Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 20:20

Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του 22χρονου Θανάση Γιαννακόπουλου

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Η ευρύτερη περιοχή της νότιας Ηλείας και της Κυπαρισσίας, θρηνεί για τον άδικο και πρόωρο χαμό του 22χρονου Θανάση Γιαννακόπουλου, σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Τετάρτης, στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θανάσης επέστρεφε κενός φορτίου από δρομολόγιο μεταφοράς πυρήνα, όταν κατευθυνόμενος προς την Κυπαρισσία όπου διαμένει η οικογένειά του, στο ύψος του Γιαννιτσοχωρίου, έχασε τον έλεγχο της νταλίκας που οδηγούσε και έφυγε αριστερά στο αντίθετο ρεύμα και στο πρανές της οδού.

Ο τράκτορας δέχθηκε μεγάλη πίεση βγαίνοντας από το δρόμο και ο 22χρονος εγκλωβίστηκε στην καμπίνα. Το βαρύ όχημα είχε βγει από το δρόμο σε ιδιόκτητο χώρο. Οι κάτοικοι του παρακείμενου σπιτιού πετάχτηκαν από τον θόρυβο που έκανε η νταλίκα βγαίνοντας από το δρόμο και αντίκρισαν την τραγική εικόνα. Η νταλίκα είχε παρασύρει στο πέρασμά της δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και μια κολώνα της ΔΕΗ.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία οπου το προσωπικό από το Π.Κ. Κρεστένων απεγκλώβισε τον 22χρονο, όπου στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Κρεστένων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο 22χρονος είχε ρίζες από την περιοχή της νότιας Ηλείας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του κατάγεται από τον Κακόβατο, ενώ διατηρούσε πολύ καλές φιλίες στην περιοχή της Φιγαλείας, που επισκεπτόταν συχνά.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δείτε video:

Δείτε φωτογραφίες:

troxaio giannitsoxori 2

troxaio giannitsoxori 3

troxaio giannitsoxori 4

troxaio giannitsoxori 5

troxaio giannitsoxori 6

troxaio giannitsoxori 7

troxaio giannitsoxori 8

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 21:19

Σχετικά Άρθρα

  • Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς - Ι.Χ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό
    Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς - Ι.Χ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό

    Tραγικό θάνατο βρήκε 40χρονος οδηγός ΙΧ, στο τροχαίο που έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο 529ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος του χωριού Άσπρος Κιλκίς.

    Το ΙΧ συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

    Πηγή: cnn.gr

  • Κυπαρισσία: Επιχείρηση Ηλείων αστυνομικών για όπλα σε σπίτι 45χρονου
    Κυπαρισσία: Επιχείρηση Ηλείων αστυνομικών για όπλα σε σπίτι 45χρονου

    Αναζητείται ο δράστης

    Σε χωριό της Κυπαρισσίας έφτασαν αστυνομικοί από την Ηλεία κατόπιν πληροφοριών που είχαν για κατοχή όπλων από 45χρονο.

    Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, μετέβησαν στο σπίτι του δράστη για έρευνα. Οι αστυνομικοί έψαξαν και βρήκαν μέσα στη μονάδα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένα πιστόλι με γεμιστήρα με 13 σφαίρες, μια θήκη πιστολιού και μια σιδερογροθιά.

    Ο δράστης που έχει ταυτοποιηθεί από την πρώτη στιγμή, αναζητείται και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

  • Σοκαριστικό δυστύχημα στη Μιχαλακοπούλου: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής, χτύπησε σε τοίχο και σκοτώθηκε
    Σοκαριστικό δυστύχημα στη Μιχαλακοπούλου: Έχασε τον έλεγχο της μηχανής, χτύπησε σε τοίχο και σκοτώθηκε

    Δυστύχημα με θύμα 31χρονο αναβάτη μηχανής σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Μιχαλακοπούλου.

    Προσέκρουσε σε τοίχο

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τοίχο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αναβάτη.

    Πηγή: ethnos.gr

  • Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων
    Αιματηρό τροχαίο στην Ε.Ο Ιωαννίνων - Αθηνών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 στην Ε.Ο Ιωαννίνων Αθηνών, έξω από ζαχαραπλαστείο.

    Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα ΙΧΕ και ένα τζιπ, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

    Νεκρός ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου

    Στο ένα όχημα επέβαιναν 2 νεαρά άτομα που διακομίσθηκαν στο ΠΓΝΙ με ελαφρά τραύματα ενώ στο άλλο μόνο ο οδηγός, ο οποίος δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα. Πολίτης που ήταν στο σημείο έκανε ΚΑΡΠΑ στον άτυχο άνδρα, αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή.

    Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Μεσσηνία: Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ κατέγραψε ζημιές σε ελαιώνες της Κυπαρισσίας
    Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ κατέγραψε ζημιές σε ελαιώνες της Κυπαρισσίας

    Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ βρέθηκε χθες το πρωί στους ελαιώνες της Δ.Ε. Κυπαρισσίας και διαπίστωσε τα πολύ μεγάλα προβλήματα και τις ζημιές που έχει προκαλέσει στην ελαιοκαλλιέργεια η παρατεταμένη ανομβρία.

    Συνοδευόμενοι από προέδρους τοπικών κοινοτήτων και παραγωγούς οι υπεύθυνοι βρέθηκαν στους ελαιώνες της Κυπαρισσίας αλλά και των υπόλοιπων δημοτικών κοινοτήτων. Ωστόσο αυτό που ανέφεραν είναι ότι θα κάνουν την εισήγησή τους στην υπηρεσία τους και αυτή με τη σειρά της στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

    Σχετικά με την επίσκεψη του κλιμακίου στην περιοχή η πρόεδρος της Δ.Κ. Κυπαρισσίας Μαρίκα Καραμπά αναφέρει: «Ο ΕΛΓΑ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των προέδρων των κοινοτήτων της Δ.Ε. Κυπαρισσίας για αποστολή κλιμακίου γεωπόνων για την καταγραφή των ζημιών στην ελαιοπαραγωγή λόγω ξηρασίας και ανομβρίας.

    Εκπρόσωποι του επισκέφτηκαν τους ελαιώνες της περιοχής μας και διαπίστωσαν την εκτεταμένη ζημιά που έχει υποστεί η ελαιοπαραγωγή. Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί το θεμέλιο για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των αγροτών μας για αποζημιώσεις! Ο αγώνας μας συνεχίζεται…».

    Πηγή: Εleftheriaonline.grΕleftheriaonline.gr

  • Μεσσηνία: Συμπλοκή νεαρών στο λιμάνι Κυπαρισσίας - Δύο τραυματίες
    Μεσσηνία: Συμπλοκή νεαρών στο λιμάνι Κυπαρισσίας - Δύο τραυματίες

    Συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων με δύο ελαφρά τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.

    Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν νεαροί ηλικίας 19-20 ετών ελληνικής, αλβανικής και πακιστανικής καταγωγής ήρθαν στα χέρια.

    Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να καταλήξουν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ένας Έλληνας και ένας Πακιστανός, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο. Επίσης συνελήφθη ένα άτομο πακιστανικής καταγωγής. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας.

    Πηγή: Εleftheriaonline.gr

  • Πανόπουλο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 68χρονο Καναδό - Συμμετείχε σε moto road trip
    Πανόπουλο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 68χρονο Καναδό - Συμμετείχε σε moto road trip

    Ταξίδεψε από τον Καναδά για να ζήσει την εμπειρία να διασχίδει περιοχές της Ελλάδας με μοτοσικλέτα. Και αυτό το πλήρωσε με τη ζωή του. Ο 68χρονος Καναδός A.J. M. έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής στην Ε.Ο. 111, περίπου ένα χιλιόμετρο από το Πανόπουλο προς τη Δίβρη, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα που είχε κατεύθυνση από τη Δίβρη προς το Πανόπουλο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή φέρεται να γλίστρισε στην αρχή της στροφής με αποτέλεσμα να συρθεί και να πέσει στις ρόδες της νταλίκας. Ο οδηγός της νταλίκας αντιλήφθηκε άμεσα πως ο αναβάτης έχασε τον έλεγχο και προσπάθησε να τον αποφύγει, "σπρώχνωντας" την νταλικά προς τις μπάρες, με κίνδυνο να ανατραπεί.

    Ο αναβάτης χτύπησε με το κεφάλι πάνω στην νταλίκα αλλά παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος τραυματίστηκε θανάσιμα.

    Ο 68χρονος Καναδός ήταν μέλος μιας ομάδας δικυκλιστών που συμμετείχε σε ένα moto road trip που είχε διοργανώσει εταιρία από χώρα της Ε.Ε.

    Είχε φτάσει στην Αθήνα αεροπορικώς και εκεί τον περίμεναν οι διοργανωτές που νοίκιαζαν και τις μοτοσικλέτες στους συμμετέχοντες που ήταν από διάφορες χώρες.

    Ακολούθησαν τη διαδρομή προς την Πελοπόννησο ακολουθώντας διαδρομές ιδιαίτερου κάλους. Δεν απέμεναν παρα ελάχιστα χιλιόμετρα μέχρι τον πρώτο προορισμό τους που ήταν η Αρχαία Ολυμπία, αφού θα διέσχιζαν πρώτα τοα δρυοδάσος της Φολόης.

    Όμως δεν είχαν υπολογίσει τους κινδύνους που κρύβει η Εθνική Οδός Πατρών - Τριπόλεως. Σε μια από τις πιο "ύπουλες" στροφές, όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί και άλλα ατυχήματα και δυστυχήματα, ο 68χρονος έχασε τον έλεγχο - σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες - και έχασε τη ζωή του.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Πατρών Τριπόλεως, στο ύψος του Πανόπουλου Αρχαίας Ολυμπίας.

    Ειδικότερα, 68χρονος αλλοδαπός οδηγώντας μοτοσικλέτα συγκρούστηκε μετωπικά με δημόσιας χρήσεως φορτηγό αυτοκίνητο (επικαθήμενο ελκυστήρα) που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου.

    Διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

    Δείτε video και φωτογραφίες:

    Troxaio panopoulo 865 1

    Troxaio panopoulo 865 2

    Troxaio panopoulo 865 3

    Troxaio panopoulo 865 4a

    Troxaio panopoulo 865 5

  • Ε.Ο. 111: 'Ενας νεκρός σε σύγκρουση νταλίκας με μοτοσυκλέτα στο Πανόπουλο (photos & video)
    Ε.Ο. 111: 'Ενας νεκρός σε σύγκρουση νταλίκας με μοτοσυκλέτα στο Πανόπουλο (photos & video)

    Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας το μεσημέρι της Κυριακής (2:45) σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ε.Ο. 111 ένα χιλιόμετρο μετά το Πανόπουλο προς Δίβρη.

    Νεότερη ενημέρωση

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 66χρονος Καναδός, ο οποίος πραγματοποιούσε road trip με άλλους ξένους δικυκλιστές, συγκρούστηκε με νταλίκα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

    Άμεσα, έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήδη ήταν αργά για τον άτυχο δικυκλιστή..

    Νεότερη ενημέρωση

    Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δικυκλιστής φέρεται να γλίστρησε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τη μηχανή του στην νταλίκα, με τον οδηγό της, να πραγματοποιεί ελιγμό αποφυγής χωρίς όμως αποτέλεσμα.

    Ο αναβάτης βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Δείτε video και φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος

    troxaio panopopoulo. 1

    troxaio panopopoulo. 2

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο