Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 08:49

Πηνεία: Έσβησε στην αγκαλιά του πατέρα της... το 6,5 ετών κορίτσι

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την τραγωδία μετο χαμό του μόλις 6,5 ετών κοριτσιού στο χωριό Κάμπος Πηνείας το απόγευμα του Σαββάτου. Το τραγικό αυτό περιστατικό βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια αλλά ολόκληρη την περιοχή. Ένα παιδί χάθηκε τόσο νωρίς και τόσο άδικα, από τη ζωή.

Το κορίτσι σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από τη μυασθένεια Gravis μια αυτοάνοσο νόσο, που χαρακτηρίζεται από πολλαπλών βαθμών αδυναμία των σκελετικών μυών του σώματος.

Το απόγευμα του Σαββάτου λίγο μετά τις έξι, σε μια στιγμή που ένιωσε αδιαθεσία, το κοριτσάκι έπεσε αναίσθητο στην αγκαλιά του πατέρα της.

Η οικογένειά της γνωρίζοντας τις επιπτώσεις της νόσου, χωρίς να χάσει χρόνο μετέφεραν το παιδί τους εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, προκειμένου να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, καθώς φέρεται να είχε υποστεί εισρόφηση.

Το περιστατικό ήταν βαρύ και παρά τις προσπάθειες που έγιναν επί περίπου 40 λεπτά για ανάνηψη από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το κοριτσάκι κατέληξε στις 7.20 το απόγευμα.

Για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του κοριτσιού έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Τι είναι η Μυασθένεια Gravis;
Η μυασθένεια Gravis (MG), είναι μια χρόνια αυτοάνοση (autoimmune) πάθηση που χαρακτηρίζεται από πολλαπλών βαθμών αδυναμία των σκελετικών μυών του σώματος.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της MG, είναι η αδυναμία των μυών που εντείνεται κατά την διάρκεια περιόδων με αυξημένη κινητικότητα και βελτιώνεται μετά από την ξεκούραση. Συγκεκριμένοι μύες όπως αυτούς που ελέγχουν το μάτι και την κίνηση των βλεφάρων, τις εκφράσεις του προσώπου, το μάσημα, την ομιλία και την κατάποση, συχνά αλλά όχι πάντοτε, επηρεάζονται από την πάθηση. Οι μύες που ελέγχουν την αναπνοή και την κίνηση του σβέρκου και των άκρων μπορεί επίσης να επηρεαστούν.

H MG μπορεί να συμβεί και στα δύο φύλα εξίσου. Συχνότερα προσβάλλει νεαρές γυναίκες (κάτω των 40 ετών) και μεγαλύτερους άνδρες (πέραν των 60 ετών), αλλά μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία.

Το ποσοστό εμφάνισης της πάθησης είναι 20 στους 100.000 πληθυσμού. Ωστόσο η MG είναι μια πάθηση που δεν διαγνώσκεται εύκολα και το ποσοστό εμφάνισης της ίσως να είναι μεγαλύτερο. Η MG δεν θεωρείται κληρονομική πάθηση, ούτε και είναι μεταδιδόμενη. Μπορεί σποραδικά να εμφανιστεί σε περισσότερα από ένα μέλη της ίδιας οικογένειας.

Αίτια της μυασθένειας Gravis
Οι εκούσιοι μυς ολόκληρου του σώματος ελέγχονται από νευρικά σήματα που ξεκινούν από τον εγκέφαλο. Αυτά τα σήματα ταξιδεύουν κατά μήκος των νεύρων στο σημείο που τα νεύρα συναντούν τις μυϊκές ίνες. Οι νευρικές ίνες δεν είναι κατευθείαν συνδεδεμένες στις μυϊκές ίνες. Υπάρχει ένας χώρος μεταξύ της απόληξης του νεύρου και της μυϊκής ίνας που ονομάζεται νευρομυϊκή σύναψη.

Στη χώρα μας εκτιμάται πως υπάρχουν τουλάχιστον 3000 ασθενείς...

Η συντακτική ομάδα του ilailive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού κοριτσιού.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 19:14

Σχετικά Άρθρα

  • Νάουσα: Από εισρόφηση γαστρικών υγρών ο θάνατος του βρέφους 9 ημερών
    Νάουσα: Από εισρόφηση γαστρικών υγρών ο θάνατος του βρέφους 9 ημερών

    Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Νάουσας. Τι έδειξε η νεκροψία.

    Από εισρόφηση γαστρικών υγρών προήλθε ο θάνατος του βρέφους μόλις 9 ημερών στη Νάουσα, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

    Το νεογέννητο κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο νοσοκομείο, την Τετάρτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το βρέφος δεν είχε τις αισθήσεις του και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.



    Πηγή: iEidiseis.gr
  • Νάουσα: Τραγωδία με βρέφος εννέα ημερών
    Νάουσα: Τραγωδία με βρέφος εννέα ημερών

    Οι γονείς μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο της πόλης αλλά είχε ήδη χάσει την ζωή του.

    Ένα βρέφος μόλις εννέα ημερών, μεταφέρθηκε - όπως αποκαλύπτει το newsima - νεκρό στο νοσοκομείο της Νάουσας.

    Όπως σημειώνεται τόσο οι γονείς όσο και η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό, ενώ αναμένεται τα αποτελέσματα των απαραίτητων εξετάσεων που θα προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του.

    Πηγή: NewsBomb.gr

  • Μελέτη: Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν έπειτα από επιπλοκές σε καρδιοχειρουργική επέμβαση
    Μελέτη: Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν έπειτα από επιπλοκές σε καρδιοχειρουργική επέμβαση

    Οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες από τους άνδρες να πεθάνουν από μετεγχειρητικές επιπλοκές έπειτα από καρδιαγγειακή χειρουργική επέμβαση, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν προβλήματα μετεγχειρητικά.

    Αυτό διαπιστώνει μελέτη του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «JAMA Surgery».

    Οι ερευνητές μελέτησαν περισσότερες από 850.000 περιπτώσεις ανθρώπων στις ΗΠΑ που υποβλήθηκαν την περίοδο 2015-2020 σε καρδιοχειρουργική επέμβαση υψηλού κινδύνου, συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού bypass, της αποκατάστασης ανευρύσματος αορτής και της αποκατάστασης μιτροειδούς και αορτικής βαλβίδας. Οι άνδρες και οι γυναίκες είχαν παρόμοιο ποσοστό επιπλοκών έπειτα από την επέμβαση, περίπου 15%.

    Γιατί οι γυναίκες κινδυνεύουν περισσότερο

    Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες πέθαναν από αυτές τις επιπλοκές σε σημαντικά υψηλότερο ποσοστό: Στο 10,7% των περιπτώσεων, έναντι 8,6% για τους άνδρες ασθενείς. Η εξήγηση επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι οι γυναίκες είναι μεγαλύτερες σε ηλικία όταν χειρουργούνται και έχουν περισσότερες συννοσηρότητες από ό,τι οι άνδρες. Οι γυναίκες έχουν, επίσης, μικρότερη ανατομία και μικρότερο μέγεθος αγγείων, γεγονός που μπορεί να καταστήσει τη χειρουργική επέμβαση τεχνικά πιο δύσκολη. Εξάλλου, για χρόνια οι γυναίκες υποεκπροσωπούνταν στην ιατρική έρευνα.

    Οι πιο συχνές επιπλοκές και σε άνδρες και σε γυναίκες ήταν η νεφρική ανεπάρκεια, η πνευμονία και η αναπνευστική ανεπάρκεια. Η ποιότητα του νοσοκομείου, όπου πραγματοποιήθηκε η επέμβαση, δεν επηρέασε την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων, όσον αφορά στην αποτυχία διάσωσης.

    Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες ασθενείς είχαν χαμηλότερο ποσοστό δεύτερης επέμβασης, λίγες ημέρες μετά την πρώτη, και αυτό, σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορεί να είναι ένα μήνυμα ότι οι επιπλοκές τους δεν αντιμετωπίστηκαν κατάλληλα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Μεντιλίμπαρ για θάνατο Μπάλντοκ: Μας έχει συγκλονίσει όλους, μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο
    Μεντιλίμπαρ για θάνατο Μπάλντοκ: Μας έχει συγκλονίσει όλους, μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο

    Συγκλονισμένος απ’ τον αδόκητο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ, δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

    Το παραπάνω είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV, υπογραμμίζοντας πως η απώλειά του είναι τεράστια τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

    Αναλυτικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι:

    Για τον Τζορτζ Μπάλντοκ:

    «Είναι κάτι συγκλονιστικό! Είναι κάτι που κανένας δεν περίμενε και κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί. Είναι μια τραγική είδηση και μια μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό κι όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συνέβη τις μέρες της Εθνικής και αυτό μας κάνει όλους να σκεφτόμαστε πως θα μπορούσε να είναι εκεί με την Εθνική Ελλάδας αντί να βρίσκεται στο σπίτι του και να του συμβεί αυτό. Το μόνο που έχω να πω είναι συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους φίλους του και στον Παναθηναϊκό. Μας έχει συγκλονίσει όλους».

    Για την προετοιμασία στην διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων:

    «Δεν είναι εύκολο για λείπουν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα. Λείπουν 13-14 άτομα με τις Εθνικές τους ομάδες και η προπόνηση δεν είναι η ίδια και δεν έχει την ίδια ποιότητα. Αναγκαστικά παίρνουμε 3-4 μέρες ρεπό και στη συνέχεια όταν επιστρέφουν οι παίκτες το κάνουν ένας ένας. Δεν επιστρέφουν όλοι μαζί, επομένως αργούμε να μπούμε σε κανονική προπόνηση. Κάποιοι μπορεί να γυρίσουν άρρωστοι ή κουρασμένοι. Γενικώς είναι πρόβλημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία».

    Για το ματς με τον Λεβαδειακό:

    «Πρώτα από όλα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Μπορεί ο Λεβαδειακός να μην έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα κάποιο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ωστόσο η εικόνα του είναι μιας ομάδας που παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ακόμα και στα παιχνίδια του απέναντι στον Παναθηναϊκό και απέναντι στον ΠΑΟΚ προσπάθησαν μέχρι το τέλος για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να έχουμε τη μπάλα και να τους πιέσουμε. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε».

    Για το αν περίμενε να ανταποκριθούν σε απαιτητικά παιχνίδια ο Κωστούλας κι ο Μουζακίτης:

    «Τους είδαμε και στα παιχνίδια τους με την Εθνική Ελπίδων όπου ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλοί. Είχαν μεγάλη συμμετοχή στα παιχνίδια, έπιασαν καλή απόδοση και σκόραραν. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι γιατί όπως μας βοηθάνε στην προπόνηση καθημερινά, αλλά και στα παιχνίδια που αγωνίζονται, έδειξαν για ακόμα μία φορά πόσο καλοί παίκτες είναι. Ξέρουμε την αξία των παιδιών αυτών και βλέπουμε πόσο πολύ μας βοηθάνε. Έχουν όλες τις προδιαγραφές για να τους εμπιστευτούμε και να στηριχτούμε πάνω τους. Τα παιδιά αυτά αξίζουν τον χρόνο συμμετοχής και θα τον βρούνε».

    Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Λορέντσο Πιρόλα τονίζοντας:

    «Είμαι συγκλονισμένος και πολύ στεναχωρημένος με αυτό που έγινε. Έμαθα την είδηση όταν ήμουν στην Ιταλία με την Εθνική μου ομάδα. Καταλαβαίνω πως είναι μια σοκαριστική είδηση για την ομάδα του, για τους συμπαίκτες του και για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι μια τραγωδία. Δεν ήξερα τον Μπάλντοκ προσωπικά. Τον είδα στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ καν να σκεφτώ πως ήταν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που αγωνίστηκαν εκείνο το βράδυ στην Αγγλία, αλλά τουλάχιστον χαίρομαι που πήραν μια νίκη για τον φίλο τους».

    Για την Εθνική Ιταλίας:

    «Ο στόχος μου είναι να παίξω στην Εθνική ομάδα ανδρών της Ιταλίας. Για αυτό δουλεύω και ελπίζω να συμβεί. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά με την Εθνική Ελπίδων της χώρας μου και προκριθήκαμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πιστεύω πραγματικά πως θα καταφέρω να εκπληρώσω τους στόχους μου. Δουλεύω σκληρά και ανυπομονώ να μάθω τι θα συμβεί στο μέλλον».

    Για το ματς με τον Λεβαδειακό:

    «Όλα τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολα και ταυτόχρονα σημαντικά, γιατί όλες οι ομάδες όταν παίζουν απέναντι μας θέλουν να δώσουν το 200% των ικανοτήτων τους για να πετύχουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Για μας είναι σημαντικό να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

    Πηγή: Iefimerida.gr

  • Πέθανε η Βάσω Παπανδρέου σε ηλικία 80 ετών
    Πέθανε η Βάσω Παπανδρέου σε ηλικία 80 ετών

    Πέθανε σε ηλικία 80 ετών η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου.

    Τον θάνατό της ανακοίνωσε ο θεράπων γιατρός της Παναγιώτης Λούσκος, με ανάρτηση στο Facebook.

    Είχε διατελέσει επί σειρά ετών βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν κορυφαίο στέλεχος επί σειρά ετών, καθώς και επίτροπος της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ (η πρώτη γυναίκα επίτροπος).

    Το 1993 συγκέντρωσε 256.831 σταυρούς προτίμησης στην εκλογική περιφέρεια Β΄ Αθηνών, την υψηλότερη επίδοση στη συγκεκριμένη περιφέρεια. Ως επίτροπος στην ΕΟΚ, η Βάσω Παπανδρέου συγκρούστηκε με διάφορους συντηρητικούς ηγέτες και κυρίως τη Μάργκαρετ Θάτσερ.

    Ποια ήταν η Βάσω Παπανδρέου

    Γεννήθηκε στα Βαλιμίτικα Αιγίου στις 9 Δεκεμβρίου 1944. Σπούδασε Οικονομικά στην τότε ΑΣΟΕΕ και συνέχισε στην Αγγλία όπου έλαβε μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο του Λονδίνου και διδακτορικό από το πανεπιστήμιο του Reading, και στη συνέχεια δίδαξε στην Οξφόρδη.

    Διετέλεσε πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ (1981-1985), υφυπουργός Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας (1985-1986), αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας (1986-1987), αναπληρωτής υπουργός Εμπορίου για τα θέματα της Ελληνικής Προεδρίας στη Κοινότητα (1988-1989), επίτροπος της ΕΟΚ για την Απασχόληση, τις Εργασιακές Σχέσεις και Κοινωνικές Υποθέσεις, το Ανθρώπινο Δυναμικό, την Εκπαίδευση και Κατάρτιση, και την Ισότητα των δύο Φύλων (1989-1993), υπουργός Ανάπτυξης (1996-1999), Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (1999-2001) και ΠΕΧΩΔΕ (2001-2004) σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

    Πέτυχε την επιτάχυνση και την ολοκλήρωση μεγάλων έργων της χώρας, συνέβαλε καθοριστικά στην προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Η συνεπωνυμία με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου είναι συμπτωματική.

    Πηγή: Cnn.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ
  • Το συγκινητικό video του Παναθηναϊκού για τον Μπάλντοκ: «Για πάντα μαζί μας»
    Το συγκινητικό video του Παναθηναϊκού για τον Μπάλντοκ: «Για πάντα μαζί μας»

    Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει σοκάρει την οικογένεια του Παναθηναϊκού όπως και σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η απώλεια του διεθνή μπακ είναι δυσβάσταχτη για τους Πράσινους που προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

    Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε ένα συγκινητικό video θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ. Ένα τρίλεπτο video με προσωπικές στιγμές του άτυχου ποδοσφαιριστή από την παρουσία του στα αποδυτήρια της ομάδας και τις προπονήσεις.

    Το video έχει τίτλο For our George (σ.σ. για τον Γιώργο μας) και κλείνει με τη φράση Forever with us (σ.σ. για πάντα μαζί μας).

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας για την απώλεια του Δημάρχου Αιγιαλείας
    Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας για την απώλεια του Δημάρχου Αιγιαλείας

    Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, ενός σημαντικού Ανθρώπου που υπερασπίστηκε μέχρι τέλους το όραμά του και υπηρέτησε τους Δημότες του με ήθος και αξιοπρέπεια.

    Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι φτωχότερη χάνοντας ανθρώπους άξιους που άφησαν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους.

    Δήμαρχε σε αποχαιρετούμε με συγκίνηση.

    Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

    Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας

    Αριστείδης Παναγιωτόπουλος

    Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αρχαίας Ολυμπίας συνήθλθε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση την Δευτέρα, προκειμένου να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για την τραγική απώλεια και να αποτίσει ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Ήλιδας κ. Χ. Χριστοδουλόπουλου για την απώλεια του Δημάρχου Αιγιαλείας Δ. Καλογερόπουλου
    Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Ήλιδας κ. Χ. Χριστοδουλόπουλου για την απώλεια του Δημάρχου Αιγιαλείας Δ. Καλογερόπουλου

    «Η είδηση του θανάτου ενός ακούραστου αγωνιστή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, σκόρπισε θλίψη σε όλους εμάς που συμπορευτήκαμε μαζί του στα κοινά, εδώ και δεκαετίες.

    Ο Δημήτρης κέρδισε επάξια μια ξεχωριστή θέση στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας, καταφέρνοντας να εκπληρώσει τις προσδοκίες των πολιτών από όλες τις θέσεις που τον ανέδειξαν, στον «Καποδιστριακό» Δήμο Συμπολιτείας αρχικά και από το 2019 μέχρι σήμερα στον ιστορικό Δήμο Αιγιαλείας.

    Ως δήμαρχος Ήλιδας και ως προσωπικός φίλος του Δημήτρη Καλογερόπουλου, νιώθω συντετριμμένος με την απώλειά του.

    Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια και τους οικείους του, όσο και στους δημότες του Αιγίου».

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο