Δευτέρα, 24 Μαϊος 2021 11:06

Συναγερμός για 13χρονη στο Αίγιο - Πήρε τηλέφωνο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και είπε «θέλω να αυτοκτονήσω»

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Μία 13χρονη στο Αίγιο επικοινώνησε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας με το "Χαμόγελο του Παιδιού" και ενημέρωσε πως προτίθεται να θέσει τέλος στην ζωή της για προσωπικούς λόγους.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news άμεσα υπήρξε ενημέρωση των Αστυνιμικών Αρχών της περιοχής και σήμανε συναγερμός προκειμένου να εντοπιστεί το κορίτσι.

Περίπου στις 6 τα ξημερώματα αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 13χρονη και να βάλουν τέλος στην αγωνία που προκλήθηκε από το τηλεφώνημά της.

Άμεσα δε, ενημερώθηκαν και οι γονείς της για το περιστατικό. Να σημειωθεί πως τόσο η αντίδραση από τους συνεργάτες του "Χαμόγελου του Παιδιού" όσο και η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήσαν γρήγορες και αποτελεσματικές.

Πηγή: Tempo24.news

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Μαϊος 2021 11:45

Σχετικά Άρθρα

  • Τι αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα περιστατικά των νεκρών μωρών - Είχε κληθεί να παρέμβει κατά περίπτωση εδώ και χρονια
    Τι αναφέρει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα περιστατικά των νεκρών μωρών - Είχε κληθεί να παρέμβει κατά περίπτωση εδώ και χρονια

    Με αφορμή το νέο περιστατικό που ήρθε στο προσκήνιο, τον θάνατο ενός νέου μωρού στην περιοχή της Αμαλιάδας και την σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πιθανή συσχέτιση της 24χρονης μητέρας που και εκείνη είχε χάσει τα παιδιά της, με διάστημα ενός χρόνου μεταξύ τους στην περιοχή της Αχαΐας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στην κοινή γνώμη ενέργειες που έγιναν σχετικά, με όσα τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

    Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

    1. Σχετικά με την υπόθεση στην περιοχή της Αχαΐας, είχε λάβει ανώνυμες αναφορές, στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056, το διάστημα 2017-2020, για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας της μητέρας, οι οποίες υποδείκνυαν σαφώς την ευάλωτη θέση της.
    2. Όπως πραγματοποιούμε σε κάθε ανάλογο περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές για να κινητοποιηθούν όλες οι διαδικασίες για την προστασία των παιδιών. Να σημειωθεί πως, μια εκ των αναφορών εστάλη με την με ένδειξη «Κατεπείγουσα».
    3. Επιπλέον, τον Αύγουστο του 2015 είχαμε δεχτεί κλήση στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000 από το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής για την εξαφάνιση της τότε ανήλικης μητέρας, ωστόσο πριν προχωρήσουμε στη δημοσιότητα της εξαφάνισης, η ανήλικη επέστρεψε στο σπίτι της.
    4. Τον Δεκέμβριο του 2020, μας εμπιστεύθηκε μέλος της οικογένειας που επισκέφθηκε το χώρο μας. Ακολούθησαν διαδικασίες από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ακολουθώντας τις εντολές του εισαγγελέα.
    5. Το 2023, η μητέρα επικοινώνησε με το Τμήμα Υγείας του Οργανισμού για παροχή κατευθύνσεων για διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν το βρέφος, το οποίο νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Εντός των επόμενων ημερών ενημερωθήκαμε πως το βρέφος απεβίωσε. Κατά την ίδια περίοδο, Κοινωνικές Υπηρεσίες της περιοχής που ασχολούνταν με την υπόθεση, επικοινώνησαν με τον Οργανισμό και αναφέρθηκε το γεγονός πως πριν από ένα έτος, είχε αποβιώσει το βρέφος της πρώτης εγκυμοσύνης της μητέρας με παρόμοιο τρόπο, πράγμα που προβληματίζει αρκετά την υπηρεσία. Έκτοτε, οι Αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές διερευνούν τα αίτια θανάτου των δύο βρεφών της μητέρας.

    Για ακόμη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης/παραμέλησης παιδιού είναι οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές που οφείλουν να διερευνήσουν την κάθε υπόθεση.

    Κάθε αναφορά πρέπει να αξιολογείται από εξειδικευμένη ομάδα, και δεν αποτελεί υπόθεση ενός.

    Στηνσυγκεκριμένη περίπτωση, είχαν δημιουργηθεί ερωτηματικά αναφορικά με τον συντονισμό των αρμόδιων Αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών αλλά και των Κοινωνικών υπηρεσιών που ασχολήθηκαν με τη διερεύνηση των συνθηκών διαβίωσης της οικογένειας της 24χρονης μητέρας, καθώς η μητέρα ήταν εμφανές πως βρισκόταν σε ευάλωτο οικογενειακό περιβάλλον, από την παιδική της κιόλας ηλικία, καθώς και για την υποστήριξη που έλαβε στο ρόλο της ως νέα μητέρα.

    «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζει πως πρέπει να συνεργαστούμε ως κοινωνία για να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις και το οικογενειακό τους περιβάλλον, λαμβάνουν τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζονται. Για μία ακόμα φορά θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» λειτουργεί την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 η οποία:

    • Λαμβάνει οποιαδήποτε αναφορά, επώνυμη ή ανώνυμη
    • Είναι Διαθέσιμη πανελλαδικά, 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
    • Κάθε αναφορά, επώνυμη ή ανώνυμη, λαμβάνεται στη Γραμμή 1056 αποκλειστικά από εξειδικευμένους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους, οι οποίοι παρέχουν δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο την απαραίτητη ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη σε κάθε παιδί και ενήλικα που αναζητά διέξοδο και βοήθεια.
    • Κάθε αναφορά αξιολογείται από εξειδικευμένη ομάδα, δεν είναι υπόθεση ενός.
    • Εφόσον κριθεί ότι η πληροφορία που λαμβάνεται είναι βάσιμη, ή μπορεί να είναι βάσιμη, διαβιβάζεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα της περιοχής που έχουμε λάβει την αναφορά.
    • Ο Εισαγγελέας είναι αυτός ο οποίος δίνει εντολή στην Κοινωνική Υπηρεσία της περιοχής του Δήμου και στην Αστυνομία για να προχωρήσει σε διερεύνηση της υπόθεσης.

    ... κλείνει αναφέροντας η ανακοίνωση.

    Για οποιοδήποτε περιστατικό αφορά σε παιδί σε κίνδυνο καλέστε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» ή αξιοποιήστε το Chat 1056 με την αποστολή γραπτού μηνύματος ή ακόμα και κάνοντας αναφορά στο CyberTip Line Hellas εδώ https://www.hamogelo.gr/gr/el/cyber-tipline/

    Για συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά και ενήλικες καλέστε την «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111» Οι Γραμμές λειτουργούν με εξειδικευμένο προσωπικό, καθημερινά, πανελλαδικά, 24ώρες τη μέρα.

  • Απάτη στο «όνομα» της ΔΕΥΑ στο Αίγιο: Άγνωστοι προσποιούνται υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης
    Απάτη στο «όνομα» της ΔΕΥΑ στο Αίγιο: Άγνωστοι προσποιούνται υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης

    Αλιεύουν εντάλματα πληρωμές από «Διαύγεια» και «ΚΗΜΔΗΣ»

    Προσποιούμενοι υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αρδευσης (ΔΕΥΑ) Αιγιαλείας, επίδοξοι απατεώνες επιδιώκουν μέσω τηλεφωνικών κλήσεων να αποσπούν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών επιχειρήσεων και ιδιωτών συναλλασσόμενων, με σκοπό την υφαρπαγή χρηματικών ποσών.

    Παρ’ ολίγον θύμα απάτης, εργολάβος που δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο που επικαλέστηκε ότι καλεί από τη Νομική Υπηρεσία και το Λογιστήριο της ΔΕΥΑΑ, ενημερώνοντας για δήθεν αλλαγή του τρόπου παρακράτησης του ποσού που πρόκειται να του καταβληθεί, ζητώντας προσωπικά δεδομένα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών.

    «Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που γνωρίζουν πως θα πιστωθούν χρήματα και αμέσως ενεργούν. Ο άνδρας υποψιάστηκε και απέφυγε τα χειρότερα.

    Την Πέμπτη το μάθαμε και άμεσα αντιδράσαμε εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνος, προσθέτοντας πως όποιος δεχθεί τέτοιου είδους τηλεφωνικές κλήσεις «το βασικό είναι να μην αντιδράσει την ίδια στιγμή, αλλά να ζητήσει όνομα υπαλλήλου, ν’ απευθυνθεί στην υπηρεσία και να διασταυρώσει τα στοιχεία».

    Η μεθοδολογία που ακολουθείται από τους δράστες, ως φαίνεται, είναι ότι, χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τα Χρηματικά Εντάλματα Πληρωμής που αναρτώνται, σύμφωνα με τη νομοθεσία των δημοσίων συμβάσεων, στα ηλεκτρονικά συστήματα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και «ΚΗΜΔΗΣ», γνωρίζουν ποιοι και πότε θα πληρωθούν. Ανάλογα περιστατικά κατά το πρόσφατο παρελθόν κατεγράφησαν στο «όνομα» του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων.

    Πηγή: Pelop.gr
  • Καβάλα: Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το αιματηρό περιστατικό με τους ηλικιωμένους
    Καβάλα: Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το αιματηρό περιστατικό με τους ηλικιωμένους

    Οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ηλικιωμένου ζευγαριού στη Νέα Πέραμο, στην Καβάλα.

    Όπως αναφέρει το GRTimes, ο ηλικιωμένος άντρας, 94 χρόνων, που επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε βάρος της 84χρονης συζύγου του, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κλείδα, φέρεται να πάσχει από άνοια και να ήθελε να «λυτρώσει» τη γυναίκα. Για το λόγο αυτό προχώρησε στην επίθεση.

    Στη συνέχεια, φέρεται να έστρεψε το αιχμηρό αντικείμενο στον εαυτό του και να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 94χρονος αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα. Το ζευγάρι βρήκαν αιμόφυρτο μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Πέραμο συγγενείς τους, οι οποίοι ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές.

    Οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου το Σάββατο 12 Οκτωβρίου ο 94χρονος εξέπνευσε. Η 84χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται, με την κατάστασή της μέχρι στιγμής να είναι σταθερή.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Ο Α. Κατσιφάρας για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας
    Ο Α. Κατσιφάρας για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας

    Αντίο ΦΙΛΕ Δήμαρχε!

    Αντίο ΔΗΜΗΤΡΗ Καλογερόπουλε.

    Ήσουν για μένα ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ελεύθερος - πηγαίος – γλεντζές - αυθεντικός, ένας γνήσιος Δημοκράτης.

    Συνεργαστήκαμε για πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση, σε γνώρισα πολύ καλά και εκτίμησα τον χαρακτήρα σου , την μαχητικότητα και το καθαρό μυαλό σου.

    Λάμπρυνες φίλε μου με την αξιοπρέπεια σου την Αχαΐα και την Δημοκρατική Παράταξη.

    Μοιραστήκαμε τις αγωνίες σου, τα οράματα και τους στόχους σου για την Αιγιάλεια, τον τόπο που τόσο αγάπησες , τίμησες και τιμήθηκες.

    Το κενό είναι μεγάλο, δυσαναπλήρωτο. Φεύγει γρήγορα ένα αυθεντικός αυτοδιοικητικός, που δούλευε με πάθος.

    Θερμά συλλυπητήρια στην ωραία οικογένειά σου την ξεχωριστή και διακριτική σύζυγό σου Σοφία και στα παιδιά του.

    Καλό ταξίδι Δημήτρη, δεν θα σε ξεχάσουμε.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Σκιαδαρέσης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου
    Σκιαδαρέσης: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου

    Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και όλα τα μέλη της εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος «υπηρέτησε» επί πολλά χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα, αφοσίωση, πάθος και ανιδιοτέλεια.

    Ο πρόωρος χαμός του Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος εξελέγη Δήμαρχος Αιγιαλείας για δεύτερη συνεχή θητεία δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία. Ξεχώριζε για την αγάπη και τον οραματισμό του για την Αιγιάλεια και την αγωνιστικότητα του, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων και στη δρομολόγηση σημαντικών παρεμβάσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

    Δυστυχώς, πρώτα για τον ίδιο και μετά για την Αιγιάλεια, αλλά και την Αχαΐα, έφυγε νωρίς αφήνοντας ανεκπλήρωτα τα σχέδια και τα όνειρά του για ένα καλύτερο μέλλον, όπως ο ίδιος το είχε φανταστεί. Είμαστε όμως σίγουροι, ότι υπάρχουν άξιοι συνεχιστές του έργου του.

    Εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

    Αντιπροσωπεία της παράταξης με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου λόγω του αγγέλματος του θανάτου του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου
    Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου λόγω του αγγέλματος του θανάτου του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου

    Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί, σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, στις 18:00, αποκλειστικά με τηλεδιάσκεψη, με θέμα: Απότιση φόρου τιμής στον εκλιπόντα Δήμαρχο Αιγιαλείας ΔημήτρηΚαλογερόπουλο.

    Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας live streaming.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συλλυπητήρια Κώστα Καρπέτα για τον θάνατο του Δημήτρη Καλογερόπουλου
    Συλλυπητήρια Κώστα Καρπέτα για τον θάνατο του Δημήτρη Καλογερόπουλου

    Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, έκανε την εξής δήλωση:

    «Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση την τοπική κοινωνία και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην Αιγιάλεια. Η αφοσίωση και το πάθος του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελούν παράδειγμα για όλους εμάς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Η απώλειά του δημιουργεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό και το έργο του θα συνεχίσει να μας εμπνέει.»

    (Δελτίο Τύπου)

  • Θλίψη στην Αιγιάλεια: «Έφυγε» από τη ζωή ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος
    Θλίψη στην Αιγιάλεια: «Έφυγε» από τη ζωή ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος

    Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Δημάρχου Αιγίου Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

    Εδώ και αρκετές ημέρες, η οικογένεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου ζούσε τραγικές στιγμές.

    Τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπέστη επεισόδιο σχετικό με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στον εγκέφαλο και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο περίπου στις 2.30. Οι γιατροί είχαν κρίνει την κατάσταση της υγείας του μη αναστρέψιμη.

    Κάποιοι είχαν εναποθέσει μηδαμινές ελπίδες σ’ ένα μεγάλο θαύμα, απ’ αυτά, όμως, που είτε συμβαίνουν πολύ σπάνια σε παρεμφερείς περιπτώσεις, είτε ποτέ…

    Ο όγκος στον εγκέφαλο του κ. Καλογερόπουλου αιμορράγησε εντελώς ξαφνικά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα από το Αίγιο, στο σπίτι του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, λίγο πριν τις 3, ξημερώματα Κυριακής.

    Μπήκε αμέσως στην Εντατική, αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα… Απλώς του χορήγησαν «βαριά» φαρμακευτική αγωγή, κρατώντας τον σε βαθιά καταστολή, μήπως και υποχωρούσε κάπως το οίδημα που προκάλεσε την «έκρηξη».

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

    Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αιγιάλειας αναφέρει χαρακτηριστικά: “Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Καλογερόπουλο ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα την 11η Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

    Αποχαιρετούμε τον πρώτο δημότη της πόλης μας.

    Τον άνθρωπο που οραματίστηκε, που αγωνίστηκε, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας. Τον άνθρωπο που πριν από έναν χρόνο ακριβώς πανηγύρισε την πρώτη φορά που εκλέχθηκε Δήμαρχος στην Αιγιάλεια, για δεύτερη συνεχή θητεία.

    Αποχαιρετούμε τον δικό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο”.

    Ποιος ήταν ο Δημήτρης Καλογερόπουλος

    Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος του Κωνσταντίνου ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών). Διετέλεσε: Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικής Επιθεώρησης Δυτικής Ελλάδος Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Τοπικής Ένωσης Δήμων, Νομού Αχαΐας Μέλος της Επιτροπής θεσμών και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Δήμαρχος Συμπολιτείας. Ο μοναδικός Καποδιστριακός Δήμαρχος στο Δήμο Συμπολιτείας (1998-2010).

    Την τρίτη τετραετία εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή, πετυχαίνοντας ποσοστό 72% σε επιβράβευση του έργου του Δήμαρχος Αιγιαλείας. Ο μοναδικός Δήμαρχος Αιγιαλείας που εξελέγη για δύο συνεχόμενες θητείες (2019 & 2023) Πρόεδρος της Επιτροπής ΕΣΠΑ ΚΕΔΕ Ελλάδος Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής Ε.Δ.Ε.Υ.Α.Α Ελλάδος Πρόεδρος Δημοτικών Επιτροπών και Διαγωνισμών του Δήμου Αιγιαλείας Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας Γενικός Γραμματέας του Δικτύου Πόλεων “ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ” Μέλος της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/06 Μέλος του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος Μέλος του Δ.Σ “ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.” Μέλος της Επιτροπής “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ” Ήταν παντρεμένος με τη Σοφία Αντωνάτου και πατέρας δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου και της Ζωής.

    Νίκος Ανδρουλάκης: Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης

    Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης τονίζει ότι αποχαιρετά έναν φίλο και συνοδοιπόρο όπου υπηρέτησε με αφοσίωση τους συντοπίτες του ως δήμαρχος Αιγιαλείας.

    «Με βαθιά συγκίνηση αποχαιρετώ τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας.

    Αποχαιρετώ έναν έντιμο άνθρωπο, ένα συνεπή αγωνιστή της Δημοκρατικής Παράταξης, ένα φίλο και συνοδοιπόρο.

    Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης τιμώντας με το ήθος και τον δυναμισμό του το ΠΑΣΟΚ. Άνοιξε πρωτοπόρους δρόμους στο αυτοδιοικητικό κίνημα και υπηρέτησε με αφοσίωση τους συντοπίτες του ως δήμαρχος Αιγιαλείας.

    Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

    Πηγή: Pelop.gr
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο