Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 07:23

Ηλεία: Χωρίς ασύρματο το ΕΚΑΒ στην Ηλεία εδώ και δέκα μήνες

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Εδώ και δέκα μήνες σχεδόν από τον περασμένο Σεπτέμβριο οι τομείς του ΕΚΑΒ στην Ηλεία, εξυπηρετούνται από την Πάτρα και το κέντρο του ΕΚΑΒ Δυτ. Ελλάδας. Το γνωστό σε όλους “166” χτυπά στην Αχαΐκη πρωτεύουσα και από εκεί διαβιβάζονται τηλεφωνικώς τα περιστατικά στα πληρώματα των ασθενοφόρων στην Ηλεία. Το ίδιο συμβαίνει λόγω της εφαρμογής του νέου προγραμματισμού που ξεκίνησε πιλοτικά πέρυσι απο την περιοχή της Αττικοβοιωτίας και επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα.

Αν και υπήρξαν και υπάρχουν παράπονα για την αμεσότητα της επικοινωνίας των πολιτών και της άμεσης και σωστής καθοδήγησης των πληρωμάτων στα συμβάντα, το σύστημα συνεχίζει να εφαρμόζεται στη Δυτ. Ελλάδα, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τελευταίος νομός που λειτουργεί στην περιφέρειά μας με το “παλιό” σύστημα είναι η Αιτωλοακαρνανία, όπως έχει ξεκινήσει και για εκεί η μετάβαση στο νεό τρόπο λειτουργίας.

Εκείνο όμως που πληροφορηθήκαμε και αποτελεί μελανό σημείο - όχι μόνο κατά την άποψή μας αλλά και ευρύτερα - είναι πως τα ασθενοφόρα στην Ηλεία δεν έχουν τη δυνατότητα της επικοινωνίας με το κέντρο του ΕΚΑΒ στην Πάτρα μέσω ασυρμάτου. Και αυτό σε μια ακραία περίπτωση εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Ακραία αλλά όχι απίθανη περίπτωση είναι η κατάρρευση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις μεγάλου σεισμού ή μεγάλης πυρκαγιάς - γεγονότα που η Ηλεία έχει αντιμετωπίσει στο πρόσφατο παρελθόν, τι θα μπορούσε να συμβεί εφόσαν δεν υπάρχει εξασφαλισμένος τρόπος επικοινωνίας; Από την άλλη - και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει - υπάρχουν τυφλά σημεία στο νομό που δεν υπάρχει κάλυψη απο τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας. Είναι ελάχιστα, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως αν συμβεί κάποιο περιστατικό εκεί δεν θα υπάρχει άμεση επικοινωνία.

Σε μια περίοδο όπου συνολικά ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας στην Ελλάδα, αναβαθμίζεται, δεν θα πρέπει τέτοια κενά που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία σε ακραίες αλλά όχι απίθανες συνθήκες.

Στο σχεδιασμό του ΕΚΑΒ Πάτρας από όσο γνωρίζουμε υπάρχει στο σχεδιασμό η αντικατάσταση του παλιού συστήματος ασύρματης επικοινωνίας με σύγχρονο, όμως μετά από δέκα μήνες αυτό δεν έχει υλοποιηθεί.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 09:31

Σχετικά Άρθρα

  • Όταν το Inception γίνεται πραγματικότητα: Ερευνητές έκαναν δύο ανθρώπους που ονειρεύονταν, να επικοινωνήσουν
    Όταν το Inception γίνεται πραγματικότητα: Ερευνητές έκαναν δύο ανθρώπους που ονειρεύονταν, να επικοινωνήσουν

    Πιο κοντά στην πραγματικότητα, έφεραν ερευνητές τη φαντασία, που κατάφεραν να κάνουν δύο ανθρώπους να επικοινωνήσουν την ώρα που ονειρεύονταν.

    Σε πείραμα που θυμίζει την ταινία «Inception», μια νεοσύστατη εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια που σχεδιάζει τεχνολογίες για την ενίσχυση του ύπνου, κατάφερε να κάνει δύο ανθρώπους, που έβλεπαν συνειδητό όνειρο να ανταλλάξουν μήνυμα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

    Στο πλαίσιο του πειράματος η εταιρεία REM – Space, χρησιμοποίησε «ειδικά σχεδιασμένο εξοπλισμό» που περιλάμβανε έναν «διακομιστή», μια «συσκευή», «Wifi» και «αισθητήρες».

    Βρίσκονταν σε διαφορετικά σπίτια οι συμμετέχοντες

    Οι συμμετέχοντες στη μελέτη κοιμόντουσαν σε διαφορετικά σπίτια όταν οι ερευνητές του REMspace εξέπεμψαν μια λέξη που δημιουργήθηκε μέσω μιας μοναδικής γλώσσας μεταξύ τους.

    «Αύριο, θα είναι τόσο συνηθισμένο που δεν θα μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτή την τεχνολογία. Ανοίγει την πόρτα σε αμέτρητες εμπορικές εφαρμογές, αναδιαμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση στον κόσμο των ονείρων», είπε χαρακτηριστικά, ο διευθυντής της REMspace, Μίκαελ Ρατνούγκα.

    Τι είναι το συνειδητό όνειρο

    Με τον όρο συνειδητό όνειρο περιγράφεται το όνειρο, που γνωρίζει κανείς όταν το βλέπει ότι ονειρεύεται. Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ύπνου REM, ή ύπνου Rapid Eye Movement. Στην κατάσταση αυτή μπορεί κανείς να λειτουργήσει εμπρόθετα, αντί να αλληλοεπιδρά τυχαία με τον «κόσμο των ονείρων».

    Η REMspace δεν έχει αποκάλυψε τι ακριβώς εξοπλισμό χρησιμοποίησε, αλλά έκανε γνωστό ότι στο πλαίσιο του πειράματος χρησιμοποιήθηκε μια «συσκευή» που παρακολουθούσε τα εγκεφαλικά κύματα των συμμετεχόντων και άλλα βιολογικά δεδομένα. Χρησιμοποιήθηκε, επίσης, ένας «διακομιστής» που μπορεί να ανιχνεύσει πότε οι συμμετέχοντες εισέρχονται σε διαυγές όνειρο και μπορεί να δημιουργήσει και να τους μεταδώσει μηνύματα.

    Μόλις ο διακομιστής διαπίστωσε ότι ένας συμμετέχων είχε εισέλθει σε συνειδητό όνειρο, δημιούργησε μια τυχαία λέξη από την ειδική γλώσσα και του τη μετέδωσε μέσω ακουστικών. Στη συνέχεια, ο συμμετέχων επανέλαβε αυτή τη λέξη στο όνειρό του, με τον διακομιστή να καταγράφει και να αποθηκεύει το μήνυμα. Οκτώ λεπτά αργότερα, όταν ο δεύτερος συμμετέχων εισήλθε σε συνειδητό όνειρο, ο διακομιστής του μετέδωσε το αποθηκευμένο μήνυμα, με τον συμμετέχοντα να το επαναλαμβάνει μόλις ξυπνάει.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σοβαρός τραυματισμός πυροσβέστη στο μέτωπο της πυρκαγιάς (photos & video) (upd)
    Σοβαρός τραυματισμός πυροσβέστη στο μέτωπο της πυρκαγιάς (photos & video) (upd)

    Ένας πυροσβέστης της 6ης ΕΜΟΔΕ τραυματίστηκε σοβαρά σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή ανάμεσα σε Μπουμπούνα και Χάβαρι.

    Στο σημείο σπεύδουν συνάδελφοί του καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Νεότερη ενημέρωση

    Ο τραυματισμένος πυροσβέστης μεταφέρεται απευθείας με ελικόπτερο από το σημείο του ατυχήματος στο Νοσοκομείο του Πύργου για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

    Νεότερη ενημέρωση

    Ο πυροσβέστης έχει υποστεί συντριπτικο κάταγμα τρίτου βαθμού στο πόδι κατά την διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

    Δείτε το video και φωτογραφία από την μεταφορά του στο Γ.Ν. Πύργου

    pyrosvestis atyxima. 1

    Περισσότερα σε λίγο...

  • Προς ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Αρχ. Ολυμπία
    Προς ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Αρχ. Ολυμπία

    Συνάντηση Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας με πρόεδρο ΕΚΑΒ στην Αθηνά

    Προς επίλυση βρίσκεται ένα από τα φλέγοντα ζητήματα, το οποίο αποτέλεσε και προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και αφορά στην ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Αρχαία Ολυμπία.

    Την περασμένη εβδομάδα, ο Δήμαρχος, κ. Αριστείδης Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Νίκο Παπαευσταθίου, όπου για πρώτη φορά τέθηκε το ζήτημα ίδρυσης Τομέα ΕΚΑΒ στην Αρχαία Ολυμπία και μάλιστα η συζήτηση έληξε με την άμεση και θετική ανταπόκριση του κ. Παπαευσταθίου και με ενέργειες που ήδη δρομολογήθηκαν και από τις δύο πλευρές.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαευσταθίου, αναγνωρίζοντας τον τεράστιο όγκο επισκεπτών στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς και την ανθρωπογεωγραφία του Δήμου, ζήτησε να σταλεί άμεσα ένα έγγραφο από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, το οποίο θα περάσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ, με ζήτημα την προκήρυξη δύο θέσεων ιατρών στο Κέντρο Υγείας.

    Όπως επισήμανε ο κ. Παναγιωτόπουλος «βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίλυση ενός από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας εδώ και χρόνια στον τομέα της υγείας. Η έλλειψη ιατρικού προσωπικού, αλλά και η ανάγκη να συνοδεύει ο κάθε γιατρός το ασθενοφόρο ως τον Πύργο σε περίπτωση συμβάντος, άφηνε κυριολεκτικά ακέφαλο και ευάλωτο το Κέντρο Υγείας της Αρχαίας Ολυμπίας. Είναι χρέος όλων μας η Αρχαία Ολυμπία να γίνει μια πόλη ασφαλής και έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε δυσάρεστο περιστατικό. Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ για την άμεση και θετική ανταπόκριση».

    (Δελτίο Τύπου)

  • Τραγωδία στη Γλυφάδα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 78χρονος από τη θάλασσα
    Τραγωδία στη Γλυφάδα: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 78χρονος από τη θάλασσα

    Tραγικό τέλος βρήκε ένας 78χρονος ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία της Γλυφάδας.

    Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΕΚΑΒ τα οποία μαζί με τον ναυαγοσώστη του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

    Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ¨ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ¨ Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

    Πηγή: newsbomb.gr

  • Καύσωνας: 35 κλήσεις στο ΕΚΑΒ σε 15 μέρες για θερμοπληξία - Ποια είναι τα συμπτώματα
    Καύσωνας: 35 κλήσεις στο ΕΚΑΒ σε 15 μέρες για θερμοπληξία - Ποια είναι τα συμπτώματα

    Δεκάδες περιστατικά θερμοπληξίας κλήθηκε να αντιμετωπίσει το ΕΚΑΒ λόγω του παρατεταμένου καύσωνα στη χώρα και τα καθημερινά 40άρια.

    Ο Γιώργος Μαθιόπουλος, πρόεδρος εργαζομένων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ για το πώς αναγνωρίζουμε τα συμπτώματα θερμοπληξίας.

    Όπως αναφέρει: «Από τον πρώτο καύσωνα του Ιουνίου έχουμε μεταφέρει κάποια περιστατικά» ανέφερε προσθέτοντας ότι «το τελευταίο δεκαπενθήμερο έχουμε δεχθεί περίπου 35 κλήσεις στο συντονιστικό κέντρο του ΕΚΑΒ για θερμοπληξία, όπου έχουμε μεταφέρει περίπου 15 άτομα».

    Πρόσεξαν οι πολίτες και δεν είχαμε πολλά περιστατικά

    Όπως τόνισε, οι πολίτες άκουσαν τους ειδικούς και έμειναν στα σπίτια τους κυρίως τις ώρες που υπάρχει μεγάλη θερμοκρασία, δηλαδή από τις 10 μέχρι τις 5 το απόγευμα. «Οι πολίτες και κυρίως οι ευπαθείς ομάδες και τα μικρά παιδιά πρόσεξαν ίσως πιο πολύ και δεν είχαμε πολλά περιστατικά», σημείωσε.

    Ποια είναι τα συμπτώματα της θερμοπληξίας

    Αναφορικά με το ποια είναι τα συμπτώματα θερμοπληξίας ο κ. Μαθιόπουλος εξήγησε ότι τα πιο κοινά είναι τα ακόλουθα: έντονος πονοκέφαλος, ταχυπαλμία, ζάλη, τάσεις λιποθυμίας.

    Για τον τρόπο αντιμετώπισης των συμπτωμάτων τόνισε ότι όσοι αισθάνονται αδιαθεσία θα πρέπει να μεταφερθούν σε δροσερό μέρος, να χρησιμοποιήσουν ψυχρά επιθέματα για να δροσιστούν και να καταναλώσουν πολλά υγρά.

    «Θα πρέπει να παίρνουμε και τη γνώμη των ειδικών, δηλαδή τον γιατρό μας, έτσι ώστε αν χρειαστεί να μεταφερθεί ο ασθενής στον κοντινότερο υγειονομικό σχηματισμό» πρόσθεσε.

    Ερωτηθείς πώς παθαίνει κανείς θερμοπληξία ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ κάλεσε τον κόσμο να μην βγαίνει έξω από το σπίτι όταν η θερμοκρασία είναι στα ύψη.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην Καρυά Ελασσόνας
    Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην Καρυά Ελασσόνας

    Νεκρός στην περιοχή της Καρυάς Ελασσόνας εντοπίστηκε νωρίτερα άνδρας. Η σορός του μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

    Ο άνδρας, περίπου 45 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

    Ένα από τα ενδεχόμενα που ερευνώνται είναι αυτό της ηλεκτροπληξίας.

    Πηγή: cnn.gr

  • «Πονοκέφαλος» στο υπουργείο Υγείας: Στο Αιγαίο χωρίς υγειονομικό προσωπικό και ασθενοφόρα - Τα κενά σε Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ
    «Πονοκέφαλος» στο υπουργείο Υγείας: Στο Αιγαίο χωρίς υγειονομικό προσωπικό και ασθενοφόρα - Τα κενά σε Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ

    Σε... πονοκέφαλο για την ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει εξελιχθεί η στελέχωση με υγειονομικούς της νησιωτικής χώρας και αυτό το καλοκαίρι. Στο υπουργείο Υγείας σχεδόν καθημερινά γίνονται σε συσκέψεις και συναντήσεις προκειμένου να βρεθούν λύσεις για την έλλειψη προσωπικού στις μονάδες υγείας της νησιωτικής χώρας, με δεδομένο ότι τα κενά παραμένουν τεράστια τα τελευταία χρόνια.

    Τα βασικά αγκάθια που αντιμετωπίζει το υπουργείο υγείας και ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης σχετίζονται με τις δραματικές καθυστερήσεις στην κάλυψη των θέσεων ειδικά στα κέντρα υγείας που προσφέρουν υπηρεσίες τόσο στους μόνιμους κατοίκους όσο και στους τουρίστες τους καλοκαιρινούς μήνες.

    Ωστόσο, και να μην υπήρχαν οι καθυστερήσεις με τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, το βασικό πρόβλημα είναι ότι οι προκηρύξεις βγαίνουν άγονες. Και αυτό διότι το κόστος ζωής για τους υγειονομικούς στα νησιά είναι εξαιρετικά υψηλό και σχετίζεται κυρίως με τους χώρους διαμονής τους.

    Πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια και μέχρι στιγμής δεν έχει λυθεί. Να σημειωθεί ότι το υπουργείο υγείας συχνά πυκνά ασκεί πιέσεις στους τοπικούς άρχοντες των νησιών προκειμένου να διαθέσουν μόνιμες κατοικίες για γιατρούς και νοσηλευτές, ώστε να μη χρειάζεται να καταβάλουν υπέρογκα ποσά για να καλύψουν αυτή τη βασική ανάγκη.

    Το υψηλό κόστος ζωής όμως σε συνδυασμό με τις χαμηλές αποδοχές κάνει τη μετακίνηση των υγειονομικών στην υπόλοιπη χώρα απαγορευτική. Ο υπουργός Υγείας έχει δηλώσει ότι άμεσα θα θεσμοθετήσει την οικονομική ενίσχυση των γιατρών και των νοσηλευτών δίνοντας κίνητρα για να πάνε στα νησιά. Παρόλα αυτά διανύουμε ήδη τον Ιούνιο και μέχρι στιγμής τα έσοδά τους δεν έχουν αυξηθεί.

    Αποτέλεσμα όμως αυτής της εικόνας που έχει διαμορφωθεί σε μία περίοδο που ο πληθυσμός στα νησιά πολλαπλασιάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι το γεγονός ότι για άλλη μια χρονιά γίνονται μετακινήσεις εξπρές νοσηλευτών και γιατρών για να καλύψουν τις ανάγκες. Μία λύση που βρίσκει κάθετα αντίθετους τους συνδικαλιστές του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

    ΕΚΑΒ σε… μία ρόδα

    Όμως δεν είναι μόνο οι υγειονομικές μονάδες που παρουσιάζουν ελλείψεις προσωπικού και δυσκολεύουν εξαιρετικά την εξυπηρέτηση των κατοίκων της νησιωτικής χώρας αλλά και των τουριστών. Και το ΕΚΑΒ έχει σοβαρή έλλειψη πληρωμάτων με συνέπεια τα ασθενοφόρα να μην μπορούν να σπεύσουν ούτε στα επείγοντα περιστατικά.

    Η ΠΟΕΔΗΝ πολλές φορές έχει καταγγείλει ότι δεν έχει γίνει καμία ενίσχυση του ΕΚΑΒ, ενώ ο Πρόεδρος Μιχάλης Γιαννακός έχει επισημάνει ότι και στην περίπτωση αυτή για να καλυφθούν τα κενά σε προσωπικό, γίνονται μετακινήσεις από την υπόλοιπη Ελλάδα.

    Τα περισσότερα νησιά πάντως διαθέτουν μόλις ένα ασθενοφόρο το οποίο δεν μπορεί να καλύπτει τα περιστατικά σε 24ωρη βάση. Παρότι εδώ και περίπου έναν χρόνο επρόκειτο να προωθηθεί νομοσχέδιο για να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του φορέα και να ενισχυθεί τόσο με πληρώματα όσο και με εναέρια μέσα, μέχρι στιγμής το νομοσχέδιο έχει μείνει στα συρτάρια.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Καλαμάκι Κορινθίας: Άνδρας πέθανε από ανακοπή - Δεν έφτασε έγκαιρα το ΕΚΑΒ, λόγω του ατυχήματος στον Ισθμό
    Καλαμάκι Κορινθίας: Άνδρας πέθανε από ανακοπή - Δεν έφτασε έγκαιρα το ΕΚΑΒ, λόγω του ατυχήματος στον Ισθμό

    Ο 58χρονος ένιωσε πόνο στο στήθος και ζάλη - Το ΕΚΑΒ κατέφθασε όταν ο άνδρας είχε ήδη καταλήξει

    Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Καλαμακίου Κορινθίας, όπου ένας 58χρονος έχασε τη ζωή του από ανακοπή, αφού το ασθενοφόρο δεν έφτασε έγκαιρα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού μέσου loutrakiblog, ο 58χρονος επιχειρηματίας αισθάνθηκε πόνο στο στήθος και ζάλη. Αμέσως, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά μέχρι
    να διανύσει τη διαδρομή μέχρι Αγίους Θεοδώρους και να ξαναγυρίσει στο Καλαμάκι, λόγω των γνωστών προβλημάτων που ανέκυψαν από το ατύχημα στον Ισθμό με το βυτιοφόρο, ο άνδρας ξεψύχησε.
    Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα, οι κάτοικοι του Καλαμακίου είχαν κάνει κινητοποιήσεις για να αποκατασταθεί η Κυκλοφορία στην παλιά εθνική Αθηνών - Κορίνθου, καθώς και για να ανοίξουν οι παράπλευροι δρόμοι της εθνικής οδού για να διευκολυνθεί η μετακίνηση των κατοίκων αλλά και να υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.
    Πηγή: Protothema.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο