Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 15:17

Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Συναγερμός σήμανε στους Άγιους Ανάργυρους καθώς σοβάς από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι 14χρονης, η οποία και τραυματίστηκε σοβαρά.

Περίμενε στη στάση με τη μητέρα της

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

Πηγή: Εthnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024 18:33

Σχετικά Άρθρα

  • Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
    Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

    Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η 14χρονη που τραυματίστηκε χθες από πτώση σοβά, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, στους Αγίους Αναργύρους.

    Υπενθυμίζεται ότι το 14χρονο κορίτσι περίμενε το λεωφορείο στη στάση, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν ξαφνικά ένα κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από το 2ο όροφο κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς από πίσω και έπεσε πάνω στο κεφάλι της ανήλικης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

    Εκτος κινδύνου η 14χρονη που τραυματίστηκε στους Αγίους Αναργύρους

    Μέσα σε 10 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει επισκληρίδιο αιμάτωμα και πραγματοποιήθηκε χειρουργική επέμβαση, η οποία πήγε αρκετά καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 14χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναμένεται εντός των ημερών να επιστρέψει σπίτι της.

    Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει αποκλειστεί ο χώρος της στάσης του λεωφορείου λόγω επικινδυνότητας, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από την αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού
    Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού

    Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του κοριτσιού που τραυματίστηκε σε στάση λεωφορείου, όταν έπεσαν σοβάδες πάνω της, στους Αγίους Αναργύρους.

    Η 14χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εκεί, όπως μεταδίδει το Star, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση υποσκληριδίου αιματώματος, που προκλήθηκε από την κάκωση στο κεφάλι.

    Οι σοβάδες έπεσαν από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου κτιρίου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 8.

    Βίντεο από το σημείο

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI
  • Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο
    Κρήτη: Καβγάδισαν μετά από τρακάρισμα στη μέση του δρόμου - Ένας 27χρονος έπεσε στον δρόμο και τον πάτησε αυτοκίνητο

    24χρονος οδηγός αγροτικού πιάστηκε στα χέρια με 27χρονο δικυκλιστή - Ο πρώτος έσπρωξε τον δεύτερο που κατέληξε στο οδόστρωμα - Την... γλίτωσε με τραυμαυτισμό στο πόδι

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου όταν ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από καυγά εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.
    Oλα συνέβησαν στην πλατεία Κορνάρου όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα δίκυκλο. Αμέσως μετά την σύγκρουση, οι δύο οδηγοί κατέβησαν από τα οχήματά τους και ξεκίνησαν τον καυγά.
    Πάνω στον καυγά ο 24χρονος οδηγός του αγροτικού έσπρωξε τον 27χρονο δικυκλιστή με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει στο οδόστρωμα. Δυστυχώς, εκείνη την ώρα περνούσε ένα αυτοκίνητο που δεν τον είδε και τον πάτησε στο πόδι.
    Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 27χρονο και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

    Ο 27χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος στο πόδι.

    Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 24χρονο ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης.

    Πηγή: Cretapost - Protothema.gr
  • Καταγγελία στο OPEN: Τραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών με 70% αναπηρία δεν έλαβε την ειδική σύνταξη
    Καταγγελία στο OPEN: Τραυματίας της τραγωδίας των Τεμπών με 70% αναπηρία δεν έλαβε την ειδική σύνταξη

    «Για μια χειρότερη κόλαση από εκείνη που έζησε το βράδυ της τραγωδίας των Τεμπών» κάνει λόγο ο τραυματίας Θεόδωρος Κατσιούλης, ο οποίος ενώ έχει 70% αναπηρία δεν του έδωσαν ειδική σύνταξη. «Ας μην έβγαζαν τον νόμο, ας μην μας κορόιδευαν» είπε στην τηλεόραση του OPEN.

    «Ντρέπομαι, νιώθω επαίτης»

    «Να μην το ζήσει κανένας. Δεν ήταν μια τράκα, μετά την τράκα επακολούθησε η κόλαση. Αυτό το πράγμα όταν το βλέπεις μπροστά σου δεν μπορείς να το ξεχάσεις σε τρία χρόνια, ούτε σε εκατόν τρία» είπε για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς και πρόσθεσε «εγώ αυτή τη στιγμή παίρνω τρία φάρμακα για να σας μιλήσω αυτή την ώρα».

    Στη συνέχεια κατήγγειλε «Κάναμε την αίτηση όταν μας είπαν και εγώ πέρασα τον Ιούλιο του 2023 την ΑΣΥΕ, η οποία έβγαλε 70% αναπηρία αλλά η βρογχίτιδα που λέει γιατί εισέπνευσα τοξικές ουσίες, και εκείνη την εποχή έπαιρνα αγωγή από το Νοσοκομείο της Λάρισας για να μπορώ να αναπνεύσω. Πήρα την αγωγή και ήμουν καλύτερα για αυτό έβγαλαν αυτό το ποσοστό. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, με κρατούσε ο γιος μου για να είμαι όρθιος. Η επιτροπή είπε ότι θέλουμε να σας βοηθήσουμε αλλά είπαν ότι ζητά μόνιμη αναπηρία, και είναι ειδικά αυτά που δίνουν μόνιμη αναπηρία. Ο νόμος έγινε εσκεμμένα, έβγαλαν νόμο φωτογραφικό για μόνιμη αναπηρία».

    Το ΙΚΑ δεν δέχεται την απόφαση της ΑΣΥΕ πρέπει να περάσεις ΚΕΠΑ. Πότε να κλείσεις ραντεβού, να πας ξανά και ξανά. Ντρέπομαι νιώθω επαίτης, ας μην έβγαζαν το νόμο ας μην μας κορόιδευαν, αυτό είναι χειρότερη κόλαση και από εκείνο το βράδυ» κατέληξε.

    Πηγή: cnn.gr

  • Φρίκη δίχως τέλος στη Λέσβο: Νέα καταγγελία από την 14χρονη για σεξουαλική κακοποίηση από δύο ακόμη άντρες
    Φρίκη δίχως τέλος στη Λέσβο: Νέα καταγγελία από την 14χρονη για σεξουαλική κακοποίηση από δύο ακόμη άντρες

    Νέες καταγγελίες σε βάρος ακόμα δύο ανδρών διατύπωσε, παρουσία ψυχολόγου, η 14χρονη από τη Λέσβο, η οποία είχε καταγγείλει δύο νεαρούς, ηλικίας 21ενός και 22 ετών, για βιασμό.

    Τι κατήγγειλε η ανήλικη

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνοδευόμενη από τους γονείς της πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης όπου και κατήγγειλε δύο νέα πρόσωπα, έναν 64χρονο και έναν 22χρονο.Τον 64χρονο τον κατήγγειλε για γενετήσιες πράξεις, και τον δεύτερο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Όπως κατέθεσε η 14χρονη, με τον 64χρονο συνευρέθηκε ερωτικά σε σπίτι στην Αγιάσο τον περασμένο Αύγουστο, με την θέλησή της, αλλά βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τις ερωτικές πράξεις.

    Ο 22χρονος σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, προέβη τον περασμένο Ιούνιο σε ασελγείς προτάσεις. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους από την Ασφάλεια Μυτιλήνης και συνεχίζεται η προανάκριση σε συνδυασμό με την καταγγελία βιασμού που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες.

    Το χρονικό

    Σημειώνεται ότι, η 14χρονη είχε κατήγγειλε ότι στα τέλη του Αυγούστου οι δύο νεαροί τη βίασαν και βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους.

    Μάλιστα, δεν έμειναν εκεί, αλλά ανέβασαν το βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και εκβίαζαντην ανήλικη.

    Να σημειωθεί πως η ανήλικη λόγω της πίεσης που δεχόταν έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας, την Πέμπτη, με εισαγωγή στο Βοστάνειο. Για την υπόθεση είχαν κάνει καταγγελία ευαισθητοποιημένοι πολίτες της πριν δύο εβδομάδες στο «Χαμόγελο του παιδιού».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σοκ στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 26χρονος που παρενοχλούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο
    Σοκ στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 26χρονος που παρενοχλούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο

    Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο με μια 14χρονη να πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 26χρονος μπήκε σε αστικό λεωφορείο στο οποίο βρίσκονταν μέσα μαθητές. Τότε άρχισε να παρενοχλεί μια 14χρονη, ενώ στην συνέχεια έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τα ρούχα του

    Συνελήφθη ο 26χρονος στο Αγρίνιο

    Όταν τελικά το λεωφορείο έφτασε κοντά στο σχολείο και οι μαθητές κατέβηκαν, ο 26χρονος δράστης τους ακολούθησε, και τελικά χρειάστηκε να επέμβει η διευθύντρια καλώντας την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο δράστης. Τέλος, ο 26χρονος θα εξεταστεί και από ψυχίατρο, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Λέσβος: 14χρονη καταγγέλλει τον βιασμό της από 2 άνδρες - Την απειλούσαν για δύο μήνες
    Λέσβος: 14χρονη καταγγέλλει τον βιασμό της από 2 άνδρες - Την απειλούσαν για δύο μήνες

    Μία σοβαρή καταγγελία για βιασμό εξετάζουν οι Αρχές της Λέσβου από μια 14χρονη.

    Σε σοκ είναι η κοινωνία της Λέσβου μετά τη σοβαρή καταγγελία για βιασμό από μία 14χρονη και τους γονείς της.

    Σύμφωνα με το «Νησί» η υπόθεση έχει ήδη παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Aeolos tv, η πράξη φέρεται να τελέστηκε τέλη Αυγούστου.

    Η 14χρονη για δύο περίπου μήνες φοβόταν να μιλήσει καθώς οι δύο δράστες – που έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους – ηλικίας 21 και 22 ετών φέρεται να την απειλούσαν, λέγοντας πως αν μιλήσει θα διαρρεύσουν στο Διαδίκτυο βίντεο με την ίδια.

    Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Αιγαίου, γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι. Το έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τν καταγγελία, το οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου και το βίασαν.

    Η 14χρονη ενημέρωσε τους γονείς της στις 8 Οκτωβρίου, με τους ίδιους να καταγγέλουν το περιστατικό στην Αστυνομία στις 12 Οκτωβρίου.

    Φέρεται δε, να έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας, την Πέμπτη, με εισαγωγή στο Βοστάνειο.

    Με εντολή του εισαγγελέα το κορίτσι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί, αν υπέστη κακοποίηση και σε ποιο βαθμό.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Ξυλοδαρμός 14χρονης: Η ανήλικη που εμπλέκεται στην επίθεση φωτογραφήθηκε με όπλο και full face
    Ξυλοδαρμός 14χρονης: Η ανήλικη που εμπλέκεται στην επίθεση φωτογραφήθηκε με όπλο και full face

    Μια φωτογραφία-σοκ ανήλικης που φέρεται να εμπλέκεται στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα ήρθε στη δημοσιότητα, στην οποία το κορίτσι φαίνεται να φοράει full face μέσα σε σχολική αίθουσα και να κρατάει όπλο στο χέρι.

    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση του MEGA, διαπιστώθηκε ότι μία από τις ανήλικες που φέρεται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό ανέβασε στα social media τη συγκεκριμένη εικόνα, η οποία ελέγχεται από τους αστυνομικούς, ενώ έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

    Τη φωτογραφία, που έφερε στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός το μεσημέρι της Τετάρτης (2/10), φέρεται να ανέβασε η ίδια η ανήλικη κοπέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η φωτογραφία έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία και οι Αρχές ελέγχουν αν το όπλο είναι ψεύτικο.

    Δείτε το βίντεο με την ανατριχιαστική φωτογραφία:

    Εισαγγελική παρέμβαση

    Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση για τα βίντεο μίσους που κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στη Γλυφάδα, ενώ η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρενέβη αυτεπάγγελτα για το ζήτημα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο