Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 13:38

Πάτρα: Διασωληνώθηκε η 27χρονη που είχε εμβολιαστεί με Johnson & Johnson

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Η κοπέλα διασωληνώθηκε αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε.

Συνεχίζονται οι ώρες αγωνίας για την 27χρονη γυναίκα από την Κέρκυρα η οποία νοσηλεύεται για 7η μέρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στην Αιματολογική Κλινική.
Σύμφωνα με το tempo24.news, η κοπέλα διασωληνώθηκε αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Η 27χρονη, ως γνωστόν, αντιμετώπισε θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Johnson & Johnson, εμφανίζοντας συμπτώματα παράλυσης, κόπωσης και αδυναμίας κίνησης.

«Κατά 99% έχει μια επιπλοκή σαφώς σχετιζόμενη με το εμβόλιο», εξηγεί ο κ. Αργύρης Συμεωνίδης, Καθηγητής Αιματολογίας και Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο ο κ. Συμεωνίδης όσο και οι συνάδελφοί του έχουν σκύψει πάνω από τις εξετάσεις και τη θεραπεία της 27χρονης. Όπως αναφέρει: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εκτεταμμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που η κοπέλα εμφάνισε τα συμπτώματα, είχε την ενδεδειγμένη περίθαλψη από τους συναδέλφους του Νοσοκομείου Κέρκυρας».

Οι θεράποντες ιατροί της είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί μέχρι στιγμής, περιμένοντας να δουν την ανταπόκριση του οργανισμού της νεαρής κοπέλας στη θεραπεία που λαμβάνει. Όπως υπογραμμίζει ο κ. Συμεωνίδης, «Από την ώρα που έφτασε στο νοσοκομείο και την κλινική μας, έχει σημάνει συναγερμός και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είναι από πάνω της».

Πηγή: ethnos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Ιουλίου 2021 16:12

Σχετικά Άρθρα

  • Δυτ. Ελλάδα - Νέο σοβαρό τροχαίο: Διασωληνωμένος 21χρονος, τον βρήκε απορριμματοφόρο
    Δυτ. Ελλάδα - Νέο σοβαρό τροχαίο: Διασωληνωμένος 21χρονος, τον βρήκε απορριμματοφόρο

    Νέο σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό νεαρού σημειώθηκε εχθές στην Αιτωλοακαρνανία.

    Μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός εξετράπη της πορείας ενώ κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Κατούνα-Τρύφου.

    Τον βρήκε απορριμματοφόρο χωρίς τις αισθήσεις του και έπειτα κάλεσαν ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο νοσοκομείο Αγρινίου.

    Ο 21χρονος από το Ξηρόμερο φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και διασωληνώθηκε στο Αγρίνιο.

    Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου είναι γεμάτη και έτσι ο νεαρός διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

    Πηγή: Αgriniopress.gr - Τempo24.news

  • Κως: Νέα δεδομένα για τη δολοφονία της Αναστάζια - Βρέθηκε αντικείμενο «κλειδί»
    Κως: Νέα δεδομένα για τη δολοφονία της Αναστάζια - Βρέθηκε αντικείμενο «κλειδί»

    Νέα δεδομένα έχουν στα χέρια τους οι Αρχές για την υπόθεση δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω, σχεδόν 8 μήνες έπειτα από το άγριο έγκλημα. Σύμφωνα με το kosnews24.gr, βρέθηκε η τσάντα της 27χρονης, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στις Αλυκές το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου.

    Υπάρχουν μέσα προσωπικά της αντικείμενα - Ήταν ανοιχτή

    Πρόκειται για την ίδια τσάντα που κρατούσε το θύμα την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της, δηλαδή τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, ενώ μέσα υπάρχουν και προσωπικά της αντικείμενα.

    Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και μένει να φανεί αν θα προκύψει κάτι νεότερο για την υπόθεση ενώ σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η τσάντα ήταν ανοιχτή όταν εντοπίστηκε.

    Σημειώνεται ότι η Αναστάζια Ρουμπίνσκα βρέθηκε νεκρή στις Αλυκές την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023. Από την αρχή βασικός ύποπτος για τις Αρχές ήταν ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος, ωστόσο τα στοιχεία ήταν αρκετά ώστε να κριθεί προφυλακιστέος.

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Θεσσαλονίκη: 6 χρόνια φυλακή για την 27χρονη που μαχαίρωσε μια 30χρονη «ερωτική αντίζηλο»
    Θεσσαλονίκη: 6 χρόνια φυλακή για την 27χρονη που μαχαίρωσε μια 30χρονη «ερωτική αντίζηλο»

    Σε συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης μία 27χρονη, επειδή επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε 30χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

    Οι δικαστές την έκριναν ένοχη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη -κατά μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας- όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ της αναγνώρισαν το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και αποφάσισαν να την αφήσουν ελεύθερη μέχρι το Εφετείο, υπό τον όρο να μην προσεγγίζει το θύμα.

    Το περιστατικό συνέβη πέρσι τον Αύγουστο, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, όπου η 27χρονη κατηγορούμενη, με καταγωγή από την Αλβανία, ακολούθησε την 30χρονη συμπατριώτισσά της και τη μαχαίρωσε τρεις φορές- δύο φορές στην κοιλιά και μια στον αριστερό ώμο.

    Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η δράστις παραδόθηκε στην Αστυνομία.

    Το κατηγορητήριο

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αιτία του αιματηρού επεισοδίου φέρεται να ήταν η εξωσυζυγική σχέση που -όπως διατεινόταν η κατηγορούμενη, διατηρούσε ο άντρας της και πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών της με την 30χρονη.

    «Ήθελα μόνο να τη φοβερίσω. Δεν είχα σκοπό να της κάνω κακό. Τρελάθηκα, όταν είπε ότι θέλει να μου πάρει τα παιδιά και τον άνδρα. Έλεγε ότι εκδίδομαι. Πήρα το μαχαίρι μόνο για να της το δείξω, όχι για να τη χτυπήσω» ανέφερε στην απολογία της η 27χρονη, ζητώντας συγγνώμη από την παθούσα.

    Στην κατάθεσή της ενώπιον των δικαστών, το θύμα αρνήθηκε ότι διέδιδε τα παραπάνω εναντίον της κατηγορούμενης, για την οποία είπε ότι την έχει συγχωρήσει, θεωρώντας ότι σκοπός της «δεν ήταν να με σκοτώσει παρά μόνο να με τραυματίσει».

    Πηγή: Cnn.gr

  • Ζάκυνθος: Διασωληνωμένη 43χρονη μετά από τροχαίο με «γουρούνα»
    Ζάκυνθος: Διασωληνωμένη 43χρονη μετά από τροχαίο με «γουρούνα»

    Σύμφωνα με πληροφορίες η 43χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ζακύνθου.

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ζακύνθου 43χρονη αλλοδαπή που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα με «γουρούνα» στην περιοχή Κοιλιωμένο.

    Το ατύχημα συνέβη νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 19/07/2023, όταν η μηχανή «γουρούνα» στην οποία ήταν συνεπιβάτιδα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.

    Η γυναίκα κάτοικος Γερμανίας με καταγωγή από την Αλβανία, είχε επισκεφθεί στη Ζάκυνθο για διακοπές.

    Οι Αρχές διενεργούν έρευνες για να εξακριβώσουν τις συνθήκες του ατυχήματος.

    Πηγή: Pelop.gr

  • Δολοφονία Αναστάζια: Νέα βίντεο από τη βόλτα της με τον 32χρονο - Κρατούσε σακούλες σκουπιδιών
    Δολοφονία Αναστάζια: Νέα βίντεο από τη βόλτα της με τον 32χρονο - Κρατούσε σακούλες σκουπιδιών

    Δύο νέα βίντεο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, στα οποία απεικονίζεται η άτυχη 27χρονη Αναστάζια, με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της 32χρονο από το Μπαγκλαντές, λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή της.

    Μέχρι σήμερα, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά όσα του προσάπτουν.

    Στο ένα βίντεο, η ώρα δείχνει 00:08:16, μεσάνυχτα της Τρίτης, όμως η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που έχει τις κάμερες δήλωσε ότι το ρολόι πάει μία ώρα και εννέα λεπτά μπροστά, άρα η ώρα είναι 22:59.

    Το συγκεκριμένο βίντεο ενισχύει το σενάριο ότι ο βασικός ύποπτος μετέφερε την 27χρονη στις Αλυκές, τη βίασε και μετά τη στραγγάλισε.

    Έπειτα γύρισε στο σπίτι του και μετά από τρία λεπτά έφυγε πάλι κρατώντας μαύρες σακούλες σκουπιδιών αυτές, δηλαδή, με τις οποίες τυλίχθηκε η σορός της κοπέλας.

    Σε άλλο βίντεο ο 32χρονος έχει καταγραφεί να περνά πεζός με κατεύθυνση προς το σημείο όπου φέρεται να διαπράχθηκε η δολοφονία. Μετά από 11 λεπτά επέστρεψε.

    Πηγή: Cnn.gr

  • Κως: Απολογείται σήμερα για τη δολοφονία και τον βιασμό της Αναστάζια ο 32χρονος - Όλα όσα έχουν στα χέρια τους οι Αρχές
    Κως: Απολογείται σήμερα για τη δολοφονία και τον βιασμό της Αναστάζια ο 32χρονος - Όλα όσα έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

    Απολογείται σήμερα (27/6) ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και του βιασμού της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

    Ο 32χρονος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν, σχετικά με τον τρόπο, τον τόπο, αλλά και τα αίτια της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία.

    Μετά την παραίτηση του συνηγόρου του κ. Ζαφείρης Δρόσος, που είχε οριστεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο, την υπεράσπιση του 32χρονου ανέλαβε η κυρία Αθηνά Φουντωτού.

    Η οικογένεια της κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας.

    Τα δύο στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις έρευνες

    Πριν λίγα 24ωρα, τα κινητά τηλέφωνα της 27χρονης και του 32χρονου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να μπουν όλα τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους.

    Η κάρτα SIM του κινητού της 27χρονης Αναστάζια φαίνεται να «μίλησε» και να έδειξε την πορεία της 27χρονης. Επιπλέον, φαίνεται ότι το κινητό του 32χρονου του είχε πέσει στο σημείο της δολοφονίας.

    GPS και Google έδειξαν τις κινήσεις του 32χρονου

    Τα δείγματα DNA από τη σορό της Αναστάζια δεν ήταν επαρκή για την ταυτοποίηση του φερόμενου ως δράστη, ωστόσο, το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες στην περιοχή γύρω από το σπίτι του 32χρονου, ήταν, σύμφωνα με τις Αρχές, αρκετό για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

    Σύμφωνα με το Mega, η κατάσταση της σορού της 27χρονης, που αγνοούνταν επί έξι μέρες, δεν ήταν σε κατάσταση αρκετά καλή ώστε να συλλέξουν οι Αρχές επαρκές δείγμα που θα ταυτοποιούσε τον δράστη της γυναικοκτονίας. Το DNΑ που συλλέχθηκε από τον 32χρονο κατηγορούμενο επίσης δεν διευκόλυνε τις έρευνες, καθώς ήταν 6 μέρες μετά το έγκλημα.

    Έψαχνε εφαρμογές που «σβήνουν» δεδομένα από το κινητό

    Η υπόθεση, ωστόσο, έχει «δέσει» παρά τις ελλείψεις στα δείγματα DNA, καθώς καταλυτικό ρόλο στις έρευνες έπαιξαν τα νέα βίντεο αλλά και τα κινητά, τόσο του φερόμενου ως δράστη, όσο και του θύματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο 32χρονος κατηγορούμενος κατάφερε να σβήσει δεδομένα από το κινητό του το οποίο έβαζε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε λειτουργία πτήσης. Ο βασικός ύποπτος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έκανε αλλεπάλληλες αναζητήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με διαθέσιμες εφαρμογές που διαγράφουν από την κάρτα μνήμης της συσκευής τις διαδρομές που μπορεί να έχει κάνει ο κάτοχός της. Αυτό που όπως όλα δείχνουν ο φερόμενος ως δράστης δεν ήξερε, είναι ότι η αστυνομία έχει τη δυνατότητα να ανακτά οποιαδήποτε σβησμένα αρχεία.

    Τέλος, τα νέα βίντεο στα χέρια των Αρχών δείχνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τι έγινε το μοιραίο βράδυ της γυναικοκτονίας καθώς, σε κάποια από αυτά, φαίνεται ο κατηγορούμενος να φεύγει από το σπίτι όπου διέμενε, μαζί με το θύμα, και να κατευθύνονται στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης. Στο υλικό, ο 32χρονος φαίνεται να φεύγει με την Αναστάζια, μερικές ώρες αργότερα να επιστρέφει μόνος, να ξαναφεύγει από το σπίτι προς τον ίδιο προορισμό και να γυρίζει, τελικά, τα ξημερώματα, μόνος του.

    Πηγή: Ethnos.gr

  • Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Δεν έδωσε τελικά απαντήσεις το DNA – Τα στοιχεία που οδήγησαν στις κατηγορίες σε βάρος του 32χρονου
    Δολοφονία Αναστάζια στην Κω: Δεν έδωσε τελικά απαντήσεις το DNA – Τα στοιχεία που οδήγησαν στις κατηγορίες σε βάρος του 32χρονου

    Τα δείγματα DNA από τη σορό της Αναστάζια που έπεσε θύμα γυναικοκτονίας στην Κω δεν ήταν επαρκή για την ταυτοποίηση του φερόμενου ως δράστη, ωστόσο, το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες στην περιοχή γύρω από το σπίτι του 32χρονου, ήταν, σύμφωνα με τις Αρχές, αρκετό για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

    Σύμφωνα με το Mega, η κατάσταση της σορού της 27χρονης, που αγνοούνταν επί έξι μέρες, δεν ήταν σε κατάσταση αρκετά καλή ώστε να συλλέξουν οι Αρχές επαρκές δείγμα που θα ταυτοποιούσε τον δράστη της γυναικοκτονίας. Το DNΑ που συλλέχθηκε από τον 32χρονο κατηγορούμενο επίσης δεν διευκόλυνε τις έρευνες, καθώς ήταν 6 μέρες μετά το έγκλημα.

    Έψαχνε εφαρμογές που «σβήνουν» δεδομένα από το κινητό

    Η υπόθεση, ωστόσο, έχει «δέσει» παρά τις ελλείψεις στα δείγματα DNA, καθώς καταλυτικό ρόλο στις έρευνες έπαιξαν τα νέα βίντεο αλλά και τα κινητά, τόσο του φερόμενου ως δράστη, όσο και του θύματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο 32χρονος κατηγορούμενος κατάφερε να σβήσει δεδομένα από το κινητό του το οποίο έβαζε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε λειτουργία πτήσης. Ο βασικός ύποπτος, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έκανε αλλεπάλληλες αναζητήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με διαθέσιμες εφαρμογές που διαγράφουν από την κάρτα μνήμης της συσκευής τις διαδρομές που μπορεί να έχει κάνει ο κάτοχός της. Αυτό που όπως όλα δείχνουν ο φερόμενος ως δράστης δεν ήξερε, είναι ότι η αστυνομία έχει τη δυνατότητα να ανακτά οποιαδήποτε σβησμένα αρχεία.

    Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι, «είναι τόσα τα στοιχεία που φωτογραφίζουν τον άνθρωπο αυτό ως δράστη της ανθρωποκτονίας που νομίζω ότι δε χωράει καμία αμφιβολία», ενώ πρόσθεσε πως, «υπάρχει μία επικοινωνία πριν αποχωρήσουν από το σπίτι και μία επικοινωνία μετά. Για τη μετά επικοινωνία δεν είμαστε σε θέση να πούμε ποιος το έκανε, η κοπέλα ή ο 32χρονος». «Προσπάθησε με κάθε τρόπο να βγει από το κάδρο των υπόπτων, μέσω του κινητού του τηλεφώνου», κατέληξε η αστυνομικός.

    Τα νέα βίντεο στα χέρια των Αρχών, δείχνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τι έγινε το μοιραίο βράδυ της γυναικοκτονίας καθώς, σε κάποια από αυτά, φαίνεται ο κατηγορούμενος να φεύγει από το σπίτι όπου διέμενε, μαζί με το θύμα, και να κατευθύνονται στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης. Στο υλικό, ο 32χρονος φαίνεται να φεύγει με την Αναστάζια, μερικές ώρες αργότερα να επιστρέφει μόνος, να ξαναφεύγει από το σπίτι προς τον ίδιο προορισμό και να γυρίζει, τελικά, τα ξημερώματα, μόνος του.

    Ξεσπά η μητέρα της Αναστάζια

    Την ίδια ώρα, η μητέρα της 27χρονη ξεσπά μιλώντας στο Mega και τονίζει ότι: «για μένα, η Αναστάζια ζει. Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει πάει ταξίδι, επειδή ταξίδευε πολύ και φαντάζομαι ότι είναι κάπου σε ταξίδι, ότι είναι κάπου στην Ελλάδα και απλώς δεν έχουμε τηλεφωνική επαφή και δεν πιστεύω ότι δε ζει. Δεν μπορώ να το πιστέψω και νομίζω ότι δεν είναι αυτή που βρήκαν».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Δολοφονία στην Κω: Στον ανακριτή σήμερα ο Μπαγκλαντεσιανός - Πώς «έδεσαν» την υπόθεση οι Αρχές
    Δολοφονία στην Κω: Στον ανακριτή σήμερα ο Μπαγκλαντεσιανός - Πώς «έδεσαν» την υπόθεση οι Αρχές

    Στον ανακριτή αναμένται να οδηγηθεί σήμερα Παρασκευή ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται πλέον και επίσημα για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

    Τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές και ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία βραδιά δείχνουν πως ο 32χρονος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της 27χρονης στην Κω.

    Τα στοιχεία που προέκυψαν από κινητά και κάμερες, μετέτρεψαν την κατηγορία της αρπαγή σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, πριν ακόμη βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, DNA και αποτυπωμάτων, από τις σακούλες, το σεντόνι και το σώμα της 27χρονης Αναστάζια.

    Τι υποστήριξε ο 32χρονος

    Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που παραμένει ο νούμερο ένα ύποπτος για το έγκλημα, επιμένει να αρνείται τη σε βάρος του κατηγορία για αρπαγή, ενώ φέρεται να επιβεβαίωσε τη συνάντηση που είχε με την 27χρονη Αναστάζια στο σπίτι του, λέγοντας: «Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε ‘έλα να με πάρεις’. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της».

    Τα κινητά «έδειξαν» τον δολοφόνο

    Τα δορυφορικά στίγματα των κινητών τηλεφώνων της 27χρονης Αναστάζια και του 32χρονου καταγράφουν «κοινή πορεία» μέχρι τον υδροβιότοπο στις Αλυκές στο Τιγκάκι, όπου εντοπίστηκε η σωρός της κοπέλας.

    Το κινητό της άτυχης κοπέλας απενεργοποιείται στις 04:16, ενώ το κινητό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, απενεργοποιείται και ενεργοποιείται τουλάχιστον δύο φορές κατά τη διάρκεια της «κοινής τους πορεία», μία μετά τη δολοφονία και άλλη μία μετά την εγκατάλειψη της σορού, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

    Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών επιχειρούν να προβούν σε ανάκτηση δεδομένων «κίνησης» του κινητού τηλεφώνου του δράστη, όταν ήταν κλειστό, μέσω της Google.

    Αυτά τα στίγματα δείχνουν ότι τα κινητά τηλέφωνα, δολοφόνου και θύματος, εκπέμπουν και ενεργοποιούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας, «ταυτόχρονα» λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου, όταν και συναντήθηκαν στο μίνι μάρκετ, και σε όλη την πορεία τους μαζί, στο σπίτι του, στο πιθανό σημείο της δολοφονίας της και στη συνέχεια στις Αλυκές, στον υδροβιότοπο στο Τιγκάκι.

    Ο δράστης έχει σβήσει μεγάλο μέρος του «ιστορικού» του κινητού τηλεφώνου του, ενώ εκτιμάται ότι ίσως έχει κάνει το ίδιο και σε αυτό της Αναστάζια.

    Από μία πρώτη ανάλυση των δεδομένων του κινητού τηλεφώνου της 27χρονης, δεν προκύπτει να υπήρχε πρότερη επικοινωνία με τον δολοφόνο της.

    Πηγή: Cnn.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο