Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 11:49

Ηλεία: Δύο κοριτσάκια και πρώτα μωρά του χρόνου

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Όχι ένα αλλά δύο κοριτσάκια ήταν τα πρώτα μωρά του νέου έτους στην Ηλεία... Μια χρονιά γένους θηλυκού με τους γονείς να ειναι τρισευτυχισμένοι που η χρονιά ξεκίνησε με αυτό τον τρόπο.

Το πρώτο μωράκι του έτους είναι το τρίτο παιδί και τρίτο κορίτσι, της οικογένειας Ψιλογιαννόπουλου που διαμένει στο Επιτάλιο. Την γέννα έφερε εις πέρας ο μαιευτήρας - γυναικολόγος Βασίλης Τσιτσής και το μωράκι γεννήθηκε με βάρος 3,5 κιλά.

moro 2

Η μητέρα του πρώτου μωρού Ελένη Κούση μας σύστησε την κορούλα της. "Από εδώ είναι η μικρή Ψιλογιαννοπούλου το πρώτο μωράκι του νομού Ηλείας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αν μη τι άλλο είναι ο καλύτερος οιωνός για να ξεκινήσει ο νέος χρόνος για μας. Ευχόμαστε υγεία σε όλο τον κόσμο και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τσιτσή τον γιατρό μου και στις μαίες που ήταν δίπλα μου. Είναι το τρίτο μας κοριτσάκι. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους".

moro 3

Ο διευθυντής μαιευτικής κλινικής, μαιευτήρας - γυναικολόγος Σπύρος Δημητρακόπουλος, μιλώντας για τα πρώτα μωρά του έτους ανέφερε ότι "... γεννήσαμε χθες δύο παιδιά, το ένα ήταν της κυρίας Κιούση, η όποια παρόλο που ήταν δεύτερη εισαγωγή ήρθε και γέννησε αμέσως και μετά μία γυναίκα από τη Βουλγαρία, που μας έκανε κι αυτή ένα παιδάκι. Σήμερα συνεχίζουμε με άλλα παιδάκια. Αυτό που εύχομαι για φέτος είναι καλή χρονιά, να μας φύγει η πανδημία".

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 12:50

Σχετικά Άρθρα

  • Ρέθυμνο: Ένα κοριτσάκι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε τη νέα χρονιά
    Ρέθυμνο: Ένα κοριτσάκι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε τη νέα χρονιά

    Ένα υγιέστατο κοριτσάκι που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου είναι το πρώτο μωρό της νέας χρονιάς.

    Η μητέρα πήγε στο μαιευτήριο με πόνους γένους και με φυσιολογικό τοκετό γεννήθηκε ένα κοριτσάκι βάρους 3.480 γραμμαρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το κλάμα του βρέφους ακούστηκε στις 00:53 τα ξημερώματα της νέας χρονιάς.

    Τόσο η μητέρα όσο και το νέο μέλος της οικογένειας χαίρουν άκρας υγεία.

    Πηγή: cnn.gr

  • Ηλεία: Κοριτσάκι το πρώτο μωρό του 2024
    Ηλεία: Κοριτσάκι το πρώτο μωρό του 2024

    Τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί στην Ηλεία στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα κοριτσάκι με την οικογένεια της να ζει στον Πύργο.

    Το μωράκι γεννήθηκε 2,5 κιλά και χαίρει άκρας υγείας.

    Ο μαιευτήρας - γυναικολόγος και διευθυντής μαιευτικής κλινικής Σπύρος Δημητρακόπουλος, ήταν ο γιατρός που πραγματοποίησε τον τοκετό...

    Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...

    Image by Holiak on Freepik

  • Ηλεία: Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς γεννήθηκε το πρώτο μωρό του 2023
    Ηλεία: Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς γεννήθηκε το πρώτο μωρό του 2023

    Ένα αγοράκι είναι το πρώτο μωρό του χρόνου στην Ηλεία για το 2023. Ο μικρούλης ήρθε στη ζωή σχεδόν παράλληλα με το νέο έτος, 53 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στη Μαιευτική κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου.

    Το αγοράκι βάρους 2900 γραμμαρίων γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και είναι το δεύτερο παιδάκι μιας οικογένειας μεταναστών από την Αλβανία, που έφερε στη ζωή και τα δύο της παιδιά στην χώρα μας.

    proto paidi 2

    Παραδοσιακά ο μαιευτήρας - γυναικολόγος που ανέλαβε τον τοκετό ήταν ο διευθυντής της κλινικής, Σπύρος Δημητρακόπουλος. “Γεννήθηκε το παιδάκι, ένα αγοράκι 2.900 γραμ. στις 00:53 το βράδυ. Φυσιολογικός τοκετός, ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας, όλα πήγαν καλά. Εύχομαι ότι καλύτερο για το νοσοκομείο του Πύργου και για την μαιευτική κλινική την δική μας” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

  • Γεννήθηκε ένα λεπτό μετά την έλευση του 2023: Αυτό είναι το πρώτο μωρό του νέου έτους
    Γεννήθηκε ένα λεπτό μετά την έλευση του 2023: Αυτό είναι το πρώτο μωρό του νέου έτους

    Ένα λεπτό μετά την έλευση του 2023, ήρθε στη ζωή, το πρώτο μωρό του νέου έτους στην Κρήτη.

    Σύμφωνα με το ekriti.gr πρόκειται για ένα αγοράκι που ήρθε στον κόσμο, με φυσιολογικό τοκετό. Το αγοράκι γεννήθηκε με βάρος 3 κιλά και 960 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας, τόσο το ίδιο όσο και η μητέρα του.

    Πρόκειται για το δεύτερο παιδί ενός ζευγαριού από το Ηράκλειο, που πήραν το καλύτερο... πρωτοχρονιάτικο δώρο της ζωής τους!

    Πηγή: ethnos.gr

  • Ηλεία: Κοριτσάκι το πρώτο μωρό του 2022
    Ηλεία: Κοριτσάκι το πρώτο μωρό του 2022

    Τις πρώτες ώρες του νέου έτους ήλθε στη ζωή το πρώτο μωράκι για το 2022 στην Ηλεία. Στην Μαιευτική Κλινική της νοσηλευτικής μονάδας Ηλείας το πρώτο μωρό του έτους είναι κοριτσάκι και γεννήθηκε με βάρος περίπου 3,5 κιλά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του είναι κάτοκοι Επιταλίου και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για το δώρο της ζωής που τους έφερε η νέα χρονιά.

    Να ευχηθούμε κάθε καλό στο μωράκι και στην οικογένεια, να είναι όλοι γεροί με πολλές χαρές στη ζωή τους.

    Photo by Omar Lopez on Unsplash

  • Αγοράκι το πρώτο μωρό που ήρθε στον κόσμο το 2022
    Αγοράκι το πρώτο μωρό που ήρθε στον κόσμο το 2022

    Γεννήθηκε πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του νέου έτους στα Χανιά

    Ένα υγιέστατο αγοράκι, ήταν το πρώτο παιδί που γεννήθηκε το 2022 στα Χανιά.

    Γεννήθηκε πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Τσεπέτη» με φυσιολογικό τοκετό και όπως και η μητέρα του είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Το βρέφος έχει βάρος 3.620 γραμμάρια.
    Πηγή: Protothema.gr
  • Ηλεία: Πρωτοχρονιά ήρθε το πρώτο παιδί του έτους
    Ηλεία: Πρωτοχρονιά ήρθε το πρώτο παιδί του έτους

    Ένα αγοράκι, έκανε "ποδαρικό" για το 2021 στην Ηλεία και στη Μαιευτική Κλινική του Γ.Ν. Πύργου.

    Περίπου στις 10 το πρωί ακούστηκε το πρώτο κλάμα του και είδε το πρώτο φως της ζωής σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση στους γονείς και τις οικογένειές τους.

    Το υγιέστατο αγοράκι γεννήθηκε με βάρος 3.400 γραμμ.

    Σε δήλωσή του ο μαιευτήρας γυναικολόγος νοσοκομείου Πύργου, Σπύρος Δημητρακόπουλος, ο άνθρωπος που έχει τα τελευταία χρόνια το "προνόμιο" να φέρνει στον κόσμο το πρώτο παιδί του χρόνου, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι "... χθες την πρώτη του μήνα ώρα 10, γεννήσαμε το αγοράκι 3.400, το τρίτο της οικογένειας από τον Πύργο, πήγαν όλα καλά και σήμερα έχουμε άλλες δύο γέννες.

    dimitrakopoulos

    Αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο προσωπικό εδώ στο νοσοκομείο του Πύργου, ειδικά στην μαιευτική κλινική και τα πράγματα είναι δύσκολα, συν την πανδημία με τον κορονοϊό. Παρόλο που κάνουμε όλα τα πρέποντα μας δυσκολεύει στην δουλειά μας".

    Photo by Manuel Schinner on Unsplash

  • Στην Κρήτη γεννήθηκε το πρώτο παιδί του 2021
    Στην Κρήτη γεννήθηκε το πρώτο παιδί του 2021

    Αγοράκι ήταν το πρώτο παιδί της χώρας για το 2021

    Ένα υγιέστατο αγοράκι είναι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε το 2021. Μόλις 14 λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου στο Μαιευτήριο «Μητέρα» στο Ηράκλειο Κρήτης, το υγιέστατο αγοράκι που γεννήθηκε είναι βάρους 3.540 γραμμαρίων.

    Παράλληλα δύο ώρες μετά την έλευση του νέου έτους σε ιδιωτική κλινική των Χανίων γεννήθηκε ένα ακόμα αγοράκι, βάρους 3.660 γραμμάρια.

    Περίπου στις 4 τα ξημερώματα, δύο ακόμα αγοράκια ήρθαν στον κόσμο, το ένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο (βάρους 4.120 γραμμαρίων) και το δεύτερο στο Ασκληπειό (βάρους 3.180 γραμμαρίων).

    Πηγή: Ethnos.gr

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο