Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 14:20

Πύργος: Μεγάλη συμμετοχή στην κινητοποίηση των εμπόρων και της εστίασης

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Μαζική ήταν η συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση του εμπορικού κόσμου και της εστίασης στον Πύργο σε μια πανηλειακή απεργία των κλάδων για τα νέα μέτρα που αφορούν στη διάδοση του κορωνοϊού και που προκαλούν ιδιότυπους αποκλεισμούς των καταναλωτών ενώ βάζουν τους επαγγελματίες στο ρόλο της αστυνομίας.

Μετά τη συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία, υπήρξε συνάντηση με το δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο που δήλωσε πως βρίσκεται στο πλευρό του επαγγελματικού κόσμου, ενώ έπειτα πραγματοποίησαν οι συμμετέχοντες πορεία προς την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, όπου συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκο Κοροβέση.

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

apergia pirgos 2

apergia pirgos 3

apergia pirgos 4

apergia pirgos 5

apergia pirgos 6

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 18:09

Σχετικά Άρθρα

  • Πύργος: Πανεκπαιδευτική κινητοποίηση στις 23 Οκτωβρίου - Έκκληση των εκπαιδευτικών σωματείων για δυναμική δυμμετοχή
    Πύργος: Πανεκπαιδευτική κινητοποίηση στις 23 Οκτωβρίου - Έκκληση των εκπαιδευτικών σωματείων για δυναμική δυμμετοχή

    Της Δήμητρα Βέλμαχου

    Ανοιχτό κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, και τον λαό του Πύργου να συμμετάσχουν στην πανεκπαιδευτική κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στην πλατεία Δικαστηρίων απηύθυναν τα μέλη της ΕΛΜΕ Ηλείας και της ΣΕΠΕ Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας κατά την διάρκεια της χθεσινής τους συνέντευξης Τύπου. Η κινητοποίηση εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας εκπαιδευτικών που διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, καθώς και τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της εκπαίδευσης.

    Αιτήματα για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης

    Η Στέλλα Αναστάσιου, πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας, επεσήμανε ότι η κινητοποίηση αφορά τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί, λόγω των περικοπών στους μισθούς, της ακρίβειας και των υψηλών ενοικίων. Παράλληλα, τόνισε ότι οι εκπαιδευτικοί διεκδικούν καλύτερους όρους μόρφωσης για τους μαθητές τους, οι οποίοι πλήττονται από τις μαζικές συγχωνεύσεις τμημάτων, τις ελλείψεις προσωπικού και τις ελλιπείς υποδομές των σχολείων.

    Η κ. Αναστάσιου υπογράμμισε επίσης ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να κατηγοριοποιήσει τα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μέσα από διαδικασίες αξιολόγησης που υπονομεύουν τη συνοχή και την ισότητα στο δημόσιο σχολείο. «Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να μας κάνει μαθήματα για τη δημοκρατία και τον πολιτισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ότι οι εκπαιδευτικοί στέκονται στο πλευρό των λαών που αγωνίζονται για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη, ενάντια στους πολέμους και τις ανισότητες.

    Καταγγελίες για αυταρχισμό και εκπαιδευτική υποβάθμιση

    Η Δήμητρα Καραμεσίνη, γενική γραμματέας της ΣΕΠΕ Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, αναφέρθηκε στις αυταρχικές πολιτικές που, όπως υποστήριξε, στοχεύουν στη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης και στην ενίσχυση ιδιωτικών συμφερόντων. «Δεν φοβόμαστε την αξιολόγηση», δήλωσε, επισημαίνοντας ότι οι εκπαιδευτικοί αξιολογούνται καθημερινά από τους μαθητές και τους γονείς τους, αλλά καταδικάζουν τις προσπάθειες κατηγοριοποίησης και απαξίωσης των σχολείων.

    Η κ. Καραμεσίνη περιέγραψε με δραματικούς τόνους την κατάσταση στην Πύργο, όπου συγχωνεύονται τμήματα και σχολεία με αποτέλεσμα να δημιουργούνται υπερφορτωμένες τάξεις, ακόμα και με μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες. Η έλλειψη προσωπικού, ιδιαίτερα στην παράλληλη στήριξη, υπογράμμισε πως δημιουργεί σημαντικά προβλήματα, ενώ η κατάσταση των σχολικών κτιρίων σημείωσε πως είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια των μαθητών.

    Καταστολή και διώξεις εκπαιδευτικών

    Η Ευρυδίκη Παυλοπούλου, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηλείας, καταδίκασε τις διώξεις που αντιμετωπίζουν εκπαιδευτικοί σε όλη την Ελλάδα λόγω της συνδικαλιστικής τους δράσης. Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να φιμώσει τους εκπαιδευτικούς και να καταστείλει τις αντιδράσεις τους ενάντια στις μεταρρυθμίσεις, οι οποίες, σύμφωνα με την ίδια, οδηγούν στην εκπαιδευτική οπισθοδρόμηση.

    Οι εκπαιδευτικοί της Ηλείας ζητούν από την κοινωνία να σταθεί στο πλευρό τους, υπερασπίζοντας το δικαίωμα σε ένα δημόσιο, δημοκρατικό και σύγχρονο σχολείο για όλους. Όπως τονίζουν, η μάχη αυτή δεν αφορά μόνο τους εκπαιδευτικούς, αλλά όλους όσοι πιστεύουν στη δημόσια εκπαίδευση ως δικαίωμα και ως κοινό αγαθό.

  • Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: Κινήσεις στρατηγικής για την διάσωση της αγοράς της πόλης – “Είμαστε αποφασισμένοι να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα”
    Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: Κινήσεις στρατηγικής για την διάσωση της αγοράς της πόλης – “Είμαστε αποφασισμένοι να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα”

    Ευρεία έρευνα για τους καταναλωτές – “Θέλουμε να φτάσει η σκέψη του καταναλωτή σε μας με κάθε τρόπο” τονίζει ο Ηλίας Ξανθούλης

    Της Δήμητρας Βέλμαχου

    Με την επικείμενη ολοκλήρωση του νέου οδικού άξονα Πάτρα-Πύργος, και την πρόσβαση σε άλλες μεγαλύτερες αγορές να γίνεται ταυτόχρονα ευκολότερη, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου και ο πρόεδρος Ηλίας Ξανθούλης, προσπαθούν όσο ακόμα είναι καιρός όχι απλώς να διορθώσουν τα "κακώς κείμενα" της αγοράς του Πύργου, προκειμένου να κρατήσουν τους καταναλωτές εντός των ορίων τις πόλης αλλά και γιατί όχι να προσελκύσουν και νέους, από άλλες περιοχές.

    Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, θα δημοσιευτεί ένα ερωτηματολόγιο για τους καταναλωτές, το οποίο θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες. Στόχος της έρευνας είναι να δώσει στο αγοραστικό κοινό την ευκαιρία να εκφράσει ελεύθερα τις απόψεις του για την αγορά του Πύργου, να προτείνει βελτιώσεις αλλά και να εξηγήσει τους λόγους που το ωθούν να ψωνίζει εκτός πόλης.

    Οι καταναλωτές που το επιθυμούν, θα μπορούν μέσω ενός link να έχουν πρόσβαση σε ένα ερωτηματολόγιο με καίριες ερωτήσεις για την αγορά και τον εμπορικό κόσμο και απαντώντας, να δίνουν το δικό τους στίγμα για όλα αυτά που επιθυμούν και δεν βρίσκουν στην αγορά του Πύργου, για τους λόγους που τους οδηγούν στην αναζήτηση άλλων καταστημάτων αλλά να κάνουν επιπλέον τις δικές τους προτάσεις ή σχόλια.

    Παράλληλα, η έρευνα θα επιτρέψει στους εμπόρους. να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, καθώς και να λάβουν αποφάσεις για τις μελλοντικές τους δράσεις.

    Ο κ. Ξανθούλης από την πλευρά του, μιλώντας στο ilialive.gr απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στην έρευνα, μόλις αυτή ανακοινωθεί, τονίζοντας τη σημασία της για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

    Xanthoulis

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο, τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν σε μεταγενέστερη συνάντηση των επαγγελματιών, ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις και να διορθωθούν τα όποια λάθη και αστοχίες. Στόχος, είναι αυτή η διαδικασία να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, εξασφαλίζοντας έτσι ότι η τοπική αγορά θα παραμένει ανταγωνιστική και ελκυστική.

    «… Εμείς θέλουμε να δούμε τις τάσεις της αγοράς, τι σκέφτεται ο καταναλωτής για την πόλη μας, τι θέλει, τι τον προβληματίζει και γενικότερα τι ακριβώς συμβαίνει. Καλώ όλους τους καταναλωτές να συμμετάσχουν στην έρευνα αυτή, η οποία μόνο καλό θα επιφέρει στον τόπο και την οικονομία του. Θέλουμε να φτάσει η σκέψη του καταναλωτή σε μας με κάθε τρόπο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ξανθούλης ο οποίος παράλληλα έκανε γνωστό ότι ήδη “τρέχει” μία ακόμα έρευνα που αφορά τους επαγγελματίες, προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία για να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα σε ό,τι αφορά την αποτίμηση της αγοραστικής κίνησης το καλοκαίρι που μόλις τελείωσε, το αποτύπωμα της Λευκής Νύχτας αλλά και να εκφράσουν οι επαγγελματίες την σύμφωνη ή μη γνώμη τους για τις δράσεις που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα.

    Επιπλέον στην συνάντηση αυτή θα αποφασιστεί και το πλάνο των δράσεων για τη νέα χρονιά.

  • 6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 14/10
    6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 14/10

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό συνεχίζονται εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν συμπτώματα, καθώς η διασπορά εξαπλώνεται.

    Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου (κατά τις ώρες 08:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας: Το ωράριο των καταστημάτων από Τρίτη 1/10
    Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας: Το ωράριο των καταστημάτων από Τρίτη 1/10

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι από Τρίτη 1/10/2024 το ωράριο των καταστημάτων διαμορφώνεται ως εξής:

    emporikos amal xeim

    (Δελτίο Τύπου)

  • Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών για Άπορες Οικογένειες
    Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών για Άπορες Οικογένειες

    Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, πολλοί μαθητές και οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προμήθεια των απαραίτητων σχολικών ειδών.

    Για να στηρίξουμε τα παιδιά που το έχουν ανάγκη ,οργανώνουμε μια δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών για άπορες οικογένειες.

    Μία δράση που Διοργανώνει ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ σε συνεργασία με το Σύλλογο Νέων Καταραχίου και τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου.

    Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

    Δωρεά σχολικών ειδών: Μπορείτε να προσφέρετε σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, μαρκαδόρους, χρωματιστά μολύβια, κασετίνες, ντοσιέ, χαρτί Α4, και άλλα σχολικά είδη

    Πού και πότε:

    Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Πύργου επί της 28ης Οκτωβρίου (εμπρός της Εθνικής Τράπεζας ) στις 10 Σεπτεμβρίου από το πρωί έως αργά το απόγευμα.

    Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε στα παιδιά την ευκαιρία να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια και χαμόγελο.

    Κάθε προσφορά, μικρή ή μεγάλη, είναι πολύτιμη!

    sxolika aster 2

    (Δελτίο Τύπου)

  • Τέλος εκπτώσεων: Οικονομικά προβλήματα και καύσωνας «έκαψαν» την αγορά της Ηλείας
    Τέλος εκπτώσεων: Οικονομικά προβλήματα και καύσωνας «έκαψαν» την αγορά της Ηλείας

    Πτώση τζίρου έως και 30%

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Με ανησυχητικά αρνητικό πρόσημο κλείνουν οι φετινές καλοκαιρινές εκπτώσεις στην Ηλεία. Τα εμπορικά καταστήματα είδαν το ταμείο τους να βγαίνει… μείον και σε σημαντική πτώση συγκριτικά με την περσινή σεζόν που αγγίζει και το 30%. Η ακρίβεια που μαστίζει τα νοικοκυριά αλλά και ο παρατεταμένος καύσωνας, δημιούργησαν ένα απαγορευτικό… κοκτέιλ που απέτρεψε τους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους, με μοναδική εξαίρεση τον Αύγουστο που και πάλι η πλειοψηφία των καταστηματαρχών δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά των προηγούμενων μηνών.

    Ηλίας Ξανθούλης - Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πύργου: «Ελπίζουμε να μην δούμε πολλά λουκέτα»

    Ksanthoulis 2Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, Ηλίας Ξανθούλης (φωτογραφία αρχείου)

    «Η φετινή καλοκαιρινή σεζόν ήταν μια από τις πολύ κακές και δυστυχώς οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις δίνουν ότι η ζημιά που σημειώθηκε αγγίζει το 30%» δηλώνει στο ilialive.gr ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης. «Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση των καταναλωτών, η αβεβαιότητα που υπάρχει αλλά και ο καύσωνας δεν βοήθησαν καθόλου την αγορά. Ειδικά ο παρατεταμένος καύσωνας ήταν ανασταλτικός παράγοντας. Ως Σύλλογος προσπαθήσαμε μέσα από τις δράσεις μας, την παράταση του ωραρίου, τις εκδηλώσεις κάποιες Παρασκευές και τη Λευκή Νύχτα να βοηθήσουμε στην τόνωση της αγοράς. Αλλά δεν βοήθησαν όσο περιμέναμε γιατί η θερμοκρασία ήταν στα ύψη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στη Λευκή Νύχτα ο κόσμος άρχισε να βγαίνει στην αγορά μετά τις 22.00» συμπληρώνει ο κ. Ξανθούλης.

    Ο ίδιος ευελπιστεί σε ένα καλύτερο διάστημα αγοραστικής κίνησης, διαφορετικά όπως τονίζει, τα λουκέτα είναι αναπόφευκτα. «Αναμένουμε να δούμε πώς θα κυλήσει το επόμενο διάστημα και πώς θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες υποχρεώσεις μας. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα δούμε πολλά λουκέτα, γιατί θα δούμε σίγουρα επιχειρήσεις να κλείνουν, να μην αντέχουν τα βάρη και τις υποχρεώσεις. Δυστυχώς κάθε χρόνο και χειρότερα…»

    Φώτης Νικολόπουλος - Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας: «Ευελπιστούμε να κλείσει θετικά η χρονιά»

    Amaliada Agora 2Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, Φώτης Νικολόπουλος (φωτογραφία αρχείου)

    «Η αγορά κινήθηκε σε μέτριους ρυθμούς και σίγουρα όχι όπως περιμέναμε. Η γενικότερη ακρίβεια και οι καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν την αγοραστική κίνηση. Τον Αύγουστο με την έλευση των ετεροδημοτών αυξήθηκε κατά πολύ η κίνηση και ο τζίρος των καταστημάτων. Ήταν ένας πολύ καλός μήνας που όμως δεν καταφέραμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των προηγούμενων μηνών, Ιουνίου και Ιουλίου» σημειώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, Φώτης Νικολόπουλος. Τονίζει ότι οι επαγγελματίες ευελπιστούν σε έναν Σεπτέμβριο με ανοδική τάση ώστε η χρονιά να κλείσει με θετικό πρόσημο. «Παρ’ όλα αυτά παραμένουμε αισιόδοξοι. Ευελπιστούμε να έχει ανοδική τάση ο Σεπτέμβρης και το τελευταίο τετράμηνο για να κλείσει θετικά η χρονιά. Προσπαθούμε να αγωνιζόμαστε και να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές στους καταναλωτές».

  • Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: Ωράριο Λειτουργίας από 01-09-2024 εως 31-10-2024
    Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: Ωράριο Λειτουργίας από 01-09-2024 εως 31-10-2024

    Η επέκταση ωραρίου που είχε πάρει ο εμπορικός σύλλογος Πύργου για τους μήνες Ιούλιο , Αύγουστο έφτασε στο τέλος της και το απογευματινό ωράριο μας επανέρχεται Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από ώρα 18:00 έως και ώρα 21:00

    (ΑΠΟ 01-09-2024 ΕΩΣ 31-10-2024)

    ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

    ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ (9:00-14:30) / ΑΠΟΓΕΥΜΑ (ΚΛΕΙΣΤΑ)

    ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (9:00-14:00) / ΑΠΟΓΕΥΜΑ (18:00-21:00)

    ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΛΕΙΣΤΑ)

    (Δελτίο Τύπου)

  • Εμπορικός Σύλλογος Πύργου : Υπόσχεται μια αξέχαστη «Λευκή νύχτα» - Με πολλές δράσεις εκπλήξεις και…Έλλη Κοκκίνου!
    Εμπορικός Σύλλογος Πύργου : Υπόσχεται μια αξέχαστη «Λευκή νύχτα» - Με πολλές δράσεις εκπλήξεις και…Έλλη Κοκκίνου!

    Της Βίκυς Γκουγκουστάμου

    Μια αξέχαστη «Λευκή Νύχτα» με πολλές δράσεις για τα παιδιά, καινοτόμες ιδέες, διαγωνισμούς και δώρα, μεγάλες εκπτώσεις σε ποιοτικά προϊόντα και διασκέδαση μέχρι πρωίας, υπόσχεται να χαρίσει στους πολίτες και επισκέπτες της πόλης ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, το Σάββατο 17 Αυγούστου.

    Η διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου περιλαμβάνει τοπικά συγκροτήματα, Ροκ σχήματα, παραστάσεις καραγκιόζη και κλόουν, καθώς και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, με κορυφαία τη συναυλία της Έλλης Κοκκίνου και του Αναστάσιου Ράμμου. Από το βράδυ στις 20.00 έως τα ξημερώματα της Κυριακής στις 05.00 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ψωνίσει με πολύ μεγάλες εκπτώσεις, να περιηγηθεί στην πόλη, να γνωρίσει τα καταστήματα και τους ανθρώπους τους, να διασκεδάσει και να ψυχαγωγηθεί.

    Η συναυλία των δημοφιλών τραγουδιστών θα ξεκινήσει στις 23.30 και θα διαρκέσει έως τις 03.00 τα ξημερώματα.

    Ο καύσωνας «έκαψε» την αγορά

    «Όλα είναι έτοιμα για την φετινή «Λευκή Νύχτα» και ελπίζουμε να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες μας διοργανώσεις» δηλώνει στο ilialive.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξσνθούλης. «Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για την αγορά. Λόγω ζέστης αλλά και οικονομικής δυσχέρειας των καταναλωτών η αγοραστική δύναμη μειώθηκε αρκετά και δεν ήταν όπως ευελπιστούσαμε. Ακόμη και η μισή ώρα παραπάνω λειτουργίας των καταστημάτων που δόθηκε δεν βοήθησε όσο ελπίζαμε γιατί η θερμοκρασία ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα ακόμη και τη νύχτα. Και όλο αυτό διήρκησε πολλές ημέρες. Ελπίζουμε σε μια ανάκαμψη της κίνησης , η διοργάνωση να δώσει μια «ανάσα» στους επαγγελματίες, γιατί πραγματικά ο καύσωνας φέτος έκαψε την αγορά!»

    «Συμμετέχω και εγώ»

    Ακόμη μια καινοτόμο δράση οργανώνει για την Λευκή Νύχτα ο Εμπορικός σύλλογος με τίτλο «Συμμετέχω και εγώ». Οι καταναλωτές που θα αγοράσουν τουλάχιστον ένα προϊόν από πέντε διαφορετικά καταστήματα που έχουν συνεισφέρει στη διοργάνωση και φέρουν την συγκεκριμένη σήμανση, θα μπούνε σε κλήρωση για ένα κλιματιστικό.

    Η κλήρωση θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής, μεταξύ 02.00-.2.30 και όπως τονίζει στο o κ. Ξανθούλης η όλη δράση γίνεται στο πλαίσιο επιβράβευσης των επιχειρήσεων που έχουν στηρίξει οικονομικά την διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» αλλά και των καταναλωτών.

    Τέλος ο κ. Ξανθούλης ευχαριστεί για την βοήθεια προκειμένου να υλοποιηθεί η διοργάνωση την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πύργ , το Επιμελητήριο Ηλείας και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων .

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch