Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 14:27

Φρικτή καταγγελία στην Εύβοια: Θύμα κακοποίησης έπεσε παιδί σε νηπιαγωγείο

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Την κακοποίηση του παιδιού της σε νηπιαγωγείο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στην Εύβοια κατήγγειλε μητέρα.

Τι καταγγέλλει η μητέρα

Σύμφωνα με το evima.gr, η μητέρα κατήγγειλε ότι το 4χρονο παιδί της έχει πέσει αρκετές φορές θύμα κακοποίησης από δυο συγκεκριμένα παιδιά του νηπιαγωγείου παραθέτοντας μάλιστα και φωτογραφία με τραυματισμό στο πρόσωπο του παιδιού την οποία ανάρτησε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πρόκειται για δύο μαθητές του νηπιαγωγείου που είναι αδέρφια οι οποίοι δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στα υπόλοιπα παιδιά. Όταν το παιδί μου δέχτηκε τις επιθέσεις, η δασκάλα τυγχάνει να είναι τουαλέτα ή γραφείο. Δεν θα το ανεχθώ άλλο», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα στο evima.gr

Ενώ κλείνοντας σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της ξεκαθάρισε πως μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα δεν θα πάει ξανά το παιδί της στο σχολείο.

Πριν από δέκα μέρες 4χρονο αγοράκι είχε δεχτεί ξανά επίθεση στα χέρια από τους συγκεκριμένους μαθητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα για το συμβάν.

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Freepik
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2024 12:58

Σχετικά Άρθρα

  • Εφιάλτης για 25χρονη στο Ηράκλειο: Την κρατούσαν φυλακισμένη, την κακοποιούσαν και την εξέδιδαν - Δύο συλλήψεις
    Εφιάλτης για 25χρονη στο Ηράκλειο: Την κρατούσαν φυλακισμένη, την κακοποιούσαν και την εξέδιδαν - Δύο συλλήψεις

    Ένα μαρτύριο ζούσε μία 25χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης τους τελευταίους μήνες στα χέρια ενός ζευγαριού από την Αλβανία.

    Σύμφωνα με το cretalive, η κοπέλα εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από διερχόμενο οδηγό κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο σε άθλια κατάσταση, χτυπημένη και ημίγυμνη, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τις Αρχές.

    Κατά την αστυνομική έρευνα αποκαλύφθηκε ότι από τον περασμένο Αύγουστο η κοπέλα ήταν όμηρος στο σπίτι ενός ζευγαριού από την Αλβανία, 42 και 30 ετών, το οποίο την είχε πάρει από δομή φιλοξενίας και την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

    Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών και κατά την έρευνα στο σπίτι τους βρέθηκαν τα ρούχα της κοπέλας και 260 ευρώ, που προέρχονταν από παράνομες δραστηριότητες.

    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την υπόθεση

    «Συνελήφθησαν σήμερα (24.10.2024) πρωινές ώρες στο Ηράκλειο, δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για εμπορία ανθρώπων και επιπλέον σε βάρος της αλλοδαπής σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος ημεδαπής.

    Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, αναφορικά με εντοπισμό ημεδαπής σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου έχοντας σωματικές βλάβες, προέκυψε ότι ενώ η εν λόγω ημεδαπή παθούσα βρισκόταν εντός οχήματος στο οποίο επέβαιναν και οι δύο αλλοδαποί, η γυναίκα της προκάλεσε με τα χέρια σωματικές βλάβες και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν στο σημείο όπου ανευρέθη.

    Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Αυγούστου 2024 έως και 23.10.2024, κατακρατούσαν αυτήν παράνομα στην οικία τους, εξαναγκάζοντας την να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις με αγνώστους σε αυτήν άνδρες εισπράττοντας οι ίδιοι το χρηματικό ποσό για την παραπάνω πράξη.

    Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης της παθούσας και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

    Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Δωρεά laptop στο νηπιαγωγείο Πελοπίου
    Δήμος Αρχ. Ολυμπίας: Δωρεά laptop στο νηπιαγωγείο Πελοπίου

    Στην παράδοση ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή στο Νηπιαγωγείο Πελοπίου προέβη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, με σκοπό να συμπληρώσει ανάγκες εκπαιδευτικών και μαθητών.

    Ύστερα από αίτημα του Δήμου στην ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε., η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και την ευχαριστούμε, πλέον ενισχύεται ο εξοπλισμός της σχολικής μονάδας του Νηπιαγωγείου Πελοπίου και επιλύει πρακτικά προβλήματα καθημερινών αναγκών.

    Η παραλαβή του υπολογιστή έγινε από την κα Ιφιγένεια Μιχαήλ, η οποία αναπλήρωσε την διευθύντρια του σχολείου κα Ελένη Παναγοπούλου.

    Σημειώνεται ότι, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, θέλοντας να προσφέρει μια σύγχρονη εκπαίδευση στους μαθητές του, συμμετέχει σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά (eTwinning) Προγράμματα, έχοντας αποκτήσει Εθνική και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας. Είναι πολύ σημαντικό να καλλιεργήσουμε στα παιδιά της προσχολικής εκπαίδευσης τις απαιτούμενες δεξιότητες και ικανότητες του 21ου αιώνα και να τα προετοιμάσουμε να γίνουν οι ευρωπαίοι πολίτες της αυριανής κοινωνίας.

    pelopio laptop ol 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε 65χρονος στην Έυβοια - Το σημείωμα άφησε
    Απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε 65χρονος στην Έυβοια - Το σημείωμα άφησε

    Απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ένας 65χρονος στην Εύβοια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline, τον 65χρονο που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας από ανίατη ασθένεια, βρήκε απαγχονισμένο στο μπαλκόνι, στην πίσω πλευρά του σπιτιού του, όπου δεν υπάρχουν άλλα σπίτια, η σύζυγός του επιστρέφοντας από την εκκλησία.

    Αμέσως η γυναίκα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, ενώ διαπίστωσε ότι ο σύζυγός της άφησε και σημείωμα που εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει το παιδί του από σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ τα άλλα δυο του παιδιά είναι συντετριμμένα.

    Η σορός του έχει σταλεί για νεκροψία – νεκροτομή.

    Πηγή: cnn.gr

  • Κυψέλη: Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα - Ο 28χρονος είχε ομολογήσει στον πατέρα των παιδιών ότι τα είχε κακοποιήσει
    Κυψέλη: Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα - Ο 28χρονος είχε ομολογήσει στον πατέρα των παιδιών ότι τα είχε κακοποιήσει

    Οι συγγενείς του 28χρονου τον είχαν συμβουλεύσει να μην ταξιδέψει από την Αλβανία στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τα δύο αδέρφια που τον σκότωσαν - Για τον εφιάλτη που είχαν ζήσει τα δύο αδέλφια γνώριζε εδώ και ένα χρόνο ο πατέρας τους

    Κρατούμενα παραμένουν τα δύο αδέλφια από την Αλβανία προετοιμάζοντας την απολογία τους για τη δολοφονία του 28χρονου ξαδέλφου τους στην Κυψέλη ο οποίος φέρεται να τους είχε κακοποιήσει σεξουαλικά πριν από 12 χρόνια.
    Πληροφορίες θέλουν τα δύο παιδιά, ηλικίας 17 και 19 ετών, να πήγαν στο ραντεβού με το θύμα αποφασισμένα να πάρουν εκδίκηση για όσα πέρασαν στα χέρια του.
    Για αυτό το λόγο οι συγγενείς του 28χρονου τον είχαν συμβουλεύσει να μην ταξιδέψει από την Αλβανία στη χώρα μας και να συναντηθεί μαζί τους.
    Για τον εφιάλτη που είχαν ζήσει τα δύο αδέλφια γνώριζε εδώ και ένα χρόνο ο πατέρας τους ο οποίος είχε τηλεφωνήσει στον 28χρονο με τον τελευταίο να ομολογεί όσα αποτρόπαια είχε κάνει στα παιδιά του.

    Η μητέρα των δύο καθ ομολογία δραστών έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για το κίνητρο πίσω από τη στυγερή δολοφονία μόλις χθες με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερα από 10 άτομα από το ευρύτερο, συγγενικό περιβάλλον δραστών και θύματος είχαν γνώση για τις αρρωστημένες διαθέσεις του 28χρονου και του ζητούσαν να σταματήσει να ενοχλεί τα δύο αδέλφια.

    Ο ίδιος, όμως, όπως αποκαλύπτει ο συνήγορος των δύο νεαρών, κ. Αλέξης Κούγιας, συνέχιζε να ενοχλεί τα θύματά του μέχρι και πρόσφατα.

    Το σοκ για την οικογένεια ήταν μεγάλο καθώς τα δύο παιδιά ήταν άριστοι μαθητές, δεν είχαν εμπλακεί σε περιστατικά βίας και ούτε είχαν απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

    Άτομα από το φιλικό περιβάλλον τους αλλά και από τη γειτονιά τους, στο Γαλάτσι, κάνουν λόγο για δύο αριστούχους, ο ένας μαθητής Λυκείου και ο δεύτερος στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής, που δεν είχαν δείξει ποτέ βίαιο πρόσωπο.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Παραλίγο τραγωδία στη Δυτ. Ελλάδα: Αγοράκι έπεσε και εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο! - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
    Παραλίγο τραγωδία στη Δυτ. Ελλάδα: Αγοράκι έπεσε και εγκλωβίστηκε σε φρεάτιο! - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

    Μεγάλη επιχείρηση Πυροσβεστικής, ΕΚΑΒ και Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης για τον απεγκλωβισμό ανήλικου παιδιού το οποίο έπεσε σε φρεάτιο πολυκατοικίας στην οδό Πόρου, στο Αγρίνιο.

    Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν το παιδί έχοντας τις αισθήσεις του και το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου για εξετάσεις.

    Πηγή: Agriniolike.gr - Tempo24.news

  • Σοκ στην Εύβοια: 38χρονος σκότωσε τον θείο του με πολλαπλές μαχαιριές
    Σοκ στην Εύβοια: 38χρονος σκότωσε τον θείο του με πολλαπλές μαχαιριές

    Νεκρός 65χρονος στην Εύβοια, μετά από θανάσιμη επίθεση με μαχαίρι, για την οποία συνελήφθη ο ανιψιός του θύματος.

    Το αιματηρό συμβάν σημειώθηκε στο Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, όταν ο 38χρονος μπήκε στο σπίτι του θείου του και, για μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστο λόγο, τον μαχαίρωσε πολλές φορές.

    Πήγε αιμόφυρτος στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια

    Το θύμα παρά τις πολλαπλές μαχαιριές κατάφερε να πάει σε κεντρικό σημείο του χωριού και να ζητήσει βοήθεια και άμεσα περίοικοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, όπως μεταδίδει το eviathema.gr.Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

    Συνελήφθη ο 38χρονος

    Συνελήφθη λίγο μετά τις 12:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης ο δράστης, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.

    Μετά από έρευνα των έμπειρων αστυνομικών του ΑΤ Μαντουδίου και τη συνδρομή Αστυνομικών του ΑΤ Λίμνης και του τμήματος ασφαλείας Χαλκίδας, ο άνδρας εντοπίστηκε σε σημείο μέσα στο χωριό Σπαθάρι.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Γραμματικό: Κατέρρευσε η οροφή σε νηπιαγωγείο – Από τύχη γλίτωσαν τα παιδιά
     Γραμματικό: Κατέρρευσε η οροφή σε νηπιαγωγείο – Από τύχη γλίτωσαν τα παιδιά

    Κατέρρευσε η οροφή σε νηπιαγωγείο στο Γραμματικό λίγη ώρα μετά το σχόλασμα

    Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στο 1ο Νηπιαγωγείο Γραμματικού, με τα παιδιά να γλιτώνουν από τύχη, αφού κατέρρευσε οροφή.

    Το περιστατικό ευτυχώς σημειώθηκε λίγη ώρα αφότου είχαν σχολάσει ενώ συνέβη όταν η οροφή του κτηρίου, που βρίσκεται κάτω από τις εξέδρες γηπέδου, κατέρρευσε ξαφνικά.

    Η αντιπολίτευση του Δήμου Μαραθώνα, στον οποίο υπάγεται το Γραμματικό, εξέφρασε την έντονη ανησυχία της, καταγγέλλοντας ότι το κτήριο είναι ακατάλληλο για τη φιλοξενία παιδιών και έχει ελλιπή νομιμοποιητικά έγγραφα.

    Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Αριστείδης Παπουτσής, υποστήριξε ότι εδώ και μήνες ζητούν επίσημα τα απαραίτητα έγγραφα από τον Δήμο, χωρίς όμως να τα έχουν λάβει ακόμη.

    Κατέρρευσε οροφή: Υπήρχαν καταγγελίες

    Η παράταξή του «Εμείς-Μαραθώνας» απέστειλε, μάλιστα, επιστολή στο γραφείο του Πρωθυπουργού και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, ζητώντας άμεσο έλεγχο της καταλληλότητας του χώρου.

    Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, αντέδρασε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τη λύπη και την ανησυχία του για το περιστατικό, ενώ διαβεβαίωσε ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο και προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες.

    «Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται ψυχραιμία και συνεργασία για να επιλυθούν τα προβλήματα και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου χρειάζεται», ανέφερε, υπογραμμίζοντας πως προτεραιότητά του είναι η ασφάλεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών.

    Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στους γονείς, καθώς το κτήριο του νηπιαγωγείου φαίνεται να είναι παλαιό και ανεπαρκώς συντηρημένο, ενώ υπήρχαν ήδη καταγγελίες για την κατάσταση των υποδομών. Οι δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν άμεση αποκατάσταση των ζημιών και αυστηρό έλεγχο των σχολικών κτηρίων της περιοχής για να αποφευχθούν μελλοντικά ατυχήματα.

    Πηγή: in.gr

  • Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε χθες από ταράτσα πολυκατοικίας
    Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ο 14χρονος που έπεσε χθες από ταράτσα πολυκατοικίας

    Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ο 14χρονος, ο οποίος έπεσε στο κενό από ταράτσα τετραώροφης πολυκατοικίας, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, η αξονική που έγινε στον ανήλικο έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ υποβήθληκε σε χειρουργική επέμβαση για κατάγματα που έφερε στα χέρια και τα πόδια.

    Τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποσωληνωθεί και να οδηγηθεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.
    Η πτώση του ανήλικου έγινε χθες το απόγευμα σε πολυκατοικία επί της οδού Μολδοβλαχίας, όταν έσπασε προστατευτικό τζάμι στην ταράτσα της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να βρεθεί στον φωταγωγό.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο