Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 07:18

Κατάκολο: Μίνι φυτεία χασίς σε αποθήκη - Δύο συλλήψεις για 30 φυτά και 315 γραμ.

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Μίνι φυτεία στον αριθμό αλλά με αρκετό ύψος, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου χθες στο Κατάκολο.

Ο δράστης δεν ήταν καθόλου άγνωστος στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει με παρόμοιες περιπτώσεις.

Οι αστυνομικοί στην έρευνα που έκαναν σε αποθήκη κοντά στην οικία του 39χρονου δράστη εντόπισαν 30 φυτά χασίς από 17 εκατοστά έως 1,7 μέτρα, καθώς επίσης και περίπου 315 γραμμάρια κάνναβης.

Πέραν του καλλιεργητή όμως συνελήφθη και ένας 52χρονος που φέρεται να είναι προμηθευτεί νωρίτερα μικροποσότητα κάνναβης από τον 39χρονο.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 14:46

Σχετικά Άρθρα

  • Αρκαδία: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία-μαμούθ, μαζί με ένα τόνο κάνναβης
    Αρκαδία: Εντοπίστηκε χασισοφυτεία-μαμούθ, μαζί με ένα τόνο κάνναβης

    Υπολογίζεται πως οι καλλιεργητές θα αποκόμιζαν χρηματικά οφέλη, εκτιμώμενα στα 10.000.000 ευρώ

    Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτoδασική περιοχή στην Αγριακόνα δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας και Λακωνίας, του αστυνομικού σκύλου Μεσσηνίας και των αστυνομικών του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, καθώς και με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

    Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη την 16.10.2024 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και περί αλλοδαπών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

    Ειδικότερα, την 16.10.2024 το μεσημέρι, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στην ανωτέρω περιοχή κατά την οποία εντοπίστηκε, οργανωμένη φυτεία κάνναβης, αποτελούμενη από 28 επίπεδα, σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή με πυκνή βλάστηση και φυσική κάλυψη συνολικής έκτασης 35 στρεμμάτων, περίπου, στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά 1.253 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3,5 μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τον αντίστοιχο αρδευτικό και καλλιεργητικό εξοπλισμό που βρέθηκε στο χώρο.

    Επιπλέον, στο χώρο της καλλιέργειας είχαν διαμορφώσει ειδικό αυτοσχέδιο χώρο αποξήρανσης δενδρυλλίων, καθώς και βοηθητικούς χώρους, που χρησιμοποιούσαν για διαμονή και κατόπτευση της φυτείας.

    Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στο χώρο της φυτείας, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    • 1.253 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 3,5 μέτρων, περίπου,
    • ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 1 τόνου, 398 κιλών και 934 γραμμαρίων,
    • 1 ζυγαριά ακριβείας,
    • εργαλεία σχετικά με την καλλιέργεια και συσκευασία των ναρκωτικών ουσιών,
    • σκηνές διαμονής,
    • αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός (λάστιχα, λιπάσματα κ.ά.).

    Επιπρόσθετα, λόγω της δύσβατης και δυσπρόσιτης περιοχής, της μορφολογίας του εδάφους και του μεγάλου όγκου τόσο των φυτών κάνναβης, των ποσοτήτων κάνναβης που ανευρέθηκαν στο χώρο της φυτείας καθώς και τον καλλιεργητικό εξοπλισμό που συσχετιζόταν με αυτή, χρησιμοποιήθηκε ελικόπτερο τύπου «SUPER PUMA», της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Πυροσβεστικού Σώματος, για τη μεταφορά τους.

    Περαιτέρω, όπως διαπιστώθηκε, ο 37χρονος συλληφθείς παρέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

    Τέλος, υπολογίζεται πως την εγκληματική τους δράση τα προσδοκώμενα κέρδη που θα αποκόμιζαν θα έφταναν τα 10.000.000 ευρώ.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών του.

    Πηγή: TharrosNews.gr

  • Κατάκολο: Διαμαρτυρία για τις συνθήκες στο λιμάνι - Καταγγελίες για άναρχη κατάσταση με φόντο …τους τουρίστες
    Κατάκολο: Διαμαρτυρία για τις συνθήκες στο λιμάνι – Καταγγελίες για άναρχη κατάσταση με φόντο …τους τουρίστες

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες, οδηγοί ταξί και επαγγελματίες τουριστικών λεωφορείων στο Κατάκολο, επισημαίνοντας τις σοβαρές ελλείψεις και την άναρχη κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι. Οι επαγγελματίες κατήγγειλαν την αδιαφορία των αρμόδιων αρχών, την έλλειψη βασικών μέτρων ασφαλείας, και την άνιση εκμετάλλευση του λιμανιού, το οποίο – όπως τονίζουν – έχει μετατραπεί σε προνόμιο λίγων και ισχυρών.

    Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, το λιμάνι, αντί να λειτουργεί ως σημαντικός πόλος οικονομικής στήριξης για τους επαγγελματίες της περιοχής, έχει παραμεληθεί και λειτουργεί χωρίς ευνομία, με τα προβλήματα ασφαλείας να είναι έντονα θέτοντας σε κίνδυνο τουρίστες και εργαζόμενους, ενώ η όλη κατάσταση δυσφημίζει την περιοχή.

    katakolo diamarturia 7

    Ο πρόεδρος του Σύλλογος Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ν. Ηλείας «Ο ΕΡΜΗΣ» Παναγιώτης Τσαπάρας έκανε λόγο για ανάγκη ίσης αντιμετώπισης και εφαρμογής του νόμου για όλους επισημαίνοντας πως:

    «Ο λόγος της πορείας διαμαρτυρίας είναι η κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι Κατακόλου, ένα λιμάνι το οποίο θα έπρεπε να είναι κόσμημα και να φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού και να βελτιώνεται συνεχώς έχει φτάσει αυτή τη στιγμή να είναι σε ένα τέλμα και να μην μπορεί να δουλέψει σωστά. Δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις πουθενά, δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης διαγραμμισμένοι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια χάβρα των Ιουδαίων, να μπαίνουν ξεναγοί και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από όλη την Ελλάδα, να παίρνουν κόσμο, να βάζουν τα λεωφορεία όπως θέλουν άναρχα ενώ υπάρχουν κανονιστικές που τα αναφέρουν όλα αυτά, τις οποίες εμείς σεβόμαστε και τηρούμε. Συνεχίζουμε όμως να δεχόμαστε πρόστιμα από το λιμεναρχείο για αστείους λόγους. Γι αυτό είμαστε εδώ, να διαμαρτυρηθούμε και να βελτιώσουμε την κατάσταση στο λιμάνι και να υπάρξει ισονομία έναντι όλων».

    katakolo diamarturia 3

    Στο κάλεσμα των επαγγελματιών ανταποκρίθηκε τόσο ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής όσο και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Κώστας Νικολούτσος, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους διαμαρτυρόμενους και να ακούσουν τα αιτήματά τους.

    «Η παρουσία μας δηλώνει ότι ενδιαφερόμαστε σοβαρά για τα προβλήματα λειτουργίας του λιμανιού. Όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εδώ έχουν δικαίωμα στη δουλειά και στην ίση μεταχείριση, ανάλογα με αυτά που προβλέπονται από τους νόμους. Εδώ στο Κατάκολο υπάρχει μια κανονιστική λειτουργίας του λιμανιού και είμαι σίγουρος ότι έχει ξεπεραστεί από τα γεγονότα και από τα χρόνια. Χρειάζεται αλλαγή…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καννής, καθησυχάζοντας τους οδηγούς ότι την επόμενη τουριστική σεζόν θα βρεθεί μια κοινά αποδεκτή και πιο δίκαιη λύση για όλους.

    katakolo diamarturia 9

    Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσαγδής, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών πρακτόρων Ηλείας, ανέφερε ότι το ΚΤΕΛ παραβιάζει τους κανονισμούς, κάνοντας άγρα πελατείας σε ώρες που δεν έχει δρομολόγια, ενώ παρά τις καταγγελίες προς τις αρμόδιες αρχές, όπως τον λιμενάρχη, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

    «Το ΚΤΕΛ εκμεταλλεύεται και κάνει άγρα πελατείας. Ενώ το δρομολόγιό του ήταν στις 9.00 είναι εδώ από τις 8.35, με αποτέλεσμα όταν γεμίσει να φύγει και να χάνουν την πελατεία τους και τα ταξί και τα τουριστικά και όλοι.

    Έχουμε στείλει έγγραφα στον λιμενάρχη να έρθει να βεβαιώσει την παράβαση αλλά ο λιμενάρχης είναι άφαντος. Προχθές υποβάλλαμε μήνυση μέσω του νομικού μας συμβούλου στον κ. Νικολούτσο και στον Λιμενάρχη γιατί ουδέποτε ο κ. Λιμενάρχης ενώ λέγεται ότι είναι χερσαία ζώνη δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα. Δεν ξέρουμε για πιο λόγο...» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαγδής.

    katakolo diamarturia 8

    Ακολούθως, ο Γιάννης Μαμούσης, μέλος του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων, τόνισε ότι στόχος της κινητοποίησης είναι η ενημέρωση των αρχών και η έναρξη συζητήσεων για τη βελτίωση των συνθηκών στο λιμάνι. «Πιστεύω ότι είναι μια καλή αρχή να συζητήσουμε, τους δώσαμε το χρόνο σε επόμενη αλλά άμεση συνάντηση να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα προκειμένου η επόμενη σεζόν να είναι για όλο τον κόσμο και να μπορέσει να ζήσει ο κόσμος του Πύργου, του Κατακόλου, της Ολυμπίας γιατί σήμερα γίνεται μια μονομερής εκμετάλλευση».

    katakolo diamarturia 2

    katakolo diamarturia 4

    katakolo diamarturia 5

  • Πύργος: Τον έπιασαν με φυτά, φυντάνια και φούντες χασίς...
    Πύργος: Τον έπιασαν με φυτά, φυντάνια και φούντες χασίς...

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, πραγματοποίησαν έρευνα σε εξοχική οικία του κατηγορούμενου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν :

    • -14- φυτά κάνναβης,
    • -11- φυντάνια κάνναβης
    • -190- γραμμάρια κάνναβης (φούντες) και
    • -3,4- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

    Ο κατηγορούμενος καλλιεργούσε με την μέθοδο υδροπονικής καλλιέργειας τα φυτά, σε πατάρι της οικίας του, το οποίο είχε επενδύσει με νάιλον, ενώ είχε εγκαταστήσει ηλεκτρονικό μετρητή υγρασίας – θερμοκρασίας και λαμπτήρα για την ανάπτυξη των φυτών.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

  • Κατάκολο: Διαμαρτυρία από τους οδηγούς ταξί - Μιλούν για λιμάνι ολίγων
    Κατάκολο: Διαμαρτυρία από τους οδηγούς ταξί - Μιλούν για λιμάνι ολίγων

    Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων Ν. Ηλείας «Ο ΕΡΜΗΣ», θέλοντας να διαμαρτυρηθεί αλλά και να επισημάνει την άναρχη αλλά και επισφαλή κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι του Κατακόλου, διοργανώνει πορεία διαμαρτυρίας στο Κατάκολο, σήμερα

    "Διαμαρτυρόμαστε διότι ένα λιμάνι που θα έπρεπε να είναι το κόσμημα της περιοχής μας και να διαφυλάττεται ως κόρη οφθαλμού, έχει αφεθεί στην τύχη του τα τελευταία χρόνια. Ένα λιμάνι που θα έπρεπε να στηρίζει οικονομικά τις οικογένειες όλων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτό, έχει μετατραπεί σε λιμάνι επαγγελματικής δραστηριότητας λίγων και ισχυρών. Ένα λιμάνι, στο οποίο θα έπρεπε να επικρατεί η ευνομία και σωστή οργάνωση, έχει μετατραπεί σε χώρο άναρχης δράσης όποιου επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει για τα συμφέροντά του κάτω από τα αδιάφορα βλέμματα των αρμοδίων υπηρεσιών. Ένα λιμάνι που απουσιάζουν ακόμη και βασικά μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να διακινδυνεύουν καθημερινά τουρίστες, πολίτες και επαγγελματίες που κινούνται σε αυτό. Ένα λιμάνι που αντί να προβάλλει τον τόπο μας και τη χώρα μας στο εξωτερικό έχει μετατραπεί σε παράγοντα δυσφήμισης και συνώνυμο της παρανομίας" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

    Όμως ως εδώ! Δεν θα ανεχθούμε άλλο τη συνέχιση αυτής της κατάστασης! Διαμαρτυρόμαστε και διεκδικούμε το αυτονόητο: ΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ. Καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζί μας στην πορεία διαμαρτυρίας από την είσοδο του Λιμένα Κατακόλου «Ιωάννης Λάτσης» έως τη διασταύρωση του Αγ. Ανδρέα. ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!" καταλήγει η ανακοίνωση.

    Αυτή την ώρα ξεκινούν πορεία διαμαρτυρίας στο λιμάνι του Κατακόλου.

    (Δελτίο Τύπου)

    Katakolo diamarturia1 2

  • Ηλεία: Τον έπιασαν με 111 γραμμάρια κάνναβης
    Ηλεία: Τον έπιασαν με 111 γραμμάρια κάνναβης

    Σύλληψη άνδρα σε περιοχή του Πηνειού για κατοχή ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν συνολικά 111 γραμμάρια κάνναβης

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Πηνειού, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν, επιμελώς κρυμμένα σε περβάζι παραθύρου και σε αναρριχόμενο φυτό σε φράκτη της οικίας, συνολικά (111) γραμμάρια κάνναβης.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας (παράλληλη έδρα Αμαλιάδας).

  • Αλκυώνα: Εξετάζεται από την Κτηματική το αίτημα των κατοίκων της Αλκυώνας για επαναχάραξη του αιγιαλού
    Αλκυώνα: Εξετάζεται από την Κτηματική το αίτημα των κατοίκων της Αλκυώνας για επαναχάραξη του αιγιαλού

    Γίνεται το πρώτο θετικό βήμα

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Με την ελπίδα να λάβει αίσιο τέλος το σήριαλ του αιτήματος των κατοίκων της Αλκυώνας Κατακόλου για επαναχάραξη του αιγιαλού, θα συμμετέχουν, κατόπιν πρόσκλησης που έλαβαν, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Καθορισμού ορίων αιγιαλού, παραλίας και παλαιού αιγιαλού της Κτηματικής Υπηρεσίας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας, προκειμένου να εξεταστεί το από 21-02-2024 αίτημα των κατοίκων.

    «Είναι ένα πολύ θετικό βήμα και θα προσέλθουμε με την αισιοδοξία ότι θα λυθεί το πάγιο και χρόνιο αίτημά μας και να λυθεί το θέμα αμφισβήτησης των νόμιμων περιουσιακών μας στοιχείων» δηλώνει στο ilialive.gr ο εκπρόσωπος των κατοίκων Αλυώνας Άγγελος Νικολόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια «τρέχει» με ιδιαίτερο σθένος το συγκεκριμένο ζήτημα. «Πρέπει να διευθετηθεί το θέμα, γιατί στην ουσία η Αλκυώνα είναι σε πολύ χειρότερη θέση, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ενός σχεδίου. Θα πρέπει να γίνει τελικά η επαναχάραξη που θα σεβαστεί και το σχέδιο πόλης και θα λάβει σοβαρά υπόψη τις προσχώσεις που έχουν γίνει».

    Οι κάτοικοι της περιοχής, με πρόσφατη επιστολή τους, αφού έλαβαν τη βεβαίωση ότι θα εξεταστεί το αίτημά του, ζητούν να αποδεχτεί η επιτροπή το νέο στοιχείο που επικαλούνται, αυτό της αλλαγής του αιγιαλού από προσχώσεις που έχουν γίνει μετά τα τεχνικά έργα του λιμενοβραχίονα.

    «Ελπίζουμε ότι η νέα επιτροπή σύμφωνα και με τα όσα αποφασίστηκαν στην τηλεδιάσκεψη της 25/07/2024 που έγινε με πρωτοβουλία της κ. Αυγερινοπούλου θα αντιμετωπίσει θετικά όλα τα στοιχεία που έχουμε καταθέσει και θα κάνει την επαναχάραξη του αιγιαλού και της παραλίας. Το αίτημά μας για επαναχάραξη αιγιαλού – παραλίας είναι δίκαιο και νόμιμο. Μπορεί και πρέπει να ικανοποιηθεί κατοχυρώνοντας οριστικά τη νομιμότητα της ιδιοκτησίας των κατοίκων της περιοχής» καταλήγει ο κ. Νικολόπουλος.

  • Πύργος: Τον συνέλαβαν με 142 γραμμ. χασίς
    Πύργος: Τον συνέλαβαν με 142 γραμμ. χασίς

    Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για κατοχή ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 142 γραμμάρια κάνναβης

    Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν 142 γραμμάρια κάνναβης.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

    xasis 142 2

  • Λυγιά Βαρθολομιού: Συνελήφθη με 14 δενδρύλλια και 265 γραμμ. χασίς
    Λυγιά Βαρθολομιού: Συνελήφθη με 14 δενδρύλλια και 265 γραμμ. χασίς

    Σύλληψη άνδρα στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Λυγιάς Βαρθολομιού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, με την συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του κατηγορούμενου και σε δασικό τμήμα σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν :

    14 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε τα 2,5 μέτρα
    260 γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης (προς αποξήρανση)
    5 γραμμάρια ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη και
    1 χειροκίνητη ψεκαστήρα

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας (Παράλληλα Έδρα Αμαλιάδας).

    xasisia lugias 2

    xasisia lugias 3

    xasisia lugias 4

    xasisia lugias 5

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο