Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 08:13

ΕΕΕΕΚ Πύργου: Ξαναχτύπησαν διαρρήκτες - Πήραν μέχρι και τη σημαία

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Στην απομακρυσμένη εκπαιδευτική μονάδα του ΕΕΕΕΚ Πύργου στα Βυτινέικα, ξαναχτύπησαν άγνωστοι δράστες και πήραν αντικείμενα από χαλκό αλλά μέχρι και τη σημαία από το προαύλιο.

Το γεγονός προκάλεσε αναστάτωση για άλλη μια φορά σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς και το ξέσπασμα της διευθύντριας του σχολείου Αγγελικής Πετρόγιαννη.

Σε δηλώσεις της η κα Πετρόγιαννη σημείωσε ότι “… δυστυχώς για άλλη μία φορά πέσαμε θύματα κλοπής των γνωστών άγνωστων της περιοχής, αυτή τη φορά στην πίσω πλευρά του σχολείου, όπου δεν υπάρχουν κάμερες.

Σήκωσαν τον χαλκό από τις σωληνώσεις των κλιματιστικών. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη με όλη αυτή την κατάσταση, προσπαθούμε με κάθε τρόπο, με χορηγούς, με την αγάπη της περιοχής να κάνουμε το καλύτερο για τους μαθητές μας και το σχολείο μας και βλέπουμε αυτή την ασυνειδησία”.

Η κα Πετρόγιαννη απηύθυνε έκκληση στον δήμαρχο Πύργου για να βρεθεί τρόπος αστυνόμευσης. “Κάνω έκκληση στον δήμαρχο Πύργου όπου είναι πάντα δίπλα μας και αμέσως κινητοποιήθηκε, έφτασε εδώ ο κ. Αχτύπης αμέσως, ο κ. Αργυρόπουλος και ο κ. Παπαδημητρίου, η ασφάλεια, κάνω έκκληση να βρεθεί κάποιος τρόπος αστυνόμευσης, αφού δεν μπορεί να προχωρήσει η ανέγερση του σχολείου που τόσο πολύ επιθυμούμε όλοι μας, τουλάχιστον να υπάρχει αστυνόμευση. Τι άλλο να μας πάρουν πια; Μας τα έχουν πάρει όλα. Πρόκειται για μία μεγάλη ζημιά, ο κ. Παπαδημητρίου βέβαια, μας υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει η διαδικασία και αύριο θα προχωρήσουν στην αποκατάσταση της ζημιάς. Μας έκλεψαν μέχρι και τη σημαία του σχολείου. Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε” κατέληξε η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου.

eeeek diarriksi 2

eeeek diarriksi 3

eeeek diarriksi 4

eeeek diarriksi 5

eeeek diarriksi 6

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 10:39

Σχετικά Άρθρα

  • Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο από το σπίτι της με 50.000 ευρώ!
    Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι της

    Την καταγγελία γυναίκας σύμφωνα με την οποία άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την οικία της και "σήκωσαν" χρηματοκιβώτιο που περιείχε 50.000 ευρώ, ερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας.

    Σύμφωνα με το tempo24 το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Αγυϊάς και οι αστυνομικοί φαίνεται ότι εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στην οικίας της καταγγέλλουσας.

    Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την Αστυνομία για την ταυτοποίηση των δραστών.

    Πηγή: Tempo24.news

  • ΕΕΕΕΚ Πύργου: Αγιασμός με την ευχή ενός νέου κτιρίου
    ΕΕΕΕΚ Πύργου: Αγιασμός με την ευχή ενός νέου κτιρίου

    Πρώτο κουδούνι για τα ξεχωριστά παιδιά μας

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Με την προσμονή της μεταστέγασης σε νέο κτίριο, τα παράπονα των γονέων και τη δέσμευση των αρχών ότι το θέμα εξακολουθεί να προβληματίζει για τη λύση του, τελέστηκε ο αγιασμός στο ΕΕΕΕΚ Πύργου.

    Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ηλείας, Αθανάσιος Β, ο οποίος αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια στην προσφορά και το λειτούργημα των εκπαιδευτικών και τη στήριξη των γονέων. «Σηκώνετε μεγάλο σταυρό γιατί προσπαθείτε να δώσετε εκείνα τα εφόδια στα παιδιά μας ώστε να μπορούν και να νιώθουν χρήσιμοι στην κοινωνία. Εύχομαι τα παιδιά να τα φωτίζει πάντα ο Θεός» ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, δήλωσε τη συμπαράστασή του και αναφέρθηκε αφενός στον δύσκολο στόχο της μεταστέγασης, αφετέρου ότι παραμένει προτεραιότητα η λύση. «Το σχολείο αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και πρέπει να εστιάσουμε στην επίλυση αυτών για να φανούμε χρήσιμοι στο έργο των εκπαιδευτικών που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά και των γονέων ώστε να μπορέσουν να εκπληρώσουν στο ακέραιο το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει απέναντι στα παιδιά τους που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη για φροντίδα και οτιδήποτε μπορεί να τους κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη και ευχάριστη. Έχουμε συζητήσει με την διευθύντρια τον στόχο μετακίνησης του σχολείου στον ιστό της πόλης. Είναι ένας στόχος δύσκολος, δεν τον έχουμε ξεχάσει και εξετάσουμε ώστε να βρεθεί λύση».

    Το λόγο πήρε αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού ΠΔΕ Παναγιώτης Μπράμος, ο οποίος αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, τόνισε ότι η φετινή χρονιά πρέπει να είναι καθοριστική για τη λύση του νέου χώρου. «Πέρυσι ήμασταν πολλοί περισσότεροι. Φέτος είμαστε όσοι πρέπει για να δώσουμε μια αποφασιστική λύση στο χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι αποφασιστικής σημασίας, ώστε πέρα από την ποιοτική δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς το ΕΕΕΕΚ να αποκτήσει και τον αντίστοιχο χώρο όπως του αρμόζει».

    Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου Αγγελική Πετρόγιαννη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών & κινητικά αναπήρων Ν. Ηλείας, Γιώργος Παπανικολόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Ηλείας, Τρύφωνας Αθανασόπουλος και o πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, Παναγιώτης Μπόμπας.

    EEEEK agiasmos 2

    EEEEK agiasmos 3

  • Πύργος: Διάρρηξη με μεγάλη λεία σε μετρητά και κοσμήματα
    Πύργος: Διάρρηξη με μεγάλη λεία σε μετρητά και κοσμήματα

    Του Γιάννη Σπυρούνη

    Θύμα διάρρηξης έπεσε ελεύθερος επαγγελματίας του Πύργου, τα ξημερώματα της Κυριακής. Το περιστατικό έχει σημάνει συναγερμό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, που διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το “χτύπημα έγινε σε κατοικία, στο κέντρο της πόλης και σε σημείο που υπάρχει κίνηση όλες τις ώρες.

    Και αυτό είναι που προξενεί εντύπωση καθώς οι δράστες πρέπει να ήταν καλά διαβασμένοι για να αψηφήσουν τις αυξημένες πιθανότητες να γίνουν αντιληπτοί.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr οι δράστες “χτύπησαν” λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα και ενώ ο ιδιοκτήτης απουσίαζε και έφυγαν με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα.

    Φωτογραφία αρχείου: Freepik/Mikki Orso

  • Πάρος: Διάρρηξη σε μονοκατοικία με λεία 100.000 ευρώ - Έκλεψαν μετρητά, Rolex και κοσμήματα μεγάλης αξίας
    Πάρος: Διάρρηξη σε μονοκατοικία με λεία 100.000 ευρώ - Έκλεψαν μετρητά, Rolex και κοσμήματα μεγάλης αξίας

    «Χρυσή» ήταν η λεία του δράστη που «τρύπωσε» σε μονοκατοικία της Πάρου, αφού κατά την διαφυγή του πήρε μαζί του μετρητά, ρολόι και κοσμήματα που αγγίζουν τις 100.000 ευρώ .

    Ο «ποντικός» που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είχε και συνεργούς , μπήκε στη μονοκατοικία στην περιοχή της Νάουσας την περασμένη Πέμπτη (22/8).

    Αφού εντόπισε το χρηματοκιβώτιο κατάφερε να το ανοίξει και άρπαξε από μέσα 3.000 ευρώ μετρητά, ένα ρολόι Rolex αξίας 50.000 ευρώ , ένα ζευγάρι λευκόχρυσα σκουλαρίκια με διαμάντια αξίας 20.000 ευρώ, μια χρήση βέρα με διαμάντια αξίας περίπου 2.000 ευρώ και ένα λευκόχρυσο δαχτυλίδι με κίτρινο διαμάντι 6 καρατίων αξίας περίπου 23.000 ευρώ .

    Ο 40χρονος ένοικος από την Αλβανία, υπέβαλε μήνυση στο τμήμα της Πάρου.

    Εχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της διάρρηξης είναι σε εξέλιξη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Κολωνάκι: Διάρρηξη «μαμούθ» σε διαμέρισμα – Άρπαξαν κοσμήματα 500.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο
    Κολωνάκι: Διάρρηξη «μαμούθ» σε διαμέρισμα – Άρπαξαν κοσμήματα 500.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο

    Οι δράστες εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός ότι ο 77χρονος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της οικίας και απουσίαζε - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό τους

    Διάρρηξη «μαμούθ» με λεία κοσμήματα αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ σημειώθηκε προ ολίγων ημερών στο Κολωνάκι, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν σε διαμέρισμα και παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι ο ιδιοκτήτης του.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ 11 και 19 Αυγούστου. ‘Οπως κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 77χρονος ιδιοκτήτης, οι διαρρήκτες μπούκαραν στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου επί της οδού Βρασίδα από το μπαλκόνι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι εκείνος απουσίαζε

    Αφού οι διαρρήκτες «τρύπωσαν» στο εσωτερικό, ξεκίνησαν να ψάχνουν όλους του χώρους, ώσπου εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο του 77χρονου επιχειρηματία.

    Έφυγαν με «χρυσή» λεία

    Έχοντας… χρόνο στη διάθεσή τους, κατάφεραν να το παραβιάσουν και να αρπάξουν από αυτό κοσμήματα και ασημένια σερβίτσια και μαχαιροπίρουνα, που, όπως κατέθεσε ο επιχειρηματίας, η αξία τους άγγιξε τις 500.000 ευρώ. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

    Ο επιχειρηματίας απευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, το οποίο ερευνά με προσοχή την υπόθεση.

    Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.

    Πηγή: in.gr

  • Αμαλιάδα: Διάρρηξη με λεία άνω των 20.000 ευρώ - Η απουσία πέντε ημερών ήταν μοιραία
    Αμαλιάδα: Διάρρηξη με λεία άνω των 20.000 ευρώ - Η απουσία πέντε ημερών ήταν μοιραία

    Θύμα διαρρηκτών έπεσε μια γυναίκα σε χωριό της Αμαλιάδας τις προηγούμενες ημέρες. Η γυναίκα που είναι συγγενής γνωστού επιχειρηματία από τον χώρο της τηλεόρασης, βρισκόταν για διακοπές στο χωριό και χρειάστηκε να απουσιάσει για περίπου πέντε ημέρες. Επιστρέφοντας την περασμένη Κυριακή, βρήκε το σπίτι της άνω κάτω και αντικείμενα αξίας να έχουν κάνει φτερά.

    Οι δράστες άρπαξαν ένα ρολόι πολύ μεγάλης αξίας, δύο λάπτοπ και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και χρηματικό ποσό με τη λεία να ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

    Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας που ερευνά για τον εντοπισμό των διαρρηκτών.

    Φωτογραφία: Freepik/alisaa

  • Έκλεψε κρατικό όχημα, διέρρηξε σούπερ μάρκετ και πήρε δύο ταμειακές μηχανές
    Έκλεψε κρατικό όχημα, διέρρηξε σούπερ μάρκετ και πήρε δύο ταμειακές μηχανές

    Νωρίτερα ο νεαρός είχε κλέψει κρατικό όχημα για να μεταβεί στο σούπερ μάρκετ που είχε βάλει στόχο στον Βόλο

    Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε νεαρός που διέρρηξε σούπερ μάρκετ στον Βόλο, χθες τα μεσάνυχτα, αφού πρώτα δεν δίστασε να κλέψει κρατικό όχημα για να μεταβεί στο σημείο όπου βρισκόταν το κατάστημα που είχε βάλει στο μάτι.

    Ο νεαρός διαρρήκτης πριν τη διάρρηξη του σούπερ μάρκετ είχε κλέψει βαν με πορτοκαλί πινακίδες για να μεταβεί εκεί

    Αμέσως στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας σήμανε συναγερμός και μονάδες με περιπολικά και μοτοσικλέτες έφτασαν στο σημείο.

    Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν όπως και έγινε.

    Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο διαρρήκτης λίγο νωρίτερα αφού μπήκε στο σούπερ μάρκετ της οδού Διμηνίου αναζητώντας τις εισπράξεις, αποφάσισε τελικά να αφαιρέσει ολόκληρες δύο ταμειακές μηχανές και να τις πάρει μαζί του.

    Άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δράστης είχε κλέψει νωρίτερα κρατικό όχημα, ένα λευκό βαν με πορτοκαλί πινακίδες για να μεταβεί στο σούπερ μάρκετ και να κάνει τη διάρρηξη.

    Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το κλεμμένο όχημα επί των οδών Δαμασκηνού και Βυζαντίου, κοντά στον κόμβο του Περιφερειακού, στον Βόλο.

    Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και του φόρεσαν χειροπέδες στην οδό Ακροναυπλιάς, ενώ κρατούσε τις δύο ταμειακές μηχανές.

    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

    Πηγή: in.gr

  • Αχαΐα: Διάρρηξη - "μαμούθ" σε οικία - Ράβδοι χρυσού, πίνακες αξίας και χιλιάδες ευρώ έκαναν "φτερά"
    Αχαΐα: Διάρρηξη -

    Διάρρηξη με μεγάλη λεία από οικία, κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές του Αιγίου, ο 63χρονος ιδιοκτήτης.

    Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς την Πέμπτη 8 Αυγούστου, διαπίστωσε από την οικία του στα Σελιανίτικα, ότι αφαιρέθηκαν 40 ράβδοι χρυσού, ατομικές συλλογές με πίνακες και το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

    Η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων, ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ περίπου, με την έρευνα των του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, να βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Πηγή: Tempo24.news

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο