Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 13:09

Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Περιστέρι – Απειλεί να αυτοκτονήσει

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί από τις 10:44 το πρωί της Παρασκευής 25/10 σε σπίτι ψυχιάτρου στην οδό Καλλιδώνος 39 στο Περιστέρι και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε δώσει τα κλειδιά σε έναν νοσηλευτή που είναι και ελαιοχρωματιστής για να το βάψει.

Ωστόσο, δεν τα βρήκαν, λογοφέραν και ο ψυχίατρος του είπε να αφήσει τα κλειδιά και να φύγει. Εκείνος τότε κλειδώθηκε μέσα το σπίτι και δε φεύγει.

Πηγή: Cnn.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024 13:05

Σχετικά Άρθρα

  • Περιστέρι: Ομάδα 20 ατόμων χτύπησε και λήστεψε παρέα νεαρών - Στο νοσοκομείο 18χρονος, μία σύλληψη
    Περιστέρι: Ομάδα 20 ατόμων χτύπησε και λήστεψε παρέα νεαρών - Στο νοσοκομείο 18χρονος, μία σύλληψη

    Θύμα ληστείας έπεσε παρέα νεαρών -ανάμεσά τους και ανήλικοι- το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι, από ομάδα περίπου 20 ατόμων, με αποτέλεσμα ένας να καταλήξει στο νοσοκομείο.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις φίλοι, ηλικίας 19, 17, 15 και 18 ετών, βρίσκονταν στην οδό Καλλιδρόμου όταν τα 20 άτομα τους πλησίασαν.

    Αφού τους χτύπησαν, τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν το τσαντάκι του 19χρονου, μέσα στο οποίο υπήρχε το κινητό του. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

    Συνελήφθη ένα άτομο στο Περιστέρι -Στο νοσοκομείο 18χρονος

    Άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικοί, έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν έναν 25χρονο Αλβανό στην πλατεία Δημαρχείου.

    Κατά την προσαγωγή του, αναγνωρίστηκε από τα θύματα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η δικογραφία που σχηματίζεται να αφορά στο αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

    Στο σημείο της επίθεσης και της ληστείας έφτασε και σταθμός του ΕΚΑΒ, που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τρεις από τους τέσσερις φίλους, καθώς τον τέταρτο, ηλικίας 18 ετών, μετέφερε το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ αγόρασαν υπερπολυτελές σπίτι με ποσό ρεκόρ στο Μαϊάμι Μπιτς - Πόσα χρήματα έδωσαν
    Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ αγόρασαν υπερπολυτελές σπίτι με ποσό ρεκόρ στο Μαϊάμι Μπιτς - Πόσα χρήματα έδωσαν

    Απίστευτη χλιδή στο σπίτι που αγόρασαν Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.

    Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ πλήρωσαν το ποσό ρεκόρ των 72,3 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 66,38 εκατ. ευρώ) για μια έπαυλη στο Μαϊάμι Μπιτς.

    Όπως έγραψε την Τετάρτη (16/10) το εξειδικευμένο The Real Deal, η αγορά έκλεισε την περασμένη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, ρίχνοντας κατά κάποια εκατομμύρια την αρχική τιμή πώλησης, η οποία ήταν 80 εκατ. δολάρια (73,4 εκατ. ευρώ).

    Και πάλι όμως, το συγκεκριμένο ποσό είναι το υψηλότερο που έχει καταβληθεί μέχρι στιγμής για ένα ακίνητο στην αποκλειστική περιοχή του Νορθ Μπέι του Μαϊάμι, όπου αφθονούν οι κατοικίες πλουσίων και διάσημων.

    Το νέο σπίτι των Μπέκαμ είναι χτισμένο σε οικόπεδο 24.281 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει εννέα μπάνια, τέσσερις τουαλέτες, γυμναστήριο, σπα, κινηματογράφο, πισίνα και υπαίθρια κουζίνα και καθιστικό. δωμάτιο , όπως αναφέρει το TheRealDeal.

    Πωλητής είναι ο επιχειρηματίας Νίκλας ντε λα Μότε, ο οποίος αγόρασε το ακίνητο το 2018 για 10 εκατομμύρια δολάρια (9,1 εκατομμύρια ευρώ), αλλά δεκαπλασίασε την τιμή του με την κατασκευή ενός νέου πολυτελούς αρχοντικού στο οικόπεδο, σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό στούντιο Choeff Levy Fischman.

    Ο Μπέκαμ, συνιδιοκτήτης της ομάδας Ίντερ Μαϊάμι, έχει επίσης στην ιδιοκτησία του έναν πλήρη όροφο στον πύργο του One Thousand Museum που σχεδιάστηκε από την αείμνηστη Ιρακινή αρχιτέκτονα Ζάχα Χανίντ στο κέντρο του Μαϊάμι.

    Πλήρωσαν περίπου 19,8 εκατομμύρια δολάρια (18,1 εκατομμύρια ευρώ) για 929 τετραγωνικά μέτρα το 2020, η οποία, σύμφωνα με το The Real Deal, δεν έχει τεθεί προς πώληση παρά την αγορά του νέου σπιτιού.

    Πηγή: iEidiseis.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ NEIL HALL
  • Κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Σήμερα η απολογία των 5 συλληφθέντων – Οι κατηγορίες
    Κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Σήμερα η απολογία των 5 συλληφθέντων – Οι κατηγορίες

    Την πόρτα του ανακριτή θα περάσουν την Τρίτη (15/10) οι πέντε συλληφθέντες στην Κέρκυρα, προκειμένου να απολογηθούν για την κατηγορία της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση εκβιασμών στην εφορία του νησιού.

    Στον υποδιευθυντή της εφορίας που θεωρείται ως ο «εγκέφαλος» της σπείρας αποδίδεται το σύνολο από τις κατηγορίες, οι οποίες κατά περίπτωση βαρύνουν και τους υπόλοιπους τέσσερις συλληφθέντες, για την υπόθεση εκβιασμών, δωροληψίας και χρηματισμού, που αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα και στην οποία φέρονται να συμμετέχουν τέσσερις εφοριακοί και ένας λογιστής.

    Ο υποδιευθυντής φέρεται να είχε τον πλήρη έλεγχο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης καθώς καθόριζε τα χρήματα που θα απαιτούσαν από τους επιχειρηματίες που εκβίαζαν και έκανε τη μοιρασιά ανάμεσα στον ίδιο και τους συνεργούς του.

    Έκρυβαν τα χρήματα από τις μίζες μέσα σε τοίχους

    Νέα ντοκουμέντα για το κύκλωμα των εφοριακών που εκβίαζε επιχειρηματίες στην Κέρκυρα μοιράστηκε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η Μίνα Καραμήτρου.

    Επικεφαλής του κυκλώματος φέρεται να ήταν ο διευθυντής της ΔΟΥ. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται και φωτογραφικά ντοκουμέντα καθώς, τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που διαχειρίζονταν τα μέλη του κυκλώματος η δράση του οποίου πάει πάρα πολύ πίσω, κάπου τα έκρυβαν. Μέσα στη δικογραφία, οι αστυνομικοί των Αδιάφθορων φαίνεται να έχουν και τις φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο δελτίο του OPEN, στις οποίες φαίνεται καθαρά η κρύπτη, που τα έλη του κυκλώματος είχαν φτιάξει στο κάσωμα της πόρτας, στο σπίτι ενός από τους δύο ελεγκτές της εφορίας που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα. Εκεί, οι αστυνομικοί των Αδιάφθορων βρήκαν χιλιάδες ευρώ. Το σημείο αποτελούσε την κρύπτη που ο κατηγορούμενος έβαζε χρήματα τα οποία εκβιαστικά εισέπραττε από επιχειρηματίες του νησιού.

    «Αυτοί ενεργούσαν επιπόλαια, εμείς πρέπει να προσέχουμε»

    Μάλιστα, οι εφοριακοί της Κέρκυρας, σε μεταξύ τους συνομιλίες, αναφέρονταν και στην εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης των εφοριακών της Χαλκίδας. Η αστυνομία έχει στα χέρια της ηχητικό υλικό στο οποίο, οι κατηγορούμενοι από την Κέρκυρα, συζητούν για τους συλληφθέντες της Χαλκίδας. Ο κοριός της ελληνικής αστυνομίας έχει καταγράψει τους εφοριακούς τη στιγμή που έλεγαν ότι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί και να παίρνουν μεγαλύτερα μέτρα αντιπαρακολούθησης για να μη συλληφθούν. Σε κάποιο σημείο, οι κατηγορούμενοι έχουν καταγράφει να λένε: «Πρέπει να προσέχουμε εμείς. Αυτοί ενεργούσαν επιπόλαια. Εμείς πρέπει να προσέχουμε».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Φωκίδα: Βρέθηκε σορός άνδρα σε σπίτι - Ήταν νεκρός εδώ και δύο εβδομάδες
    Φωκίδα: Βρέθηκε σορός άνδρα σε σπίτι - Ήταν νεκρός εδώ και δύο εβδομάδες

    Σε προχωρημένη σήψη η σορός που εντοπίστηκε σε σπίτι στη Φωκίδα.

    Νεκρός μέσα στο σπίτι, δύο περίπου εβδομάδες μετά τον θάνατό του, εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Φωκίδα.

    Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το grtimes.gr, το μοιραίο φέρεται να επήλθε τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα, καθώς η σορός του βρισκόταν σε αποσύνθεση.

    Από το ΑΤ Ευπαλίου που ανέλαβε την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Πάτρα: Ανήλικος μπήκε σε σχολείο - Έβρισε και απείλησε την Διευθύντρια και συνελήφθη από αστυνομικούς
    Πάτρα: Ανήλικος μπήκε σε σχολείο - Έβρισε και απείλησε την Διευθύντρια και συνελήφθη από αστυνομικούς

    Ένταση προκλήθηκε σε σχολείο της Πάτρας με ανήλικο που μπήκε με άγριες διαθέσεις στο σχολικό συγκρότημα και προκάλεσε αναστάτωση απειλώντας "Θεούς και δαίμονες"

    Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος, διότι εισήλθε σε σχολικό συγκρότημα, δημιουργώντας ένταση με φωνασκίες, απειλώντας και εξυβρίζοντας την διευθύντρια του σχολείου, στο οποίο παρέμεινε παρά τις προτροπές για την απομάκρυνσή του από το εκπαιδευτικό προσωπικό, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος.

    Πηγή: Tempo24.news
  • Ορεστιάδα: Έκαψε το σπίτι του μετά από καυγά με τη γυναίκα του
    Ορεστιάδα: Έκαψε το σπίτι του μετά από καυγά με τη γυναίκα του

    Φωτιά στο σπίτι του έβαλε ένας άνδρας στον οικισμό Καβύλη της Ορεστιάδας μετά από καβγά με τη σύζυγό του.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/10) το ζευγάρι είχε έντονο διαπληκτισμό, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στη συνέχεια ο άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του την ώρα που τα παιδιά τους κοιμόντουσαν και κατελήφθη από αμόκ κι έβαλε φωτιά στο σπίτι, η οποία πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

    Καταστράφηκε το σπίτι - Δίωξη στον δράστη

    Το ζευγάρι με τα παιδιά τους κατάφεραν να βγουν εγκαίρως από το σπίτι και να μην εγκλωβιστούν από τις φλόγες. Άμεσα έφτασαν στο σημείο και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά. Ωστόσο, μεγάλο μέρος του σπιτιού καταστράφηκε και δεν είναι πλέον κατοικήσιμο.

    Ο δράστης αφού προσήχθη για προανάκριση στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, που του άσκησε δίωξη για εμπρησμό και ενδοοικογενειακή βία.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Θρίλερ με δύο δολοφονίες γυναικών στην Κωνσταντινούπολη - Αυτοκτόνησε ο βασικός ύποπτος
    Θρίλερ με δύο δολοφονίες γυναικών στην Κωνσταντινούπολη - Αυτοκτόνησε ο βασικός ύποπτος

    Δύο νεαρές γυναίκες δολοφονήθηκαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, με διαφορά 30 λεπτών και ο βασικός ύποπτος αυτοκτόνησε, ανακοίνωσαν οι αρχές.

    Οι δύο γυναίκες και ο ύποπτος ήταν ηλικίας 19 ετών, ανέφερε το κυβερνείο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο δεν διευκρίνισε εάν τα θύματα γνώριζαν τον φερόμενο δολοφόνο τους.

    Ο δράστης αποκεφάλισε τη μια γυναίκα

    Όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA, ο δράστης αποκεφάλισε μία από αυτές τις γυναίκες σε έναν από τους προμαχώνες της πόλης, στη συνοικία Φατίχ, από τους οποίους στη συνέχεια ο ύποπτος πήδηξε και σκοτώθηκε.

    Μια τουρκική οργάνωση καταμέτρησε 290 δολοφονίες γυναικών από τις αρχές του έτους και περισσότερους από 160 «ύποπτους θανάτους», τους οποίους οι αρχές έχουν καταγράψει ως αυτοκτονίες ή δυστυχήματα.

    Στα τέλη Φεβρουαρίου, επτά δολοφονίες γυναικών διαπράχθηκαν σε μία μονάχα ημέρα σε ολόκληρη τη χώρα.

    Η Τουρκία αποσύρθηκε το 2021 από τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη και τη μάχη κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, την επονομαζόμενη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, η οποία επιβάλλει στις αρχές να ερευνούν και να τιμωρούν τη βία σε βάρος των γυναικών.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Ρόδος: Την απειλούσε πως «θα την κάψει ζωντανή» - Σοκάρει η καταγγελία 36χρονης για πρώην σύντροφό της
    Ρόδος: Την απειλούσε πως «θα την κάψει ζωντανή» - Σοκάρει η καταγγελία 36χρονης για πρώην σύντροφό της

    Σοκάρει το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Ρόδο. Όπως καταγγέλλει μια 36χρονη ο πρώην σύντροφος της την απειλούσε με μηνύματα ότι θα την κάψει ζωντανή. Ο 46χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, της παρενόχλησης και του εκφοβισμού της νεαρής.

    Την παρακολουθούσε και την ακολουθούσε

    Σύμφωνα με τη dimokratiki, την 1η Οκτωβρίου 2024 η 36χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος υπέβαλε μήνυση κατά του 46χρονου πρώην συντρόφου της και κινήθηκε δίωξη εις βάρος του. Όπως κατήγγειλε είχαν σχέση από τον Ιούνιο του 2021 ως και τον Ιούνιο του 2024 και από τότε που χώρισαν ξεκίνησε να την παρακολουθεί, να μεταβαίνει έξω από την οικία και την εργασία της και να την εξυβρίζει λέγοντας της μάλιστα ότι τον εξωθούσε να κάνει πράγματα που θα τον οδηγούσαν στην φυλακή και την εξύβριζε με χυδαίες εκφράσεις.

    Την 30η Σεπτεμβρίου 2024 απέστειλε απανωτά εξυβριστικά μηνύματα στο email της απειλώντας την ότι θα την «Θα σε κάψω ζωντανή» ενώ της έστειλε και δύο φωτογραφίες μια με ένα σχοινί και μια με το δίκυκλο του έξω από το σπίτι της. Η μηνύτρια τόνισε πως φοβήθηκε ενώ είπε πως την φωτογραφία με το σκοινί την εξέλαβε ως απειλή.

    Η 36χρονη κατήγγειλε επίσης ότι μια εβδομάδα περίπου ενωρίτερα μόλις είχε τελειώσει την εργασία της και επιβιβάστηκε στο αμάξι της συναντήθηκε τυχαία με τον 46χρονο ο οποίος ήταν με το μηχανάκι του. Άρχισε να την ακολουθεί, μπήκε μπροστά στο όχημα της κλείνοντας της τον δρόμο και όταν σταμάτησε επειδή δεν είχε δρόμο διαφυγής, άνοιξε την πόρτα πάρα τη θέλησή της, την έριξε στο κάθισμα του συνοδηγού πιέζοντας την στο κεφάλι με τα χέρια του στην περιοχή του μετώπου, την έφτυνε στο πρόσωπο και την απειλούσε.

    Όταν τον προειδοποίησε ότι θα πάει στην αστυνομία αποκρίθηκε ειρωνικά, λέγοντας της «τρέμω» κι έφυγε από το σημείο. Όπως ανέφερε η ίδια, ο 46χρονος έχει όπλο. Ο φερόμενος ως δράστης δεν είπε κάτι εξεταζόμενος.

    Πηγή: Ethnos.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο