Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 16:00

Φιλιατρά: Σοκάρει η καταγγελία ότι έδιναν ναρκωτικά στην 14χρονη για να την εκδίδουν - Τα ραντεβού στη Γαστούνη

Γράφτηκε από τον
Ad Slot

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 14χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία που -σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα της- εξέδιδε η αδερφή της και ένας ομοεθνής τους στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δύο σωματέμποροι χορηγούσαν χασίς στο ανήλικο κορίτσι πριν από τα ερωτικά ραντεβού.

Αυτό αποκάλυψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας η 14χρονη κοπέλα και το επιβεβαίωσε η αδελφή της.

Την ημέρα που οι γονείς εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι, στα Φιλιατρά, ήταν κλειδωμένο μέσα σε ένα παράπηγμα, και θα συνευρίσκονταν ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Για κάθε ραντεβού η αδελφή της και ο φίλος της, θα έπαιρναν 20 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν η πρώτη που οι γονείς της κοπέλας, την έσωσαν την τελευταία στιγμή από τα σχέδια της αδελφής της.

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι, είχε κλείσει ραντεβού με 16 αλλοδαπούς στη Γαστούνη, το πληροφορήθηκαν οι γονείς της ανήλικης και την εντόπισαν πριν συνευρεθεί ερωτικά με τους νεαρούς Πακιστανούς.

Πηγή: Ertnews.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 00:27

Σχετικά Άρθρα

  • Γαστούνη: Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης
    Γαστούνη: Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Γαστούνη, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας.

    Σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

    Επιπλέον από τον έλεγχο των εγγράφων του συλληφθέντα πρόεκυψε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

  • Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
    Τραυματισμός 14χρονης στους Αγίους Αναργύρους: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

    Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η 14χρονη που τραυματίστηκε χθες από πτώση σοβά, ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, στους Αγίους Αναργύρους.

    Υπενθυμίζεται ότι το 14χρονο κορίτσι περίμενε το λεωφορείο στη στάση, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν ξαφνικά ένα κομμάτι σοβά αποκολλήθηκε από το 2ο όροφο κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς από πίσω και έπεσε πάνω στο κεφάλι της ανήλικης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

    Εκτος κινδύνου η 14χρονη που τραυματίστηκε στους Αγίους Αναργύρους

    Μέσα σε 10 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη βοήθεια μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει επισκληρίδιο αιμάτωμα και πραγματοποιήθηκε χειρουργική επέμβαση, η οποία πήγε αρκετά καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 14χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναμένεται εντός των ημερών να επιστρέψει σπίτι της.

    Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει αποκλειστεί ο χώρος της στάσης του λεωφορείου λόγω επικινδυνότητας, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από την αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού
    Άγιοι Ανάργυροι: Σε χειρουργείο υποβάλλεται η 14χρονη που τραυματίστηκε από σοβάδες μπαλκονιού

    Σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του κοριτσιού που τραυματίστηκε σε στάση λεωφορείου, όταν έπεσαν σοβάδες πάνω της, στους Αγίους Αναργύρους.

    Η 14χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Εκεί, όπως μεταδίδει το Star, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση υποσκληριδίου αιματώματος, που προκλήθηκε από την κάκωση στο κεφάλι.

    Οι σοβάδες έπεσαν από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου κτιρίου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 8.

    Βίντεο από το σημείο

    Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/ EUROKINISSI
  • Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά
    Άγιοι Ανάργυροι: Σοβάς από μπαλκόνι έπεσε στο κεφάλι 14χρονης και την τραυμάτισε σοβαρά

    Συναγερμός σήμανε στους Άγιους Ανάργυρους καθώς σοβάς από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι 14χρονης, η οποία και τραυματίστηκε σοβαρά.

    Περίμενε στη στάση με τη μητέρα της

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα κομμάτια του σοβά έπεσαν στο κεφάλι του παιδιού, την στιγμή που περίμενε στην στάση το λεωφορείο μαζί με την μητέρα του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στο σημείο έφτασε σύντομα Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

    Πηγή: Εthnos.gr

  • Φρίκη δίχως τέλος στη Λέσβο: Νέα καταγγελία από την 14χρονη για σεξουαλική κακοποίηση από δύο ακόμη άντρες
    Φρίκη δίχως τέλος στη Λέσβο: Νέα καταγγελία από την 14χρονη για σεξουαλική κακοποίηση από δύο ακόμη άντρες

    Νέες καταγγελίες σε βάρος ακόμα δύο ανδρών διατύπωσε, παρουσία ψυχολόγου, η 14χρονη από τη Λέσβο, η οποία είχε καταγγείλει δύο νεαρούς, ηλικίας 21ενός και 22 ετών, για βιασμό.

    Τι κατήγγειλε η ανήλικη

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνοδευόμενη από τους γονείς της πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης όπου και κατήγγειλε δύο νέα πρόσωπα, έναν 64χρονο και έναν 22χρονο.Τον 64χρονο τον κατήγγειλε για γενετήσιες πράξεις, και τον δεύτερο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Όπως κατέθεσε η 14χρονη, με τον 64χρονο συνευρέθηκε ερωτικά σε σπίτι στην Αγιάσο τον περασμένο Αύγουστο, με την θέλησή της, αλλά βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τις ερωτικές πράξεις.

    Ο 22χρονος σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, προέβη τον περασμένο Ιούνιο σε ασελγείς προτάσεις. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους από την Ασφάλεια Μυτιλήνης και συνεχίζεται η προανάκριση σε συνδυασμό με την καταγγελία βιασμού που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες.

    Το χρονικό

    Σημειώνεται ότι, η 14χρονη είχε κατήγγειλε ότι στα τέλη του Αυγούστου οι δύο νεαροί τη βίασαν και βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους.

    Μάλιστα, δεν έμειναν εκεί, αλλά ανέβασαν το βίντεο σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και εκβίαζαντην ανήλικη.

    Να σημειωθεί πως η ανήλικη λόγω της πίεσης που δεχόταν έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας, την Πέμπτη, με εισαγωγή στο Βοστάνειο. Για την υπόθεση είχαν κάνει καταγγελία ευαισθητοποιημένοι πολίτες της πριν δύο εβδομάδες στο «Χαμόγελο του παιδιού».

    Πηγή: Ethnos.gr
  • Σοκ στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 26χρονος που παρενοχλούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο
    Σοκ στο Αγρίνιο: Συνελήφθη 26χρονος που παρενοχλούσε 14χρονη μέσα σε λεωφορείο

    Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο με μια 14χρονη να πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 26χρονος μπήκε σε αστικό λεωφορείο στο οποίο βρίσκονταν μέσα μαθητές. Τότε άρχισε να παρενοχλεί μια 14χρονη, ενώ στην συνέχεια έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει τα ρούχα του

    Συνελήφθη ο 26χρονος στο Αγρίνιο

    Όταν τελικά το λεωφορείο έφτασε κοντά στο σχολείο και οι μαθητές κατέβηκαν, ο 26χρονος δράστης τους ακολούθησε, και τελικά χρειάστηκε να επέμβει η διευθύντρια καλώντας την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο δράστης. Τέλος, ο 26χρονος θα εξεταστεί και από ψυχίατρο, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

    Πηγή: Ιefimerida.gr

  • Ο Δήμος Πηνειού συμμετείχε στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αιμοδοσίας - Το λαμπρό ποτάμι της ζωής «πλημμύρισε» τη Γαστούνη
    Ο Δήμος Πηνειού συμμετείχε στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αιμοδοσίας - Το λαμπρό ποτάμι της ζωής «πλημμύρισε» τη Γαστούνη

    Η τοπική κοινωνία «αγκάλιασε» την πρωτοβουλία

    Σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Γαστούνης

    Η φλόγα της αγάπης και της αλληλεγγύης έλαμψε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Ελευθερίας Γαστούνης, με τον Δήμο Πηνειού να συμμετέχει στην 22η Λαμπαδηδρομία Αιμοδοσίας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών. Πλήθος λαμπαδηδρόμων «πλημμύρισε» την καρδιά της πόλης, μεταφέροντας και διατρανώνοντας το μήνυμα της ανθρωπιάς και της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

    Πρόκειται για μία πανελλήνια δράση της Π.Ο.Ε.Α.., του Πανελλήνιου Κέντρου Αιμοδοσίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας που αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και στη θεμελίωση της αιμοδοτικής συνείδησης και του εθελοντισμού. Με κεντρικό σύνθημα «ακολούθησε το μονοπάτι της καρδιάς σου», η λαμπαδηδρομία άρχισε το ταξίδι της στις 26 Ιουλίου από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην Αθήνα και αφού «αγκαλιάσει» κάθε γωνιά της Ελλάδας, πρόκειται να ολοκληρώσει το ταξίδι της στις 18 Οκτωβρίου στην πόλη της Σπάρτης.

    Το ποτάμι της αγάπης ξεκίνησε την πορεία του από το κλειστό Σχολικό Γυμναστήριο Γαστούνης το απόγευμα του Σαββάτου. Πλήθος κόσμου - μαθητές και μαθήτριες κάθε ηλικίας, γονείς, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή αλλά και δεκάδες εθελοντές αιμοδότες – πλημμύρισε τους δρόμους της πόλης «μεταφέροντας» με τις δάδες τους το μήνυμα του εθελοντισμού, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Σαν ορμητικός και λαμπερός χείμαρρος ζωής, οι λαμπαδηδρόμοι διέσχισαν την οδό Σισίνη και κατέληξαν στην πλατεία Ελευθερίας όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή της αφής της φλόγας στον βωμό.

    «Ο Εθελοντισμός σφυρηλατεί την κοινωνική συνοχή»

    Στη σπουδαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας ως κορυφαία πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς που εκφράζει τις πανανθρώπινες αξίας του αλτρουισμού και της ενσυναίσθησης αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός κατά τον σύντομο χαιρετισμό του. «Αποτελεί έτσι μια ύψιστη πράξη ανθρωπιάς που, χωρίς διακρίσεις και αναστολές, συμπυκνώνει το βαθύτερο νόημα του εθελοντισμού» επεσήμανε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο Δήμος Πηνειού, σε αγαστή συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Γαστούνης, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της Π.Ο.Ε.Α. . «Η διεύρυνση της εμπέδωσης της κουλτούρας της εθελοντικής αιμοδοσίας, αλλά και γενικότερα του εθελοντισμού, αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα. Πρόκειται για μία στάση ζωής που σμιλεύει τον χαρακτήρα μας, σφυρηλατεί την κοινωνική συνοχή και μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον» τόνισε με έμφαση.

    Στη δράση συμμετείχαν ακόμη το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά του Δήμου Πηνειού, το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών Γαστούνης, μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικό προσωπικό και Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων Α/βάθμιας και Β/Εκπαίδευσης του Δήμου Πηνειού, το ΚΔΑΠ ΜεΑ Ηλίανθος, εκπρόσωποι και μέλη αιμοδοτικών συλλόγων, σωματείων, συλλόγων και φορέων από τον Δήμο Πηνειού και την ευρύτερη περιοχή.

    Η εκδήλωση, που παρουσίασε η επισκέπτρια υγείας του Κ.Υ. Γαστούνης Θεοφάνη Μαντή, ολοκληρώθηκε με μικρούς μαθητές και μικρές μαθήτριες να τραγουδούν για τη σημασία της αιμοδοσίας ενώ βίντεο για τον εθελοντισμό προβάλλονταν σε γιγαντοοθόνη στο κέντρο της πλατείας. Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε το συγκρότημα Route 55 που πλημμύρισε με ροκ μελωδίες την καρδιά της πόλης.

    dimos pin lampad fl 3

    Η φλόγα της αγάπης και της αλληλεγγύης έλαμψε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Ελευθερίας Γαστούνης.

    «Ο εθελοντισμός είναι μία στάση ζωής που σμιλεύει τον χαρακτήρα μας, σφυρηλατεί την κοινωνική συνοχή και μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον» σημείωσε ο Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός.

    dimos pin lampad fl 5

    Σαν ορμητικός και λαμπερός χείμαρρος ζωής, οι λαμπαδηδρόμοι διέσχισαν την οδό Σισίνη και κατέληξαν στην πλατεία Ελευθερίας.

    dimos pin lampad fl 2

    Πλήθος λαμπαδηδρόμων «πλημμύρισε» την καρδιά της πόλης, μεταφέροντας και διατρανώνοντας το μήνυμα της ανθρωπιάς και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

    dimos pin lampad fl 4

    Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το συγκρότημα Route 55 να πλημμυρίζει ροκ μελωδίες την καρδιά της πόλης.

    (Δελτίο Τύπου)

  • Γαστούνη: Μητέρα κατήγγειλε 21χρονο που έφυγε με την 15χρονη κόρη της
    Γαστούνη: Μητέρα κατήγγειλε 21χρονο που έφυγε με την 15χρονη κόρη της

    Έναν 21χρονο αλλοδαπό κατήγγειλε στις Αρχές η μητέρα μιας 15χρονης, από την ευρύτερη περιοχή της Γαστούνης, καθώς ο νεαρός και η έφηβη έφυγαν μαζί λόγω της σχέσης που διατηρούν.

    Η μητέρα μετέβη στο Α.τ. Πηνειού, όπου προέβη σε καταγγελία σε βάρος του 21χρονου αλλοδαπού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης.

    Οι Αρχές αναζητούν τον κατηγορούμενο αλλά και την 15χρονη κοπέλα.

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

Μ.Η.Τ. 242102 | ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Μέλος του 
Μητρώο ΜΗ

Βλαχαντώνη Ολυμπία - Μεσιτικό Γραφείο