Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 10:06

Τι ώρα και γιατί θα ηχήσουν σήμερα οι σειρήνες συναγερμού σε όλη τη χώρα

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Θα ενεργοποιηθούν σήμερα σε δύο φάσεις σε όλη τη χώρα οι σειρήνες συναγερμού.

Στις 11:00 σήμερα, αναμένεται να ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού της Πολιτική Άμυνας θα σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της μεγάλης στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 21».

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η δοκιμή γίνεται σε δύο φάσεις, σε διάστημα πέντε λεπτών.

Συγκεκριμένα

  • στις 11:00 η έναρξη του συναγερμού, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης), και
  • στις 11:05 θα ηχήσει η σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Σημειώνεται πως η εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας «Παρμενίων 21», άρχισε την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.

Πηγή: iEidiseis.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 10:01

Σχετικά Άρθρα

  • Δήμος Πύργου: Δοκιμαστική ήχηση σειρήνων στον Πύργο, την Πέμπτη 13/06
    Δήμος Πύργου: Δοκιμαστική ήχηση σειρήνων στον Πύργο, την Πέμπτη 13/06

    Ο Δήμος Πύργου ενημερώνει τους πολίτες ότι την Πέμπτη (13-6-2024) και κατά τις ώρες 09:00 – 12:00, στον Πύργο, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ήχηση ηλεκτροκίνητων Σειρήνων της πόλης, στο πλαίσιο ελέγχου της καλής λειτουργίας τους.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Πύργου: Θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες την Πέμπτη 21/03
    Δήμος Πύργου: Θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες την Πέμπτη 21/03

    Το πρωί της Πέμπτης 21/03/2024 θα ηχήσουν 9:00 π.μ.-10:00 π.μ. δοκιμαστικά οι σειρήνες, στο πλαίσιο του καθιερωμένου τακτικού ελέγχου για τη λειτουργία τους.

    Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Δήμος Πύργου: Δοκιμαστική ήχηση σειρήνων την Τρίτη 9/01
    Δήμος Πύργου: Δοκιμαστική ήχηση σειρήνων την Τρίτη 9/01

    Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 9/01/24 και ώρα 9:15 π.μ., θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες πολιτικής προστασίας του Δήμου Πύργου.

    Ο Δήμαρχος Πύργου

    (Δελτίο Τύπου)

  • Πόλεμος στο Ισραήλ: Σειρήνες σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ
    Πόλεμος στο Ισραήλ: Σειρήνες σε Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ

    Οι βουλευτές κατευθύνθηκαν προς τα καταφύγια - Ανταλλαγή πυρών IDF με Χεζμπολάχ στα σύνορα Ισραήλ - Λιβάνου

    Σειρήνες προειδοποίησης εισερχόμενων ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας ήχησαν ξανά σήμερα το απόγευμα στην Ιερουσαλήμ, στο Τελ Αβίβ, στην περιοχή του Ρισόν καθώς και σε άλλες ισραηλινές πόλεις.

    Ακούστηκαν εκρήξεις αλλά δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές. Οι Ταξιαρχίες Αλ Κασάμ δήλωσαν ότι η επίθεση αυτή ήταν απάντηση στη «στοχοποίηση αμάχων» από το Ισραήλ.

    Ο ανταποκριτής του Sky News στη Μέση Ανατολή Alistair Bunkall μοιράστηκε βίντεο με την αναχαίτιση ρουκετών πάνω από την Ιερουσαλήμ:

    Απόρροια του συναγερμού που σήμανε στο Ισραήλ, ήταν να διακοπεί η συνεδρίαση της Κνεσέτ, που βρισκόταν σε εξέλιξη, με τους συμμετέχοντες να κατευθύνονται προς τα καταφύγια.

    Ανταλλαγή πυρών στα σύνορα Ισραήλ - Λιβάνου

    Στο μεταξύ, τα στρατεύματα των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας (IDF) δέχθηκαν πυρά κοντά στα λιβανέζικα σύνορα, χωρίς να αναφερθούν θύματα, ενώ ανταπέδωσαν τα πυρά. «Στρατιώτες των IDF που επιχειρούν κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο, δέχθηκαν πυρά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί στο στρατό. Οι IDF απαντούν με πυρά προς την πηγή της επίθεσης», ανέφερε ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του στο κανάλι του Telegram. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, η Χεζμπολάχ ενημέρωσε πως «χτύπησε» σε πέντε θέσεις των IDF.

    Προειδοποιήσεις Νετανιάχου σε Ιράν και Χεζμπολάχ: «Μην μας δοκιμάζετε... Θα πληρώσετε βαρύ τίμημα!»

    Σημειώνεται ότι στην εναρκτήρια συνεδρίαση της χειμερινής διάσκεψης της Κνεσέτ μίλησε σήμερα ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως το Ισραήλ θα φτάσει στην τελική νίκη απέναντι στη Χαμάς, την οποία χαρακτήρισε «μια νέα εκδοχή του ναζισμού».

    «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την καταστροφή που μας βρήκε πριν από δέκα ημέρες. Θα ερευνήσουμε τα πάντα μέχρι τέλους», είπε αρχικά ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως «τώρα είμαστε ενωμένοι για έναν στόχο - τη νίκη. Θα νικήσουμε γιατί πρόκειται για την ίδια την ύπαρξή μας σε αυτόν τον χώρο, ο οποίος έχει πολλές σκοτεινές δυνάμεις».

    «Η Χαμάς είναι μέρος του άξονα του κακού, που συνθέτουν το Ιράν και η Χεζμπολάχ. Θέλουν να επιστρέψουν τη Μέση Ανατολή στην άβυσσο», είπε, ακόμα, ο Νετανιάχου. «Τώρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο καταλαβαίνουν ποιον έχει απέναντί του το Ισραήλ. Καταλαβαίνουν ότι η Χαμάς είναι μια νέα εκδοχή του ναζισμού. Και όπως ο κόσμος ενώθηκε για να νικήσει τους Ναζί και το ISIS, έτσι πρέπει να ενωθούμε και εμείς για να νικήσουμε τη Χαμάς», τόνισε.

    Προειδοποίησε ξανά τόσο το Ιράν, όσο και τη Χεζμπολάχ, λέγοντας: «Μη μας δοκιμάζετε στο βορρά, μην επαναλάβετε το λάθος που κάνατε. Το τίμημα που θα πληρώσετε θα είναι πολύ βαρύτερο. Να είστε προσεκτικοί!».

    Παράλληλα τόνισε ότι άκουσε «με τεράστιο πόνο» τις ιστορίες των οικογενειών ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς, τις αγκάλιασε και μίλησε για τη δέσμευσή του να τις επανενώσει.

    «Είμαστε αμείλικτοι σε αυτή την προσπάθεια να φέρουμε πίσω τους αδελφούς και τις αδελφές μας, άνδρες και γυναίκες, παιδιά και μωρά» είπε.

    Μάλιστα, ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την υποστήριξή του και ευχαρίστησε επίσης τη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία για τη βοήθειά τους.

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΕΡΑ/ ATEF SAFADI

  • «Παρμενίων-23»: Σειρήνες συναγερμού και καμπάνες θα ηχήσουν σήμερα σε όλη τη χώρα
    «Παρμενίων-23»: Σειρήνες συναγερμού και καμπάνες θα ηχήσουν σήμερα σε όλη τη χώρα

    Στις 11:00 θα σημάνει ο συναγερμός αεροπορικής επίθεσης για 60 δευτερόλεπτα

    Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της Άσκησης ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-23».

    Συγκεκριμένα:

    - Στις 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης),

    - Στις 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης),

    - Στις 11:10, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης) στον Βορειοανατολικό Τομέα (Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου και Λήμνου),

    - Στις 11:15, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης), στον Βορειοανατολικό Τομέα,

    - Στις 11:20, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης) στον Νότιο Τομέα (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας),

    - Στις 11:25, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης), στον Νότιο Τομέα,

    - Στις 11:30, σήμανση προειδοποιητικού συναγερμού ΧΒΡΠ απειλής, για χρονική διάρκεια εκατόν-είκοσι (120) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης) στο σύνολο της Επικράτειας,

    - Στις 11:35, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης), στο σύνολο της Επικράτειας,

    - Στις 12:20, σήμανση συναγερμού ΧΒΡΠ προσβολής, για χρονική διάρκεια εκατόν-είκοσι (120) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης) στον Βορειοανατολικό (Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου και Λήμνου) και στον Νότιο Τομέα (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας),

    - Στις 12:25, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης), στο Βορειοανατολικό και Νότιο Τομέα,

    - Στις 12:30, σήμανση προειδοποιητικού συναγερμού ΧΒΡΠ απειλής, για χρονική διάρκεια εκατόν-είκοσι (120) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης) στον Βορειοανατολικό (Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου και Λήμνου) και στον Νότιο Τομέα (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας),

    - Στις 12:35, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης), στο Βορειοανατολικό και Νότιο Τομέα,

    - Στις 12:40, σήμανση συναγερμού ΧΒΡΠ προσβολής, για χρονική διάρκεια εκατόν-είκοσι (120) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης) στην Περιφέρεια Αττικής και Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης,

    - Στις 12:45, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης), στην Περιφέρεια Αττικής και Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης,

    - Στις 12:50, σήμανση προειδοποιητικού συναγερμού ΧΒΡΠ απειλής, για χρονική διάρκεια εκατόν-είκοσι (120) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης) στην Περιφέρεια Αττικής και Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης και

    - Στις 12:55, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης), στην Περιφέρεια Αττικής και Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

    Όπως υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση: «Επίσης, γνωστοποιείται στο κοινό ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

    Ταυτόχρονα με την ήχηση των Σειρήνων Συναγερμού, θα πραγματοποιηθεί ήχηση των καμπανών των Ιερών Ναών της Επικράτειας με σειρά βραχέων κωδωνισμών σε ταχύ ρυθμό διάρκειας τριών (3) λεπτών».

    Πηγή: Protothema.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

  • Πύργος: Ήχηση σειρηνών και καμπανών τη Δευτέρα 2/10 στα πλαίσια της άσκησης ΑΝΤΙΟΧΟΣ
    Πύργος: Ήχηση σειρηνών και καμπανών τη Δευτέρα 2/10 στα πλαίσια της άσκησης ΑΝΤΙΟΧΟΣ

    Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 από ώρα 11:00 π.μ. θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες του Δήμου Πύργου, στα πλαίσια της άσκησης ΑΝΤΙΟΧΟΣ για 60΄΄ (ΗΧΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉΣ ΕΝΤΑΣΗΣ )

    Ωρα 11.05 θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες του Δήμου Πύργου, στα πλαίσια της άσκησης ΑΝΤΙΟΧΟΣ για 60 ΄΄ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΗΧΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ)

    Ωρα 11.30 θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες του Δήμου Πύργου, στα πλαίσια της άσκησης ΑΝΤΙΟΧΟΣ για 120΄΄ ( ΗΧΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ)

    Ωρα 11.35 θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες του Δήμου Πύργου, στα πλαίσια της άσκησης ΑΝΤΙΟΧΟΣ για 60΄΄ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΗΧΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ)

    - Τις ίδιες ώρες θα ηχήσουν και οι καμπάνες των Ιερών Ναών με σειρά βραχέων κωδωνισμών σε ταχύ ρυθμό διάρκειας 3 λεπτών.

    Σημειώνεται ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό κι επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

    (Δελτιο Τύπου)

  • TikTok: Ψαράς εικάζει πως αντίκρισε τις μυθικές σειρήνες (video)
    σε Viral
    TikTok: Ψαράς εικάζει πως αντίκρισε τις μυθικές σειρήνες (video)
    Στα απόκοσμα πλάνα που καταγράφηκαν από τη βάρκα του κατά τις βραδινές ώρες, ο ψαράς φαίνεται να έχει πέσει πάνω σε κάτι εξαιρετικό. Καθώς καταγράφει τη σκηνή, ακούγεται να εκφράζει τη σύγχυση και την έκπληξή του για αυτό που βλέπει.

    Η γοητεία της θάλασσας και των αινιγματικών κατοίκων τους έχει γοητεύσει την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες. Από τους αρχαίους θρύλους για πλάσματα που αλλάζουν μορφή μέχρι την πιθανότητα εξωγήινης ζωής, τα μυστήρια του ωκεανού φαίνονται απεριόριστα. Ένα βίντεο που κατέγραψε ένας ψαράς βαθέων υδάτων έχει αναστατώσει τις πεποιθήσεις των θεωρητικών συνωμοσίας, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι βρήκαν «αποδείξεις» ότι μυθικά πλάσματα, όπως οι σειρήνες, μπορεί να υπάρχουν στην πραγματικότητα.

    Στα απόκοσμα πλάνα που καταγράφηκαν από τη βάρκα του κατά τις βραδινές ώρες, ο ψαράς φαίνεται να έχει πέσει πάνω σε κάτι εξαιρετικό. Καθώς καταγράφει τη σκηνή, ακούγεται να εκφράζει τη σύγχυση και την έκπληξή του για αυτό που βλέπει. Κάτω από την επιφάνεια του νερού, κάτι φαίνεται να κινείται γρήγορα, ωθώντας τον ψαρά να αμφισβητήσει το μυστηριώδες συμβάν.

    @the_paranormal_chic Did these Fishermen 🎥 Sirens? #theparanormalchic #paranormal #mythicalcreatures #siren #mermaid #sirensong #sirens #ocean #deepseafishing #sailors #fisherman #legend #Unidentified #unknown #proof #discovery #fyp #sirena ♬ original sound - The Paranormal Chic 🖤

    Στη συνέχεια, ένας στοιχειωμένος ήχος ακούγεται στο βάθος, αφήνοντας τον ψαρά μπερδεμένο. Η έκπληξή του μεγαλώνει καθώς ισχυρίζεται ότι ακούει τους παράξενους εισβολείς, πιάνοντας μάλιστα μια φωνή που φαίνεται να τον προτρέπει να «πηδήξει για μένα».

    Το βίντεο, που τραβήχτηκε πέρυσι, εμφανίστηκε πρόσφατα στο TikTok, κερδίζοντας έδαφος στο λογαριασμό The Paranormal Chic. Στην εισαγωγή της καταγραφής, η influencer τονίζει τους διαρκείς μύθους και θρύλους γύρω από τις σειρήνες, μυθικά πλάσματα που πιστεύεται ότι παρασύρουν τους ναυτικούς στην καταστροφή τους, πνίγοντάς τους και καταναλώνοντάς τους. Η κύρια μέθοδος προσέλκυσης τους, σύμφωνα με τις παραδόσεις, είναι μέσω του μαγευτικού τραγουδιού τους. Το να συναντά κανείς τέτοιους στοιχειωτικούς ήχους στη μέση του απέραντου ωκεανού είναι πράγματι ανατριχιαστικό.

    @the_paranormal_chic Did these Fishermen 🎥 Sirens? #theparanormalchic #paranormal #mythicalcreatures #siren #mermaid #sirensong #sirens #ocean #deepseafishing #sailors #fisherman #legend #Unidentified #unknown #proof #discovery #fyp #sirena ♬ original sound - The Paranormal Chic 🖤

    Καθώς η συζήτηση σχετικά με τη γνησιότητα των βίντεο μαίνεται, οι καταγραφές αυτές συνεχίζουν να αιχμαλωτίζουν τη φαντασία όσων έλκονται από τη γοητεία των μυθικών όντων και των ανεξήγητων φαινομένων. Ενώ οι σκεπτικιστές παραμένουν επιφυλακτικοί, οι λάτρεις του αγνώστου βλέπουν αυτά τα βίντεο ως πιθανή απόδειξη της ύπαρξης γοργόνων, αναζωπυρώνοντας πανάρχαιες συζητήσεις για το τι βρίσκεται κάτω από τα βάθη των ωκεανών του κόσμου.

    Πηγή: gazzetta.gr

  • Δοκιμαστικά θα ηχήσουν στον Πύργο οι σειρήνες συναγερμού Π.Σ.Ε.Α. την Παρασκευή 16/6
    Δοκιμαστικά θα ηχήσουν στον Πύργο οι σειρήνες συναγερμού Π.Σ.Ε.Α. την Παρασκευή 16/6

    Ο Δήμος Πύργου ενημερώνει ότι την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 και ώρα 9:00 π.μ. θα ηχήσουν δοκιμαστικά οι σειρήνες Π.Σ.Ε.Α. (Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτου Ανάγκης) στο πλαίσιο της συντήρησης και του τεχνικού ελέγχου.

    Σημειώνεται ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων, έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και επομένως δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

    (Δελτίο Τύπου)

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch