία σημειώθηκε έξω από τη Λάρισα, όπου ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής (6/10).

Ο άτυχος 27χρονος ήταν ο Χρήστος Κερμελίδης, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΑΟ Φύλλου στην Καρδίτσα.

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη περίπου στις 6 το πρωί της Κυριακής, κοντά στη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου, όταν το όχημα Ι.Χ. που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού. Η σφοδρή πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απομακρύνουν σώο τον άτυχο άνδρα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη o oποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα του 27χρονου.

Πηγή: iEidiseis.gr
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 09:48

Σχετικά Άρθρα

  • Ηράκλειο: Προκάλεσε τροχαίο, έκλεψε ΙΧ και ξανά τράκαρε - Στη ΜΕΘ ένας 60χρονος
    Ηράκλειο: Προκάλεσε τροχαίο, έκλεψε ΙΧ και ξανά τράκαρε - Στη ΜΕΘ ένας 60χρονος

    Ο 26χρονος δράστης προκάλεσε σοβαρό τροχαίο, έκλεψε ΙΧ και στη συνέχεια τράκαρε ξανά - Ο 60χρονος τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

    Στη ΜΕΘ δίνει μάχη για τη ζωή του ο 60χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στους Αρμένους, στο ύψος της νέας διασταύρωσης. Ο άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Ρεθύμνης και εισήχθη στη ΜΕΘ.

    Ωστόσο η αστυνομία συνέλαβε 26χρονο άνδρα ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτό του 60χρονου.

    Όπως αναφέρει το Goodnet.gr, ο 26χρονος άνδρας, μετά το ατύχημα μπήκε σε αυτοκίνητο πολίτη που είχε σταματήσει στο σημείο να βοηθήσει και διέφυγε ακολουθώντας ξέφρενη πορεία με κατεύθυνση το Σπήλι.

    Στη διάρκεια της πορείας του συγκρούστηκε με δυο ακόμη οχήματα ενα διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα και ενα ακόμη στο ρεύμα του (χωρίς ευτυχώς να προκληθεί άλλος τραυματισμός), κάτι που ανέκοψε την τρομακτική πορεία του και εν τελεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο ύψος της διασταύρωσης της Παλέ.

    Ο 26χρονος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κλοπής, επικίνδυνης οδήγησης, σωματικής βλάβης από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Απίστευτο: Ιταλός ξύπνησε μετά από τροχαίο και δεν θυμόταν τα τελευταία 39 χρόνια της ζωής του
    Απίστευτο: Ιταλός ξύπνησε μετά από τροχαίο και δεν θυμόταν τα τελευταία 39 χρόνια της ζωής του

    Ξύπνησε και έχοντας αμνησία αναρωτήθηκε ποιος ήταν εκείνος ο άνδρας που τον φώναζε με το όνομά του, και κυρίως πώς ήξερε το όνομά του. Ήταν ο γιος του.

    Η ιστορία του Luciano D'Adamo είναι τόσο απίστευτη που μοιάζει να έχει βγει από τη φλογερή φαντασία ενός μυθιστοριογράφου. Ο ίδιος δίνοντας συνέντευξη στο ilmessaggero, την αφηγείται.

    Το 2019, ο Luciano ξύπνησε σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου μετά από ένα ατύχημα που είχε - ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε - πεπεισμένος ότι βρισκόταν ακόμη στο 1980. Αναρωτιόταν ποιος ήταν εκείνος ο άνδρας που τον φώναζε με το όνομά του, και κυρίως πώς ήξερε το όνομά του. Ήταν ο γιος του.

    Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

  • Λάρισα: Σοκάρει ο πατέρας του 14χρονου που έπεσε θύμα ακραίου bullying επί 4 μήνες
    Λάρισα: Σοκάρει ο πατέρας του 14χρονου που έπεσε θύμα ακραίου bullying επί 4 μήνες

    Ένα αδιανόητο περιστατικό bullying έρχεται στη δημοσιότητα στην Λάρισα: Θύμα ένα 14χρονο αγόρι που βίωνε επί 4 μήνες ένα μαρτύριο από μία συμμορία ανηλίκων. Τον εκβίαζαν, τον απειλούσαν, του άρπαζαν χρήματα, και τον εξευτέλιζαν, μέχρι που το θύμα, έσπασε την σιωπή του και αποκάλυψε τα πάντα στον πατέρα του.

    Εφιάλτης

    Οι νταήδες τον είχαν βάλει στο στόχαστρο και τον απειλούσαν πως αν τους αποκαλύψει καμιά αστυνομία δεν θα τον σώσει. Ο 14χρονος άρχισε να δέχεται απειλές από τα μέσα του καλοκαιριού, ότι θα ξυλοκοπηθεί άγρια αν δεν τους δώσει όσα ζητούσαν.

    «Με παίρνει τηλέφωνο κατά τις 10 η ώρα “μπαμπά με απειλούν, αν μέχρι την Παρασκευή δεν τους πάει 60 ευρώ θα με σκοτώσουν θα με κάνουν μαύρο στο ξύλο”», είπε ο πατέρας του, μιλώντας στο Mega.

    Όπως αποκαλύπτει ο πατέρας του παιδιού στο Mega , για να τον εξευτελίσουν τον έβαζαν να τους φιλάει τα πόδια. «Ήταν πολύ νευρικός με τα μηνύματα. Στις 26 Αυγούστου τα συγκεκριμένα παιδιά μαζί με έναν άλλον του είπαν σε μια ώρα να έχεις 30€ θα σε δείρουμε. Είχε το χαρτζιλίκι του που του δίναμε εμείς φυλαγμένα τα χρήματα. Πήγε και τους τα πήγε σε μια ώρα τα είχε εκεί πέρα και τον βάλανε γονατιστό να τους φιλήσει τα πόδια και τους ζήτησε συγγνώμη».

    «Άνοιξαν» τα στόματα στην Λάρισα

    Τα στόματα στην τοπική κοινωνία άρχισαν να ανοίγουν και όπως φαίνεται ο 14χρονος δεν ήταν το μοναδικό παιδί που δεχόταν κακοποίηση από τους ανήλικους νταήδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μεγάλη συμμορία στην οποία συμμετέχουν και ενήλικες.

    «Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι μαθητές 14 ετών οι οποίοι είναι τα μικρότερα μέλη μιας μεγαλύτερης συμμορίας και με ενηλίκους οι οποίοι αποσπούσαν με δύο τρόπο και με απειλές χρήματα από ανήλικους μάλιστα ένας εξ’ αυτών έχουν ξανασυλληφθεί στο παρελθόν», δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος, Στέλιος Σούρλας.

    Εκτός από τους ανήλικους συνελήφθησαν και οι γονείς τους για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας. Σε βάρος των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης ενώ το νεαρό θύμα άλλαξε σχολικό περιβάλλον.

    Πηγή: ethnos.gr Φωτογραφία: pexels

  • Σοβαρό τροχαίο στο Σκουροχώρι με τρεις τραυματίες
    Σοβαρό τροχαίο στο Σκουροχώρι με τρεις τραυματίες

    Τρία άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη περίπου στις οχτώ το πρωί του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Λαστεικων - Σκουροχωρίου.

    Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας και επέβαιναν δύο παιδιά υπό συνθήκες που ερευνώνται από το τμήμα τροχαίας Πύργου εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι παραπλεύρως της οδού

    Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την διακομιδή τους στην νοσηλευτική μονάδα Πύργου

    troxaio skouroxori 2

    troxaio skouroxori 1

  • Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων
    Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 στην Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών, έξω από ζαχαραπλαστείο.

    Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ΙΧΕ και ένα τζιπ, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

    Νεκρός ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου

    Στο ένα όχημα επέβαιναν 2 νεαρά άτομα που διακομίσθηκαν στο ΠΓΝΙ με ελαφρά τραύματα ενώ στο άλλο μόνο ο οδηγός, ο οποίος δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα. Πολίτης που ήταν στο σημείο έκανε ΚΑΡΠΑ στον άτυχο άνδρα, αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή.

    Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Πάτρα: 57χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη
    Πάτρα: 57χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη

    Ένας άνδρας 57 ετών βρέθηκε απαγχονισμένος στην περιοχή της Οβρυάς.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, τον 57χρονο εντόπισε νεκρό η αδερφή του, το μεσημέρι, ενώ όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

    Ο άνδρας είχε κρεμαστεί με σκοινί μέσα σε αποθήκη, σε αγρόκτημα όπου βρισκόταν το σπίτι στο οποίο διέμενε ο ηλικιωμένος πατέρας του, στο οποίο πήγαινε για να τον φροντίζει.

    Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σήμερα αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του.

    Πηγή: Tempo24.news

  • Βόλος: Ψαράς ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά και τον ξαναέριξε στη θάλασσα - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών
    Βόλος: Ψαράς ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά και τον ξαναέριξε στη θάλασσα - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών

    Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο, όπου ένας ψαράς ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά και στη συνέχεια τον ξαναέριξε στη θάλασσα.

    Ποινή φυλάκισης με αναστολή

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thenewspaper.gr ο κατηγορούμενος δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ωστόσο αποδέχθηκε την κατηγορία της μη ανακοίνωσης ανεύρεσης πτώματος.

    Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή, με το Λιμεναρχείο Βόλου να ανακοινώνει ότι ο κατηγορούμενος ανέσυρε στα δίχτυα του τον άτυχο 74χρονο ψαροντουφεκά, ωστόσο τον ξαναέριξε στη θάλασσα, χωρίς να ενημερώσει τις Αρχές».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

    «Αναφορικά με τις έρευνες και τον εντοπισμό αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στον Βόλο την 12.09.2021, γνωρίζεται ότι συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, 52χρονος ημεδαπός, στην παραλία “ΜΕΛΑΝΗ” Πηλίου Νομού Μαγνησίας για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. – Νόμος 4619/2019 (μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού).

    Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες, ο 52χρονος, κατά τη διενέργεια αλιείας με Α/Κ σκάφος στην θαλάσσια περιοχή "ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ" Πηλίου, ανέσυρε τα δίχτυα του, στα οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο 74χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια, τον έριξε ξανά στη θάλασσα με τα δίχτυα του, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου».

    Τι συνέβη

    Το περιστατικό συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου 2021, με τον 74χρονο συνταξιούχο τραπεζικό να πηγαίνει για ψαροντούφεκο. Το επόμενο πρωί εντοπίστηκε νεκρός, αφού προηγουμένως τον αναζήτησαν οι συγγενείς του.

    Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών και ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός κοντά σε βράχο, βυθισμένος σε απόσταση πέντε μέτρων από την ακτή και σε μικρό βάθος.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα - Τραυματίας βρέθηκε 15 μέτρα μακριά από το ΙΧ του
    Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα - Τραυματίας βρέθηκε 15 μέτρα μακριά από το ΙΧ του

    Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος του καφέ “Χωριάτικο” στις 6 τα ξημερώματα.

    Ένα φορτηγό που μετάφερε τζάμια στις 6 το πρωί, εκινείτο προς Ρίο και στην ίδια κατεύθυνση ήταν ένα ΙΧ με δύο νεαρούς.

    Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, το ΙΧ έκανε αναστροφή, ο συνοδηγός πετάχτηκε έξω από το όχημα και βρέθηκε τραυματισμένος 15 μέτρα πιο μακριά, ενώ και ο οδηγός τραυματίστηκε.

    Το φορτηγάκι βρέθηκε στο πεζοδρόμιο του “Χωριάτικο” λίγα μέτρα… πριν την τζαμαρία! Το ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο και παρέλαβε τους τραυματίες για το Νοσοκομείο.

    Έρευνες για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο