Ελλάδα

Άγριο φονικό στους Γόννους Τεμπών - Ταμπουρωμένος με χειροβομβίδα ο δράστης

Άγριο φονικό στους Γόννους Τεμπών - Ταμπουρωμένος με χειροβομβίδα ο δράστης Φωτογραφία: EUROKINISSI
Ένας 60χρονος φέρεται ως ο δράστης του διπλού φονικού με τις πληροφορίες να θέλουν να είναι οπλισμένος με χειροβομβίδα και να απειλεί να ανατναχθεί

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο χωριό Γόννοι του Δήμου Τεμπών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr άνδρας ηλικίας 60 ετών φέρεται να σκότωσε – άγνωστο μέχρι στιγμής με ποιόν τρόπο – δύο άτομα, στην επιχείρηση (ξυλουργείο) που διατηρεί.

Τα δύο θύματα φέρεται να είναι Ρομά τα οποία είχαν πάει για κάποια δουλειά που είχαν με τον ιδιοκτήτη.

Ακολούθως ο φερόμενος ως δράστης παραμένει ταμπουρωμένος μέσα στο κατάστημά του, ενώ ήδη στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναμένονται και δυνάμεις των ΕΚΑΜ από τη Θεσσαλονίκη.

Νεότερη ενημέρωση

Ο 60χρονος, ο οποίος φέρεται να κρατάει χειροβομβίδα βρίσκεται ταμπουρωμένος μέσα στην επιχείρησή του, ένα ξυλουργείο, απειλώντας να ανατιναχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άνδρας φέρεται να έχει σκοτώσει ένα άτομο, ενώ οι αναφορές για δεύτερο νεκρό δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν από την αστυνομία, καθώς δεν μπορεί να πλησιάσει στο σημείο.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις


tsoukalas popup mobile
tsoukalas popup