Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 20:56

Αχαρνές: Εντοπίστηκε «οπλοστάσιο» σε σπίτι - Εκρηκτικά, χειροβομβίδες και πυρομαχικά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Πλήθος εκρηκτικών μηχανισμών και πυρομαχικών, πολεμικό υλικό και όπλο εντοπίστηκαν σε οικία στις Αχαρνές Αττικής, ενώ είχε προηγηθεί η σύλληψη ενός άνδρα στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 57 φυσίγγια και 2 χειροβομβίδες.

Συνολικά, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκαν περισσότερα από 4.400 φυσίγγια, 10 εκρηκτικοί μηχανισμοί, αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο, 25 φωτοβολίδες και πλήθος εξαρτημάτων πολεμικού υλικού.

Ειδικότερα, ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε πάρκο, μαζί με έτερο άτομο, ενώ στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο ο πρώτος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για όπλα, απείθεια και παραβάσεις των νομοθεσιών περί αλλοδαπών και εκρηκτικών υλών.

Από τις περαιτέρω έρευνες του Τμήματος Κρατικής Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε οικία στην περιοχή των Αχαρνών, στην οποία διενεργήθηκε έρευνα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Από τις έρευνες στην εν λόγω οικία, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 5 Αυτοσχέδιοι Εκρηκτικοί Μηχανισμοί,
  • 5 Αυτοσχέδιοι Μηχανισμοί χρονοκαθυστέρησης,
  • 5 χειροβομβίδες,
  • 4.459 φυσίγγια,
  • αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο,
  • 25 φωτοβολίδες,
  • 70 γεμιστήρες,
  • 6 σιγαστήρες,
  • 8 θήκες γεμιστήρων,
  • διόπτρα,
  • 3 αλεξίσφαιρα γιλέκα,
  • ξιφολόγχη,
  • εξαρτήματα όπλων,
  • 2 μαχαίρια και
  • μεταλλικός τρίφτης.

Ο χώρος φωτογραφήθηκε και εξερευνήθηκε από κλιμάκια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ τα κατασχεθέντα θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του έτερου δράστη καθώς και περαιτέρω εμπλεκομένων συνεχίζονται, ενώ διερευνάται τυχόν συμμετοχή τους σε έτερες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 17:48

Σχετικά Άρθρα

  • Αθήνα: 12 φορές είχε συλληφθεί ο 39χρονος με τα εκρηκτικά στη Σωκράτους - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
    Αθήνα: 12 φορές είχε συλληφθεί ο 39χρονος με τα εκρηκτικά στη Σωκράτους - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

    Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 12 φορές είχε συλληφθεί συνολικά ο 39χρονος που κυκλοφορούσε ελεύθερος στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στην κατοχή του ολόκληρο οπλοστάσιο.

    Αστυνομικοί ακινητοποιούν τον 39χρονο και τη σύντροφό του και τους πέρασαν χειροπέδες στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με το Mega, ο 39χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για υποθέσεις ναρκωτικών το 2008, αλλά αποφυλακίστηκε το 2015 από τον Κορυδαλλό. Στη συνέχεια, είχε απασχολήσει επανειλημμένως την αστυνομία για διάφορα αδικήματα.

    Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

    Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πιθανότατα είναι μέλος ομάδας εκβιαστών και τα εκρηκτικά προορίζονταν για την κατασκευή βόμβας, η οποία θα τοποθετείτο σε κάποιο αυτοκίνητο ή κατάστημα.

    Επίσης, ερευνάται το ενδεχόμενο κάποιοι από αυτούς να ήταν μεταφορείς όπλων και εκρηκτικών προς τους πελάτες τους.

    Δεν απελάθηκε ποτέ

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο 39χρονος με τα αρχικά R.A από την Αλβανία για πρώτη φορά συνελήφθη κι απελάθηκε στις 04/11/2007.

    Κατόπιν στις 10/11/2008, ένα χρόνο αργότερα δηλαδή καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ναρκωτικά.

    Στις 31/07/2015 υπήρξε αποφυλάκιση από το Ψυχιατρείο Κορυδαλλού, και ήταν τότε που διατάχθηκε και η ισόβια απέλασή του από τη χώρα, η οποία δεν έγινε ποτέ.

    Κατόπιν συνελήφθη άλλες 8 φορές με ενδεικτικές συλλήψεις του να έχουν γίνει στις 06/03/2024 για ενδοοικογενειακή βία και στις 04/06/2024 για βιασμό ανήλικης.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Δίωξη στον οδηγό του ΙΧ με τα εκρηκτικά και το όπλο στο κέντρο της Αθήνας
    Δίωξη στον οδηγό του ΙΧ με τα εκρηκτικά και το όπλο στο κέντρο της Αθήνας

    Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του 39χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής, που οι αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητό του μέσα σε κρύπτη ένα όπλο, ποσότητα εκρηκτικών και πυροκροτητές.

    Η δίωξη αφορά το κακούργημα της κατοχής και προμήθειας εκρηκτικών υλών, από την οποία μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία, επίσης κατά συναυτουργία.

    Σεσημασμένος

    Η στιγμή που αστυνομικοί περνούν χειροπέδες

    Καρέ καρέ καταγράφεται στο βίντεο, που εξασφάλισε το ethnos.gr, η στιγμή που συλλαμβάνεται από αστυνομικούς.

    Ο 39χρονος, που είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, δεν αντιστέκεται με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες. Δίπλα του στο πεζοδρόμιο κάθεται η συνοδηγός, η οποία επίσης, συνελήφθη.

    Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο η εκρηκτική ύλη να προορίζονταν για κάποιο χτύπημα που αφορά ξεκαθαρίσματα της νύχτας.

    Το χρονικό

    Η σύλληψη του 39χρονου και της συνεπιβάτιδάς του έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από τυχαίο έλεγχο δύναμης της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο στην οδό Σωκράτους 40. Κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκε ειδική κρύπτη με όπλο, εκρηκτικά και πυροκροτητές.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Τροχαίο δυστύχημα στις Αχαρνές - Νεκρός 23χρονος οδηγός μηχανής
    Τροχαίο δυστύχημα στις Αχαρνές - Νεκρός 23χρονος οδηγός μηχανής

    Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν οδηγό μηχανής σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στις Αχαρνές.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα.

    Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.

    Πηγή: Cnn.gr
  • Κερατσίνι: Άγνωστοι πέταξαν τσάντα με χειροβομβίδες μετά από καταδίωξη
    Κερατσίνι: Άγνωστοι πέταξαν τσάντα με χειροβομβίδες μετά από καταδίωξη

    Σε καταδίωξη μηχανής από την ομάδα Δίας στο Κερατσίνι οι επιβάτες της ξαφνικά πέταξαν ένα τσαντάκι στο οποίο λίγο αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν ότι είχε μέσα τρεις χειροβομβίδες.

    Συναγερμός σήμανε στο Κερατσίνι, καθώς άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πέταξαν στο δρόμο τσαντάκι με 3 χειροβομβίδες.

    Είχε προηγηθεί σήμα ανδρών της Άμεσης Δράσης στους δύο επιβαίνοντες του οχήματος να σταματήσουν.

    Ακολούθησε καταδίωξη και στην συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Πλάτωνος οι άγνωστοι πέταξαν το τσαντάκι.

    Η μηχανή που επέβαιναν τα άγνωστα άτομα βρέθηκε λίγο αργότερα

    Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ και ο Στρατός, ενώ οι Αρχές προχώρησαν σε διακοπή κυκλοφορίας.

    Διακοπή κυκλοφορίας

    Συγκεκριμένα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία στους δρόμους:

    1) Αναπαύσεως και Πλάτωνος

    2) Αναπαύσεως και Ελ. Βενιζέλου

    3) Πλάτωνος και Ελ. Βενιζέλου

    4) Ανδριανού και Αγ. Παντελεήμωνος και

    5) Πλάτωνος και Αθ. Μιαούλη.

    Η μηχανή που επέβαιναν τα άτομα βρέθηκε λίγο αργότερα. Τα άτομα αναζητούνται

    Πηγή: in.gr

  • Άνδρας με εκρηκτικά κρατά ομήρους στην Ολλανδία - Αφέθηκαν ελεύθερα τρία άτομα
    Άνδρας με εκρηκτικά κρατά ομήρους στην Ολλανδία - Αφέθηκαν ελεύθερα τρία άτομα

    Συναγερμός έχει σημάνει στην ολλανδική αστυνομία για περιστατικό ομηρίας στην κέντρο της πόλης Έντε, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από νωρίς το πρωί με τις Αρχές να έχουν εκκενώσει περίπου 150 κατοικίες στους γύρω δρόμους.

    Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες τρεις όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι από το καφέ όπου κρατούνταν. Θυμίζουμε ότι ένας άνδρας με όπλα και εκρηκτικά μπήκε σε καφέ τα ξημερώματα κρατώντας ομήρους.

    Σύμφωνα με την αστυνομία «προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις τρομοκρατικού κινήτρου».

    Η δημοτική αρχή ανέφερε ότι το κέντρο της πόλης είχε αποκλειστεί και ότι αστυνομικοί των ΜΑΤ και ειδικοί σε εκρηκτικά βρίσκονταν στο σημείο.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Τραγωδία στις Αχαρνές: Νεκρός βρέθηκε κλειδαράς στο κατάστημά του - Ερευνώνται τα αίτια θανάτου
    Τραγωδία στις Αχαρνές: Νεκρός βρέθηκε κλειδαράς στο κατάστημά του - Ερευνώνται τα αίτια θανάτου

    Νεκρός στο κατάστημά του στις Αχαρνές εντοπίστηκε ένας κλειδαράς και η αστυνομία έχει ξεκινήσει πραγματοποιούν έρευνες προκειμένου να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

    Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

    Τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί για την τραγωδία στις Αχαρνές, δείχνουν ατύχημα που ίσως προκλήθηκε κατά τη διάρκεια που ο κλειδαράς προσπαθούσε να κόψει ένα κλειδί με μηχάνημα.

    Πάντως αποκλείουν, προς το παρόν, την εγκληματική ενέργεια.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Πυρήνες της Φωτιάς: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το χτύπημα που σχεδίαζε ο 45χρονος
    Πυρήνες της Φωτιάς: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το χτύπημα που σχεδίαζε ο 45χρονος

    Τι χτύπημα ετοίμαζε το κορυφαίο στέλεχος των «Πυρήνων της Φωτιάς»; Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών που πέρασαν χειροπέδες στον 45χρονο ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 76 χρόνια ποινή κάθειρξης και αποφυλακίστηκε το 2019. Ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους της αποφυλάκισής του ήταν και η εμφάνιση του στο ΑΤ Πειραιά κάθε 5 ημέρες.

    «Η πληροφορία έφτασε σε εμάς μέσω καταγγελίας πριν από περίπου δέκα ημέρες. Βάσει αυτής ο καταδικασθείς για τρομοκρατία θα προμηθευόταν από τους άλλους τρεις συλληφθέντες ποσότητα εκρηκτικής ύλης. Δεν έδωσε στοιχεία για το πότε, όμως. Εμείς δεν χάσαμε καθόλου χρόνο και άμεσα μέσα από τις απαραίτητες ενέργειες έγινε άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Το παν ήταν να προλάβουμε την επίθεση που φέρεται να σχεδίαζε», λένε στο ethnos.gr αστυνομικοί της Ασφαλείας.

    «Κράτησε το στόμα του κλειστό»

    Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι όπου έμενε ο 45χρονος δεν προέβαλε καμία απολύτως αντίσταση, με βάση τις ίδιες πληροφορίες. «Ήταν ήρεμος, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα», σχολιάζουν χαρακτηριστικά.

    Ωστόσο, δεν είπε τίποτα απολύτως στους αστυνομικούς, καθώς φέρεται να «επέλεξε να κρατήσει το στόμα του κλειστό» και ό,τι ήταν να πει το είπε στη Δικαιοσύνη.

    Μετά την απολογία του το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας του επέβαλλε ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μήνα χωρίς αναστολή. Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας τόνισε ότι «η έρευνα που έγινε, πραγματοποιήθηκε σε χώρο, που δεν είναι η οικία μου αποδεικνύεται από το μισθωτήριο», υποστηρίζοντας ότι το πιστόλι που βρέθηκε μέσα στο σπίτι το είχε αγοράσει η έγκυος σύντροφος του από την Ομόνοια για λόγους αυτοπροστασίας.

    «Υπάρχουν απαντήσεις στις σημειώσεις;»

    Στο ίδιο σπίτι, ωστόσο, εκτός από το πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα, βρέθηκαν ανάμεσα σε άλλα, δεκάδες φυσίγγια, αρκετές συσκευές τηλεφώνου, 2 λαπτοπ, 3 αναδιπλούμενα μαχαίρια, σιδερογροθιά αλλά και ατζέντα και τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις.

    «Μιλάμε για έναν άνθρωπο με εμπειρία στο να προσέχει τις συνδιαλέξεις του. Τώρα όλα αυτά θα αναλυθούν και πιστεύουμε ότι μπορεί στις σημειώσεις να βρούμε σημαντικές απαντήσεις», υπογραμμίζουν αρμόδιες πηγές.

    Η σχέση με τους άλλους συλληφθέντες

    Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας περιγράφουν τον 45χρονο ως έναν άνθρωπο που «το έπαιζε σε διπλό ταμπλό».

    Χαρακτηριστικά σχολιάζουν: «Ξέρουμε τη σύνδεση με την τρομοκρατία και ξέρουμε ότι στη φυλακή ήρθε κοντά με στελέχη της Greek Mafia. Μπορεί αυτή η ποσότητα που βρήκαμε να ήταν για τρομοκρατική επίθεση; Μπορεί να ήταν για κάποιο μήνυμα στη νύχτα; Έχει κάνει άλλες επιθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που είναι εκτός φυλακής; Όλα αυτά τα ερευνάμε και σύντομα θα έχουμε απαντήσεις, γιατί κοιτάμε συνδυαστικά και άλλες υποθέσεις κατά τη διάρκεια της προανάκρισης».

    Οι δύο ΟΥΚάδες και ο Ρουμπέτης

    Μαζί με τον 45χρονο συνελήφθησαν άλλοι τρεις και ανάμεσά τους δύο μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

    Τι δήλωσε ο συνήγορος των δυο κατηγορουμένων

    Σε δήλωσή του ο συνήγορος των δυο κατηγορουμένων ανέφερε: «Μια «πολυδιαφημισμένη δικογραφία» ακόμη αποδείχθηκε «άνθρακες», καθώς αμφότεροι οι εντολείς μου μάχιμα στελέχη της πλέον επίλεκτης μονάδας του Ελληνικού Ναυτικού αφέθησαν ελεύθεροι σήμερα από την εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιώς επειδή αποδείχτηκε ότι ουδεμία σχέση είχαν με τον έτερο συλληφθέντα όπως επίσης ουδεμία επικοινωνία είχαν με αυτόν. Ως εκ τούτου όλα τα σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν «συνεργασίας» ποινικών - τρομοκρατών «επικείμενου μεγάλου χτυπήματος, κ.λπ.» αποτελούν φαντασιοπληξίες και κακά σενάρια αποτυχημένων σκηνοθετών. Ευτυχώς, που λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν αφήνουν τους αποτυχημένους σκηνοθέτες να υπαγορεύουν τις αποφάσεις τους».

    Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν πλημμεληματικές κατηγορίες και θα διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα.

    Και οι δύο είναι γνώριμοι των Αρχών. Ειδικότερα ο ένας είχε συλληφθεί το 2012, όταν με την μοτοσικλέτα του παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της, εγκαταλείποντάς τα θύματά του. Συνελήφθη ξανά το 2013, καθώς σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 14 γραμμάρια κοκαΐνης και φιαλίδιο με ενέσιμη τεστοστερόνη.

    Ο δεύτερος είχε συλληφθεί το 2014 στην Καλαμάτα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και εξωσχολικού αθλητισμού, καθώς είχε βρεθεί να κατέχει εκτοξευτήρα φωτοβολίδων και πυροβόλων φωτοβολίδων τύπου στυλό. Το 2020 σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη και το 2023 συνελήφθη γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

    Ο ίδιος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις με τον 38χρονο Βασίλη Ρουμπέτη που εκτελέστηκε τον Ιούνιο του 2023 στον Κορυδαλλό.

    Συνολικά, στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    • 2 κυτία εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ,
    • 4 πυράγωγες ακαριαίες θρυαλλίδες,
    • χειροβομβίδα,
    • πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με -5- φυσίγγια,
    • γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου,
    • 2 κενές γεμιστήρες πιστολιού,
    • 281 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
    • κυτίο μεταφοράς φυσιγγίων,
    • φορητός ασύρματος,
    • αυτοσχέδια συσκευασία με κάνναβη βάρους 6 γραμμαρίων,
    • υφασμάτινη θήκη πιστολιού,
    • αλεξίσφαιρο γιλέκο,
    • πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος,
    • 5 μαχαίρια, από τα οποία 3 αναδιπλούμενα,
    • 4 σιδερογροθιές,
    • ρόπαλο,
    • φωτοβολίδα, καπνογόνο και 4πυρσοί,
    • αναβολικές ουσίες,
    • αμπούλες αερίου,
    • 11 κινητά τηλέφωνα,
    • 6 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
    • εξωτερικός σκληρός δίσκος,
    • ατζέντα και τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Συναγερμός στο Βέλγιο για αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά σε πλοίο - Επρόκειτο να εκραγεί με την άφιξή του
    Συναγερμός στο Βέλγιο για αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά σε πλοίο - Επρόκειτο να εκραγεί με την άφιξή του

    Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι βελγικές αρχές έπειτα από προειδοποίηση που έλαβαν χθες Δευτέρα το βράδυ για αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά πάνω σε πλοίο με προορισμό το λιμάνι της Αμβέρσας.
    Το όχημα επρόκειτο να εκραγεί με την άφιξή του, κατά την προειδοποίηση.
    Σύμφωνα με βελγικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για το πλοίο MSC Bha-vya V, με σημαία Λιβερίας. Έχει αγκυροβολήσει στην Βόρεια Θάλασσα, κοντά στο Άλκμααρ (Ολλανδία). Δεν έχει προς το παρόν λάβει άδεια να συνεχίσει προς Αμβέρσα.

    Δεν αποκλείεται σύνδεση με υπόθεση ναρκωτικών.
    Το πλοίο αναχώρησε από την Τουρκία την 9η Δεκεμβρίου, με προορισμό το λιμάνι της Αμβέρσας, όπου επρόκειτο να φτάσει το απόγευμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Het Nieuwsblad κατά σειρά ελλιμενίστηκε στο Αμβούργο (Γερμανία), στη Χάβρη (Γαλλία) και στο Σίνες (Πορτογαλία).
    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, παρόμοιο περιστατικό συνέβη πέρυσι, με προειδοποίηση για βόμβα σε πλοίο υπό σημαία Σενεγάλης, στο οποίο εν συνεχεία βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης. Η απειλή αποδείχθηκε μέρος διένεξης μεταξύ αντίπαλων συμμοριών ναρκωτικών.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ-EPA-STR

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο