Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 11:15

Καλάβρυτα: «Τη σκότωσαν στο νοσοκομείο» – Τι υποστηρίζει στενός συγγενής της 40χρονης

Γράφτηκε από την
Ad Slot

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στα Καλάβρυτα μετά τον αιφνίδιο θάνατο 40χρονης γυναίκας από κορωνοϊό ανήμερα της γιορτής της από περικαρδίτικα και ενώ όλα έδειχναν ότι βαίνουν αισίως όπως είχε αποκαλύψει το thebest.gr.

Οι οικείοι της γυναίκας δεν μπορούν να πιστέψουν θάνατο της 40χρονης και μάλιστα όπως υποστηρίζει στενός συγγενής της στο LIVE NEWS οι γιατροί τη «σκότωσαν» και όχι ο κορονοϊός.

«Την σκότωσαν στο νοσοκομείο για να ανεβαίνουν οι αριθμοί. Αφού έτσι δεν τα βλέπουν κυνικά όλα; Την σκότωσαν, δεν είχε τίποτα, έφυγε από τα Καλάβρυτα υγιέστατη. Ήταν θετική στον ιό, αλλά δεν είχε ούτε πυρετούς ούτε τίποτα. Έκανε μόνο λίγο πυρετό στο σπίτι, μετά όταν πήγαμε στο νοσοκομείο δεν είχε τίποτα. Η ίδια επέμενε να πάμε στο νοσοκομείο, γιατί την φόβισαν.

Χθες το βράδυ με πήραν οι γιατροί και μου είπαν ότι είναι καλύτερα. Έχω και τα μηνύματά της ότι είναι καλύτερα. Ξαφνικά σήμερα το πρωί μας έλεγαν ότι δεν την προλαβαίναν. Τελικά μας ενημέρωσαν ότι διασωληνώθηκε κι «έφυγε». Ρωτούσα ποιος πήρε την απόφαση για διασωλήνωση και δεν μου λέγανε», είπε στενός συγγενής της 40χρονης.

Σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η 40χρονη είχε εμβολιαστεί με το μονοδοσικό της Τζόνσον το περασμένο καλοκαίρι.

Πηγή: TheBest.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 09:42

Σχετικά Άρθρα

  • ΗΠΑ:11χρονη έκανε τη νεκρή για να μην τη σκοτώσει ο αδελφός της όπως την υπόλοιπη οικογένειά της
    ΗΠΑ:11χρονη έκανε τη νεκρή για να μην τη σκοτώσει ο αδελφός της όπως την υπόλοιπη οικογένειά της

    Μία 11χρονη στην πολιτεία της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ, που είδε την οικογένειά της να πέφτει νεκρή από πυροβολισμούς, κατάφερε να ξεφύγει προσποιούμενη ότι έχει πεθάνει, όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεσή της.

    Η 11χρονη από το Φολ Σίτι όπως αναφέρει το CNNi θυμήθηκε ότι ξύπνησε από τον ήχο των πυροβολισμών. Όταν κοίταξε έξω από την πόρτα του υπνοδωματίου της, είδε τον πατέρα της, Μαρκ, με αίμα στο κεφάλι και τον 9χρονο αδελφό της με αίμα στο στόμα - και οι δύο κείτονταν στο πάτωμα του διαδρόμου, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Όταν η 7χρονη αδελφή της βγήκε από το κοινό τους υπνοδωμάτιο, η 11χρονη είπε ότι άκουσε άλλον έναν πυροβολισμό, πριν δει τη μικρότερη αδελφή της να πέφτει στο πάτωμα, αναφέρουν τα έγγραφα.

    Η ίδια είπε στους ερευνητές ότι ο δράστης στη συνέχεια ήρθε στο υπνοδωμάτιό της και πυροβόλησε με το όπλο του μία ή δύο φορές, χτυπώντας το χέρι και τον λαιμό της.

    Παρά τον πόνο που ένιωσε η 11χρονη είπε στις αρχές ότι αναγνώρισε το όπλο. Ήταν το ασημένιο πιστόλι Glock του πατέρα της, αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.
    Και αναγνώρισε και τον δράστη. Ήταν ο 15χρονος αδελφός της.

    Η 11χρονη θυμήθηκε ότι είδε τον αδελφό της να πλησιάζει τα πτώματα των άλλων μελών της οικογένειάς της για να δει αν ήταν ζωντανοί, και προσποιήθηκε ότι ήταν νεκρή όταν στεκόταν δίπλα στο κρεβάτι της.

    Η μητέρα τους, Σάρα και ο 13χρονος αδελφός τους είχαν πυροβοληθεί και σκοτωθεί σε άλλο σημείο του σπιτιού, δήλωσαν οι αρχές.

    Δύο κλήσεις στο 100 για τον ίδιο πυροβολισμό

    Το κορίτσι είπε στους ερευνητές ότι διέφυγε από ένα παράθυρο στο δωμάτιό της, αφού ο αδελφός της έφυγε από το δωμάτιο και τον άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο . Έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα, όπου κάλεσαν το 100.

    Αλλά δεν ήταν η πρώτη κλήση που έλαβε το 911 για τους πυροβολισμούς εκείνο το πρωί.

    Επτά λεπτά νωρίτερα, ο 15χρονος είχε καλέσει ο ίδιος σε βοήθεια, ακούγοντας λαχανιασμένος και δηλώνοντας ότι κρυβόταν σε ένα μπάνιο, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Είπε στο τηλεφωνητή του 911 ότι ο 13χρονος αδελφός του είχε σκοτώσει την οικογένειά τους και είχε αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Ο 13χρονος είχε συλληφθεί να κοιτάζει πορνογραφία το προηγούμενο βράδυ και επρόκειτο να μπλέξει σε μεγάλους μπελάδες, είπε ο 15χρονος στον τηλεφωνητή του 911 ως πιθανό κίνητρο για τους πυροβολισμούς.

    Ο 15χρονος συνελήφθη όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι. Την Πέμπτη, εμφανίστηκε ενώπιο δικαστηρίου ανηλίκων όπου του απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες για φόνο και μία κατηγορία για απόπειρα φόνου με πυροβόλο όπλο.

    Σύμφωνα με τη νομοθεσία της πολιτείας της Ουάσινγκτον, απαιτείται ακρόαση και έγκριση του δικαστή πριν η υπόθεση μεταφερθεί στο δικαστήριο ενηλίκων.

    Σε ακρόαση την Παρασκευή, οι εισαγγελείς ζήτησαν επίσημα να μεταφερθεί η υπόθεση του εφήβου στο δικαστήριο ενηλίκων, μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί μήνες πριν ληφθεί οριστική απόφαση.

    Εάν κριθεί ένοχος και η υπόθεσή του παραμείνει στο δικαστήριο ανηλίκων, θα μπορούσε να κρατηθεί μέχρι την ηλικία των 25 ετών. Εάν καταδικαστεί και του απαγγελθούν κατηγορίες σε δικαστήριο ενηλίκων, ο έφηβος θα μπορούσε να καταδικαστεί σε 25 χρόνια έως ισόβια με δυνηατότητα αποφυλάκισης μετά από 25 χρόνια.

    Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο 15χρονος «δολοφόνησε συστηματικά» τους γονείς του, τα δύο αδέλφια του και μία από τις αδελφές του, επιχείρησε να σκοτώσει την 11χρονη αδελφή του και «σκηνοθέτησε» τον τόπο του εγκλήματος πριν φτάσουν οι πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

    Πηγή: cnn.gr

  • 6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 29/10
    6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 29/10

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό συνεχίζονται εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν συμπτώματα, καθώς η διασπορά εξαπλώνεται.

    Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Γ.Ν. Πύργου (στον ισόγειο χώρο) (κατά τις ώρες 08:00 με 16:00), στο Πνευματικό Κέντρο Ζαχάρως (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) και στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    (Δελτίο Τύπου)

  • ΕΟΔΥ: 19 θάνατοι από κορονοϊό την τελευταία βδομάδα - «Σαρώνουν» οι νέες μεταλλάξεις
    ΕΟΔΥ: 19 θάνατοι από κορονοϊό την τελευταία βδομάδα - «Σαρώνουν» οι νέες μεταλλάξεις

    Μικρή μείωση στις εισαγωγές λόγω κορονοϊού στα νοσοκομεία, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

    Ειδικότερα, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε τα επιδημιολογικά δεδομένα της τελευταίας εβδομάδας για τη γρίπη και τον κορονοϊό.

    Όπως προκύπτει από την έκθεση του ΕΟΔΥ, ο αριθμός των νέων θανάτων λόγω Covid στα νοσοκομεία της χώρας ήταν 19. Οι εισαγωγές νέων ασθενών στα τμήματα CoViD έφτασαν τις 580 και 23 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

    Γριπώδης συνδρομή – ILI (ανεξαρτήτως παθογόνου)

    Ο αριθμός κρουσμάτων γριπώδους συνδρομής ανά 1.000 επισκέψεις βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

    Σοβαρή Οξεία Λοίμωξη Αναπνευστικού – SARI (ανεξαρτήτως παθογόνου)

    Ο αριθμός κρουσμάτων SARI ανά 1.000 επισκέψεις βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.

    Ιός SARS-CoV2 - λοίμωξη COVID-19

    Η θετικότητα στο σύνολο των ελεγχθέντων δειγμάτων παρουσίασε μείωση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

    Καταγράφηκαν 580 νέες εισαγωγές, παρουσιάζοντας μείωση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Ο μέσος εβδομαδιαίος αριθμός νέων εισαγωγών κατά τις προηγούμενες 4 εβδομάδες ήταν 626.

    Ο αριθμός των νέων διασωληνώσεων ήταν έξι. Ο μέσος εβδομαδιαίος αριθμός νέων διασωληνώσεων κατά τις προηγούμενες 4 εβδομάδες ήταν εφτά.

    Ο αριθμός των ασθενών με λοίμωξη COVID-19 που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 23.

    Ο αριθμός των θανάτων ήταν 19. Ο μέσος εβδομαδιαίος αριθμός των θανάτων τις προηγούμενες 4 εβδομάδες ήταν 26.

    Σαρώνουν οι νέες μεταλλάξεις

    Από 27/9 αναγνωρίστηκε από το ECDC ως στέλεχος ενδιαφέροντος η υπο-παραλλαγή KP.3 της ΒΑ.2.86, ενώ υπό παρακολούθηση τέθηκε και η υπο-παραλλαγή XEC της ΒΑ.2.86. Τις τελευταίες εβδομάδες το στέλεχος που επικρατεί είναι το KP.3, ενώ την εβδομάδα 33/2024 ανιχνεύτηκαν τα πρώτα στελέχη XEC στη χώρα. Τα στελέχη αυτά δεν έχουν συσχετιστεί με αυξημένο κίνδυνο σοβαρής νόσου.

    Σε εθνικό επίπεδο, το σταθμισμένο ιικό φορτίο στα αστικά λύματα βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα συγκριτικά με τα ιστορικά δεδομένα, χωρίς να παρουσιάζει αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Σε μία από τις δέκα περιοχές τα επίπεδα του ιικού φορτίου εμφανίζονται υψηλά, σε τέσσερις μέτρια και στις υπόλοιπες πέντε χαμηλά (παρουσιάζοντας γενικά πτώση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα).

    Ιός της γρίπης

    Η θετικότητα για γρίπη όπως εκτιμάται από τα δίκτυα επιτήρησης στην κοινότητα (δίκτυο επιτήρησης Sentinel ΠΦΥ) και στο νοσοκομειακό περιβάλλον (δίκτυο επιτήρησης SARI), βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με ανίχνευση σποραδικών μόνο θετικών δειγμάτων.

    Δεν καταγράφηκε νέο σοβαρό κρούσμα με νοσηλεία σε ΜΕΘ, ούτε θάνατος από εργαστηριακά επιβεβαιωμένη γρίπη.

    Από την εβδομάδα 40/2024 έως και την εβδομάδα 42/2024, μεταξύ 285 δειγμάτων (προέλευσης Sentinel κοινότητας, επιτήρησης SARI και νοσοκομείων εκτός δικτύων επιτήρησης) ανευρέθηκε ένα θετικό δείγμα για ιούς γρίπης, Α(Η3).

    Αναπνευστικός συγκυτιακός ιός – RSV

    Δεν ανευρέθηκαν θετικά δείγματα τόσο στην κοινότητα (δίκτυο επιτήρησης Sentinel ΠΦΥ).

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Τύρναβος: 10 σκυλιά κατασπάραξαν την 80χρονη - Πάλευε για 45 λεπτά να ξεφύγει
    Τύρναβος: 10 σκυλιά κατασπάραξαν την 80χρονη - Πάλευε για 45 λεπτά να ξεφύγει

    Συγκλονιστικά τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της 80χρονης στον Τύρναβο. «Ήταν σαν σακί το σώμα της», λένε οι γείτονες.

    Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του φρικτού θανάτου μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο χωριό Πλατανούλα στον Τύρναβο, η οποία κατασπαράχθηκε από τα σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της, το βράδυ της Τετάρτης.

    Πληροφορίες του tirnavospress αναφέρουν πως άτυχη γυναίκα φέρεται να χτύπησε ένα από τα σκυλιά που ήταν ελεύθερα στην αυλή, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση.

    Τα υπόλοιπα σκυλιά του σπιτιού της όρμησαν, με αποτέλεσμα η 80χρονη να βρεί τραγικό θάνατο, παλεύοντας τουλάχιστον 45 λεπτά.

    Αρκετές ώρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό τα σκυλιά παραμένουν ελεύθερα στην αυλή, με τους κατοίκους να φοβούνται, καθώς υπάρχει κίνδυνος να βγουν από την περίφραξη.

    Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν την γυναίκα νεκρή σοκάρουν.

    «Το σώμα της ατυχής γυναίκας έμοιαζε σαν σακί με τα σκυλιά να το τραβούν. Δυσκολευτήκαμε να συνειδητοποιήσουμε τι βλέπαμε», τονίζουν.

    Ο γιος της γυναίκας ειδοποιήθηκε από τους αυτόπτες μάρτυρες και έσπευσε στο σημείο, διώχνοντας τα σκυλιά.

    Πηγή: iEidiseis.gr
  • 6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 25/10
    6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 25/10

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό συνεχίζονται εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν συμπτώματα, καθώς η διασπορά εξαπλώνεται.

    Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Γ.Ν. Πύργου (στον ισόγειο χώρο) (κατά τις ώρες 08:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    (Δελτίο Τύπου)

  • 6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 24/10
    6η ΥΠΕ: Rapid test στην Ηλεία στις 24/10

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό συνεχίζονται εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν συμπτώματα, καθώς η διασπορά εξαπλώνεται.

    Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Γ.Ν. Πύργου (στον ισόγειο χώρο) (κατά τις ώρες 08:00 με 16:00) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Κόρινθος: Σοκαριστικό ατύχημα για ηλικιωμένη - Γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μεταλλική βέργα
    Κόρινθος: Σοκαριστικό ατύχημα για ηλικιωμένη - Γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μεταλλική βέργα

    Ένα ακραίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στην Κόρινθο, όταν ηλικιωμένη γλίστρησε και καρφώθηκε με το κεφάλι σε μία μεταλλική βέργα.

    Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της στην Κόρινθο και έκανε δουλειές όταν γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι σε γλάστρα, μέσα στην οποία βρισκόταν η μεταλλική βέργα που στήριζε το φυτό.

    Κόρινθος: Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής

    Για το περιστατικό χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου.

    Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει την γυναίκα στο νοσοκομείο Κορίνθου.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Καλάβρυτα: Τέλος Νοεμβρίου η νέα "Στύγα" - Νέα εποχή για το Χιονοδρομικό Κέντρο
    Καλάβρυτα: Τέλος Νοεμβρίου η νέα

    Τέλη Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί και η β' φάση των έργων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με την ολοκλήρωση της "Στύγας".

    Τα έργα που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζονται σε πλήρη ανάπτυξη και με γοργούς ρυθμούς, καλύπτοντας ότι κενό υπήρχε με τις καθυστερήσεις στην καταβολής της δόσης 6,8 εκατ. η οποία και πιστώθηκε στον ανάδοχο.

    Επίκεντρο των έργων η ολοκλήρωση του αναβατήρα "Στύγα" που ήδη έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση των συρματόσχοινων, ενώ τα νέα σύγχρονα καρεκλάκια έχουν από μέρες φτάσει στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού.
    «Τα χρήματα, που αφορούν την β’ φάση των έργων, έχουν πιστωθεί στον εργολάβο, ο οποίος δεν σταμάτησε να δουλεύει παρά τις καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων και έτσι θα είμαστε έτοιμοι και για τον Αναβατήρα "Στύγα" εντός χρονοδιαγράμματος. Ο Στόχος μας, που θα επιτευχθεί, είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, αλλά και οι πιστοποιήσεις για τον τεχνολογικό εξοπλισμό, μέχρι τέλη Νοεμβρίου και να περιμένουμε για την έναρξη λειτουργιάς του κέντρου», δήλωσε ο Διευθυντής του Χιονοδρομικού κ. Αλέξης Άγριος.

    Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, τις εγκαταστάσεις αλλά και τα εργοτάξια, επιστέφθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευθύμιο Τζόβολο και ενημερώθηκε πλήρως για την πορεία των έργων.

    Η πορεία των έργων

    Η αντικατάσταση του αναβατήρα της Στύγας, γίνεται με νέα 6θεσια (ανοιχτά φορεία) καρέκλα, με σημαντική βελτίωση της ασφάλειας, της μεταφορικής ικανότητας και της ταχύτητας του αναβατήρα, συνεπώς μειώνουν τον χρόνο αναμονής και ανάβασης των επισκεπτών. Όσον αφορά την πρόοδο των εργασιών, σύμφωνα με την ενημέρωση, έχει γίνει η τοποθέτηση των πυλώνων, έχει ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση του σταθμού αφετηρίας ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες στον σταθμό επιστροφής καθώς και οι οικοδομικές εργασίες, σε κτίρια και οικίσκους, απαραίτητα για την λειτουργία των συστημάτων και συνολικά του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση του συρματόσχοινου στους πυλώνες της Στύγας.
    Τα έργα και όλες οι υποδομές είναι προσεγμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, τόσο για την ασφάλεια όσο και για τη λειτουργικότητά τους. Ο υποσταθμός που έχει κατασκευαστεί, παρέχει δεκαπλάσια δυνατότητα από τις ανάγκες του κέντρου και είναι εφοδιασμένος με όλα τα σύγχρονα μέσα, ενώ παράλληλα έχει τοποθετηθεί και μία γεννήτρια, ώστε να μην σταματά η λειτουργία σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος
    Η ταχύτητα της "Στύγας" διπλασιάζεται
    Για παράδειγμα, μέχρι τώρα η "Στύγα" χρειαζόταν 16 – 17 λεπτά για να ανέβει από τη μέση ως την κορυφή του χιονοδρομικού, ενώ μετά τον εκσυγχρονισμό θα χρειάζεται μόλις πέντε λεπτά. Ταυτόχρονα διπλασιάζει την δυναμικότητα μεταφοράς. Μέχρι τώρα ο κάθε αναβατήρας μπορούσε να εξυπηρετήσει το πολύ 1.000 άτομα ανά ώρα, ενώ μετά την αναβάθμιση θα εξυπηρετούνται περισσότερα από 2.000 άτομα από τον καθένα αναβατήρα, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι διελεύσεις που θα κάνει κάθε χιονοδρόμος ανά ώρα.
    Ο κ. Παπαδόπουλος, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την πορεία των έργων δηλώντας οτι «με την ολοκλήρωση των έργων που είναι εντός χρονοδιαγραμμάτων, ξεκινά μία νέα εποχή για τα Καλάβρυτα, με ένα υπερσύγχρονο έργο, που δίνει πλέον ζωή στο χιονοδρομικό κέντρο για τα επόμενα 40 χρόνια, για όλους τους επιχειρηματίες, για όλους τους δημότες, αλλά και όχι μόνο των Καλαβρύτων και της ευρύτερης περιοχής του νομού Αχαΐας».
    Το Χιονοδρομικό, πράγματι μπαίνει σε νέα εποχή. Στόχος με αυτήν την αναβάθμιση αλλα και με άλλες ουσιαστικές παρεμβάσεις είναι δημιουργηθούν υποδομές και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου, έχοντας ήδη και το επιτυχημένο παράδειγμα του περασμένου καλοκαιριού με πάνω από 14.000 επισκέπτες μέσα από τη δράση του Helmos Mountain Festival με ένα τριήμερο φεστιβάλ μουσικής, υπαίθριων δραστηριοτήτων και αναψυχής τον Ιούνιο. Έτσι οι περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών, νέες κτιριακές εγκαταστάσεις και όχι μόνο, είναι η λειτουργία όλους τους μήνες, προσελκύοντας επισκέπτες σε ένα πολυλειτουργικό πάρκο τεσσάρων εποχών και ένας προορισμός που θα προσελκύει ακόμη περισσότερο τις οικογένειες.
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024
Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Marma Touch