Ελλάδα

Σοκ στην Πιερία: Έγκλημα η εξαφάνιση του 58χρονου - Τον σκότωσε και τον έθαψε στην αυλή η σύντροφός του

Σοκ στην Πιερία: Έγκλημα η εξαφάνιση του 58χρονου - Τον σκότωσε και τον έθαψε στην αυλή η σύντροφός του
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες πίσω από το φονικό

Ανατροπή-σοκ στην εξαφάνιση του 58χρονου Κώστα Σιαμήτρα στην Πιερία, αφού αποκαλύφθηκε από την ίδια τη σύντροφό του πως εκείνη τον σκότωσε και τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους.

Η δολοφόνος του άτυχου άντρα ομολόγησε και κατόπιν υπέδειξε στις Αρχές το σημείο της ταφής του θύματος

Πώς «έσπασε» η δολοφόνος

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είχαν εντοπίσει κενά και αντιφάσεις στις καταθέσεις της. Μετά από ανακρίσεις που έγιναν, η γυναίκα «έσπασε». Οι Αρχές ερευνούν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας. Η δράστις φέρεται να υποστήριξε ότι τσακώθηκαν με τον 58χρονο, τον έσπρωξε και ο άνδρας χτύπησε και κατέληξε.

Η ίδια είχε μιλήσει στο «Φως στο Τούνελ» για ξαφνική αποχώρηση, μυστηριώδες λευκό βαν και εξαφάνιση του θύματος, δεν άντεξε όμως και έπεσε σε αντιφάσεις.

Πηγή: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα


tsoukalas popup mobile
tsoukalas popup